Találatok a következő kifejezésre: A tegnapi a (9683 db)

Elfogadta.
Elfogadta. Nekem ez sokat jelent, mert kismama helyén vagyok és hátha tõlünk is mennek el, így véglegesítenek. Ebben az esetben kezdhetünk gondolkozni családalapításon. Ráadásul így lesznek nagymamák, akik tudnak az unokákra vigyázni, ami nagy segítséget jelenthet sok kisgyermekes anyukának. Remélem, hogy ezek a nõk nem mehetnek vissza nyugdíj mellett dolgozni...
És ha én most férfi vagyok, akkor fordulhatok az ombudsmanhoz nemi diszkrimináció miatt?
Örömmel köszöntöm a lehetõséget, mert megérdemlik azok a nõk a pihenést, akik mögött már 40 év munkaviszony leketyegett.(sok gyerekre megszavazott 15 év beszámítása is helyes) DE: vannak olyan közhivatalok, ahol bizonyos területekrõl nagyon sokan el fognak menni, és igaz, nem áll meg a munka, de hiányozni fognak. Nálunk a bérelszámolásban 8 fõbõl 4 fõ érintett!! és elmennek. Nincs pótolhatatlan ember, de eléggé nehéz lesz a megfelelõ szakmai pótlás. Ráadásul jogviszonyuk megszûnéséig a helyük nem betölthetõ.
Kedves utolsó! A válaszod utolsó mondata kicsit megdöbbentett, de a saját érdekedbõl kiindulva érthetõ a megjegyzés. Egyébként az senkit sem zavar, hogy a fegyverestestületek 25 év szolgálati idõvel nyugdíjat igénylõ dolgozói azóta is folyamatosan 2 ellátásért DOLGOZNAK. Na, itt az igazságtalanság. Azok a nõk, akik most elmennek, biztosan nem fognak dolgozni, mert 40 év, az 40 év!
A kérdező hozzászólása: Szegény anyám postai kézbesítõ. Õ is elmehet!!! Gondoljátok, nõ létére.. Hóban, fagyban, kánikulában, nyakában a táskával! Szerencsétlen alig él már... Köszönet a kormánynak!!!!
"És ha én most férfi vagyok, akkor fordulhatok az ombudsmanhoz nemi diszkrimináció miatt?" Igen de az ombudsman is korkedvezményes és nem fogja érdekelni, csak hogy az idõ teljen.

Ovu teszt kérdés: ma is tegnap is negatívat teszteltem, ami még érthető, de a mai tesztcsík halványabb volt mint a tegnapi, a kontrollcsík is halványabb. Ennek van jelentősége?

Általában 18. napon szokott lenni, ma még csak a 17. van, a görbém szerint sem volt még. Szerintetek? Még lehet pozitív? Holnap vagy azután?

Legjobb válasz: Semmi jelentõsége, sose hasonlíts össze két különbözõ tesztet. Mindig az adott control csíkhoz kell hasonlítani a teszt csíkot. Szóval tesztelj tovább, és ha ugyanolyan vagy erõsebb a tesztcsík, akkor pozi.

Semmi jelentõsége, sose hasonlíts össze két különbözõ tesztet. Mindig az adott control csíkhoz kell hasonlítani a teszt csíkot. Szóval tesztelj tovább, és ha ugyanolyan vagy erõsebb a tesztcsík, akkor pozi.

7 hetes terhes vagyok, a tegnapi szex után kevés rózsaszín folyásom volt, mára pedig enyhe alhasi fájdalom. A folyás lehet e a rosszul megválasztott póz miatt, a fájdalom pedig a méh tágulása miatt? Nyugtalanít, hogy egyszerre lépett fel a két gond!

