Találatok a következő kifejezésre: A tegnap fájnak a (912 db)

Elképzelhető hogy a fogamzásgátlótól fáj a fejem már majdnem tegnap este óta?

5 hónapja szültem császárral, és 3 hónapja szedem a yasminelle fogamzásgátlót, és tegnap este felé kezd?dött a fejfájás és ma észrevettem hogy vérzek is egy kicsit!

Legjobb válasz: tegnap este óta nekemis fáj a fejem, de nekem tuti nem a foggátlótól. nemvagy frontérzékeny?

tegnap este óta nekemis fáj a fejem, de nekem tuti nem a foggátlótól. nemvagy frontérzékeny?
igen. én is ezt szedem és nekem is többet fáj a fejem mint elõtte, de én még kiegyezek vele.
A kérdező hozzászólása: De eddig nekem nem fájt a fejem és most pár napja mulott el a mensesem! Nem tudom mitõl vérezhetek!

A tegnap előtti éjszaka folyamán arra ébredtem hogy kicsit fáj a nyakam elülső része, nyelésnél is. Kicsit utána néztem? , de pont ott fáj ahol az elülső hosszú nyakizom található, mind két oldalt. Ha mellkasomhoz közelítem a fejem akkor is fáj.

Megfázva nem voltam és nem is vagyok, nem köhögök, mellkasi fájdalom/szúrás nincs. Mára már annyit javult a helyzet hogy ásításnál, nyelésnél nem fáj, viszont a többi maradt. Ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: Nem tudom, mire gondolsz, elülsõ hosszú nyakizom nincsen. (Tényleg, egy nyitott anatómiai atlasz van elõttem éppen.) Próbálj keresni egy anatómiai képet, mondjuk a Wikipédiában, és arról meghatározni.

Nem tudom, mire gondolsz, elülsõ hosszú nyakizom nincsen. (Tényleg, egy nyitott anatómiai atlasz van elõttem éppen.) Próbálj keresni egy anatómiai képet, mondjuk a Wikipédiában, és arról meghatározni.
A kérdező hozzászólása: Itt találtam, ez az, a képen pirossal van kiemelve: http://hu.wikipedia.org/wiki/Hossz%C3%BA_nyakizom musculus longus colli
Neked van igazad, akkor az én atlaszom szemét. :-(

Tegnap szédültem, gyenge voltam, rázott a hideg, fájt a fejem, étvágytalan voltam. Mára jobban vagyok, de az étvágytalanság megmaradt. Hogyan segíthetnék rajta? Már fáj a hasam. (? )

Legjobb válasz: Talán lappang benned valamilyen vírus, ne erõltesd az evést, igyál sok folyadékot, mézes teát, egyél narancsot, vagy almát, ha jobban leszel az étvágyad is visszajön.

Talán lappang benned valamilyen vírus, ne erõltesd az evést, igyál sok folyadékot, mézes teát, egyél narancsot, vagy almát, ha jobban leszel az étvágyad is visszajön.

Tegnap este óta fáj a hasam és a derekam. A hasam inkább szúr, de úgy fáj mint mikor meg szokott jönni. De 3napja múlt el. Mitől lehet ez a fájdalom? Baba lehet ilyenkor? 6hete hagyatm abba a fogamzásgátlót, nem védekezünk.

Legjobb válasz: Szerintem nem baba,hanem a fogamzásgátló utáni zûr-zavar,míg helyre nem áll a hormonháztartásod addig nem olyan megszokott kerkvágásban mennek a dolgok.Azért vegyél egy tesztet,ha attól megnyugszol.

Szerintem nem baba, hanem a fogamzásgátló utáni zûr-zavar, míg helyre nem áll a hormonháztartásod addig nem olyan megszokott kerkvágásban mennek a dolgok.Azért vegyél egy tesztet, ha attól megnyugszol.

Tegnap fájt a közösülés behatolás része, de utána nem. Milyen betegség lehet ez? Ha gomba akkor grapefruitolajjal kezeljem?

A közösülés végénél véreztem is egy kicsit, de mindig csak a behatolás fájt. Mi lehet ez? Hogy kezeljem?

Legjobb válasz: Azóta volt valami kellemetlen tüneted? pl viszketés vagy folyás? ha nem akkor szerintem nincs gond.

