Találatok a következő kifejezésre: A teherbeesés általi (6 db)

Most 25. én volt a mensesem, 4napig tartott mint általában, mikor lesz pém? Vagyis melyik nap amikor a legvalószinűbb a teherbeesés? Már nagyon szeretnénk babyt. és hány napig eshetek teherbe? érzem amikor az ovuláció van? Mit érzek?

Legjobb válasz: A peteérés akkor függ hány naposak a ciklusaid, de általában a ciklus közepén van. Ugye 24 óra áll rendelkezésre a megtermékenyítésre, de a sperma 3 napig is életképes a szervezetben. Én speciel az ovulációt nem szoktam érezni. Sok sikert. :)

A peteérés akkor függ hány naposak a ciklusaid, de általában a ciklus közepén van. Ugye 24 óra áll rendelkezésre a megtermékenyítésre, de a sperma 3 napig is életképes a szervezetben. Én speciel az ovulációt nem szoktam érezni. Sok sikert. :)
Mármint attól függ... :)

Menstruáció alatti szex által is elõfordulhat a teherbeesés?

Legjobb válasz: igen.lehet spontán peteérésed

igen.lehet spontán peteérésed
Igen. Nekem így fogant a kisfiam. Nem csak extra peteérés lehet, elõfordul olyan, hogy van, akinek a szokásos peteérése, ovuja ekkor van. Ritka, de nem kizárt. :)
Persze. Rövid ciklusnál eleve oda (a menstruáció végére) esik az ovuláció, illetve spontán ovu is bármikor elõfordulhat. A vérzés nem akadályozza a dolgot, a sejtecskék elég szívósak, és a beágyazódás kezdetére a vérzés is rég elmúlik és a méhnyálkahártya is megvastagodhat annyira, mint kell.

A teherbeesés orvos általi megállapítása után mennyi idővel lehet táppénzre menni?

Legjobb válasz: Akár azonnal.Csak beszéld meg a nõgyógyászoddal és a háziorvossal,hogy miért okoz neked gondot a munka terhesen(hányos szédülõs vagy nehéz fizikai megerõltetõ stb.),és kész.Máris beteg vagy.Veszélyeztetett terhes.

Akár azonnal.Csak beszéld meg a nõgyógyászoddal és a háziorvossal, hogy miért okoz neked gondot a munka terhesen(hányos szédülõs vagy nehéz fizikai megerõltetõ stb.), és kész.Máris beteg vagy.Veszélyeztetett terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!Még kb 4nap és megtudom, hogy sikerült-e a baba!Jó egészséget:)
Én a lányommal voltam terhes amikor magas lázam volt napokig. Annyira fiatal terhesség volt, hogy csak a láz és betegség elmúlása után tudtam meg, hogy babás vagyok.Gyszert is szedtem, de szerencsére nem lett semmi baja.

Teherbeesés után általában mennyi időre rá kezdjük érezni, hogy feszül a mellünk?

Legjobb válasz: 2 héttel utana, de van, akinek nem is feszül, és nem is hány, és mégis terhes. miért? nem védekeztetek?

2 héttel utana, de van, akinek nem is feszül, és nem is hány, és mégis terhes. miért? nem védekeztetek?
ez változó.. pár héttel utána.
A kérdező hozzászólása: Hát az elején nem védekeztünk, de amikor már érezte hogy közel van...akkor már igen.
Én már kb 1 héttel késõbb éreztem, hogy teltebb. elõször azt hittem, hogy premenstruációs tünet, de éreztem, hogy ez más. és rá 1 héttel teszteltem pozitívat.
és? h fogják hivni? tervezett baba? mivel, ha nem, akkor nem értem, h miért nem lehetett védekezni.. és mi az, h a végén védekeztetek? neked az a védekezés, h nem élvez beléd? ez most komoly? nem vagyunk már az ókorban!

Teherbeesés után ha megjön a menszi, mivel másabb? Rövidebb ideig tart és kevesebb mennyiség, mint általában (a megszokott)?

Legjobb válasz: esetleg-barna -világosabb a megszokottnál -rövidebb ideig tart 1-2 nappal

esetleg-barna -világosabb a megszokottnál -rövidebb ideig tart 1-2 nappal
Egyáltalán nem biztos, hogy észrevehetöen más. Egy közeli ismerösöm nyolc hónapos terhesen vette észre, hogy babája lesz, addig teljesen megszokott módon jött meg neki minden hónapban.
nekem anno 4 napig tartott csak es barnzas volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
8 hónapos terhesen már akkorát rugdos egy baba, hogy ha valaki "mensturál" akkor is tudnia kell, hogy terhes!
A 8 hónaposhoz: a baba igen lusta volt, jóformán nem mozgott, illetve egyáltalán nem rugdosott, hanem csak piciket mozdult. Az anya jóformán nem hizott, összesen 4 kg-ot vett fel a terhesség alatt, pedig nem diétázott vagy hasonló. Semmi egyéb tünete sem volt, és csak egyetlen alkalommal volt nemi kapcoslata - és azonnal terhes is maradt. És annyira nem látszott rajta, hogy senki sem vette észre, még a kollégái sem, pedig egy kórházban volt ápolónö, de se a többeiknek, sem az orvosonak még csak gyanus sem volt. Aztán 8 hónaposan begörcsölt, elöször azt hitték, hogy vakbélgyulladása van - és csak a vizsgálat alatt lett gyanus az orvosnak, hogy esetleg terhesség is lehetne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!