Találatok a következő kifejezésre: A tanárok is (296 db)

Szerintetek a tanárok is szoktak arról fantáziálni a diákokról?

Legjobb válasz: Volt egy tanárom aki mindig átrendezte a diákok ülésrendjét, és csak az év végén vettük észre hogy a tanári székbõl belehet látni a szoknya alá, az a paraszt meg mindig maga elé ültette a szoknyás lányokat :DDD Férfi volt amúgy.

Volt egy tanárom aki mindig átrendezte a diákok ülésrendjét, és csak az év végén vettük észre hogy a tanári székbõl belehet látni a szoknya alá, az a paraszt meg mindig maga elé ültette a szoknyás lányokat :DDD Férfi volt amúgy.
simán
minden nap skenneleik ez ügyben a diákokat
Jó kérdés. De szerintem a legtöbb esetben a tanárok nem szoktak felizgulni a gyerekektõl.
ó dehogynem :)
Naná.:D
én tanár vagyok. bár voltak csinosabb tanulók, de nem emlékszem, hogy egyrõl is fantáziáltam volna.
Tanárnõ vagyok. Nem szoktam fiatalabb srácokról fantáziálni, sorry.
Hm, én a szakképzésen buktam egy tanáromra (Nem volt nagy korkülönbség egyébként, max. 10 év). Bár az órákon kb. végig csak hozzám/velem beszélt, nagyon kíváncsi lennék, hogy vajon õ fantáziált-e rólam, vagy csak értelmesebbnek tartott az átlagnál és azért kaptam-e kitüntetett figyelmet.

A tanárnak is igazolatlan óra?

A lányom igazolatlan órát kapott, mert nem volt tesi órán. A történet a következ?. Ki volt írva, hogy elmarad a tesi óra.De a helyettesít? tanár egy gyereknek szolt, hogy meg lesz tartva.De ez a gyerek a többieknek nem szolt.A gyerekek bementek a tesi terembe, és fenn ültek a lelátón, a helyettesít? tanár meg lenn...de nem szolt senkinek, hogy figyu már én fogom az órát tartani... Amikor kicsöngettek, akkor mondta, hogy én tartottam volna az órát. és mivel nem jelentetek meg, mindeni igazolatlant kap. És ? mit kap amiért nem tartott órát???? Az osztályf?nök be is írta.Én aláírtam, de vissza írtam neki, hogy nem tartom jogosnak. A tanárok mindent megtahetnek? A másik, hogy azért is igazolatlant kapott, mert késett a vonatja, nem kapott az állomáson igazolást(nem csak ?)és hiába mondta hogy többen is vannak akik "így jártak".Õ ha jó hiszem? mint osz.f?nök igazolhatta volna.... Ha egy lógós hazudós a gyerek akkor azt mondom, oké, nem hisz neki van rá oka. De a lányomnak a 10 év alatt ez az els? ilyen. Köszi, hogy meghallagttatok. Már kissé jobb, hogy kiírtam magamból.

Legjobb válasz: A tanárok manapság mindent megtehetnek,hiszen ki figyeli õket? Hát ez az hogy senki,és még szegény gyerekek vannak agyon fusztrálva mindenfélével...Én is ezen vagyok kiakadva nagyon sokszor.