Azóta volt valami kellemetlen tüneted? pl viszketés vagy folyás? ha nem akkor szerintem nincs gond.
A kérdező hozzászólása: picit fáj a pisilés

Tegnap kellett volna megjönnie, ma reggel teszteltem, de negatív lett. A melleim fájnak, a hasam alja kicsit hasogat. Van rá esély, hogy terhes vagyok? Mikor tesztelhetek újra?

Legjobb válasz: az elsõ hozzászólótól kérdezném, hogy hol lehet ilyet kapni amit írsz? 3 patikában voltam, nincsen sehol, csak medilab. Utálom, nekem az is csalt..tudom hogy nem tartozik ide, és le leszek pontozva :( de valahol meg kellett kérdeznem :)

az elsõ hozzászólótól kérdezném, hogy hol lehet ilyet kapni amit írsz? 3 patikában voltam, nincsen sehol, csak medilab. Utálom, nekem az is csalt..tudom hogy nem tartozik ide, és le leszek pontozva :( de valahol meg kellett kérdeznem :)
(én vagyok az elsõ hozzászóló) Lányok ha ajánlhatok valamit, ha terhességi tesztet vesztek, akkor ha mód és lehetõség van rá, akkor CSAK Gravi-HCG nevû tesztet vegyétek meg, mert az sokkal de sokkal megbízhatóbb mint a többi (a Gabriel a legrosszabb és legsilányabb szerintem) ezt mások és saját tapasztalatból is mondom. Nem csinál olyat mint a többi teszt, hogy elmosódik, vagy halvány a csík, ott egyértelmû és majdnem 100%-os eredményt kapsz. Csak mint tanácsként, mondtam.
Nekem anno csak a várt mensi utáni 3.napon lett pozitív a tesztem...Akkor is csak nagyon halványan...Szóval pár nap múlva azért ha nem jön meg még egy tesztbe megéri beruházni :) 400 ft a gyógyszertárban. Persze lehet, hogy azóta már menstruálsz is, mióta írtad, én meg itt okoskodok:)
Tuti hogy nem vagy terhes, csak túlságosan aggódsz. Nekem van amikor 2-3-5 napot is késik, csak úgy. A mellfeszülés és az alhasi fájdalom egyértelmû jele a közelgõ menszesznek, nekem is mindig szokott fájni és hasogatni elõtte már 1 héttel kezdi. Ne aggódj, a teszt is azt mutatja hogy nem vagy terhes, és ezek a tesztek azért megbízhatók. Túbuzogsz egy kicsit :) meg fog jönni, a pénzed meg ne pocsékold tesztekre ha nem muszáj :)
a második vagyok, ja bocsi..úgy láttam elõször hogy tegnap írtad a kérdést...de már látom, hogy ma és nem valószínû hogy 20 perce elkezdtél volna mensizni..na bocsi:)
Hamarosan meg fog jönni, ezt érzi a tested ez ilyen egyszerû, nem kell minden tünetrõl beszámolni fõlleg hogy a teszted negatív.
Szerintem meg van még esély. Nekem 13.-án kellett volna megjönnie , aznap délután teszteltem is egy halvány pozitívat ( clearblue ). Aztán hétfõn 15.-én reggel elsõbõl negatívat ( gabriell. ). De továbbra sem jött meg így ma reggel teszteltem és egyértelmû pozitív lett!!! ( one minute test )
Szerintem is van esély fõleg hogy még nem jött meg. Szabályos a ciklusod? Pár nap múlva tesztelj újra vagy majd menj el dokihoz, õ biztosabbat tud mondani. Ha szoktad olvasgatni ezt az oldat akkor biztos olvastad már hogy sokaknak volt elõször negatív tesztjük és volt baba! Szóval ne add fel. Szorítok!
Nekem sem mutatta ki a gabrielle a vérzés elmaradása utáni 3. napon, csak a clearblue a mensi késése utáni 4. napon. Próbálkozz holnap reggel, sok sikert kívánok!
Ha barna, akkor az alvadt vér, tehát menstruáció, csak még gyenge a vérzés.
Onnatudod hogy ez menzesz-e vagy nem hogy utánna beerõsödik és már piros lesz szóval véres ha barna marad akkor még nem azmégmenzesz elõtti folyás :)

Hétvégén és tegnap fájt a fogam, de ma már nem, menjek el fogorvoshoz most vagy 2 hetet kibír?

