Találatok a következő kifejezésre: A tampon a betét (59 db)

igen
persze
igen, de miért akarnád hogy bármi felszívja?
Akkor felajánlom magamat, nehogy valami baja legyen.
Tampon még a feketelyukakat is beszívja.
ezen már énis gondolkodtam, mert ez a logikus, de én be szoktam nedvesedni tamponnal is... szóval nem értem:S
akkor sürgõsen dugjál, mert túlteng benned az élvezni vágyás:) --és a pasi hiány:)
Miért kell, hogy felszívja?? xD Szerencséétlen...xD
Hát hogyha tiszta a wc, akkor nyugodtan. Csak idõnként cseréld, tiszta kézzel, stb stb stb.
Hallottál már róla, hogy a tampon nagyon egészségtelen?
A kérdező hozzászólása: köszi ;)
Az elõzõ válaszolónak tökéletesen igaza van! Inkább használj vastagabb betétet, vagy 2 vékonyat egymástól kicsi elcsúsztatva, és vegyél egy szorosabb, de még kényelmes bugyit!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mind2 válaszolónak de igen hallottam h nagyon egésségtelen de arról is h nem szóval most nem tudom mit higgyek nem egész nap használnám a tampont csak a nagyon erõs 1-2 napon ja és ez az 1 válaszolóra vonatkozik a 2 nak köszönöm megfogadom a tanácsot! :)

Csajok! Betét vagy Tampon? Ki melyiket abból is milyet használ? Mitől jobb a tampon?

Legjobb válasz: Sziasztok! Ez egy nehéz kérdés! Mivel a tampon számomra is kényelmesebb, azonban vannak negatív hatásai. Én otthon betét és csak munkában, utcán tamponozok, de a menstruációm végén is már csak betét, amikor kevesebb a vérzés... Itt részletesen le van írva több "eszköz", amivel a menstruációs vér felfogható... ajánlom elolvasásra, esetleges megfontolásra. :) http://fru.szimpatikus.hu/betet-tampon-vagy-valami-mas-krist..