A tanárok manapság mindent megtehetnek, hiszen ki figyeli õket? Hát ez az hogy senki, és még szegény gyerekek vannak agyon fusztrálva mindenfélével...Én is ezen vagyok kiakadva nagyon sokszor.
Kedves utolsó! Ha nem vagy tanköteles, nem kell iskolába járnod. De ha már vállaltad, hogy bejársz, mert rájöttél, hogy többre viszed, ha legalább az alapokat megtanulod, legyen benned annyi, hogy betartod a házirendet. Az nagyon megy, hogy a jogainkra hivatkozunk, csak tudod, kötelességek is vannak. A témához annyit fûznék hozzá, hogy a legtöbb helyen sajnos bármit megtehetnek, mert a kutya sem ellenõrzi õket. 18/L
A kérdező hozzászólása: Tisztelet a kivételnek!A családban is van pedagógus....
Azért ne általánosítsunk! Én például emberbõl vagyok és lehet velem értelmesen beszélni. (Pedig tanár vagyok!) Az én munkahelyemen az igazgató, a helyettes, az oktatásfelelõs, az ifj.védelmis, de még a jegyzõ is ellenõrzi a munkánkat. Az adminisztrációtól kezdve az óralátogatásig minden ellenõrzésre kerül hetente. Sõt! A szülõk is látogathatják bármikor az órákat. Nincs olyan nap hogy az órákon ne legyen "vendég". Az igazolatlan órák "erejét" az iskola házirendje határozza meg. Nálunk ettõl még lehet ötös tanuló valaki!! A vonatos és a tesi órai esettel egyébként én sem értek egyet. :(
A kérdező hozzászólása: Nem is az izgat, hogy igazolatlan...mert ha megérdemli, akkor oké.De így? Ráadásul nagyon kétszínû a tanátnõ. és egyáltalán nem áll ki az osztálya mellett.
Én általánosban tele voltam mindenféle intõvel is, igazgatói, osztályfõnöki, szaktanári. Aztán középiskolában már csak osztályfõnökiig vittem. Utána meg lediplomáztam, ahol már nem kaptam semmilyen fegyelmit. Ebbõl látszik, hogy folyamatosan romlott a teljesítményem :P
Kedves második! Itt nem arról van szó hogy bele halnak-e, hanem a gyermek tanulmányáról! Evidens, hogy ha van igazolatlan órája akkor 5-ös magatartást semmiképp sem kaphat, sõt az is megeshet hogy néhány tanár ezért fog kivételezni vele! Elsõ voltam.
A tesis dolog nem tudom mennyire igazságtalan. A vonatos eléggé, nálunk is volt ilyen, de az ofõ mindig megadta igazoltnak, mert mire végigvártam volna a sort, még jópár óráról késtem volna. De ez tényleg csak két igazolatlan, ha jól tudom tíztõl van valami folyamánya.
2 igazolatlanba csak nem haltok bele:D
Utolsó elõtti! Nagykorú vagy, de a tojáshéj ott van a seggeden. Az iskolával való jogviszonyod egyben azt is jelenti, hogy elfogadtad az iskola házirendjét. Amennyiben nem fogadod el, iratkozz ki. Alázd meg továbbra is a tanárokat, csinálj fölösleges, nevetséges munkát a rendõröknek, nehogy csorba essen az önérzeteden! Attól te még taknyos vagy az én szememben. De majd ha dolgozni vagy egyetemre mész, ott megtanítják, hogy nem mindig az van, amit te szeretnél. Az iskola is erre próbál téged felkészíteni, nem érdemes ennyire ellenállni. Csak neked lesz rosszabb. Ideje felnõnöd, ha már nagykorúnak érzed magad...

Ennyire ösztönlények lennének még a tanárok is?

Mostanában sajnos sokat lógok chat oldalakon és néhány emberrel egész jól el tudok beszélgetni. Persze ez töredék része a felhasználóknak, mivel a többség iszonyú primitív. De a kivételekkel idõnként szóba kerül az a téma, hogy mindenki csak AZT akarja..

Legjobb válasz: Nem, azért nem minden ember ilyen egyszerû. Az én férjem egyetemen tanít, vannak szép fiatal lányok, olyan is volt, aki úgy akart átmenni a vizsgán, hogy felajánlkozott. Egy intelligens tanár nyilván nem dõl be ilyesminek és nem azért mert tiltja a szabály. Soha nem tenne ilyet és inkább apukásan viselkedik velük. 100%-ig megbízom benne.

Nem, azért nem minden ember ilyen egyszerû. Az én férjem egyetemen tanít, vannak szép fiatal lányok, olyan is volt, aki úgy akart átmenni a vizsgán, hogy felajánlkozott. Egy intelligens tanár nyilván nem dõl be ilyesminek és nem azért mert tiltja a szabály. Soha nem tenne ilyet és inkább apukásan viselkedik velük. 100%-ig megbízom benne.
Nem, nem mindenki. Tény, hogy mostanában az emberek 90% -ának mindegy, hogy kivel van, vannak azért még tisztességes és rendes emberek is. Csak ilyeneket nagyon nehéz találni mind lányok, mind fiúk terén.
Én azt gondolom, hogy rengeteg ember követ el hibát és enged a csábításnak és valóban undorító, hogy ma már a férjedben is nehéz megbízni néha amennyit hallja az ember, hogy mindenki megcsal mindenkit. Én is vágyom rá és csináltam már butaságot emiatt, ezért meg tudom érteni ezt az oldalát is, de ha találok egy lányt aki õszintén szeret, soha nem bántanám, akármennyire is kívánok valaki mást. Úgyhogy nem, nem mindenki ilyen, de sajnos nagyon sokan. Remélem segíthettem. :) 17/f
"senki nem szalasztaná el az alkalmat egy kis szórakozásra." Én vagyok a kivétel. Rengeteg alkalmat kihagytam. Nem bántam meg.


