Találatok a következő kifejezésre: A tegnapi a mai napon nagyon (4 db)

A szuka kutyám tegnap elkezdett párzani? Tegnap elkezdett vérezni, de csak pár csepp, nagyon minimális, a mai napon nem is láttam csak egy vércseppet maximum. Bővebben lent.

Szóval tegnap láttam, hogy elkezdett vérezni, pár cseppről van szó, a mai napon nem is igazán láttam, hogy vérzene, egy cseppet láttam, az előző napokban kicsit idegesebb volt, ha más kutyákkal találkoztunk az utcán, nagyon szeles lett, vagy pedig kicsit agressziv és volt valami barna folyása is egy kevés. Itthon van egy him kutyánk, aki nem mutat érdeklődést felé még, vagyis elég nyugodt, nem akar rámenni, miközben az előző tüzelésnél megvolt bolondúlva. Most akkor megindult a párzási időszaka a szukának vagy sem? Mert nem tudom eldönteni. Azt elfelejtettem mondani, hogy a mai sétánál nagyon sűrűn leült pisilni, vagyis jelzett, amit máskor max. 1-szer vagy esetleg 2-szer szokott, most meg vagy 6-7-szer leült pisilni. Félreértés ne essen, nem akarom pároztatni még véletlenül sem, csak szeretném tudni, hogy elindult e a párzási időszaka és hogy vigyáznom e kell rá, mert valószinűleg nem sokára megállna a kannak, amit nem szeretnénk... A kan kutyus már az első napokban is megvan bolondúlva a szukáért vagy csak később már, mikor érzi, hogy esélye is lenne nála?

Legjobb válasz: Az elején tényleg nem annyira érdeklõdõek a kan kutyák.Ettõl függetlenül a sok pisiléssel együtt jelentheti azt is, hogy felfázott.Várj még 1-2 napot, ha nem mutatja a tipikus tüzelési tüneteket, akkor orvos.

Az elején tényleg nem annyira érdeklõdõek a kan kutyák.Ettõl függetlenül a sok pisiléssel együtt jelentheti azt is, hogy felfázott.Várj még 1-2 napot, ha nem mutatja a tipikus tüzelési tüneteket, akkor orvos.
A kérdező hozzászólása: És milyen tüzelési jelek lehetnek ebben az 1-2 napban?
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem jól irtam, szóval tegnap jó pár cseppet láttam az udvaron, külön meg is néztem a nuniját és ahogy hozzáértem, kicseppent a vér, ma viszont nem igazán láttam cseppeket.
Nem párzani hanem tüzelni, nem nunija van, hanem pérája....
A kérdező hozzászólása: Most ne a szavakba köss bele, hanem válaszolj, ha tudsz...
A kérdező hozzászólása: De egyébként köszönöm a javitást.:)
Igen, ez a tüzelés. Nem fog ömleni a vér belõle, csak cseppek jönnek, de a rendes szukák azt is letisztogatják maguknak, szinte észre sem venni. A kan még nem strapálja most magát, majd ha eljön az ideje, akkor fog érdeklõdni a szuka után. Õ érzi, hogy még korai. Viszont már most el kéne zárni az õ érdekében is, mert ha késõbb teszed, nagyon fog bõgni. A szuka azért pisil sokszor ilyenkor, mert jelez a környéken lévõ kanoknak, hogy jöhetnek.
Zárd õket külön!!!Van már elég keverék kutya a menhelyeken és az utcán! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos infót, külön vannak zárva, meg vigyázunk rá mostantól, mert biztosan tüzel, ma is láttam vércseppeket, meg a kan is ment utána néha és szaglászta!
Várod a válaszokat? Mi mást lehetne tanácsolni, mint azt hogy vagy menj el orvoshoz vagy vegyél be fájdalomcsillapítót
beütötted tegnap a fejed? szólj a szüleidnek és menjetek el most azonnal orvoshoz!!!
Anyukád szül, az oké, de akkor most napokig egyedül vagy otthon?
Nekem egyszer egy csúnya megfázás kezdõdött így. Arcüreg és homloküreg gyulladásom is volt. Vegyél be egy Algopirint vagy valami fejfájásra való fájdalomcsillapítót, ha nagyon elviselhetetlen. De csak egy szemet. Ha nem lesz jobb, és elviselhetetlen a fájdalom, az orvosi ügyeletre kellene elmenni. Vagy ha kibírod hétfõig akkor a körzeti orvoshoz. Jobbulást!
menj el orvoshoz! vegyéb be fejfájás csillapítót! lehet, hgy valami vírus, vagy valami zsíros ételtõl!
A kérdező hozzászólása: Apukámmal mamámal, vagyok itthon de nem visznek el orvoshoz, Vettem be Algoflexet!
A kérdező hozzászólása: de kérem még a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Anyukám kórházban van mert szül, Lehet az idegeségtöl, de még mindig fáj és nem vagyok már ideges
Anyukádnak szóltál már?
nem ettél valamibõl sokat elõzõ nap? vagy nem voltál kint hidegen(elázott a fejed) lehet megfázás és azért fáj a fejed! de lehet, hogy valami miatt idegeskedtél és attól voltál rosszul!
És most mi van?

