Találatok a következő kifejezésre: A teherbeesés 3-4 (12 db)

TSH értékem szerintem magas a teherbeeséshez (3, 4). A doki szerint rendben van. Kihez tudnék fordulni?

Endo doki nincs a környékünkön, belgyógyásztól is kérhetem,h írjon fel gyógyszer, h lejjebb menjen az értékem? Vagy milyen természetes dolgokkal lehetne csökkenteni?

Legjobb válasz: Erre gyogyszer kell! Igy nem fog jonni a baba. Es ha mar egy hiba kiderult, en ezt rakatnam rendbe a tovabbi kivizsgalasok elott - igy is tettem, jott is a baba! A nodoki azt mondta 3,6-ra hogy jo, nem tudtam, hogy nem, es nem jott a baba. Veletlenul jottem ra, hogy ezzel lehet gaz, endodokihoz mentem, akkor mar 4,5 volt. Gyogyszet 3 honap alatt levitte 1,62-re, amikor ezt mertuk, teherbe is estem. Sztem menj utana!!!

Erre gyogyszer kell! Igy nem fog jonni a baba. Es ha mar egy hiba kiderult, en ezt rakatnam rendbe a tovabbi kivizsgalasok elott - igy is tettem, jott is a baba! A nodoki azt mondta 3, 6-ra hogy jo, nem tudtam, hogy nem, es nem jott a baba. Veletlenul jottem ra, hogy ezzel lehet gaz, endodokihoz mentem, akkor mar 4, 5 volt. Gyogyszet 3 honap alatt levitte 1, 62-re, amikor ezt mertuk, teherbe is estem. Sztem menj utana!!!
Korosztalyos hatarertek 2, 5! Ezt esetleg mond meg neki, ha el akar hajtani. Ha hitetlenkedik, mond meg, nezzen utana! Az endodokim a leleteimbe mindig leirja, hogy ennyi a korosztalyos hatarertek. A 3, 9 az oregasszonyokra vonatkozik. PM-alulmukodes tunetei: meddoseg, hizas, hajhullas, haj- es borszarazsag, alacsony vernyomas, kedvetlenseg, lassusag, depresszio, fazas... Hivatkozz a tunetekre, ha valamelyik illik rad. Ha ez sem hatja meg, hivd fel a figyelmet a hosszutavu szovodmenyekre: sulyos depresszio, szivbetegseg - kerdezd meg, miert nem akarja megelozni! Mindenesetre addig keress orvost, ameddig nem talalsz olyat, amelyik kezel! Remelem tudtam segiteni.
Az a 4 az az össze emberre vonatkozik általánosságban, de a fogammzó korû néknél 1-2 között ideáli, az 1 hez közelebb- Van aki így is teherbe esik, de gyakran vetélést okoz.
Miért van akkor 4-ig a normál tartomány? Nemrég voltam laboron, nekem 3, 1 egyszer már összejött a bébi, de sajna elvetéltem. Nem mondta senki, hogy ezt kezelni kéne, most kicsit megijedtem...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat:) Ha a nõdoki nem hajlandó gyógyszert adni, akkor megpróbálkozom a háziorvossal. Viszont ahogy vki leírta a progeszteron hiány tüneteit, 1-2 illik rám. Remélem ha ezeket elmondom, legalább elküld hormonsort nézetni. Nem is értem, h miért nem nézette meg. miért úgy kell kikönyörögni mindent egy dokitól?
Nekem is ennyit mértek legtòbb.Az endoki szerint jò az érték.Hiába hajtogattam neki hogy 1 körüli érték kell.Azzal rázott le, ha teherbe esem, akkor fogják figyelni az értéket.Azòta sem lettem terhes, megint eltelt fél év.Most Gyulára megyek meddõségi rendelésre, sok jòt hallottam ròluk.:)
A kérdező hozzászólása: Nõgyógyásznál voltál? Kérhetem a háziorvost h írjon fel gyóygszert annak ellenére, h határértéken belül van az eredmény? Nem fog elküldeni a ....-ba?
Az nagy baj :( Progeszteronhiány: menzesz elõtt sok napon keresztül pecsételek, a vérzésem is elég gyenge, túl rövid a luteális fázisom (általában max 12 nap)... Nagyon fontos, hogy nézzenek neked egy TELJES hormonsort a következõ napokon: 3., ovuláció körül, és ovuláció után egy héttel (ez 28 napos ciklusnál a 21.). Nézni kell: FSH, LH, ösztrogén, progeszteron, prolaktin, tesztoszteron (illetve t3, t4, ezek pajzsmirigyértékek, és csak 30 naponta lehet nézetni tb támogatottan).
Ez nem jó érték? Többi hormonod milyen. Házi doki is kiírhat egyébként pajzsmirigyre gyógyszert. Én épp ma voltam dokinál 3, 1 lett a tsh-m mondta, hogy amíg azt le nem viszem ne próbálkozzunk.
A kérdező hozzászólása: A progreszteron hiánynak milyen tünetei vannak? mert olyat se néztek nekem.
Nekem is ennyi volt, gyógyszert kell rá szednem (3 hónap alatt levitte 1.4-re, de még nem vagyok terhes, mert progeszteron gondjaim is vannak). Mindenképpen keress fel egy normális endokrinológust (lehetõleg magánt, mert ott jobban figyelnek), mert a belgyógyászok többségének fingjuk sincs a teherbeeséshez kellõ normális hormonértékekrõl...
Az orvosom (endodoki) is ezt mondta, mint az utolso! Azert nem szolt senki, mert a nodokiknak fogalma nincs rola...