ELTE Apácai Csere János, Eötvös József, Kölcsey Ferenc Gimnázium és Vörösmarty Mihály Gimnázium A legjobb? Az Apácai olyan erős ahogy mondják? Abba szeretnék menni ahol nem kocka fejek a gyerekek hanem jófejek de okosak és a tanárok is aranyosak

Ezekhez az iskolákhoz mennyi pontszámot kellene elérni hogy behívjanak szóbelire? Hol aranyosak a tanárok melyikbe érdemes menni? Biológia tagozatra szeretnék jelentkezni de fontos lenne hogy milyen sorrendbe jelölöm meg őket.Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Az Eötvösbe 78-80 pontos felvétlitõl hívnak be és a szóbelinél is 100%-os teljesítményt kell nyújtanod. Ha felvesznek ott a legmagasabbak a követelmények. Vörösmartyba már 60 ponttól is behívnak. Ott is vannak elvárások, de kevesebb, mint az Eötvösben. Itt elég jófejek a tanárok és a diákok is.:) (Ezeket barátnõimtõl tudom.)

Az Eötvösbe 78-80 pontos felvétlitõl hívnak be és a szóbelinél is 100%-os teljesítményt kell nyújtanod. Ha felvesznek ott a legmagasabbak a követelmények. Vörösmartyba már 60 ponttól is behívnak. Ott is vannak elvárások, de kevesebb, mint az Eötvösben. Itt elég jófejek a tanárok és a diákok is.:) (Ezeket barátnõimtõl tudom.)
Szólt volna, hogy húzzál újat, ha nem lett volna meg.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a választ! Mert a többi tárgyakból külön meg is dicsértek a tanárok. de angollal bajban voltam.
ha nem kell póttételt húzni, akkor megvan az érettségid.
Pontosabban ha az elnök azt mondja, igen.

Az osztalyommal egyre rosszabb a viszonyom, es ezt elmondtam a tanarnak is. Mit jelent ez? Mit akart ezzel mondani?

14 eves lany vagyok. Van egy tanar, akivel joba vagyok :) az osztalyommal egyre rosszabb a viszonyom, es ezt elmondtam a tanarnak is. Probalt vigasztalni... de nem igazan sikerult. es aztan mondott vmt, amit mindenki maskepp ertelmez. Aztmondta: Ne aggodj, a tobbiek is el fogjak erni azt a szintet, amit te... en ezt ugy ertettem, hogy erettebbnek gondol masoknal. de az egyik bnom akinek elmeseltem aztmondta, hogy arra erthette, hogy okosabb vagyok ( a tantargyabol) vagy nemtom.... es akarhogy, szerintetek ez jot jelent?

Legjobb válasz: Ezzel a kijelentéssel egyértelmûen téged támogatott. arra utalt, hogy a többi vakarcs összetehetné a két kezét, ha olyan érett, intelligens lehetne mint te. példaértékû lehetne ilyen tanári viselkedés!

Ezzel a kijelentéssel egyértelmûen téged támogatott. arra utalt, hogy a többi vakarcs összetehetné a két kezét, ha olyan érett, intelligens lehetne mint te. példaértékû lehetne ilyen tanári viselkedés!
Szerintem tök jó fej, hallgass rá!
biztos, 100%, hogy arra gondolt, érettebb vagy a többieknél... a barátnõd is épp azért mondott hülyeséget, mert õ sem elég érett még hogy ezt felfogja...vagy csak egyszerûen irigy volt, azért ferdített
szerintem is az érettségedre gondolt. a gondolkodásod fejlettségére utalhatott, ez biztató örülj neki.és a többiekkel meg ne foglalkozz..
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! :) Hat en nagyon nagyon remelem, hogy jot jelent :) Igen, peldaerteku. :) amellett, hogy nagyon kedves es megerto, meg ingyen foglalkozik azokkal, akik nem ertik meg az anyagot oran, es en, aki jarok, mert erdekel a tantargy, erdekessegekert, tolem nagyon nagyon keveset vesz el, azt is azert, mert sokat mondtam, hogy nem fogadhatom el ingyen. Oran pedig tanarnak is jo. Mert mindig ad vmi erdekes feladatot, amit mindenki elvez, es fenyegetes nelkul csend van az osztalyban...mas orakon meg kiabalnak es fenyegetnek a tanarok, megsincs rend!

Aztmondja egy barátom és a tanárom is h tehetséges vagyok mint floorball kapus. Elmenjek-e rgy klubba?

