Találatok a következő kifejezésre: A tegnapi a mai (84 db)

Azt mondják, ha a nyákdugó távozik az nem folyás szerû, hanem véres, kocsonyás. ( Ezt csak olvastam, nem tapasztalat.)

Ilyen délutáni jó időben, mint a tegnapi meg mai adnátok sapkát egy 2 honapos babára a babakocsiba? Beizzad benne a feje, nem?

Legjobb válasz: Vékony nyári sapit én adnék rá, de ha tényleg úgy érzed, hogy nagyon meleg van, akkor szerintem nem lesz semmi baja sapka nélkül:)

Vékony nyári sapit én adnék rá, de ha tényleg úgy érzed, hogy nagyon meleg van, akkor szerintem nem lesz semmi baja sapka nélkül:)
Nekünk a doki azt mondta, hogy amíg van kutacsuk a babáknak, kell rájuk a sapka. Vannak már nagyon vékony kis sapik, amikben jól szellõzik a buksijuk, de azért a széltõl, naptól óvja õket. Én még mindig adok sapit a lányomra, pedig már 11 hónapos elmúlt. Biztos, ami biztos.
Az én babám is 2 hónapos.Én dálutá már levettem róla a babakocsiba amíg aludt mert nagyon beizzadt.Nap nem sütött rá!
igen, 2 hósan még adjál rá mindenképpen! azért az õ fejecskéje még attól a kis szellõtõl is megfázhat, ami ilyenkor éri. az én fiam már 7 hós én már nem adok rá.
Kell az még! Valami vékony kis kendõ mert legalább véd a nap ellen is!6 hónapos a lányom de kis kendõ van rajta mindig.
Szia! Szerintem a babakocsiban nem kell. Ott árnyékban és széltõl védve van. Amikor kiveszet akkor viszont egy vékonyka kellene rá.
A kérdező hozzászólása: Megmondom õszintén délután babakocsiban én bizonylevettem. vékony sapija van, de a homloka igy is kipirosodott tõle meg beizzadt.
Azért lettünk lepontozva mert ajánlottuk a sapit? Szép mondhatom!

Tegnap elhagytam a fogamzásgátlóm. A mai és a holnapi utcso azaz 2 szem volt benne, mit tegyek?

tartsak szünetet, és várjak 7 napot 8. napon kezdjem el szedni az uj csomagot, így uj szedési idöpontot kialakítva? HELP

Legjobb válasz: Szerintem most tartsd a szünetet, és a 8. napon kezdd el az újabb csomagot. Ez a legegyszerübb és legbiztosabb megoldás.

Szerintem most tartsd a szünetet, és a 8. napon kezdd el az újabb csomagot. Ez a legegyszerübb és legbiztosabb megoldás.
A kérdező hozzászólása: oksi én is erre gondoltam és akkor mostantól mindig szombatonként kell szednem és nem hétfön ahogy eddig ugye?
A kérdező hozzászólása: tehát uj szedési nap alakul ki
Így van, az új rend szerint kell majd szedned ezentúl.
Mondjuk vedd ki a dobozból a betegtájékoztatót, és olvasd el, hogy a gyártó mit javasol.
Nincs olyan a betegtájékoztatóba, hogy ha elhagytad/lehúztad a vc-n/elkártyáztad a tablettádat akk mit kell csinálni :D:D inkább válaszolj rendesen

10én jött meg, 14én múlt el.32napos a ciklus. és babát szeretnék. Szóval, megjön érzésem volt 7főtöl tegnapig, a mai d. utánom, meg naon fáradt, és fejfájásom van! Lehet baba elő jel? V még korai?

lehetséges h most sikerült a baba?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges...csak akarnod kell...valósuzínû a peteérést érezhetted...hasonló tünetei vannak, mint írtad...még várj a nem vártig, aztám meglátod! Szurkolok! ;)

Bármi lehetséges...csak akarnod kell...valósuzínû a peteérést érezhetted...hasonló tünetei vannak, mint írtad...még várj a nem vártig, aztám meglátod! Szurkolok! ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszodat.igen, voltam dokinál ma, és azt mdta, h ezek a napok azok, amikor sikerülhet a baba.nagyon bizom benne h végre sikerül :-)

A tegnapi és mai "zabálásom miatt" mennyivel lehet a vércukrom magasabb, ha kedden megyek vérvételre?

