Találatok a következő kifejezésre: A tegnapi a mai napon (39 db)

Tegnap kezdtem el használni az ovu tesztet (7. nap) de még neg. Volt. Akkor a mai napot hagyjam ki és holnap teszteljek újra vagy most már folyamatosan kell?

Legjobb válasz: Folyamatosan kell,mert nem tudhatiod,hogy mikor lesz pozitív,van akinek 2 napig az,de olyan is van akinek egy napig(nekem is csak egy napig volt nagyon erõsen pozitív) ugyhogy folytasd és akkor se hagyd abba,amikor pozitív mert az azt követõ elsõ negatív napon van pé.

Folyamatosan kell, mert nem tudhatiod, hogy mikor lesz pozitív, van akinek 2 napig az, de olyan is van akinek egy napig(nekem is csak egy napig volt nagyon erõsen pozitív) ugyhogy folytasd és akkor se hagyd abba, amikor pozitív mert az azt követõ elsõ negatív napon van pé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Egyettertek az elso valaszadoval. Nekem is csak egy napig volt pozitiv aztan masnap visszament negativba. Ha nem teszteltem volna akkor bizony elszalasztom. Ez volt mult honapban a cilusom 12-dik napjan es ra 14 napra meg is jott sajnos. :( Most mar a 14-dik napon vagyok de meg mindig negativ. Biztos hosszabb ez a ciklus. Pozitiv tesztet kivanok neked kb. ket-harom het mulva!!! :)
én ebben a honaopban elöször tesztelek, a 13 és 14. napon pozitiv volt (tegnap), de elötte is látszott a vonal de az neg-nak számit, ma kiváncsi vagyok hogy neg lesz e, mert ma is együtt leszünk, nekem szépen mutatja.

Tegnap kezdtem az ovutesztelést, tegnap elött volt a mensim utolsó napja. Baj ha kihagytam a mai napot?

Azért kezdtem ilyen korán tesztelni,mert az el?z? elötti hónapban nem volt pé-m,és hosszabb is volt,a múlt hónapban viszont 28 napos volt.Baj lehet ha ma nem teszteltem, mármint ugye nem lehet ilyen korán pé. ugye?

Legjobb válasz: Általában ilyen hamar nem szokott lenni peteérés, de ha van elég felesleges ovuteszted, így véletlen kihagyod,é meg akarod nyugtatni magadat, még este is tesztelhetsz, ha elõtte egy pár órát nem iszol mondjuk. Én azt csináltam, hogy félbevágtam hosszábana teszteket és reggel és este is teszteltem, hogy ne maradjak le róla. (csak jó olló kell, hogy egyenesen lehessen vágni, ne essen szét)

Általában ilyen hamar nem szokott lenni peteérés, de ha van elég felesleges ovuteszted, így véletlen kihagyod, é meg akarod nyugtatni magadat, még este is tesztelhetsz, ha elõtte egy pár órát nem iszol mondjuk. Én azt csináltam, hogy félbevágtam hosszábana teszteket és reggel és este is teszteltem, hogy ne maradjak le róla. (csak jó olló kell, hogy egyenesen lehessen vágni, ne essen szét)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válszt!:) Tegnap 6kor teszteltem.Ma fél9kor vettem észre, hogy elfelejtettem, és azért nem csináltam már meg mert azt írta, hogy 10-8 óra között teszteljek.
A kérdező hozzászólása: Ja és az van a tájékoztatón, hogy a teszt és a vizelet is szobahõmérsékletû legyen.Elnézést a fogalmazásért, de akkor várjam meg míg kihül a vizelet és csak utána teszteljek?
Szia, nem kell megvárni míg kihûl :o) Én csak simán használtam. És ilyenkor ha elfelejted, nyugodtan tesztelj késõbb is, az az idõpont is jó lett volna. Egyébként általában két napig is pozitív lehet. Elsõ pozitív napon ugyanolyan erõsségû a két csík, köv napon pedig még erõsebb mint a kontrollcsík.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Most már kiokosodtam! :) Megfogadom amit mondtatok, remélem meg lesz az eredménye! :) Még egyszer köszi!
http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml még ezt az oldalt ajánlanám

A szuka kutyám tegnap elkezdett párzani? Tegnap elkezdett vérezni, de csak pár csepp, nagyon minimális, a mai napon nem is láttam csak egy vércseppet maximum. Bővebben lent.