Legjobb válasz: szia, én ugyanígy jártam, mint te, az 5.hétben vagyok. Tegnap fajdogalt a hasam, foleg baloldalt es este kezdodott rozsaszines folyas...ma voltam a dokinal, az uh-n mindent rendben talalt, mar latszik a pici szive :)... de biztos ami biztos alapon kaptam duphastont es kiirt, hogy minimum egy hétig maradjak otthon es sokat pihenjek... ird meg kerlek, nalad hogyan alakult...jo egeszseget kivanok... :)

szia, én ugyanígy jártam, mint te, az 5.hétben vagyok. Tegnap fajdogalt a hasam, foleg baloldalt es este kezdodott rozsaszines folyas...ma voltam a dokinal, az uh-n mindent rendben talalt, mar latszik a pici szive :) ... de biztos ami biztos alapon kaptam duphastont es kiirt, hogy minimum egy hétig maradjak otthon es sokat pihenjek... ird meg kerlek, nalad hogyan alakult...jo egeszseget kivanok... :)
menj el egy ambulanciára, vizsgáljanak meg. sajnos ez nem játék. amúgy pihenj sokat, és szerintem most egy ideig hanyagoljátok a szexet, illetve neked az orgazmust (az is méhösszehúzódásokat okoz, ami most nem ajánlott).
Én is dokihoz mennék elsõsorban. A kislányommal nekem is volt ilyen, két vetélés után sikerült õ. Letiltottak a szexrõl és Utrogestan-t kaptam. Nagyon szigorúan be kellett tartani. A rózsaszín folyás engem nagyon aggasztana. Menj orvoshoz!
az elsõ 12 hétben nem ajánlatos a szex, a korai vetélés miatt....
Mi is kerultuk a sexet az elso trimeszterben. 20 hetes kismami
Voltál már dokinál?? Ilyenkor azonnal érdemes menni, sajnos tapasztalat. Lehet kezdõdõ vetélés, de progeszteron pótlással sok baba megmenthetõ, szóval ha még nem voltál, irány a doki, akár az ügyelet is.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat, megyek dokihoz...

Tegnap barátom a farkát a hüvelyemhez tette és ki be tologatta, de úgy, hogy volt bennem egy tampon, kb 4-5 percig aztán kivette, és abban a pillanatban én is kihúztam a tampont. Tegnap kezdődött el a peteérésem. Lehetek Terhes?

Hogy ha csak simán a farkát a nemiszervemhez teszi és sokáig ott van ( 6-7 perc) akkor ha jön el?válladék akkor a spermák nem kezdenek el a méh felé úszni vagy rögtön elpusztulnak?

Legjobb válasz: 1. ha a pénisz és nõi nemiszerv találkozik, akkor lehetsz terhes 2. ha peteérésed van, akkor pláne lehetsz terhes 3. a tampon sztorit nem értem, a GUMI a fogamzásgátló eszköz, a tampont ha nem mensi alatt használod, akkor még egy jó kis fertõzést is összeszedhetsz 4. miért írja mindenki, hogy csak 1-2-5 percig volt bent az a bizonyos, egy mozdulattól is terhes lehetsz 5. az elõváladék tartalmaz(hat) spermát 6. a spermák nem olyan intelligensek, hogy tudják, hogy mikor nem akarsz gyereket és hõsi halált halnak a vaginádban, hanem általában evolúciós küldetésükre törekednek, vagyis a petét keresik 7. mindent egybevetve mégsincs SOK esély rá, hogy a nagyszerû lágnelméteket tovább örökítsd ebben a hónapban, de abszolúte nem kizárt 8. tanács: eseményutáni 9. ha az nem kivitelezhetõ 10-14 nap múlva HCG teszt 10. azt már arni sem merem, hogy a jövõben talán inkább suli, stb szex helyett és persze ha ezt a kalandot megúszod, akkor egy életre jegyezd meg: 11. GUMI!!!!!

