Találatok a következő kifejezésre: A tanga viselése (3 db)

Nem zavaró a tanga viselése, akkor sem ha hasmenéses állapotban vagytok? Mert szerintem higéniai okokból tök kellemetlen lehet az, hogy ha még teljessen ki is törölitek a végbél nyillást, akkor is ott egész nap dörzsölödik azon a kis pánton!

Legjobb válasz: Hm..Az elsõnek.Tanágán kvül rengeteg szexis,aranyos,jópofa és csábító nõi alsónemû van,nem mindegyik öreganyós..Tényleg ennyire csak a tanga,tanga,tanga? Elhiheted hogy másfajta sejtelmes alsónemûvel is lehet csábítani nem csak a pici pántos tangákkal. Amúgy meg ha hasmenése van az embernek,akkor se gáz a tanga,esetleg aki érzékenyebb akkor más fajtát választ. Amúgy nem vagyok tanga ellenes,sõõõt,csak utálom az ilyen: "ha nem tanga akkor már öregasszonyos a bugyid" dolgot. 18/L

Hm..Az elsõnek.Tanágán kvül rengeteg szexis, aranyos, jópofa és csábító nõi alsónemû van, nem mindegyik öreganyós..Tényleg ennyire csak a tanga, tanga, tanga? Elhiheted hogy másfajta sejtelmes alsónemûvel is lehet csábítani nem csak a pici pántos tangákkal. Amúgy meg ha hasmenése van az embernek, akkor se gáz a tanga, esetleg aki érzékenyebb akkor más fajtát választ. Amúgy nem vagyok tanga ellenes, sõõõt, csak utálom az ilyen: "ha nem tanga akkor már öregasszonyos a bugyid" dolgot. 18/L
Valójában bármelyik orvos azt mondaná neked, hogy a tanga nem egészséges, és ehhez nem kell hasmenés. Egyszerûen hosszú távon károkat okozhat, például így a fertõzések is könnyebben jutnak a hüvelybe mivel egy fajta hidat szolgáltat nekik. Ennek tudatában még én is tangát viselek. De hagyjuk meg, hogy a francia bugyi egy szép nõi popsin nagyon jól tud kinézni. Én csak azért nem hordok olyat, mert szerintem nekem nem elég formás hozzá.
:DDD Ne legyen neked kellemetlen!!! Szerintem reggel mikor felvette a tangát, még nem számított arra, hogy hasmenése lesz... Azta, de gáááz :P
19.58 elhiheted, hogy én se úgy értettem a tanga veszélyeit, hogy két napig hordok egy bugyit:D
Nem tudom hogy ez hogy kapcsolódik a párkapcsolatokhoz de VEGYÉ ÖREGANYÓS bugyit az nem dörzsöli
Már bocs, de ha hasmenésed van az azt jelenti hogy beszarsz? :D Barna volt a barátnõd tompora? bekakált? :D Ez már más téma szerintem... :D
Én nem mindig viselek tangát, igazából csak nyáron hordom. Nem vettem észre, hogy bármi problémát okozna nekem. Gyakran kell váltogatni alsónemût és akkor nem lesz semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Na mert az egyik kolléganömnek hasmenése volt , és nekem volt kinos , hogy a fehér nadrágján csak ugy átütöt a barna folt ! szerintem egy hagyományos bugyiban jobban ellehet rejteni az anyagot" !
Számodra biztos zavaró a tanga. De csak azért mert ha befosol kétoldalt folyik. ezért neked a mama bugyit ajánlom!!!

A tanga bugyi viselése tényleg nem ajánlott terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szia. Hát , terhes tangát is lehet kapni. Ha valaki azt szereti, akkor hordja azt. Igazából azért nem ajánlják az orvosok alapból sem a tangát, mert saját magadnak tudsz fertõzést okozni azáltal, hogy a tanga vékony csíkja nem mindig ugyan oda kerül vissza, és így esetleg a végbélrõl átkerülhet vmi a hüvelybemenetre.