Elhúzódó menstruáció (ténylegesen kb.6 nap, de 3-4 nap barnázás követi! ) akadálya lehet a teherbeesésnek? Tudtok erre valamilyen természetes gyógymódot?

A ciklusom szabályos, 28-29 napos. A pé-m a 14-15. napon szokott lenni.

Legjobb válasz: A barnázás utalhat egy enyhe hormonzavarra. Teherbeesés elõtt érdemes elmenni rákérdezni a nõgyógyászra. Egy egyszerû (ill. kettõ) vérvétellel ellenõrizni tudják, fõleg a progeszteron szintet érdemes megnézetni, hogy azzal minden rendben van-e, ami majd támogatja a babát, a terhességet.

A barnázás utalhat egy enyhe hormonzavarra. Teherbeesés elõtt érdemes elmenni rákérdezni a nõgyógyászra. Egy egyszerû (ill. kettõ) vérvétellel ellenõrizni tudják, fõleg a progeszteron szintet érdemes megnézetni, hogy azzal minden rendben van-e, ami majd támogatja a babát, a terhességet.
Semmi baj nincs a menzeszeddel a 6 nap teljesen normális. Az elsõ napomon barnázok a 2-3. nap vérzek, a 4-5 nap barna szintén! Semmi gond ez nem betegség!:)
A kérdező hozzászólása: Ha nem gond, az jó! Csak azért merült fel, mert az utóbbi kb. 6 hónapban kezdõdött.
Elsõ vagyok! Szerintem semmi gond nincs ezzel, nekem azóta ilyen, mióta próbálkozunk babával (7 hónapja), elõtte 7 napig is tartott, és sose volt benne barnáztam! De ha nagyon aggódsz, keresd fel a nõgyógyászod, hogy egy hormonvizsgálat erejéig, ott minden kiderül!:)
A kérdező hozzászólása: Az biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Kiderült, hogy a barnázást ciszta okozta.

Mennyi az esélye a teherbeesésnek mensi befejezése után 3. , 4. nappal?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hány napig szokott meglenni, illetve hány naponként jön meg a ciklusod. Ha egy hétig is el szokott húzódni, akkor a 3. ill. 4. nap már a ciklus 10. és 11. napja.Amennyiben a ciklusod kevesebb,mint 28 nap, akkor elvileg ez már fogamzóképes idõpont.