Van egy sejtésem, hogy gyökérkezelés lenne, mert már tömött fog, ami elkezdett szuvasodni megint..A fogorvostól mindig is iszonyatosan rettegtem, nem tudom, hogy mivel teszek rosszabbat, ha elmegyek és azért durran be vizsga előtt, vagy pont így fog megfájdulni..

Legjobb válasz: Én elmennék a helyedbe a fogorvoshoz,mert még lehet ,hogy megmenthetõ. Inkább egy gyökérkezelés mint ,hogy ki keljen húzatni.

Én elmennék a helyedbe a fogorvoshoz, mert még lehet , hogy megmenthetõ. Inkább egy gyökérkezelés mint , hogy ki keljen húzatni.
A kérdező hozzászólása: Ezt jó volt olvasni, remélem így is lesz, köszi :) )
Az jó ha nem fáj! Ha nagyon gyulladásban lenne lehet a gyökérkezelést is megéreznéd! Nem tudom! Nekem egyszer volt, szó szerint én is remegtem a félelemtõl, de egyáltalán nem fájt! Sok rosszat olvastam hogy így úgy szenvedtek, de nekem semmi fájdalom nem volt! Hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: Rendben, holnap reggel-délelõtt elmegyek, bár nagyon félek..Köszi mindenkinek :)
Gyökérkezelés nekem még sose fájt, kétszer volt amúgy. Elsõre egy teljesen gyulladt fogat kezeltek, majdnem elaludtam a fogorvos keze alatt, mondjuk több szurit is kértem, mert eleinte nem akart érzéstelenedni a gyulladás nagysága miatt. Alatta semmit nem éreztem, utána már nem volt kellemes érzés, de szerintem nem szabadna fájnia egy gyökérkezelésnek.
Ha annyira félsz egyedül elmenni kérj meg valakit , hogy kísérjen el. Csak úgy mondom , hogy a gyökérkezeléstõl vannak rosszabb dolgok is , ki fogod bírni. Biztos nem vagy már kis gyerek , szedd össze magad és menj el a fogászatra. Mond azt , hogy hétvége óta fáj a fogad és azonnal elfog látni , ilyenkor nem küldhet el.
A kérdező hozzászólása: Gyökérkezeléstõl félek egyik legjobban, nekem nagyon fájt :/
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, lehet el kellene menni akkor, csak ahhoz erõt is kell gyûjtenem, mert borzasztóan félek.. Mondjuk mivel most nem fáj, lehet nem is fogadna, csak idõpontot kapnék, ami viszont közelebb lenne a vizsgához. Csak nem tudom, volt már olyan, hogy magától elmúlt..jó kérdés, hogy most miért csöndes..
Én is elmennék a helyedben. Inkább nézzen rá, kezdje el a gyökérkezelést, mert ki tudja, hogy 1 vagy 2 nap múlva nem fog-e újra elkezdeni fájni, netán még annál is jobban. Én vártam az egyik fogammal, mert egyszerûen a többi fogam mindig súlyosabbnak tûnt, az maradt volna majdnem utoljára. És húzás lett belõle.:(
Nem tudhatod, hogy éjszaka fog-e megint fájni... inkább átvirrasztott-szenvedett éjszakákat szeretnél? Gyökérkezeléstõl nem kell félni, csak normális orvoshoz menj.
Inkább menj most , mert ha hétvégére vagy esetleg a vizsgán fájdul meg az még rosszabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Két hét múlva mindenféleképpen elmennék, csak nem tudom, hogy kibírja-e addig, vagy most kellene inkább, hogy vizsgára tudjak készülni..
A kérdező hozzászólása: Végül nem volt kezelés, mert a doki azt mondta, hogy valójában azért fáj, mert a bölcsesség fogam nyomja kifele az elõtte lévõ tömött fogat és az azért fáj. A bölcsesség fogam felét már évek óta íny fedi le és azt mondta, ha öblögetéssel nem múlik el, vagy ha erõsödik a fájdalom, akkor kell visszamenni és vagy le kell metszeni az ínyt vagy ki kell húzni a bölcsességfogam szájsebészeten..De azt mondta, hogy szerinte van elég hely neki. Remélem :) Nagyon kedves volt :) Köszi mindenkinek a bátorítást!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!