Sziasztok! Ez egy nehéz kérdés! Mivel a tampon számomra is kényelmesebb, azonban vannak negatív hatásai. Én otthon betét és csak munkában, utcán tamponozok, de a menstruációm végén is már csak betét, amikor kevesebb a vérzés... Itt részletesen le van írva több "eszköz", amivel a menstruációs vér felfogható... ajánlom elolvasásra, esetleges megfontolásra. :) http://fru.szimpatikus.hu/betet-tampon-vagy-valami-mas-krist..
Tampon, mert szabadabb érzés. Nem hiszem, hogy hosszú távon káros, ha tiszta kézzel csinálod.
Tampon. Próbáltam a betéteket - sokfélét - de az a "csomag" a lábam között... túl nagynak érzem, valahogy nem jött be. Az is zavar hogy amikor felállok rögtön érzem hogy folyik.
Ha elmegyek otthonról csakis tampon /OB normal/. Ha itthon vagyok akkor betét /narancssárga always ultra/. Attól jobb a tampon hogy tovább bírja mint a betét, kevesebbszer kell cserélni, ráadásul nem érzed ahogy , , folyik" mikor felállsz meg ilyenek. És kényelmesebb is mert nem érzed hogy ott van, betétnél meg azért csak zörög meg ilyenek.
Én is ha megyek valahova akkor használok tampont itthon csak betét sajna sokan éjszakára is tampont használnak ami nem egészséges dolog de a reklámok is ezt ajnározzák.
Nekem az intim kehely jött be! Mivel tilos reklámozni, weboldalt nem írok, de keress rá gugliban, ha még nem hallottál róla.
én idegenekedek a tampontól, úgyhogy allways-t használok. nekem bevált a betét, kényelmes, könnyen cserélhetõ.legalábbis nekem, vhogy fura, hogy tampon ki, tampon be, ráadásul rettegnék, hogy vérzek mellette. számomra a betét biztonságosabb. 19/L
Szia! Betét, nekem a Libresse jött be, a sima, annak puha változata, a mûanyagokat utálom. A tampon meg nem jobb semmivel, sõt egészségtelenebb sokkal. Nekem amikor megtudta a nõgyógyászom, hogy kivételes alkalommal tampont használtam, leszidott, hogy nem szabad, mert sok galibát kavarhat. Jó persze nem 1-2 alkalomtól, de rendszeresen nem ajánlott.
Csak betét és csak Libresse. Ezt a zörgést soha nem értettem, nem tapasztaltam még ilyet. Életemben talán kétszer használtam tampont (nyaraláskor, fürdéshez), de engem nagyon zavar, hogy valami idegen dolog van bennem.
A vélemény és a lepontozás két különbözõ dolog, a pontozás a válasz hasznosságát ítéli meg. És itt egyenértékûen hasznos mindkét vélemény, mivel a kérdezõ egy statisztika szerû kérdést tett fel...lepontozást annak illik kapnia, aki olyan dolgot ír, amely nem valós, tehát haszontalan.
Csak betét. Én a betétesek táborát erõsítem. A tamponról és egyéb eszközökrõl az a véleményem, hogy nem természetes egy nõnek bármit magába tennie a párja f.kán kívül, így én mint a természetesség híve, csak betétet használok. Mivel rátaláltam a megfelelõre, ami nem csúszik el, nem ereszti át a szagot, a vért, és nem kényelmetlen, így még nem is volt vele problémám. 24/L
Utolsó válaszolóval nem értek egyet, szerintem nem természetesebb a betét, mint a tampon. Már az ókorban is használtam "tampon kezdeményeket", szóval mégse lehet valami rossz dolog, a tampon régebbi és hatékonyabb:D Mindenképpen a tamponra voksolok! Sokkal szabadabban mozgok, nem is érzem, hogy ott van, és nem olyan rhadt büdös akár fél óra után is, mint a betét. Persze ügyelni kell a higiéniára, de ez alapvetõ dolog. Ráadásul amikor betétet használtam, nagyon utáltam, amikor felálltam, és egy csomó vér tódult ki rajtasm. Tamponnal ilyen nincs.
en csakis betetet hasznalok
Eddig csak is betétet használtam(:Aztán kipróbáltam a tampont és sokkal jobb, nem érzek semmit:D De teljesen nem szokok ám rá, ha elmegyek vhova tampon, otthon+éjszaka betét:D betét:bella blue, bella rose, bella green(mikor melyik) t.betét:carefree flexiform, discret tampon:o.b. mini. 14/L
Én nagyon szeretek tampont használni, elszoktam a betéttõl már nagyon, itthon se használom...elég kényelmetlennek érzem. Tamponból O.b. pro comfort normal meg most vettem supert kipróbálom meddig bírja, ha legközelebb megjön, eddig csak normalt használtam. Amíg betétet használtam addig allways pamutfelsõrészû és illatosított volt.
Tampon a mindennapokban, ha jelenésem van vagy megyek valahová. Viszont mivel egyrészt engem kiszárít, másrészt meg tudom, hogy nem annyira egészséges amikor otthon vagyok, vagy már nincs annyira meg akkor betét. Régen libresse-szel kezdtem de nekem nem annyira vált be, mindig átáztam még a naggyal is és el is csúszott. Aztán váltottam és azóta csakis Always, minden tekintetben megfelel!
Elõzõ vagyok... én is átestem egy ilyen idõszakon, de szerintem mindenki! Amikor elkezdtem tamponozni, annyira nagy élmény volt hogy olyan, mintha nem is menstruálnék, hogy szinte éjjel-nappal azt használtam! Aztán egy idõ után rájöttem, hogy annyira mégsem buli a dolog és szerintem már sikerült megtalálnom az arany középutat! 20/L
A lepontozás is vélemény! Van, aki nem ír választ, csak a pontozásban mutatja meg hovatartozását. Úgyhogy talán azért kevesebb a betétesek pontja, mert többen használnak tampont. Ez még nem jutott eszetekbe? Nem szemétkedés a lepontozás, hanem véleménynyílvánítás. Én is lepontozom azt a választ, amivel nem értek egyet.
Csak tampon. Amikor még betétet használtam (kb négy év volt), egyszerûen utáltam, ha megjött, szörnyen kényelmetlen volt. Újabb négy éve pedig tampont használok, szinte észre sem veszem, hogy épp menstruálok. :) A márkája meg kb mindegy, amelyik olcsóbb, azt veszem.
2évig csak betét...nem a legkényelmesebb volt mikor éreztem, hogy folyik a vér...na meg tesi órán azon aggódni, hogy ugye nem ázok át-.-" Nem igazán szeretem a betétet, de pl. éjszaka tök jó nekem a betét.Én bella blue-t, greent vagy azt a rózsaszín csomagolásút használom. Viszont érdekelt a tampon is, csak nem tudtam hogy mondjam el anyunak mire megjött anyum mondta h ki kéne próbálni a tampont.Hát miért ne, gondoltam...Sokkal jobb, mint a betét. De tuti, hogy otthon/éjszaka betétet használok továbbra is.Ja, és o.b. minit használok. 14/L
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Kedves 22:09! Valamit nem jól csináltál, ha érezted! Egyébként az szerintem butaság, hogy sok galibát okoz. Én majdnem 30! éve használom, de még soha semmilyen gondom nem volt vele. Ha jobban megvan a mesim, akkor a saját megnyugtatásomra teszek egy tisztasági betétet. Sokkal kényelmesebb, tisztább érzés. Még valami: ha elmegyek pisilni, azt tamponnal is lehet, nem kell kivenni és másikat tenni. De ha betéttel megyek, akkor már újat kell betenni, mert a használttal nincs gusztusom visszahúzni a bugyim. Szerintem olcsóbb is, mint a betét.
Érdekes... Aki a betétet írta, valaki mind lepontozta, a tampont írókat meg fel. Na ennyit a vélemény szabadságáról, de legalább jól szórakozik valami 5 éves...
Ja tényleg, mindenkit lepontoztak, mert leírta a véleményét. Könyörgöm ez nem olyan kérdés, amiben össze kell veszni meg komoly szellemi vitákat kell produkálni. Utoljára ilyen lepontozást az abortuszos kérdésnél láttam, ott sem elfogadható ez a viselkedés, de egy ilyen kérdésben :S:S:S
általában tampon, mivel kényelmesebb és az utobbi idoben elég erosen van, tehát jobban is bírja, kisebb a balesetveszély.pici betétet viszont így is használok. ja, és szigoruan tiszta kézzel!!! a veszély ott van, ha nem tiszta kézzel van felhelyezve, vagy ha ritkán van cserélve, még ha gyenge is a vérzés, nem lehet egész napra hagyni... éjszakára viszont betétpárti vagyok.
tényleg, miért vannak lepontozva a betétesek??? mindenki maga tudja, mi a jobb neki, nem????? egyébként hallottatok már a pohárrol? http://www.mooncup.co.uk/
Aki kelyhet használ hogy üríti ki és tisztítja meg nyilvános helyen (suli, munkahely)? Nem csöpög mellette? A dokim javasolta, de valamiért nem igazán tudom rávenni magam, hog egy mûanyag dolgot magamba tegyek.
még nem vonzott annyira, hogy kiprobáljam, ilyen gyakorlati dolgokra pedig nem is gondoltam...de olvasgattam forumokat, és ugy általában elégedettek vele... hm, nekem még tul modern...
nekem most jött meg, betétet használok, a tampon szerintem egészségtelen, nem bántom a tamponosokat de nem véletlenül nem ajánlja a nõgyógyászok többsége :/ betétbõl Libresse-t használok, az always nekem tiszta mûanyag volt, a libresse viszont jó, igaz elég drága szóval átváltok majd szerintem a Naturellára vagy a Jessára, eddig mindegyiket dicsérték nekem. 13/L