Attól függ, hogy hány napig szokott meglenni, illetve hány naponként jön meg a ciklusod. Ha egy hétig is el szokott húzódni, akkor a 3. ill. 4. nap már a ciklus 10. és 11. napja.Amennyiben a ciklusod kevesebb, mint 28 nap, akkor elvileg ez már fogamzóképes idõpont.
Van rá esély, de szerintem olyan 10-15% (csak tipp).
Én is ilyenrõl olvastam, hogy 3 naponta van újratermelõdés.
Minden másnap, a spermák hadd erõsödjenek, azon kívül még 48-72 órán át életképesek. Egyébként, ha jólesik, mindennap! :-)
sztem is egyéntõl függ. A statisztika és a cikkek amiket olvashatsz ebben a témában azt javasolják, hogy 2 naponta, hogy újratermelõdjön. Ugyanakkor pl. hugoméknál ez is megdõlt, mert minden nap együtt voltak és gyönyörû kislányuk született nemrég:-)
Minél gyakrabban vagytok együtt, anál jobb a sperma minõsége (bocsánat a szóhasználatért), ha pedig gyermeket is akartok, márpediglen, ha jól veszem ki a szavaidból, igen, akkor minden nap szeretkezzetek. Szorítok!
A spermák hihetetlenül gyorsan újratermelõdnek, egyáltalán nem igaz, hogy várni kellene! Nekünk elsõre összejött a babóci, lehet, hogy szerencsés alkat vagyok, de nem hinném. A mensim össze-vissza, hol 30, hol akár 70 napos ciklusaim voltak, szóval egyáltalán nem olyan vagyok, mint ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Amikor úgy döntöttünk, jöhet a baba, egyszerûen abbahagytuk a védekezést, de szokásunkhoz híven minden nap szeretkeztünk, elõfordult, hogy egy nap többször is. Szept. 29-én volt az utsó mensim, okt. 15 körül össze is jött a picurkánk. Most 25 hetes nagyon boldog kismama vagyok. Sok sikert minden babára vágyónak!

Teherbeesés után mindenkinek emelkedik a testhőmérséklete? Nekem kivételesen alacsony szokott lenni 35 fok alatt 3-4 tizeddel, vagy 35 és 2-3. Mennyi idő után mutat változást a lázmérő?

Legjobb válasz: Nekem nem mutatott, szóval szerintem nem lehet általánosítani. Sokaknál bejött már a hõmérõs módszer, nálam nem. Amúgy nekem is nagyon alacsony a reggeli hõm, lehet azért, nem tudom. De ennek ellenére elsõre babás lettem.

Nekem nem mutatott, szóval szerintem nem lehet általánosítani. Sokaknál bejött már a hõmérõs módszer, nálam nem. Amúgy nekem is nagyon alacsony a reggeli hõm, lehet azért, nem tudom. De ennek ellenére elsõre babás lettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Mikor kellene a testhõmérsékletnek emelkedni?
szia nekem meg mindig 37körül van ez nem is változott, amikor terhes lettem.

Mennyi az esélye a teherbeesésnek, ha aktus után 3-4 órával megjött a menstruációm? Többi lennt

Két hete vettem be esemény utánit, mert egy kis baleset történt a barátommal az együttlétünk során. Ma reggel sajnos ismét kiszakadt az óvszer, amit a szeretkezés végén vettünk észre. 3-4 órával utána megjött a mensesem. Mennyi az esélye annak, hogy mégis teherbeesek ? Köszönöm el?re a válaszokat!

Legjobb válasz: szerintem szinte 0

szerintem szinte 0
szerintem is nagyon csekély

Ha az együttlét 3-4 nappal ovu előtt volt, nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek?

Van valaki konkrétan, akinek így sikerült? Tudom, hogy elvileg lehetséges, de én még nem találkoztam ilyennel.

Legjobb válasz: Nekem ápr.10-én jött meg, 16-án voltunk együtt a férjemmel utána kb két hétig nem. Júni 10-én az ultrahangon közölték velem, hogy legalább 8 hetes terhes vagyok:)Szerinted? Azóta 6 éves a nagyfiam. Bármi lehetséges!

Nekem ápr.10-én jött meg, 16-án voltunk együtt a férjemmel utána kb két hétig nem. Júni 10-én az ultrahangon közölték velem, hogy legalább 8 hetes terhes vagyok:) Szerinted? Azóta 6 éves a nagyfiam. Bármi lehetséges!
Az ovulációt nem lehet pontosan kiszámítani csak kb. úgyhogy a 3-4 nappal elõtte akár lehet 2-3 nappal is ami azt jelenti, hogy a sperma 48 óráig életképes, azaz pont bele esik az ovulációba.
A kérdező hozzászólása: Kösz!:)
A kérdező hozzászólása: Bár úgy lenne!
Rengeteg ilyet láttam már, úgyhogy drukk! Ha volt orgazmusod, akkor meg aztán pláne!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem igazatok lesz...
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem jött be...
Sajnálom, majd legközelebb :) Próbájatok a 12-20. nap között kétnaponta összebújni.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, köszi. Csak most így alakult.