A tegnapi és a mai napon nagyon rossz! Rossz kedvem van aludnék egész nap, és dühöngök mindenkivel! A hőm 37, 2 volt reggel, de már 3 napja fennt van! A mensimnek csak jövő 7en szombat körül nem kéne megjönnie. Lehetnek ezek a tünetek?

A tegnapi és a mai napon nagyon rossz! Rossz kedvem van aludnék egész nap, és dühöngök mindenkivel! A h?m 37,2 volt reggel, de már 3 napja fennt van! A mensimnek csak jöv? 7en szombat körül nem kéne megjönnie. Szerintem a beágyazódás fázisban lehetek, ha sikerült! Lehetnek ezek a tünetek?

Legjobb válasz: Korai lenne még bármit is mondani,vagy jósolni. A következõ menseskor már lehet esetleg, ha késik.

Korai lenne még bármit is mondani, vagy jósolni. A következõ menseskor már lehet esetleg, ha késik.


50-50% esélyed van mindkettõre, de a tesztelés még mindenképpen korai volt. Várnod kell.
Nem biztos, hogy a teszt jó eredményt mutat, de az se biztos, hogy terhes vagy.Szerintem várj még 3napot és olyan tesztet vegyél ami a menses elmaradás utáni napon is elvileg kimutataja a terhességet.Azért 1hetes késést már ki kell mutatnia.Ha biztosra akarsz menni ovulációs teszttel közelebb kerülsz a peteérés idõpontjához, tudnád melyik napon tervezd a babád.
Szia. Van ese´lyed a terhességre, csak lehet, hogy még kevesebb a HCGhormon a szervezetedben.Várj 2 napot, és ha addíg nem jön meg, tesztelj mégegyszer.
Szerintem is 50-50%esély van a babára.Már lehet mutatnia kellett volna a tesztnek a terhességet.Csinálj pár nap mulva, ha addig nem jön meg.Szoritok:-)
Szia!Nekem 5 napot késett és megjött.Nem akarod nagyon a babát?A tested álterhességet is produkálhat, ha nagyon szeretnéd.Persze terhes is lehetsz, mert már hallottam olyanról is, aki már a 12 hetes tarkóredõ mérésre ment UH-ra, a tesztje még mindig nega volt.Sztem várj kb.5 napot, azután is tesztelj, ha addig nem jött meg, ha az is nega, a mensid sem jött meg, haladéktalanul keress fel orvost, mert petefészekciszta is okozhat mensi kimaradást, hányingert.Sok sikert!Egy(24 éves)öreg róka


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!