Szia. Hát , terhes tangát is lehet kapni. Ha valaki azt szereti, akkor hordja azt. Igazából azért nem ajánlják az orvosok alapból sem a tangát, mert saját magadnak tudsz fertõzést okozni azáltal, hogy a tanga vékony csíkja nem mindig ugyan oda kerül vissza, és így esetleg a végbélrõl átkerülhet vmi a hüvelybemenetre.
Én a terhességem elején csak tanga bugyit hordtam szigorúan tisztasági betéttel, ahogy egyre nagyobb lett a pocakom ugy egyre kényelmetlenebb lett a tanga!hiába vettem terhes tangát!nekem baromira kényelmetlen volt!igy szülni tundrában mentem!:-)Amugy sem látta senki rajtam a férjemen kívül mit hordok mivel tél volt!Azóta már vissza tértem a tanga használatához!Ez szerintem mindenki maga válogatja meg mi kényelmes neki!És szerintem egy kismama mindig szép ha tanga van rajta ha tundra!:-)
Na, akkor én vagyok az arany középút...:-)Én hol ezt horom, hol azt...Nyáron farmerszoknya alá nem tudom elviselni a bugyit(bemászik a fenekembe) , tangát hordok.Viszont farmer alá, számomra kényelmetlen a tanga. Azt, hogy mi lesz pocakkal nyáron, azt még nem tudom...A párom, azt mondja, hordjak olyan ruhát, ami kényelmes és nem azért szeret, ami rajtam van(persze, slamposan nem kell járni).15 hetes pocakos
Atyavilág, csajok, ne essünk már túlzásokba! Mindenki hordja azt, amit eddig, ha kényelmes! Ha eddig telebugyit hordtál, akkor biztos, hogy taszító a tanga gondolata, rendben. De ha a tangát favorizáltad, akkor most ezreket költesz terhesbugyira? Csak mert valaki feltette a fúj-fúj listára? Ugyan már.
én meg azt nem tudom elképzelni, hogy az hogy lehet szép látvány ahogy a nadrág alatt látszik a nagymamabugyi vonala
Itt már nem a szexizésrõl van szó, hanem megszokásról.Nem bírnám elviselni, hogy állandóan ki kell húzgálnom a tundra bugyit a popsimból, mert ugyebár akkor ennyi erõvel tanga is lehetne rajtam .ÉS van is!!! Tényleg érdemes betét használni, mert azzal nem mozog.Amúgy igen elõre hátra nekem régen elmozgott és így visszagondolva lehet attól volt néha folyásom is.De 26 hétben vagyok és végig tangát viseltem és azt is fogok.
igy van ha azt szereted akkor hord azt miért lenne az gusztustalan az elõzõ válaszolonak igazat adok nem magadnak kell hogy tetszen
Az utolsó válaszolónak:nem neked kell, hogy tetszen a tangában hanem a párjának.Terhes tanga is van, és semmivel sem rosszabb, mint a normál.Én egész terhességem alatt azt hordtam, és kutya bajom nem volt. Nyugodtan vegyél fel tangát, ha neked kényelmes.Én sem szeretem a "tundra bugyikat".Használj tisztaságit.
fel nem foghatom, hogy terhesen miért kell tangát hordani. szerintem annál aszexsuálisabb látvány nincs, mint terhes nõ tangában!
én még ezt nem is hallottam. de ahogy elolvasom a válaszokat, igen elgondolkodtató.
Én kiküszöbölöm ezt a problémát azzal, hogy tisztaási betéteet hordok, így a tanga hátsó vékony csíkja nem vándorol a popsi a és hüvely között.Tuti nincs fertõzés, a leleteimmel alá tudom támasztani :o)
A tisztasági betétrõl annyit, hogy nem ajánlott az egész napos használata, mert kiváló táptalaj a baktériumok számára. Vannak közép méretû alsónemûk se nem tanga se nem tudnra én ezt választottam. 32 hetes kismami

Mennyire fontos a szexi fehérnemű viselése (combfix, nyitott tanga, átlátszó top, csipkék), a szexnél? Mi a jobb, eltakarni, vagy erotikus ruhát felvenni?

Legjobb válasz: az én tapasztalatom az, h jó, de úgyis lekerül.. engem a pasim, érthetetlen oknál fogva, reggel, smink, meg minden extra nélkül is meg tud kivánni :D

az én tapasztalatom az, h jó, de úgyis lekerül.. engem a pasim, érthetetlen oknál fogva, reggel, smink, meg minden extra nélkül is meg tud kivánni :D
5. valaszolonak: hogy te milyen bunko vagy! Tudod mi az az erotika? Epp arrol szol hogy izgatobb sejtetni, m int egybol mindent megmutatni. Te jo eg! Te is az a tipus vagy aki youpron-on nott fel ahol a "teasing" resz ki van vagva. Rogton csak durr-bele, semmi "felvezeto" neluk.
ha már el kell takargatni dolgokat, akkor régen rossz. elbírom képzelni miket akarsz takargatni. erotikus bél takaróról még nem hallottam.
Néha jó, egy kics változatosságnak, de nem kell minden alakalomra. Legalábbis én csak ritkán szoktam ilyesmit felvenni szexhez. :) 24/l
Nyilván nem kell minden alkalomra új összeállítással készülni, de néha jólesik, ha a lány megpróbálja ilyennel is feldobni a dolgot. :) 26/F
Kicsit sem izgat fel. Meztelenül jó. 23F
nem takargatni, hanem szexisnek lenni :D b.szkiiii..
Néha jók az ilyen cuccok, viszont nekem sokjuk egyáltalán nem kényelmes, így örülök, ha a pasi minél elõbb letépi rólam! :D 20/N.
Valahogy ebben a sorrendben ahogy leírtad... de a jó szexhez más is kell...pl: jó környezet... :-) ami nem idegesít, nem feszélyez...stb. Ja és persze egy jó nõ aki kifacsar :-) és mikor oda kerül a sor akkor a legperverzebb ribanc (szexi dög) :-)))...és ha vége szexnek akkor a legodaadóbb társ :-)Hogy jobb e eltakarni? Egy frászt!!! :-) El ne takard az nem szexi és nem is vágykeltõ... sejtess!!! ez a lényeg be kell indítani a fantáziát ennyi az egész.. Lehet nem kell hozzá fehérnemû sem :-) Én szeretem ha a csajomon nincs fehérnemû de ruha igen ami néha engedi látni amit szeretnék... De ha van rajta akkor az már szexi legyen olyanok amiket leírtál (combfix, nyitott tanga, átlátszó top, csipkék):-))) És a csajok jó esetben tudják hogy egy elejtett mondat, egy búgó hang, egy kellemes illat is lehet igen erõs vágykeltõ :-)))pl: mikor illatfelhõben oda bújuk hozzám a barátnõm és a fülembe súgja, hogy nincs rajta bugyi...és ba_sszus nem látom de elég ahhoz, hogy beinduljak...ennyi :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!