Kb.3-4 napja elég fura módon szúrkál a bal mellem, nem fáj, csak olyan fura, a mellbimbóim nem érzékenyek, és olyan mintha megnőttek volna a melleim. Próbálkozunk babával, ezek már a teherbeesés jelei lehetnek?

Az alhasam fájt 1-2 napig amikor elvileg a peteérésem volt. Elvileg 13-a körül nem várom a mensim.

Legjobb válasz: szia! én kb 24 hónapon keresztül éreztem különbözõ tüneteket. Volt hogy annyira bebeszéltem magamnak, hogy még hánytam is. Az elõzõ hónapban is éreztem tüneteket és most pozitívat teszteltem.:) Sok sikert !

szia! én kb 24 hónapon keresztül éreztem különbözõ tüneteket. Volt hogy annyira bebeszéltem magamnak, hogy még hánytam is. Az elõzõ hónapban is éreztem tüneteket és most pozitívat teszteltem.:) Sok sikert !
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a válaszokat! Most nem azért vagyok szomorú, mert lehet nem vagyok terhes, hanem azért, ahogyan válaszolni tudnak az emberek egyes kérdésekre. Könyörgöm ez csak 1 kérdés volt!!!!!!
Na szióka. Mi zu?
A kérdező hozzászólása: 2 nap múlva nem várom, eddig sztem jól megy. :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, 4 napja nem jött meg, szerencsére, és tegnap reggel egy pozitív tesztem is lett. :)
Aztaaaa!!! Ezer gratula. A párod örül? Régóta terveztétek?

A magasabb lymphocyta 53% (19-48) és alacsonyabb monocyta 2, 2% (3, 4-9) befolyásolja a teherbeesést, vagy a beágyazódást? A Tsh hormon miatt kértem vérvizsgálatot, ami szerencsére most normál értékek között volt.

Legjobb válasz: Szia, Ezek az értékek együtt mozognak fordított arányban, ha jól emlékszem csak annyit jelent, hogy egy enyhe megfázás szerû bajod van. Elméletileg "náthásan" is lehetsz terhes:) Sok siekrt

Szia, Ezek az értékek együtt mozognak fordított arányban, ha jól emlékszem csak annyit jelent, hogy egy enyhe megfázás szerû bajod van. Elméletileg "náthásan" is lehetsz terhes:) Sok siekrt

Laparoszkópia után nagyobb az esély a teherbeesésnek? A hormonjaim rendben a párom spermái tökéletesek. Nekem a jobb oldali petevezetőm van elzáródva azt nyitják meg minden hónapban van 3-4 tüsző a műtét után nagyobb esély van ara hogy teherbe essek?

A ciklusom közepén pé környékén lesz a m?tét már akkor teherbe eshetek ha együtt leszünk a m?tét után és elött is?

Legjobb válasz: szia sztem nagy esély van ezután, de nem értem.. minden honapban megynitják? ez hogy lehet? amugy meg minden honapban másik petefészekben van pé-s.. egyszer beesik meglátod..

szia sztem nagy esély van ezután, de nem értem.. minden honapban megynitják? ez hogy lehet? amugy meg minden honapban másik petefészekben van pé-s.. egyszer beesik meglátod..
A kérdező hozzászólása: Jah bocsi nem minden hónapban megnyitják hanem minden hónapban van 3-4 érett tüszõm , hülyén fogalmaztam ne haragudj... :-DD
A kérdező hozzászólása: Mióta kiderült hogy a jobb oldali el van záródva azóta tudom hogy csak a a bal oldalon érik minden hónapban a tüszõm mert a baj funkciónálisan átveszi a jobb oldal szolgálatait is....
ez tök jo hogy átveszi és ráadásul hogy 3 , 4 .. ez jo, nagyon esélyed van ikrekre..
Nekem bal oldali petefészkemet mûtõtték 5 hónapja. AZóta mindkét oldalon van peteérés, és a "balos" hónapjaimban eddig sokkal szebben alakultak a hõgörbéim, mint a "jobbosban". Szerintem jó hatással volt rá a mûtét, ebben a hónapban nagyon reménykedem! Abban nem vegyok biztos, hogy még a mûtét hónapjában tudtok próbálkozni. Nekünk 2 hetem mondott a doki szexmentesre, aztán még két hét védekezéssel. Szóval egy hónap pihi, de ez a mûtétedtõl és orvosodtól függ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!