Találatok a következő kifejezésre: A tegnap fájnak a melleim (100 db)

Ha egy hete késik, tegnap előtt egy kicsit görcsöltem és ment a hasam, fáj a mellem, akkor ezek a tünetek cisztára utalnak? A cisztának milyen tünetei vannak? Van okom félni? 20vagyok

Legjobb válasz: Ezek a ciszta tünetei: A tünetek mindig a ciszták fajtájától és kialakulásától függnek, de általánosságban elmondható, hogy a ciszták nem okoznak kínkeserves tüneteket. A betegek általában a rutinvizsgálatokon vagy a más okból elrendelt ultrahangos vizsgálatokon szereznek róluk tudomást. A legfeltûnõbb tünetek, melyek önmagukban még nem biztos, hogy petefészekcisztát jeleznek: * Menstruáció kimaradása. * Menstruáció késése. * Heves alhasi fájdalmak, görcsök a havi vérzés ideje alatt. * Medencetájéki fájdalmak. * Ha a ciszta egészen nagyra megnõ, és esetleg hasüregi szerveket nyom, akkor ez a nyomás is okozhat panaszokat. * A has feltûnõen nagy elõredomborodása. Szerintem menj el orvoshoz, õ biztosat tud mondani. Egy egyszerû vizsgálatból kiderül, hogy ciszta-e vagy valami más.

Ezek a ciszta tünetei: A tünetek mindig a ciszták fajtájától és kialakulásától függnek, de általánosságban elmondható, hogy a ciszták nem okoznak kínkeserves tüneteket. A betegek általában a rutinvizsgálatokon vagy a más okból elrendelt ultrahangos vizsgálatokon szereznek róluk tudomást. A legfeltûnõbb tünetek, melyek önmagukban még nem biztos, hogy petefészekcisztát jeleznek: * Menstruáció kimaradása. * Menstruáció késése. * Heves alhasi fájdalmak, görcsök a havi vérzés ideje alatt. * Medencetájéki fájdalmak. * Ha a ciszta egészen nagyra megnõ, és esetleg hasüregi szerveket nyom, akkor ez a nyomás is okozhat panaszokat. * A has feltûnõen nagy elõredomborodása. Szerintem menj el orvoshoz, õ biztosat tud mondani. Egy egyszerû vizsgálatból kiderül, hogy ciszta-e vagy valami más.
A kérdező hozzászólása: De félek elmenni, mivan ha cisztám van? A hasam csak akkor nõ vagy fúvódik fel, amikor jól lakom.Jaj nem tudom mit csináljak, Orvoshoz félek elmenni.Ha csak ultrahangra megyek akkor ott megtudják mondani? És elõtte a házi orvossal kell beszélnem, vagy egybõl mehetek uh-ra??
A kérdező hozzászólása: terhesség produkálhat ilyet? mert a gyomrom is olyan furi, meg minden olyan furi mostanába....:S:S
Hogy-hogy félsz elmenni az orvoshoz? Erre pedig csak õ tud válaszolni. Nem fog reggelire megenni és ha halogatod csak rosszabb lesz meg kételyek között leszel, ha kiderül akkor legalább már tudod és lehet ellene tenni. Menj el dokihoz! Persze lehetsz terhes is, vegyél tesztet és irány a doki utánna!
A kérdező hozzászólása: oké. köszönöm a válaszokat:)
Felesleges félned a dokitól. Ha cisztád van, jobb ha kiderül és kezelik. Ha terhes vagy, jobb ha bizonyosságot szerzel róla és utána dönthetsz, mit szeretnél tenni. Hidd el, a doki nem tesz beteggé!

Babával próbálkozunk januárban lesz 3 éve. Eddig mensi előtt, PÉ után mindig fájt a mellem, ebben a hónapban abszolúte nem fájt. Tegnapra nem vártam a mensimet és eddig nem is jött meg. MI lehet?

2 terhességem közül az egyik ikerterhesség volt,elvetéltem,ahogy a tavaly novemberi babámmal is,november óta a mensim hol 3 napos,és nagyon gyenge,hol 6 napos,és er?s de tavaly november óta nincs semmi.Ebben a hónapban beágyazódás környékén nagyon er?sen görcsölt a petefészkem,és nyilallt a hüvelyemen át a méhem.De a mellem egyáltalán nem fáj,mint a 13 év mensim alatt minden hónapban,ha meg akart jönni.Segítsetek légyszi.Kösy a válaszokat.Lizy

Legjobb válasz: Tudom,hogy elég mindennapos kérdés,de a nõgyógyásznál 3 hónapja voltam,azt mondta,hogy minden ok,és egy alkalomért a fizetésem 8%-át kifizetni,egy "Minden Ok"-ért kissé húzós.(10000 egy vizsgálat).A legfuribb az egészben,hogy nem fáj a mellem.Arra gondoltam,hogy nem volt PÉ-m és azért nem fájnak.Nem tudom mitévõ legyek.

