Találatok a következő kifejezésre: A tegnap fájnak a melleim s (2 db)

A tegnap ota fájnak a melleim s 10én kellene megjöjön a mensim... Ez most pms jel vagy terheségre is utalhat?

Legjobb válasz: Ilyenkor még korai lenne bármit is mondani, mivel bármelyik lehet. Egyébként nekem mensi elõtt egy héttel már fájnak a melleim.

Ilyenkor még korai lenne bármit is mondani, mivel bármelyik lehet. Egyébként nekem mensi elõtt egy héttel már fájnak a melleim.

Tegnap este óta faj a jobb mellemen egy pont, szerintem tuti mellgyulladas, próbálom minél több pózban szoptatni a kisfiam es elég sûrûn mellre is teszem, mikor fog elmulni? Kinek mi a tapadztalata? Ugye nem fog elapadni a tejem?

Legjobb válasz: Szoptatás közben próbáld masszírozni a csomót és akkor kiürül az eldugúlt tejcsatorna. Ne lepõdj meg ha hõemelkedés vagy lázad lesz a mellgyulladás járhat vele. Nekem többször volt magas lázzal borogattam a cicim hideg vizes ruhával de nálad nme ilyen súlyos a helyzet úgy látom. Ettõl nem fog elapadni a tejed.

Szoptatás közben próbáld masszírozni a csomót és akkor kiürül az eldugúlt tejcsatorna. Ne lepõdj meg ha hõemelkedés vagy lázad lesz a mellgyulladás járhat vele. Nekem többször volt magas lázzal borogattam a cicim hideg vizes ruhával de nálad nme ilyen súlyos a helyzet úgy látom. Ettõl nem fog elapadni a tejed.
1-2 óránként szoptass a gyulladt mellbõl! Próbálhatsz még utána kicsit fejni is. A gyerek álla arra legyen, ahol a csomó van. Ha nincs magas lázad, nem vészes a helyzet. Hideg vizes borogatást csak akkor használj, ha duzzadt, piros lesz a melled. Nyújtófával kicsit megnyomkodott káposztalevelet lehet még rá tenni. A tejed nem fog elapadni, de gyulladás után ideiglenesen csökkenhet abban a mellben a mennyiség.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!