Sajnos elég sok édességet eszek, de azért próbálok odafigyelni hogy ne essek túlzásba, tegnap és ma viszont rengeteg szénhidrátot és édességet ettem (esküv?, szülinapozás) ez mennyire befolyásolja majd az eredményét a keddi vérvételnek?

Legjobb válasz: A vércukor aránylag hamar helyreáll. A koleszterinnek kell két hét...igaz, az nem is megy fõl olyan hamar.

A vércukor aránylag hamar helyreáll. A koleszterinnek kell két hét...igaz, az nem is megy fõl olyan hamar.
Ha csak nem vagy cukorbeteg, akkor nem lenne szabad, hogy befolyásolja.

Van két egyértelműen pozitív tesztem. Az első a pé utáni 11. nap (tegnap esti), a második a mai, azon erősebb már a csík.10- es érzékenységűvel csináltam. Lehetséges hogy a 13 nappal ezelőtt kapott hcg (Pregnyl) injekciótól lett pozitív?

Máskor is kaptam már ilyen injekciót,8 nap múlva már semmi nem volt a vizeletemben.A dokim most mégis rámhozta a frászt,h lehet h attól van,nem is a babától.

Legjobb válasz: Csinálj még 1 tesztet,ha pozitiv és nem jött meg lehet baba!

Csinálj még 1 tesztet, ha pozitiv és nem jött meg lehet baba!

Most esedekes a mensim. Tegnap ota rozsaszin folyasom van nem nagy mennyisegben. Azt hittem, hogy megjott/meg fog jonni, de meg most ejjel sem indult be. Ha ma megjon a rendes verzes, akkor a mensest a mai naptol szamoljam, vagy a tegnapitol?

Szoval elvileg ma vagyok a 28.napon, ha a tegnapit nem szamoljuk mensinek. Mult honapban a 27.nap delutan indult be barnas folyas (remenykedtem a terhessegben), de sajnos az ejjel beindult rendesen, tehat a 28.nap reggelre, ezert mult honapban ugy szamoltam, hogy a 28.napon jott meg, az elozo barnazast (27.napon) nem szamitottam annak.

Legjobb válasz: Szia Terhes nem vagy?? AMikor én lányommal terhes lettem, akkor nekem is volt 1-2nap rózsaszín, azt hittem meg fog jönni, de nem jött meg, hanem helyette teszteltem egy pozitívat:)

Szia Terhes nem vagy?? AMikor én lányommal terhes lettem, akkor nekem is volt 1-2nap rózsaszín, azt hittem meg fog jönni, de nem jött meg, hanem helyette teszteltem egy pozitívat:)
A kérdező hozzászólása: Jo lenne, ha az lennek, de a parom gyereke nalunk volt ket hetig, es nem igazan volt akcio. Mensi elott volt par nappal, meg a ciklus elejen, de alig voltunk egyutt. Mensi elott meg azt mondjak hogy nagyon kicsi az esely terhessegre. Ha osszejott a mensi elott, akkor meg be sem agyazott. Vajon ilyenkor is megjon, ha vki mensi elott esik teherbe par nappal?
A kérdező hozzászólása: be sem agyazodott* Nem akarom beleelni magam, hisz nem nagy esely van ra, biztos nem vagyok olyan mazlis hogy ilyen ciklusban osszejojjon. Lehet hogy kesobb, vagy holnap fog megjonni, de akkor nagyon merges leszek, mert meg az is jobb, ha megjon, minthogy ideig-oraig rozsaszines folyas van , az ember remenykedik aztan megis beindul. Plusz minel hamarabb beindul, annal hamarabb lesz vege. Amugy mar kb. kedd ota van mindjart megjon erzesem.
Szia! Én ugyanebben a cipõben járok: kedden kéne (nem)megjönnie, és ma reggel óta rózsaszínes, barnás a váladékom. egy hete alhasi fájdalmaim vannak, olyan mindjárt megön érzésem, de most meg semmi. Én is reménykedek a babában, bár szerintem meg fog jönni, mert semmi más jele nincs, mellfeszülés vagy ilyesmi. neked van?
A kérdező hozzászólása: Szia. Nekem sajnos megjott masnap, vagyis penteken. Csutortokon (szept. 4) volt a rozsaszines egesz pentek reggelig, de akkor a delelott folyaman beindult, szombaton pedig eleg eros volt, pedig az elozo mensim teljesen mas volt, sokkal gyengebb, rovidebb. :( Na, igy jartam... Majd ird meg veled mi lett, kivancsi vagyok.