Lehetsz terhes, de ez neked is tudnod kellene.
Elég közönségesen írsz a témáról, és lehetsz terhes, a tampont pedig felejtsd el, nem normális dolog úgy használni ha nincs menzeszed!
1. ha a pénisz és nõi nemiszerv találkozik, akkor lehetsz terhes 2. ha peteérésed van, akkor pláne lehetsz terhes 3. a tampon sztorit nem értem, a GUMI a fogamzásgátló eszköz, a tampont ha nem mensi alatt használod, akkor még egy jó kis fertõzést is összeszedhetsz 4. miért írja mindenki, hogy csak 1-2-5 percig volt bent az a bizonyos, egy mozdulattól is terhes lehetsz 5. az elõváladék tartalmaz(hat) spermát 6. a spermák nem olyan intelligensek, hogy tudják, hogy mikor nem akarsz gyereket és hõsi halált halnak a vaginádban, hanem általában evolúciós küldetésükre törekednek, vagyis a petét keresik 7. mindent egybevetve mégsincs SOK esély rá, hogy a nagyszerû lágnelméteket tovább örökítsd ebben a hónapban, de abszolúte nem kizárt 8. tanács: eseményutáni 9. ha az nem kivitelezhetõ 10-14 nap múlva HCG teszt 10. azt már arni sem merem, hogy a jövõben talán inkább suli, stb szex helyett és persze ha ezt a kalandot megúszod, akkor egy életre jegyezd meg: 11. GUMI!!!!!
Csak annyit tudok mondani, hogy mars innét, és vegyél egy biosz könyvet!!!!!!
elõzõ vagyok: ha ennyire bízol magadban, és nem hiszel se nekünk se másnak, akkor miért vagy itt? Igen, a válasz vagy MÉGIS! Irány a tiniambulancia és nem kell még több gusztustalan részletet leírni, tudjuk mi is, hogyan kell csinálni, és az amit Ti mûveltetek az olyan amibõl gyerek lehet, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor minek kérdezel!
Ha te a tampont használod fogamzásgátlásra, hát csak gratulálni tudok! Ez akkora ostobaság amire már reagálni sem tudok és nem is akarok. Csak egy biológia könyvet tudnék ajánlani, mert neked még más nem való.
A barátodnak farka van, neked meg nemi szerved?? Mi a barátod, egy állat???? A kérdésre felelve, meg tanulj egy kis biológiát. A következõ kérdésed meg az lesz, hogy hogy mondjam el anyunak?????
A kérdező hozzászólása: a tamponos dolog annyit takar, hogy feltettem magamnak, és barátom utána rakta be a hüvelyembe, kb addig ment be, hogy a makkja már nem látszódott.Tegnap megkérdeztem egy két ismerõst és azt mondták, hogy lehetséges, sõtt...de véleményem szerint a tampon nem engedte át a spermákat.Vagy mégis?:S:(
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez magánvéleménynek számít nem tanácsadásnak... Ha lehet ne itt éld ki magad, mindenki tudja, hogy a 'farok' szó alatt a péniszt értem...
Igaza van valamennyi eddigi hozzászólónak...nem itt van a helyed!!! Hogy lehet a szeretkezésrõl így beszélni. Nem szeretnék senkit megbántani de az út szélén álló hölgyek sem beszélnek így a szex-rõl. Nem tudom hány éves vagy de nem is számít mert nem a kor határozza meg ki mikor szeretkezik , de neked még biztos nem jött el az ideje. És egyébként a mai felvilágosult fiatalok akik mindenkinél mindent jobban tudnak ilyenkor miért jönnek ide kérdezõsködni??? Nem érem... Tamponnal védekezni?????? Ennyi erõvel mindegy lett volna ha ott se lett volna!!! Mert a barátnõd azt mondta hogy jó lesz erre?! Akkor most miért nem hozzá fordulsz segítségért?
1, Elöször tanulnál meg rendesen írni! 2, Fogalmazni te aztán tudsz.., minek élsz nemi életet ? 3, Tampon volt benned.., sperma úszkál stb ez mi? Inkább tanuljál ne a baszáson járjon az eszed ..hülye gyermek!
tej, edd meg
Fiú vagy vagy lány? Mit csináltál, mikor ki jött belõle a "fehér lé"?
A kérdező hozzászólása: fiu
fürödj néha és akkor nem nõnek rajta gennyedzõ fekélyek :D
unalmasak már ezek a troll kérdések
A kérdező hozzászólása: akk bocsika
Uristen! ProszTatarákod van.

Ez nagyon égő? A tegnap a vizsgámon az oszim elkapott puskázni, mondta, hogy nagyott csalódott bennem meg ilyenek. Elfelejti valamikor?