A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy elég mindennapos kérdés, de a nõgyógyásznál 3 hónapja voltam, azt mondta, hogy minden ok, és egy alkalomért a fizetésem 8%-át kifizetni, egy "Minden Ok"-ért kissé húzós.(10000 egy vizsgálat).A legfuribb az egészben, hogy nem fáj a mellem.Arra gondoltam, hogy nem volt PÉ-m és azért nem fájnak.Nem tudom mitévõ legyek.
Hormon vizsgálatra elküldött a dokid? Nekem is most derült ki, hogy alacsony a progeszteron szintem és azért volt már több elhalt terhességem is.
szerintem cysta az ami szúrkált félidõben. Amíg az szét nem megy vagy fel nem szívódik addig vszû nem fog megjönni a mensid sem. Igen, lehet a hormonhiány oka avetélésnek. ezt mindenképpen ellenõríztesd-majd a doki megmondja mikor mit kell levetetni. Ha a hormonrendben van, akkor pedig próbálj beszélni a DR Petrányi Gyõzõvel az Immunológiai intézetben-van honlapjuk is szerintem itt is fel tudod venni a kapcsolatot velük-mert lehet, hogy az van ami nálunk volt: 3-om babót elvetéltem mert a szervezetem olyan erõsen védekezik az idegen anyag ellen(baba), hogy elkezd ellenanyagot termelni és megöli a babát( erre én kaptam immunglobulint a 6. héttõl a 24.-ik hétig 3 hetente. így sikerûlt kihordanom a babát. Lehet, hogy neked csak a hormonjaiddal van baj, de leírtam ezt mert ha a hormon jó akkor talán hasonló gondod van mint nekem.

Fájnak a melleim tegnap óta.18. -ra nem várom. Olyan, mintha izomlázam lenne, felül és oldalt fáj leginkább és olyan égő érzésem van benne. Ezt jobban nem tudom megfogalmazni. Voltatok már így? Lett belőle baba?

Hozzáteszem, nem szokott fájni a menzesz el?tt a mellem.

Legjobb válasz: Drukkolok, elõzõ válaszolónak meg gratulálok:) én is ezt érzem szúrkál és ég a bimbóm is..és idegbeteg vagyok, én csütörtökre nem várom, de nagyon nem..nekem szokott fájni mensi elõtt a mellem, de nem így..bizakodjunk csajok, az elõ gyereknél is ezt éreztem..:)

Drukkolok, elõzõ válaszolónak meg gratulálok:) én is ezt érzem szúrkál és ég a bimbóm is..és idegbeteg vagyok, én csütörtökre nem várom, de nagyon nem..nekem szokott fájni mensi elõtt a mellem, de nem így..bizakodjunk csajok, az elõ gyereknél is ezt éreztem..:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megjött vasárnap reggel:( Ez sem a mi hónapunk volt:(( Talán a következõ ciklus! Mindenkinek mielõbbi + terhességi tesztet kívánok:)
Én múlthéten kedden voltam így, s holnapra nem vártam.Még soha nem fájt úgy a mellem, mint akkor. Szinte "égett" az egész s szörnyen ideges voltam, nem lehetett hozzám szólni sem. Péntek reggel egy nagyon halványat, tegnap pedig már egy szép erõset teszteltem. Remélem nálad is ugyanez lesz. Sok sikert! Kívánom, hogy baba legyen a dologban.
nekem mar 10 napja fajnak a melleim, foleg a bimbok, de meg 8 nap van a nemvartig... par napos mindjart megjon erzesem is volt, de az par napja elmult, ahogy itt olvasgatok az esetek tobbsegeben a nok + at tesztelnek ilyen tunetekkel!!!
Sziasztok!A múlt hónapban nekem is nagyon fájtak a melleim izomláz szerûen de sajna nekem megjött :--(
Sziasztok! Kedves kérdezõ, ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok! Másfél hete nekem is ugyan így fájtak a melleim több napon át, majd megõrültem tõle egészen a múlthétig akkor kellett volna megjönnie. Azóta már csak kicsit fáj, néha egyáltalán nem, de mensi sehol és van egy negatív tesztem. Nem tudom mitõl lehet ez, de neked drukkolok, hogy baba legyen :)
Sziasztok.Én 19.-re nem várom, mellfájás nálam is van, a hõm 36.9(már két napja), már van egy kisfiam(2éves múlt), most gyúrunk a tesóra, nála is fájt a cicim, de már nem emlékszem mikor:-).Mindenkinek megy a drukk:) Üdv
Sziasztok, Mindenkinek szurkolok, az utolsó válaszolónak írom, hogy ne lógassa a nóziját, nekem sem fájt, kicsit érzékeny volt, de én az égetõ érzést és az "izomlázat" az alhasban éreztem. :) Mégis 4 pozitív tesztem lett... (nem bírtam leállni :D ) és már 6 hetes vagyok. Remélem minden rendben marad. A mondandóm lényege hogy minden terhesség más és más :) úgyhogy fel a fejjel. Kívánom Nektek is ugyanezt gyorsan gyorsan. G.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elsõnek gratulálok:) Boldog babavárást! Másodiknak és harmadiknak pedig megy a drukk! Én az elsõ gyermekemnél nem éreztem semmi különöset, csak az volt a furi, hogy a nászúton minden éjjel többször ki kellett mennem pisilni. Akkor voltam 5 hetes terhes, de akkoriban csak minden 2. hónapban jött meg a menzeszem, így nem volt feltûnõ, hogy nem jött meg. Egyébként PCO-s vagyok. Most már pontosan 30 naposak a ciklusaim, és van peteérésem is. Reménykedem egy kicsit, de már annyira utálok csalódni!
Én is 18-ra nem várom....de nekem nem fáj :( szoritok neked.
sajnalom, kivanom mielobb teljesuljon a vagyatok!!!