Na ez érdekes tegnap halvány pozitívat teszteltem ma is picit erősebb a csík ugyanolyan teszttel és ha egymás alá rakom a kettőt a mai teszten a tesztcsík jóval arrébb majdnem a szélén van? Most akkor hibás a teszt?

Legjobb válasz: Nem, nem hiszem, csak talán nagyobb intenzitással csurgott a pisi, és picit arrébb mosta, bár lehet, hogy most oltári hülyeséget mondtam. Attól függetlenül szerintem egy teszt is elég tuti, nemhogy kettõ. GRATULA!

Nem, nem hiszem, csak talán nagyobb intenzitással csurgott a pisi, és picit arrébb mosta, bár lehet, hogy most oltári hülyeséget mondtam. Attól függetlenül szerintem egy teszt is elég tuti, nemhogy kettõ. GRATULA!
Az nem baj, mindkét babámnál halványabb volt a csík, mint a kontrollcsík, vagyis a másik! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Erõsebb lett a csík, de még mindig nem olyan erõs mit a másik!
Na, mi lett?
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel csinálok még egyet akkor!
Szerintem tuti, de az lenne a legeslegjobb, ha holnap is csinálnál még egyet!
A kérdező hozzászólása: Feltenném csak nem tudom nincs usb kábelem!
feltennéd a képet?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hát most megnyugtattál azért csináltam még egyet mert elég halvány volt+
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Van két egyértelműen pozitív tesztem. Az első a pé utáni 11. nap (tegnap esti), a második a mai, azon erősebb már a csík.10- es érzékenységűvel csináltam. Lehetséges hogy a 13 nappal ezelőtt kapott hcg (Pregnyl) injekciótól lett pozitív?

Máskor is kaptam már ilyen injekciót,8 nap múlva már semmi nem volt a vizeletemben.A dokim most mégis rámhozta a frászt,h lehet h attól van,nem is a babától.

Legjobb válasz: Szerintem 13 nap alatt már ki kellet ürülnie Pregnylnek,de pár nappal késõbb ismételd meg a tesztet.Megkérdezhetem,hogy melyik az a 10-es érzékenységû teszt?

Szerintem 13 nap alatt már ki kellet ürülnie Pregnylnek, de pár nappal késõbb ismételd meg a tesztet.Megkérdezhetem, hogy melyik az a 10-es érzékenységû teszt?
A kérdező hozzászólása: Neten rendeltem az ovulációs mikroszkóp honlapjáról.Early Detection a neve, 5 db 2200 ft postaköltséggel.
Én úgy tudom, hogy aki hcg injekciót kap, az 14 nap elteltével tesztelhet elõször! Ennek ellenére, ha a tied erõsödött, akkor az növekedés, nem csökkenés! :)

Tegnapi ovus tesztem majdnem egy forma volt, a mai pedig már alig látszott! Szerintetek most akkor mi van?

A ciklus.hu szerint még csak holnap lesz pém!

Legjobb válasz: Ha tegnap volt (majdnem) pozitív az LH teszted, akkor NEM tegnap volt peteérésed!!! A pozi LH tesztre 24-36 órával van ovuláció, olvass utána mert így csak pénzkidobás.

Ha tegnap volt (majdnem) pozitív az LH teszted, akkor NEM tegnap volt peteérésed!!! A pozi LH tesztre 24-36 órával van ovuláció, olvass utána mert így csak pénzkidobás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!