Nem is tom h elmenjek-e mert én enm tartom magam elég jónak a profi szinthez de mások igen...mit tegyek?(hülyék kíméljenek)

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy megpróbálnád, akkor mindenképp menj el! Ha nem is vagy elég jó, legalább megpróbáltad és jobb is lehetsz! De az se kizárt, hogy kiderül, erre születtél.

Ha úgy érzed, hogy megpróbálnád, akkor mindenképp menj el! Ha nem is vagy elég jó, legalább megpróbáltad és jobb is lehetsz! De az se kizárt, hogy kiderül, erre születtél.
Az ember nem mindig érzi, hogy õ tehetséges-e vagy sem. Sokszor a kisebbségi érzés, az , hogy ismerünk olyanokat, akik szerintünk jobbak, azt sugallja, hogy mi nem vagyunk jók. Érdemes elmenni, s kipróbálni, fejleszteni a tudásod. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Kösz gyerekek.Ez lelket öntött belém :)
Hogyha közel vagy érdhez akkor kérdezd pavelka zoltánt mondjuk facebookon hogy beálhatsz e az ares hockey club-ba ott úgyis jól tudnak floorballozni csak annyira hülyék hogy énekelgetnek meg minden de bagyon jók! :D

Ha ma kitöltöttünk egy ilyen szexuálpszichológiai tesztet névtelenül ami valami egyetemi hallgatónak kell, akkor azt a tanárok is elolvashatják?

akkor bajban vagyok :D

Legjobb válasz: De hát ha névtelenül töltöttétek ki, akkor nem mindegy, hogy elolvassa-e vagy sem? :D

De hát ha névtelenül töltöttétek ki, akkor nem mindegy, hogy elolvassa-e vagy sem? :D
Mivel a tanár viszi be nektek a teszteket, és õ is viszi el tõletek, ezért igen, megteheti, hogy elolvassa. De egyrészt a tanárok többségének nincs ilyesmire ideje, hogy ezeket bogarászgassa, másrészt meg, ha elolvassa, tudja, hogy fiatal vagy, és ezen jár az eszed... :) Az elsõ.
Elolvashatja akár, de nem hiszem, hogy ha esetleg felismerné az írásod akkor elbeszélgetne veled.
A kérdező hozzászólása: elég felismerhetõen írok és voltak benne ilyen kérdések amibe több mondattal kellett válaszolni :S :D
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat.=) mindenre jól válaszoltam azt hiszem felvilágosult vagyok.: D csak voltak benne másfajta kérdések is .. xd

Debrecen mejk gimibe jarnak rendes sracok tanulhatok is es a tanarok is jo feje?

legyszi legalabb egy kerdesre valaszoljatok:DD Elore is koszi(es nem vagyok orult csak ezek utan valasztok gimit)14/L

Legjobb válasz: Rohadjak meg. nem értem a kérdést. Milyen nyelven írsz?

Rohadjak meg. nem értem a kérdést. Milyen nyelven írsz?
A kérdező hozzászólása: mindegy mar nem kell valasz de azert kosz
te pasizni, akarsz majd a gimiben, mert akk a legszarabb suli is megfelel neked, pasik mindenhol vannak...
Lefordítva: Debrecenbe melyik az a gimi, ahol lehet tanulni, a srácok normálisak, és a tanárok is jófejek? Elárulom, ezt nem iskolának hívják.

Hogyan tudok közelebb kerülni egy férfihoz, aki egyben a tanárom is?

Persze nem akarok még semmit, majd csak ballagás után, de szeretném, hogy már most kialakuljon valami kis szimpátia, hogy ne akkor zúdítsak rá mindent... Szerintetek mi az, ami még belefér, és nem számít nyomulásnak? Nem különösebben ismer még, nem is túlságosan az a haverkodós fajta, de valami mód biztosan van. És mégegyszer mondom, nem most akarok összejönni vele, nem akarom bajba keverni. De ha még iskolaid? alatt megkedvelne, az jó lenne. Valami tipp?

Legjobb válasz: A dogákban az i-re, ne pontot tegyél, hanem szívet rajzolj.

A dogákban az i-re, ne pontot tegyél, hanem szívet rajzolj.
Tanulj jól és az eszébe vés :)
ballagás? tipp: keríts olyan pasit aki nem idõsebb nálad 20-30 évvel.
3-as :D:D:D egyébként meg elsõ sor és a felsõ két gombot pattintsd ki. de tudod a cél szentesíti az eszközt. így is megjegyez majd magának, de ki tudja hogyan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!