Tampon vagy betét? Mi az előnyük, hátrányuk? Tényleg egészségtelen a tampon?

szóval, kérlek fejtsétek ki,hogy miért egyik miért másik!

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló sajnos nagyon tájékozatlan. Nem csak a TSS a gond a tamponnál, hanem az egyéb fertõzések veszélye is megsokszorozódik. Illetve a méhszájseb kialakulásában a tampon is részt vesz. Ennél az utóbbinál fõleg a rendszeres tamponhasználat jelent veszélyt. A betét lehet, hogy maszatosabb (de könyörgöm nõk vagyunk, a menstruáció a babának a "lakhelye" is. Teljesen természetes dolog, én pedig az ettõl való undort tartom pszichésnek!) A betétben való tocsogást érzed, ezért kellemetlen, de a tamponban is ugyanúgy tocsog a vér, csak ezt nem érzed. Viszont közelebb van a nyitott méhszájhoz. Emellett a hüvely flórájának sem tesz jót. A hüvelyben semmilyen mesterséges dolgot sem célszerû órákig tartani. Persze vannak helyzetek, amikor a tampon nagyon is jól jön. Itt az állandó használat a fõ gond. Persze ilyenkor rögtön ír pár lány, hogy neki évek óta kutya baja. Azt viszont nem tudja, hogy mennyi lány az, akinek problémája van ebbõl adódóan.

