Találatok a következő kifejezésre: A tegnap zuhanyozás (2 db)

A tegnap esti zuhanyozás után egy "adag" vízszerű színtelen szagtalan folyadék jött belőlem. Vajon mi lehetett ez? És mitől? Ez normális?

Csak két pillanat vagyis kétszer egymás után egy pillanat volt az egész mikor éreztem hogy folyik.El?tte sosem volt ilyen, még csak folyásom sem és azóta sincs.Másnak is volt már ilyen?Lehet többször is el? fog fordulni?Kellemetlen lenne ha mondjuk az utcán vagy vendégségben történne újra.

Legjobb válasz: Elõ fog fordulni,nagy valószinûséggel,de ez nem gond,teljesen normális,addig amíg nem viszked,v. nem büdi.Terhességi folyásnak hívják.Nekem is van ilyen.Ha zavar hordj tisztasági betétet,de ne idegeskedj ezen,más nem látja kívülrõl rajtad.Bugyit meg hordasz gondolom :-)

Elõ fog fordulni, nagy valószinûséggel, de ez nem gond, teljesen normális, addig amíg nem viszked, v. nem büdi.Terhességi folyásnak hívják.Nekem is van ilyen.Ha zavar hordj tisztasági betétet, de ne idegeskedj ezen, más nem látja kívülrõl rajtad.Bugyit meg hordasz gondolom :-)
Bocsi:viszket.30 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Szerencsére semmi viszketés és nem is volt büdi sem.Természetesen hordok bugyit ahogy tisztaságit is :) csak ilyen még nem volt és egy kicsit meglepõdtem mert nem tudtam mire vélni.
Hát sajna a terhesség alatt egy idõ után beálla folyamataos folyás, mindegy, hogy elõtte volt vagy sem. Én sokszor 2 tisztaságit használok egy nap, mert mikor elmegyek wc-re és utána húznám fel a bugyim tiszta nedvesség, az meg ugye nem jó, mert a melegben és a nedves helyen a baktériumok jobban szaporodnak. Úgyhogy mindig van a táskámban tartalék. Pedig úgy utálom :S

Tegnap zuhanyozás közben belement egy kis víz a fülembe azóta be van dugulva, mondana vki vmi jó módszert hogyan dugítsam ki?

Az a baj, hogy az érintett fülemben lyukas a dobhártyám de ebb?l eddig nem volt problémám. Van vmi otthoni praktika, ami segít vagy csak az orvos marad?

Legjobb válasz: Ha én ráfeküdtem a fülemre kidugult. Ha nem segit inkább meny el az orvoshoz vagy a kórházba.

Ha én ráfeküdtem a fülemre kidugult. Ha nem segit inkább meny el az orvoshoz vagy a kórházba.
nekem kiskori örök tippen volt a strandon, hogy állj fél lábra, dõlj a dugult fül oldalra és ugrálj, közben a fülcimpádat picit mozgasd. Ha elsõre nem sikerül, ismételd meg késõbb is.
elõzõvel értek egyet, én is mindig ezt szoktam csinálni. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!