Szóval tegnap láttam, hogy elkezdett vérezni, pár cseppről van szó, a mai napon nem is igazán láttam, hogy vérzene, egy cseppet láttam, az előző napokban kicsit idegesebb volt, ha más kutyákkal találkoztunk az utcán, nagyon szeles lett, vagy pedig kicsit agressziv és volt valami barna folyása is egy kevés. Itthon van egy him kutyánk, aki nem mutat érdeklődést felé még, vagyis elég nyugodt, nem akar rámenni, miközben az előző tüzelésnél megvolt bolondúlva. Most akkor megindult a párzási időszaka a szukának vagy sem? Mert nem tudom eldönteni. Azt elfelejtettem mondani, hogy a mai sétánál nagyon sűrűn leült pisilni, vagyis jelzett, amit máskor max. 1-szer vagy esetleg 2-szer szokott, most meg vagy 6-7-szer leült pisilni. Félreértés ne essen, nem akarom pároztatni még véletlenül sem, csak szeretném tudni, hogy elindult e a párzási időszaka és hogy vigyáznom e kell rá, mert valószinűleg nem sokára megállna a kannak, amit nem szeretnénk... A kan kutyus már az első napokban is megvan bolondúlva a szukáért vagy csak később már, mikor érzi, hogy esélye is lenne nála?

Legjobb válasz: Az elején tényleg nem annyira érdeklõdõek a kan kutyák.Ettõl függetlenül a sok pisiléssel együtt jelentheti azt is, hogy felfázott.Várj még 1-2 napot, ha nem mutatja a tipikus tüzelési tüneteket, akkor orvos.

Az elején tényleg nem annyira érdeklõdõek a kan kutyák.Ettõl függetlenül a sok pisiléssel együtt jelentheti azt is, hogy felfázott.Várj még 1-2 napot, ha nem mutatja a tipikus tüzelési tüneteket, akkor orvos.
A kérdező hozzászólása: És milyen tüzelési jelek lehetnek ebben az 1-2 napban?
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem jól irtam, szóval tegnap jó pár cseppet láttam az udvaron, külön meg is néztem a nuniját és ahogy hozzáértem, kicseppent a vér, ma viszont nem igazán láttam cseppeket.
Nem párzani hanem tüzelni, nem nunija van, hanem pérája....
A kérdező hozzászólása: Most ne a szavakba köss bele, hanem válaszolj, ha tudsz...
A kérdező hozzászólása: De egyébként köszönöm a javitást.:)
Igen, ez a tüzelés. Nem fog ömleni a vér belõle, csak cseppek jönnek, de a rendes szukák azt is letisztogatják maguknak, szinte észre sem venni. A kan még nem strapálja most magát, majd ha eljön az ideje, akkor fog érdeklõdni a szuka után. Õ érzi, hogy még korai. Viszont már most el kéne zárni az õ érdekében is, mert ha késõbb teszed, nagyon fog bõgni. A szuka azért pisil sokszor ilyenkor, mert jelez a környéken lévõ kanoknak, hogy jöhetnek.
Zárd õket külön!!!Van már elég keverék kutya a menhelyeken és az utcán! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos infót, külön vannak zárva, meg vigyázunk rá mostantól, mert biztosan tüzel, ma is láttam vércseppeket, meg a kan is ment utána néha és szaglászta!
Persze, elõfordulhat, hogy késõi pé-d volt. Figyelted valamilyen módon?