Több mint egy hete menzi érzésem van, de csak hétfőre nem várom nagyon fájnak a melleim és időnként görcsölök. Lehet baba? Tegnap csináltam egy tesztet de negativ lett.

Nekem csak menzi elött egy-két napal szokott fájni a mellem és enyhén görcsölök,most meg már több mint egy hete segitsetek mert nagyon tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Nekem még 11 napom van a mensiig, de ma kezdtem el a mensiérzést érezni. Tegnap picit görcsölgettem. A testi tünetek szerint nem félidõben volt pém, hanem úgy a 12. nap környékén. Tehát lehet beágyazódástól is.. Nagyon drukkolok Neked, remélem babás vagy. Mióta próbálkoztok?

Nekem még 11 napom van a mensiig, de ma kezdtem el a mensiérzést érezni. Tegnap picit görcsölgettem. A testi tünetek szerint nem félidõben volt pém, hanem úgy a 12. nap környékén. Tehát lehet beágyazódástól is.. Nagyon drukkolok Neked, remélem babás vagy. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Hát már lassan 1 éve de nagyon szeretném ha baba lenne a dologban.Sok drukk neked is.
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Hamar volt még tesztelni. Természetesen lehet baba, de ilyen korán még nincs olyan tünet alapján biztosra lehet bármit is kijelenteni.
Mi is egy éve próbálkozunk. Az utóbbi idõben minden hónapban rendszeresen éreztem a pét, utána mensis érzések, egészen a menszeszig. Hát nem tudom, de nekem mikor ilyen tüneteim voltak, mindig megjött. Sokszor volt olyan, hogy más tüneteket is éreztem. Aztán rájöttem, hogy nagyon rágörcsöltem a témára, megpróbáltam elterelni a gondolataimat, ami valamennyire sikerült is és képzeljétek a pét most is éreztem, de nem érzek mensis görcsöket. Kedden kellene megjönnie. Remélem azért, hogy nálad baba van. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek a gyors válaszokat.Drukk mindenkinek!!!
Pont gy hete ugyanebben a szituban voltam vasarnap halvany+ teszteltem azota 2 ket tesztet csinaltam es erosodott a +, remelem babasak leszunk :) )Drukkolok magunknak!!!

Tegnap óta fáj a mellem, a mellbimbó körül, de csak a bal. Inkább akkor fáj, ha hason fekszem. Ez normális?

10 napja múlt el,átvizsgáltam magam,de én nem érzek csomót,nincs rajta semmi elváltozás.

Legjobb válasz: SZERINTEM BAJ LEHET. NEM MENSTRUÁCIÓ ELÕTT VAGY?Hs igen akkor nem baj. ha nem , akkor fogd és nézzd körül nem csomós e mert akkor fordulj orvoshoz.ha váladékozik akkor meg ne hanyagold!

