Találatok a következő kifejezésre: A tampon a (610 db)

Elképzelhető, hogy felcsúszik a tampon a méhbe?

Este felraktam magamnak, reggel elmentem wc-re és nem találtam sehol a kihúzó zsinort és akármennyire er?lködök nem tudom kinyomni a tampont se.. Már a fejem is belefájdult a sok próbálkozásba. Mit tehetnék??

Legjobb válasz: Semmit. Várd meg, amíg megtelik, és átnedvesedve ki tudod majd nyomni. A méhedbe kizárt, hogy felcsúszna, a méhszáj az zárt, csak éppenhogy kinyílik ilyenkor, tampon át se fér rajta.

Semmit. Várd meg, amíg megtelik, és átnedvesedve ki tudod majd nyomni. A méhedbe kizárt, hogy felcsúszna, a méhszáj az zárt, csak éppenhogy kinyílik ilyenkor, tampon át se fér rajta.
"de hogy lehet mellesleg ekkora....?? ízééé elmondtam itthon hát röhögnek mint állat..." kur, va vicces tényleg kérdezõ, azonnal menj az sztkba, talán még van nõgyógyász, reggel óta halogatod, már legalább 18 órája bent van a tamponod - ha nincsen már rendelés, akkor irány a kórház nõgyógyászati ügyelete
A kérdező hozzászólása: 15:16*
A kérdező hozzászólása: 4-ig van rendelés és nem érek be addig! Eddig azért nem mentem hátha ki tudom szedni én is, de még próbálkozok vele. Azt nem tudom van-e hétvégén nõgyógyászati rendelés mert nem találom sehol a neten péntek az utolsó nap.
ÜGYELET
Próbálkozz legugolva kivenni. Egyszer én is így jártam, hogy fordítva tettem fel és a zsinór eltünt. Jó sokára tudtam csak megfogni és kihúzni.
15:16 tõlem is kapsz egy akkora virtuális pofont... Szerintem fiú vagy, mert nõ nem írhat ilyent, ha meg az vagy minek válaszolgatsz ilyen kérdésekre, nem értesz hozzá, nem tapasztaltad és nem is fogod. Kérdezõ: nincs ügyelet ahol laksz? Ha eddig nem sikerült, én nem próbálkoznék már házilag, mert felsértheted a hüvely falát, vagy fertõzést okozol magadnak.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom h van-e. Székesfehérvári vagyok. Igazából arra is gondoltam, hogy az éjjeli pisilésnél kieshetett csak félálomba voltam és nem emlékszem rá. Reggel mikor felkeltem picit véres is lett a nadrágom vagy ennyire átázott volna? De akkor hol a madzag? Meg ha összeszorítom a hüvelyem mindig szoktam érezni ha ott van most nem igazán érzem de mégis olyan mintha lenne ott valami viszont simán feltudok ny*ni magamnak és nem érzek semmit.. :S
Én is fehérvári vagyok, fura, hogy pont én kérdeztem hol laksz :-) Nehezen tudom elképzelni hogy ki tudna esni. Szóval fogalmam sincs mit tegyél. Szerintem olyan nincs, hogy nõgyógyászati ügyelet, már rákerestem, ilyen esetben gondolom az van, hogy elõbb sima orvosi ügyelet, majd aztán õ beküld az SZtK-ba, ahol egy óra várakozás után álmos szemekkel kijön egy nõgyógyász és ha esetleg nincs tampon, akkor még csúnya szemei is lesznek. Lehet, hogy mégis kicsúszott... én pl. már voltam úgy, hogy nem emlékeztem, hogy kivettem, mert álmos voltam. Nem tudom.
Na találtam valamit: http://aranyoldalak.hu/szekesfehervar/orvosi-rendelok-ugyele.. A nõvédelmi központ nem tudom mit takar :-(
Talán azért érzed, hogy van ott valami, mert már sokat piszkáltad, el nem tûnhetett nyomtalanul, csak úgy hogy nagyon átázott és beesett a WC-be, én már jártam így és én is rémülten keresgéltem. :-)))
Ha felnyúlsz és nem érzed, akkor az már nincs benned. Annyira nem hosszú a hüvely, hogy a végét ne érezd meg kézzel.
A kérdező hozzászólása: Akkor talán tényleg nincs ott :) Köszi a válaszokat! Jobb is, hogy nem mentem dokihoz ilyennel lehet kiröhögött volna mit szórakozok vele nincs ott semmi :)