Tegnap egy kis együttlétre vágytam volna a párommal, de nem lett belőle semmi. Reagálásom az volt a mai nap h kerültem emiatt. Te hogy oldod meg az ilyen dolgokat?

Tegnap egy kis együttlétre vágytam volna a párommal, mindketten borotválkoztunk odalent, én szerintem igényes ha egy férfinek le van borotválva. És ahogy felvetettem a témát elaludt. Reggel mondtam is neki hogy biztos a sz?rös puncit kedveled,mert mindig mikor borotválkozok sosem vagy velem. Na erre áááh ez nem így van, csak bebeszélem magamnak.

Legjobb válasz: Hát, szerintem meg igénytelen, ha egy srác leborotválja magát. Az én szememben a férfi szõrös. Minden esetre én ezerszer intelligensebb vagyok annál, minthogy kerüljem egész nap. Ha valami nem tetszik megmondom, nem pedig elkerülöm, és fõleg nem ilyen barom dumákkal jövök, hogy biztos a szõröset szereti.

Hát, szerintem meg igénytelen, ha egy srác leborotválja magát. Az én szememben a férfi szõrös. Minden esetre én ezerszer intelligensebb vagyok annál, minthogy kerüljem egész nap. Ha valami nem tetszik megmondom, nem pedig elkerülöm, és fõleg nem ilyen barom dumákkal jövök, hogy biztos a szõröset szereti.
hozzá nem érnék olyan pasi farkához ami szõrös mert undorítóan néz ki a zacsija legyen leborotválva fent lehet egy kis szõr de rövidre trimmelve nem dzsungelesen
A kérdező hozzászólása: Csaj vagyok, és sokáig alszok. fordítva vagyok összerakva éjszaka sokáig fent vagyok, nappal szeretek aludni. a barátom mindig hamarabb felkel. És valahogy a reggeli szexet nem szeretem. Hát de reggel megkaptam, Erõszakos vagyok a szex témában, mindig nagyon akarom. pedig megfogadtam 1000x hogy ha nem akkor nem, és nem kezdeményezek, majd legyünk együtt amikor õ akarja. de mikor már vágynék rá és õ akkor még nem akkor elég szarul érzem magam. van idõ mikor már olyan szinten nem érdekel hogy azt el mondani nem lehet, nem kívánom, de van olyan mikor egész nap másra sem vágynék, csak h együtt legyünk az ágyban vagy bárhol.
egyetértek. mmint a borotválttal. nem ragad a nyelvemre se szõrszál... viszont ez tényleg gyerekes dolog. ha vmi bajod van beszéld meg vele, és kérdezd meg õ mit gondol róla. am lehet csak fáradt volt. 18/L
Nem, elég sokunk nincs úgy.
A kérdező hozzászólása: meg hogy kényelmetlen neki ha leborotválja, mert ragad, nem érzi jól magát. Nekem meg igénytelen az ha szõrös, na nem szeretem, de biztos vagytok ti nõk is úgy hogy a kopasz farkat szeretitek.
Nem értem a problémád, öreg.
ha nem történik meg este, akkor reggel álló monnyal ébredek és úgy még reggel hátulról in medias res. a barátnõm kedveli az ilyet. ha te esetleg csaj lennél, akkor ébreszd szájjal a barátod!
Spontán szexszel.
ez elég dedós hogyha nem hát nem. ha akarod mutasd meg neki, tapizd kicsit altájon vagy valami és érezni fogja hogy akarod, ha akarja benne lesz ha nem majd szól... nem kötelezõ mindig nekünk kezdeményezni, csaj is ugyanannyit kezdeményezhetne, manapság csajok is vannak olyan szex igényesek mint a pasik. szóval akarod kezdeményezz. nagy baj nem lehet belõle

Nekem olyan gondom lenne, hogy 5 napja késik a menzim, kb. hete hányinger, mell érzékenység, hangulatingadozásom van, tegnap pedig barnás folyásom volt, ami a mai napon is tart szerintetek lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem menstruálni fogsz. Nálam a terhestünetek csak a 6 héten jelentkeztek. Viszont mensi elõtt éreztem mindig ilyeneket mint Te.

