Találatok a következő kifejezésre: A tanárommal egymást. Nagy (2 db)

A tanárommal szeretjük egymást. Nagy szerelem van köztünk, de ezzel ha lebukunk akkor kockára tesszük az ő állását meg az én helyemet is a suliban. Nem tudom őt elengedni, de félek. Mit tegyek?

És ez nem gyerekes rajongás, mindd a ketten mindent odaadnánk a másikért, én pedig nagykorú vagyok miel?tt vki azt hinné h még kiskorú is...

Legjobb válasz: Elég érdekes egy helyzet!Jobb lenne,ha megvárnátok az iskola végét és csak utánna kezdetnétek egymással!HIdd el nem kis kockázatot jár ha kiderül!!

Elég érdekes egy helyzet!Jobb lenne, ha megvárnátok az iskola végét és csak utánna kezdetnétek egymással!HIdd el nem kis kockázatot jár ha kiderül!!
A párod nagyon sok mindent veszthet ha kiderül ahogy te is. Próbáljatok meg várni addig amíg vége nem lesz a sulinak és akkor már bújkálás nélkül szerethetitek egymást.
Van ismerõsöm, aki ugyanilyen helyzetben volt, és õk is megvárták, amíg elvégezte a sulit, csak azután költöztek össze. Így se volt könnyû nekik elfogadtatni a kapcsolatot, de másképp tényleg komoly gondot okozott volna a tanár karrierjében. Ne félj, ha szeretitek egymást, akkor kitart a dolog addig, amíg "biztonságos" lesz vállalnotok az érzéseket.
nem tudsz átmenni egy másik suliba? akkor megoldódna a probléma, de ha nem, akkor várjatok... sajnos ez van:(
Nekem is vannak ilyen ismerõseim, õk is megvárták amíg a lény leérettségizik.Probléma abszolút nem lett belõle, sõt, azóta ez a tanár az igazgató...:)
Szia én egy 17éves lány vagyok és a tanárom 30 mi épp most keztünk el "randizgatni" a sulin kivül és nagyon szeretem. Ne agyátok föl!! Mi is addig várunk míg be nem fejezem a sulit. addig titok. Sok Sikert

Lefeküdtem a korrep tanárommal. Õ 24, én 18 vagyok. Nagyon kívántuk egymást. Hibát követtem el?

Legjobb válasz: Hát ha ugyanabban az iskolában tanít ahol te vagy akkor az elég gáz... hogyha kitudódik a tanárok közt, és az igazgató fülébe jut akkor õt egybõl kirúgják. Szóval ne híreszteljétek! :D

Hát ha ugyanabban az iskolában tanít ahol te vagy akkor az elég gáz... hogyha kitudódik a tanárok közt, és az igazgató fülébe jut akkor õt egybõl kirúgják. Szóval ne híreszteljétek! :D
csak korrep tanár? akkor nem gáz
Tegnap este azt kérdezted, hogy mért akar lefeküdni veled a tanár és, hogy ez normális-e. Jó gyorsan lerendezted a dolgot.:D (kár, hogy kamu a kérdés)
Való igaz, ha egy suliba jártok, kirúghatják. De egyébként nem gáz, miért lenne az? Én is lefeküdtem anno a koreptanárommal, nincs abban semmi. 21/L
Hát végülis korrepetálni korrepetál, csak nem abból amiért fizetsz neki...
A kérdező hozzászólása: Nem kamu a kérdés! Miért lenne kamu? Mi hasznom származna belõle? Annyi történt hogy ma voltam nála, és megtörtént.
még pisisek vagytok mind a 2 en úgy , h nem
Mennyire elszaporodtak a diák-tanár szex kérdések... 1.Remélem védekeztetek. 2.Senkinek (még a legjobb bnõdnek) se mond el!
Szerintem jól tettétek.
Korrepetálást vállalok bármibõl! 25F [Bocsi, de kihagyhatatlan volt :) ]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!