Legjobb válasz: (majdnem) mindenki puskázik. Azért mondta, mert nem feltételezte rólad. Lehet, hogy nem felejti el. Nem kellene ilyet csinálni, vagy legalábbis nem gyakran. Csalásnak minõsül. Bánd meg, magadban, igyekezz elkerülni, de túl nagy problémát ne csinálj magadnak belõle.

(majdnem) mindenki puskázik. Azért mondta, mert nem feltételezte rólad. Lehet, hogy nem felejti el. Nem kellene ilyet csinálni, vagy legalábbis nem gyakran. Csalásnak minõsül. Bánd meg, magadban, igyekezz elkerülni, de túl nagy problémát ne csinálj magadnak belõle.

A Tegnap a fagyasztóból kivett zöldbabot, ami mára kiengedett, hagyhatom a hűtőben holnapig?

Legjobb válasz: Nem tanácsos, ha nyersrõl van szó. ki sem kellett volna engedni. fagyosan kell megfõzni, és készrefõzve máõr lehet újra hûteni, akár fagyasztani is. Legjobb, ha most rögtön megfõzöd, míg nem késõ.

Nem tanácsos, ha nyersrõl van szó. ki sem kellett volna engedni. fagyosan kell megfõzni, és készrefõzve máõr lehet újra hûteni, akár fagyasztani is. Legjobb, ha most rögtön megfõzöd, míg nem késõ.
Inkább fõzd meg ma.
Ha jó a hûtõ, nem lesz semmi baja holnapra.
Nagyon vacak íze lesz, és talán meg is romlik addig.
A kérdező hozzászólása: nem is gondoltam volna :-/ szerencsére jó a hütõnk, belenéztem, igaz nem volt fagyos, de javában deres volt még. már fõ köszi
A rostszerkezete megváltozik, egy plöttyedt állag lesz, ami ráadásul rossz ízû, és valóban nagyon gyorsan romlik, nincs az a sima hûtõ, amelyik megóvná...
A nyersen lefagyasztott zöldségféléket mindig vagy forrásban levõ vízbe, vagy felmelegített zsiradékba, de még fagyos állapotban kell belerakni. Ebben az esetben tartják meg eredeti, ropppanós állagukat, és nem lesz belõlük egy lötye, gusztustalan valami.

Este 11kor szoktam bevenni a bogyót, de elutaztunk, otthon hagytam, és csak ma délután fél 1 körül tudtam bevenni a tegnapit. A hónapban már ne próbálkozzunk gumi nélkül, vagy csak ma este ne?

Nem átlagos dologról van szó, több mint egy év alatt eddig sose fordult velem el?, hogy nem vettem volna be, bár ez az új bogyómnak a harmadik levele, ami egyébként Milligest.

Legjobb válasz: Kiegészítõ védekezés javasolt szerintem.

Kiegészítõ védekezés javasolt szerintem.
Betegtájékoztató szerint akkor kell kiegészítõ védekezés, ha az elsõ levélnél hagyod ki, de ez is csak akkor érvényes, ha meghaladtad a 12 órát. Azon belül nem érdekes, beveszed, amikor eszedbe jut.

A tegnap a Windows7 partícióján 11 % volt a töredezettség, ma csak 4 %. Nem csináltam töredezettség mentesítést. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Esetleg törlõdtek vagy áthelyezõdtek olyan rendszerfájlok vagy ideiglenes fájlok, amiket a windows rendszeresen használ, töröl és újra létrehoz...

Esetleg törlõdtek vagy áthelyezõdtek olyan rendszerfájlok vagy ideiglenes fájlok, amiket a windows rendszeresen használ, töröl és újra létrehoz...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Ez meglepõ számomra mert eddig azt hallottam, hogy a Windows alatt el kell végezni lehetõleg külsõ programmal a töredezettség mentesítést. Én viszont sok csalódás után megpróbálok csak a Windows saját programját használni, azt is csak akkor ha nagyon szükséges.
A Win7 automatikusan töredezettségmentesít, amikor úgy érzi, hogy nem csinálsz semmit a gépen.
nem rakathatta vissza, mivel túl voltak már a frame ballon és snookert kellett adnia
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!