SZERINTEM BAJ LEHET. NEM MENSTRUÁCIÓ ELÕTT VAGY?Hs igen akkor nem baj. ha nem , akkor fogd és nézzd körül nem csomós e mert akkor fordulj orvoshoz.ha váladékozik akkor meg ne hanyagold!
A kérdező hozzászólása: ott írtam alul, hogy mikor múlt el, és hogy átvizsgáltam magam..
A kérdező hozzászólása: egyébként 2, 5 hét múlva kell megjönnie..de ilyen még sosem volt, hogy fájt volna...
nõ a melled.ha tini vagy. a felnõtt nöknél ez normális szokott lenni, ha egészségesek. ha ritkán érzed akkor nincs gond.
amugy nekem olyan volt hogy sose fájt a hasam menstruáció elött, közbe.De most az ellenkezõje van.Ne félj , a testünk mindig változik
A kérdező hozzászólása: köszi szépen...én mindig a rosszra gonodolok...hát tini már nem vagyok, de azért örülnék, ha még nõne:) ...egyébként közben elmúúlt, 2 napig volt érzékeny...köszi szépen a válaszokat
Lehet de a teszt már biztosabb lenne, mint mi :) Tesztelj már kimutatná, ha valóban késik! Drukkkolok!
Lehet de sajnos lehet menszesz elõjele is!!!Én úgyanígy vagyok!Mikor tesztelsz?
És még nem teszteltél???!!! Jól bírod:) )) Máskor nem szoktak fájni a didkóid? Mert ha nem, akkor igencsak megestél!!! Spuri egy gyorstesztért!!!:)
A kérdező hozzászólása: Még nem akarok tesztelni, mert volt augusztusban egy missed ab-om.Várok még egy pár napot, nem akarom beleélni magam.De köszönöm a válaszokat.
Ird meg kérlek a teszt eredményt. Drukkkkkolokkkkk.
A kérdező hozzászólása: ok
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem egy pozitívat.!
Jujj gratulálok!!!! :) )) De jó hogy megírtad :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.
Szerintem tesztelj. Lehet esély a babára? Úgy értem jókor voltál együtt a pároddal?
Szia! Kiváncsi vagyok mitõl lehet, mert én is ugyanezt érzem, mint Te. Csak nekem barnázás is van hozzá.
A kérdező hozzászólása: Igen, jókor voltunk együtt és késett is 4 napot a mensim, már kezdtem reménykedni, de aztán megjött.
Akkor teszt!! Ha terhes vagy már úgyis kimutatja a teszt!! De aztán írd majd meg mi lett az eredmény!!!
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy tesztet most reggel, nagyon halványan két csíkos lett. De olyan halvány, hogy ha akarom látom, ha akarom nem. Nem tudom ez most mit jelent.
Csinálj még egyet és írd meg!Drukkolok nagyon!Sok sikert!

Akkor most meg fog jönni? Tegnap enyhén barnáztam ma délutánra már pirosasabb a szine. Eddig mindig mensi elött 1-héttel már fájt a mellem és szurt a hasam alja de ebbe a ciklusba csak most kezdett el fájni a mellem (a hasam nem szúr).

Elvileg szombatra nem várom

Legjobb válasz: Sajnos nálam is ez van már 8. hónapja!! Nekem eddig megjött mindig. De itt olvastam már, hogy van olyan, hogy menszi helyett barnázik kicsit valaki, de sztem ne éld bele magad!! Jobb most nem reménykedni mint késõbb sírni mikor rendesen beindul. Szorítok azért!!

Sajnos nálam is ez van már 8. hónapja!! Nekem eddig megjött mindig. De itt olvastam már, hogy van olyan, hogy menszi helyett barnázik kicsit valaki, de sztem ne éld bele magad!! Jobb most nem reménykedni mint késõbb sírni mikor rendesen beindul. Szorítok azért!!
A kérdező hozzászólása: írjatok még légyszi. tapasztalatokat van még reményem?
Remény van, én olvastam itt ilyet, de a saját példám ellentmond.

Nagyon fájnak a melleim! Érzek bent csomokat! Tegnap volt egy minimális barnázásom! Mi lehet? Menjek orvoshoz vagy meg várjam az okt. elejére várható menzit? A csomok miatt agodom de zat is hallottam lehet a baba miatt is!

Legjobb válasz: Szia! A csomókat a mellben általában! két mensi között szokás érzékelni. Én szerintem minden képp menj el dokihoz, de legalább is konzultálj vele telefonon, hisz õ fog megnyugtatni, hogy nincsen semmi baj, és lehet hogy babuci van a dologban! Jó egészséget!

Szia! A csomókat a mellben általában! két mensi között szokás érzékelni. Én szerintem minden képp menj el dokihoz, de legalább is konzultálj vele telefonon, hisz õ fog megnyugtatni, hogy nincsen semmi baj, és lehet hogy babuci van a dologban! Jó egészséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!