Szerintem menstruálni fogsz. Nálam a terhestünetek csak a 6 héten jelentkeztek. Viszont mensi elõtt éreztem mindig ilyeneket mint Te.
Vegyél tesztet, menj el orvoshoz és megtudod. 3-4 száz ft-ért már lehet tesztet kapni ne sajnáld rá. Senki nem fog neked erre pontos választ adni.
50-50%. Teszt kell és orvos. Ha a pozitív teszt ellenére barnázol, akkor lehet, hogy gyógyszer kell a baba megtartása érdekében. Mnidenképp derítsd ki, mi a helyzet, nehogy késõbb emiatt legyen gond!

Párom tegnap jelentkezett Norvégiai munkára.Állítólag ez egy megbízható közvetítő cég és akiket kiközvetítettek azok a mai napig dolgoznak. Ezzel kapcsolatos tapasztalatok?

14 ezer forintba kerül a közvetít?i díj.Kíváncsi vagyok,hogy valakinek bejött e az ilyen fajta kiközvetítés.

Legjobb válasz: úgy látszik nem...még senki nem jött vissza onnan:D am mizus vele? mostmár biztos tudod, több mint 1 éve írtál. engem is érdekel norvégia, azért kérdem:)

úgy látszik nem...még senki nem jött vissza onnan:D am mizus vele? mostmár biztos tudod, több mint 1 éve írtál. engem is érdekel norvégia, azért kérdem:)
A kérdező hozzászólása: Nem ment ki.Most egy ismerõsömnek írok aki ott él, hátha õ többet tud segíteni.Nézelõdük még külföldi munka után, de ez elég nehéz dolog.
A kérdező hozzászólása: Most egy másik céghez jelenktkezett, itt nincs közvetítõi díj.Csak a repülõjegyet kellett fizetni.Majd meglátjuk vak is azt mondta. :)
Szia! Látom, h több, mint 2 éve írtál utoljára, de összejött párodnak a norvégiai/külföldi munka? Mik a tapasztalatok? Köszi szépen elõre is!

Cystitisre kaptam Zinnat antibiotikumot, tegnap kezdtem el szedni napi 2x1et és a mai napra véres a hüvelyváladékom, ezt a popsitörlőn vettem észre. A gyógyulás miatt van ez? Vagy esetleg nagyobb lett a baj?

Legjobb válasz: Kizártnak tartom, hogy gyógyulás miatt véreznél. De lehet akár egy ismert mellékhatás. Nézd meg a betegtájékoztatót, ott általában van irányelv azzal kapcsolatban, hogy mit csinálj, ha fellép bármilyen ismert mellékhatás. Ha nem ismert mellékhatás, vagy a betegtájékoztató azt javasolja, hogy hagyd abba a kúrát, akkor MINDENKÉPP hívd fel az orvosod! Az antibiotikumot nem hagyhatod abba a jóváhagyása nélkül! (Különben rezisztens baktériumtörzsek keletkezhetnek, amit utána keményebb munka, vagy esetleg egyáltalán nem lehet kikúrálni.)

Kizártnak tartom, hogy gyógyulás miatt véreznél. De lehet akár egy ismert mellékhatás. Nézd meg a betegtájékoztatót, ott általában van irányelv azzal kapcsolatban, hogy mit csinálj, ha fellép bármilyen ismert mellékhatás. Ha nem ismert mellékhatás, vagy a betegtájékoztató azt javasolja, hogy hagyd abba a kúrát, akkor MINDENKÉPP hívd fel az orvosod! Az antibiotikumot nem hagyhatod abba a jóváhagyása nélkül! (Különben rezisztens baktériumtörzsek keletkezhetnek, amit utána keményebb munka, vagy esetleg egyáltalán nem lehet kikúrálni.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!