Az elsõ válaszoló sajnos nagyon tájékozatlan. Nem csak a TSS a gond a tamponnál, hanem az egyéb fertõzések veszélye is megsokszorozódik. Illetve a méhszájseb kialakulásában a tampon is részt vesz. Ennél az utóbbinál fõleg a rendszeres tamponhasználat jelent veszélyt. A betét lehet, hogy maszatosabb (de könyörgöm nõk vagyunk, a menstruáció a babának a "lakhelye" is. Teljesen természetes dolog, én pedig az ettõl való undort tartom pszichésnek!) A betétben való tocsogást érzed, ezért kellemetlen, de a tamponban is ugyanúgy tocsog a vér, csak ezt nem érzed. Viszont közelebb van a nyitott méhszájhoz. Emellett a hüvely flórájának sem tesz jót. A hüvelyben semmilyen mesterséges dolgot sem célszerû órákig tartani. Persze vannak helyzetek, amikor a tampon nagyon is jól jön. Itt az állandó használat a fõ gond. Persze ilyenkor rögtön ír pár lány, hogy neki évek óta kutya baja. Azt viszont nem tudja, hogy mennyi lány az, akinek problémája van ebbõl adódóan.
Nem egészségtelenebb, mint a betét, amin órákig ott kenõdik minden, mert az sajnos mese habbal, hogy beszívja. A tampon ellen azt szokták felhozni, hogy így meg sokáig benn marad a vér a hüvelyben, de akkor viszont nem is alvad, és ugye megfelelõ idõközönként kell a tampont cserélni. Szoktak még a toxikus sok szindrómára (TSS) is hivatkozni, de tegye fel a kezét, aki látott olyat, aki hallott róla, hogy valakinek volt a tampontól...? Valójában mindkettõ mellett és ellen is lehet érveket mondani, jómagam abszolút tampon-párti vagyok, mert azzal olyan, mint ha nem is menstruálnék, semmi zavaró hatása nincs. Betéttel meg mindene össze van kenve az embernek, kényelmetlen, gusztustalan, és szerintem egy csöppet sem mondható higénikusnak. Általában akik idegenkednek a tampontól, inkább pszichés okokból teszik (bár ezt nem mindig vallják be), mert sokan ódzkodnak a hüvelyükbe nyúlni. N32
Tampon mellett egész sok dolog bent maradhat. A menzesz nem csak vérbõl áll. Szerintem a betét jobb. Cserélni kell és nem benne ülni fél napig, akkor nem gusztustalan...
Akkor én felteszem a kezem, mert volt egy osztálytársam akinek tss-e lett. Szóval azért van rá példa. Egyébként én inkább betét párti vagyok, mert személy szerint érzékeny vagyok a tamponra és nem bírom azt a 6 napot míg használnom kéne. De nyaralásnál vagy egyéb fontosabb programokon egyértelmûen tampon (egy-egy napokat még kibírok, de este újra betétet teszek be). Szerintem ki-ki döntse el magának. Érveket és ellenérveket mindkettõhöz fel lehet hozni.
Bocsánat, a második válaszolót akartam írni:)
Kinek mi.:D Én tampont nem szeretek sokáig használni, mert elkezd fájni a hüvelyem. A betéttel az a bajom, hogy kidörzsöl lent elég szépen és szintén fáj tõle. Felváltva használom a kettõt így nem rossz.:)

A betét vagy a tampon a jobb elsõ menstruációnál?

Legjobb válasz: Mindenképp a betét. Ki kell tapasztalni, hogy milyen erõs lesz a vérzés, melyik napokon lesz erõsebb. Tamponnál ez nem látja az ember lánya, csak ha állandóan cserélgeti, az meg elég hamar fáj ha nem szívja meg rendesen magát. Tapasztalat szerzéshez a legjobb a betét.

