Találatok a következő kifejezésre: A teákkal érdemes próbálkozni (3 db)

Érdemes kiskanállal próbálkozni? Ismerősömnek kevés a teje, az egyhetes baba pedig nem akar cicizni. Védőnői tanácsra próbálták kanállal adni a lefejt tejet, de majdnem megfulladt a pici. Próbálkozzanak még, van értelme?

Legjobb válasz: Fecskendõvel, Nurofencsõvel is lehet próbálkozni, és ha nem túl drága nekik SNS készülékkel. Én haladéktalanul felhívnék egy szoptatási tanácsadót, mert biztosan van segítség, hiszen még csak egy hetes. http://www.lll.hu/telefon

Fecskendõvel, Nurofencsõvel is lehet próbálkozni, és ha nem túl drága nekik SNS készülékkel. Én haladéktalanul felhívnék egy szoptatási tanácsadót, mert biztosan van segítség, hiszen még csak egy hetes. http://www.lll.hu/telefon
Szoptatási tanácsadót keressen meg! A fecskendõ is jó.
Én simán aventes cumisüveggel etettem, a legkisebb cumival. De ha tud fejni az isemrõsöd akkor nem lehet nagyon kevés a teje. Én még próbálnám minnél töbször mellre tenni, több pozícióban is. Neki is meg kell tanulnia cicizni. Ha végképp nem megy, nem kiskanalaznék. Az se etetett még babát aki ezt javasolja. 70-80 ml-t bekanalazni érdekes vállakozás. Lehet esetleg megpróbálni pohárból itatni is.
Kedves utolsó! Azért kell a tanácsadót felhívni, mert nekik mindennel van tapasztalatuk! Bár hála Istennek nekem tényleg elenyészõ problémám akadt a szoptatással (én is felhívtam a tanácsadót, amikor kellett), de szoptatás közben is bõven elõfordul, hogy "fuldoklik" egyet a baba, ha túl sokat nyel, mert dõl a tej, ez nem különleges annyira.
Kedves 12:58! Bocsánatot kérek, félre olvastalak, ugyanazt írjuk! Elnézést!!!

Mi a jobb, ha nem jön össze a baba: érdemes előbb különböző természetes dolgokkal (tea) próbálkozni, vagy egyből a drasztikusabb megoldáshoz folyamodni (gyógyszerek)?

Pár napja írtam, hogy nekem több havi mensim is ki szokott maradni. Már bejelentkeztem szerdára dokihoz. Kérjem t?le azokat a gyógyszereket/Clostybegy, Norcolut/ amiket itt olvastam (és sok embernek segítet már?

Legjobb válasz: Sztem kezd a gyógyszerrel nyugodtan, de ez az én véleményem, az orvosok tapasztalatból mondom ezeket a teákat nem nagyon ismerik, így nem is ajánlják,bár sokan esküsznek rá, és is azt mondom ,kezd a gyógyszerrel.Sok sikert!

Sztem kezd a gyógyszerrel nyugodtan, de ez az én véleményem, az orvosok tapasztalatból mondom ezeket a teákat nem nagyon ismerik, így nem is ajánlják, bár sokan esküsznek rá, és is azt mondom , kezd a gyógyszerrel.Sok sikert!
miért kell mindjárt a gyógyszereket ajánlani?? menj el természetgyógyászhoz, keress a fórumokon szakembert ebben a témában pl. nõklapja café stb... van pl aki reikivel, masszázzsal, reflexológia stb annyi, de annyi módszer van. a legfontosabb, hogy nem kell elkeseredni! mindennek megvan az ideje, a késlekedésnek is.. hidd el a lélek, nagyon akar jönni, sõt ...de vannak bizonyost körülmények ami miatt várni kell rá, és ha egy türelmetlen ember vagy, akkor próbára leszel téve hidd el.. a pszichés okokról nem is beszélek!
Szia! Én sem vagyok hive a gyógyszereknek, osztom a második hozzászóló véleményét. Én például kineziologushoz járok, sok mindent megtudtam magamról az érzéseimrõl. Én is nagyon szeretnék már kisbabát, de gyógyszert nem fogok szedni.
Mindenkinek igaza van, de szerintem elõször azt kell megkeresni, hogy testi oka van-e, hogy nem sikerül. A gyógytea , pszichológus, stb akkor tud segíteni, ha fizikálisan egyébként lehetséges a teherbeesés. Ha a mensid kimarad, az (szerintem, de én nem vagyok orvos) valamilyen szervi problémára vagy életviteli okokra vezethetõ vissza. Amikor 10 éve üzletkötõként dolgoztam és egész napokat evés nélkül csináltam végig, nemcsak a fogaim romlottak el, de a mensim rendszertelenségével is baj volt. A leírt gyógyszerek nem helyettesítik a helyes életmódot. Tehát szerintem, kivizsgálást kérj elõször, ha ott minden rendben van, akkor a természetes gyógymódok, utána gyógyszer és csak ha már mindenen túlvagy és nem segített, bármiféle beavatkozást vagy kezelést csak akkor engedj. Ami biztosan vár rád: reggeli, azonos idõpontban hõmérõzés és hüvelyi ultrahang peteéréskor. Tapaszatlatból írom, most 16 hetes a bébikém a pocakomban.
Bízz az orvosodban.Õ fogja tudni hogy mi a jobb.Beszéld meg vele.Én nem hiszek a teás és egyéb lötyis dolgokban.Így próbálkoztam elõször, addig hittem benne, de hiába.A norcolut hatására viszont volt peteérésem.Utánna a closti.Sok sikert.Kinél mi válik be!
Szerintem is nõdokihoz menj, ha ilyen sokat késik, meg kimaradnak hónapok. Ha kideríti az okát, akkor még mindig választhatsz kezelési módot (természetes gyógymód vagy gyógyszer). A természetgyógyász nem lát beléd, õ is csak akkor tud megfelelõ módon segíteni, ha tudja pl mi nem mûködik. És nem szabad egybõl gyógyszert szedni kivizsgálás nélkül, ami alatt nem egy manuális vizsgálatot értek, hanem minimum egy vérvételt, uh-t stb. amibõl már lehet látni is valamit.

A teákkal meddig érdemes próbálkozni és mennyire hatékony?

Legjobb válasz: Én hónapok óta iszom félidõig a cickafarkot félidõ után a palástfüvet de nekem még nem segített, már két éve szeretnénk babát.

Én hónapok óta iszom félidõig a cickafarkot félidõ után a palástfüvet de nekem még nem segített, már két éve szeretnénk babát.
én ugy tudom hogy a málna levelet kell inni a pé.ig majd utánna a palástfüvet a hoxán sokat irnak erröl és jó eredménnyekkel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!