Mindenképp a betét. Ki kell tapasztalni, hogy milyen erõs lesz a vérzés, melyik napokon lesz erõsebb. Tamponnál ez nem látja az ember lánya, csak ha állandóan cserélgeti, az meg elég hamar fáj ha nem szívja meg rendesen magát. Tapasztalat szerzéshez a legjobb a betét.
Mindenképpen a betét, pláne, ha még szûz vagy. Meg késõbb is egészségesebb, hagyd csak kifolyni a testedbõl, aminek ki folynia.
Betét!
betét, több szempontból.
Betét, aztán ha kitapasztaltad a dolgokat, akkor mehet a tampon.
Betét!

MElyik betét és tampon a legjobb szerintetek? 17/l

Legjobb válasz: Betét: Always Tampon: O.B. 19/L

Betét: Always Tampon: O.B. 19/L
Tamponokat nem ismerem, de én betétet használok. Always esti kék színû, és ilyen jó nagy. A kicsi betéteket nem szeretem mert mindig átáztam ha épp nagyobb mennyiségû jött ki belõlem. De ez a kék esti... nem is tudom hányszor áztam át ezzel.. nagyon kevésszer. Pl. elmentem reggel suliba betét bentvolt fél7kor és kb. délben cseréltem de akkor sem volt teljesen tele.
Szerintem, az always betétek nagyon jók csak zörögnek kivéve a platinumot.. A libresset is nagyon szeretem, de azok sajnos eléggé hamar megtelnek Tamponból pedig CSAK O.B. nekem ez vált be a legjobban :)
Betétet használok, és a Tesco-s vált be a legjobban.Hasonló mûanyag réteg van rajta, mint az Always-en, csak jóval olcsóbb.
Betét: Always Tampon: O.B

Tampon vagy betét a jbb?

melyiket használjam,ha azt szeretném h hamarabb elmúljon?ez befolyásolhatja?

Legjobb válasz: Egyik sem befolyásolja, hogy meddig tart! Mivel nincsenek bennük hormonok. Biológia:S Amúgy én vegyesen használom. Az erõsebb napokon tampon, a gyengébbeken betét.

Egyik sem befolyásolja, hogy meddig tart! Mivel nincsenek bennük hormonok. Biológia:S Amúgy én vegyesen használom. Az erõsebb napokon tampon, a gyengébbeken betét.
én betétet használok. Azért nem hiszem, hogy 12 évesen feltudnák dugni valamit O.o Nekem ez még sok... 12/L
Hát én sokáig tampont használtam, mert tény hogy kényelmesebb. Viszont hiába voltam "steril", minden használatkor, valahonnan sikerült gombát szereznem.Kikezeltem és nem is gondoltam hogy attól volt, de legközelebb is elõjött, amikor használtam. Pedig tényleg odafigyelek a higiéniára.Azóta betétezek és semmi bajom. Ezt a részét is érdemes átgondolni. 22
Egy nõgyógyász mondta személyesen, h a betét a legjobb. 1. Nem terheli a hülyevfalat. 2. A távozott vért nem a hüvelyben gyûjti össze.
A tampon kényelmesebb, de mindegy melyiket használod, ugyanannyi ideig fog tartani :)
nem fog hamarabb elmúlni.de a tampon jobb.én utálom a betétet.
hát jobb ilyen részrõl a betét.de pl tesiórán a tampon jobb vagy buliba..

Kamaszodó lányomnak szeretnék a serdülésről kis könyvet. Régen volt ilyen a tampon dobozban és betét mellet is. Szeretnék a nettről ingyen tájékoztatót és mintát. Oldal címeket szeretnék. Hol találok ilyen oldalt?

Régen az iskolában ilyenkor már osztogatták,az ilyen kis csomagokat.Én felvilágosítottam a lányom,de ? szeretne még informálódni.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy jól értem-e, de tampon és betét termékmintákat itt tudsz kérni: http://www.libresse.hu/Pages/Products/OrderSamples.aspx?id=1.. http://www.myob.hu/

Nem tudom, hogy jól értem-e, de tampon és betét termékmintákat itt tudsz kérni: http://www.libresse.hu/Pages/Products/OrderSamples.aspx?id=1.. http://www.myob.hu/
És ez a két oldal arra is hasznos, hogy sok dolgot meg lehet tudni, talán itt is érdemes a lányodnak olvasgatnia.
Most is adnak ilyeneket az iskolában. Vagy legalábbis nekünk adtak. Egy nagy tasakot. Betét volt benne meg kiskönyv, meg egy menszesznatár. 13/L

Hogyan kombináljam a betét és a tampon használatát?

15 vagyok, sz?z.

Legjobb válasz: persze , hogy jó.elsõ napokban szerintem kényelmesebb a tampon...utána meg már elég a betét is. az független , hogy szûz vagy :)

persze , hogy jó.elsõ napokban szerintem kényelmesebb a tampon...utána meg már elég a betét is. az független , hogy szûz vagy :)
Én is felváltva használom a 2-öt.Ha éppen dolgozok vagy megyek valahova tampont használok, de ha otthon vagyok betétet.Kényelmessebb is, meg a tampon a hüvelyi nedvességet is felszivja ezért néha kicsit kellemetlen e le és a fel helyezése.Hogy szüz vagy nem határoz semmit.
Mindenki maga dönti el hogyan csinálja, mikor erõsebb!Van aki a kettõt egyszerre használja!De ha nem problémás a mensit, akkor jó ez így és éjjel fõleg jó a betét!Állítólag egészségesebb!

Tényleg igaz hogy a tampon éjszaka veszélyesebb mint a betét?

Legjobb válasz: Hát figyelj, kinek a pap kinek a papné. Ne mástól kérdezgesd hogy melyik kényelmesebb, amelyik neked jó. A betét nekem pl. 100-szor kényelmetlenebb mint a tampon, ezért éjszakára is tampont használok évek óta és semmi bajom nincs tõle.

Ne érts félre, nem osztottalak le, ne vedd támadásnak. Csak annyit akartam mondani hogy használd azt amelyik neked kényelmesebb, ha betartod a szabályokat egyiktõl sem lesz bajod. Van akinek a betét a kényelmesebb van akinek a tampon, ezt mindenkinek magának kell megtapasztalni.
Hát figyelj, kinek a pap kinek a papné. Ne mástól kérdezgesd hogy melyik kényelmesebb, amelyik neked jó. A betét nekem pl. 100-szor kényelmetlenebb mint a tampon, ezért éjszakára is tampont használok évek óta és semmi bajom nincs tõle.
Ha nem alszol egyhuzamban 10 órát akkor szerintem nem. Ha figyelsz hogy ne legyen benn kb 6 óránál többet akkor nem lehet gond. Én is tampont használok éjszakára régóta mert engem nagyon zavar a betét, kényelmetlen és ahogy forgolódom el is csúszik aminek átázás a vége...
nem veszélyes, a dobozra is rá van irva h 8 oráig lehet benned, szoval ha 8 orát is alszol sincs gond:)
Nem is igazán veszélyes, csak nem valami higiénikus! Én alapból tampon ellenes vagyok, mert szerintem nem egészséges, ha ott pang benned órákig az az állott vér, és nem tisztul ki a hüvelyed! Biztos le fognak pontozni, de szerintem az a normális, ha kifolyik, aminek ki kell, kitisztul, nem pedig a bacik melegágya!
Kedves utolsó! Abban lehet hogy igazad van, hogy természetesebb ha kifolyik, de a betét sokszor nagyon kényelmetlen, akadályozza a mindennapi (elég pörgõs) életvitelt. Egyébként a betét sem annyira higiénikus szerintem, ugyanúgy szaporodnak rajta a bacik amik feljuthatnak a hüvelybe. Éjszaka pedig még inkább kényelmetlen és akinek bõ a vérzése az csúnya meglepetésekre ébredhet reggel...
a tampon NEM lehet fennt 2 óránál tovább!!!!!! tehát éjszakára használj betétet!!!
A kérdező hozzászólása: Nem azértkérdeztem hogy leosszál.
A kérdező hozzászólása: Betét az kényelmesebb nem?és a tampon se mindig praktikus nem?
Utolsó elõttivel teljesen egyet értek. Viszont ha se a tampon se a betét nem egészséges akkor aludjatok kádban xD Én betétpárti vagyok ( aminek ki kell jönnie annak ki kell jönnie) :P
De igen, fent lehet, az utolsó butaságot írt. A tájékoztatóban is benne van, 4-6 óránként ajánlatos cserélni és maximum 8 órát lehet bent de annyit már nem tanácsos hagyni ezért aki 6 óránál többet alszik éjszaka egyhuzamban annak érdemes betétet használni tampon helyett. Egyébként 2 óránként már azért sem célszerû cserélni mert ha nincs extrém erõs vérzésed akkor ennyi idõ alatt nem telik meg a tampon és felsértheted vele a hüvelyfaladat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!