Érdekes, amiket írsz. Ha érezni szoktad a tampont, mikor bent van, akkor nem jól van bent. Ugyanis a hüvelynek csak kb. a bemenettõl 3 cm-nyire vannak érzõidegek, ha feljebb tolod, semmit nem érzel belõle. Ha meg érzed, hogy bent van, ki tudod venni a kezeddel is. De szerintem ettõl függetlenül is eléred az ujjaiddal is.
A kérdező hozzászólása: 15:15-os.. Mi hogy lehet ekkora?? Én nem tudom hány éves vagy de az IQ szinted egyenlõ a nullával, nem tudom neked ebbe mi olyan vicces :) Kívánom, hogy járj te is ugyanígy majd meglátjuk akkor is nevetsz-e!
82%-os: most mit kell k*csögösködni a kérdezõvel???
Nem. Ha felnyúlsz érzed a tampont? Esetleg egy csipesszel ki lehetne húzni, de az is lehet, hogy teljesen átázott éjjel és a mikor pisiltél beleesett úgy a wc-be, hogy nem vetted észre.
A méhedbe nem tud belecsúszni, mert oda olyan pici út vezet mint pl. egy tû. Nyúlj fel és kapd el :) Nincs ott olyan nagy hely, hogy el tudna tûnni! Ha nem megy, akkor megkérheted a barátodat, vagy ha végképp nem megy, akkor nõgyógyász. De minél hamarabb, mert a sok beszívott folyadékban elindulnak a bacik, és nagyobb baj lehet belõle.
guggolj le és nyomd, ha ez nem jön be, akkor a mutató és gyûrûsujjaddal vagy a mutató és középsõ ujjaddal nyúlj fel, amikor guggolsz, így elvileg el kell érjed...ha ez sem megy, akkor irány a nõgyógyászati ügyelet
A kérdező hozzászólása: Dehogy esett bele érzem, h bent van.. Lehet, hogy megtelt már mert ha pisilek vagy valami a vér folyik de a tampon sehol..
Guggolj le, úgy nyúlj fel.. Vagy ha nagywc-zel, akkor tuti kijjebbcsõszik...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szûz 21 éves vagyok. Párkapcsolatban élek. Nem volt még velem valami. Próbáltam többször is eredménytelenül..
A kérdező hozzászólása: Nagy wc-nél se jött kijjebb..
A kérdező hozzászólása: -valami + semmi ilyesmi eddig*
Menj akkor orvoshoz... te úristen. Hogyan lehet bent hagyni a tampont? -.-"
Hát ha nagyom morbid akarsz lenni.. 1 szemöldökcsipeszt lefertõtleníted, megpróbálod vele elérni... Aztán megcsípni, kihúzni.. Én a helyedbe már rég a nõdokinál ülnék...
Szerintem menj nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Mit hogyan lehet bent hagyni?? Este betettem alvásnál reggel mentem wc-re hogy kiszedem, de nem tudtam sehogy!
de hogy lehet mellesleg ekkora....?? ízééé elmondtam itthon hát röhögnek mint állat...
utolsó, én is érzem, hogy bent van, pedig tökéletesen jó helyre teszem - sõt a rohadé.k madzagot is érzem végig + rohadt egészségtelennek és macerásnak tartom a tampont, viszont mégis kell néha kérdezõ, minden kórházban van nõgyógyászati ügyelet, a kisbabák ugyanis nem hétfõtõl-péntekig 8-16 óráig születnek - én mindenképpen elmennék a helyedben - kizárt dolog, hogy kieshetett volna - ha ki is esik, akkor nem vitte volna le a WC öblítés és reggel észreveszed esetleg az lehet, hogy éjjel félálomban kiszedted és kidobtad

Ezért a tampon a hibás avagy sem?

Mióta tampont használok,sárgás..sok és kellemetlen szagú a folyásom és néha begörcsöl az alhasam..És a havim is általában 9 napos szokott lenni.Felkerestem már a n?gyógyászomat,de szerintetek mi lehet ez? 18/L

Legjobb válasz: bakteriális fertõzés, gyulladással - amit azzal szerzel, hogy nem tiszta a kezed a tampon használatakor - pl a körmöd alatt maradhatnak kórokozók ill. a tampont nem cseréled megfelelõ idõközönként de ha elmentél volna nõgyógyászhoz õ is elmondta volna ezeket

bakteriális fertõzés, gyulladással - amit azzal szerzel, hogy nem tiszta a kezed a tampon használatakor - pl a körmöd alatt maradhatnak kórokozók ill. a tampont nem cseréled megfelelõ idõközönként de ha elmentél volna nõgyógyászhoz õ is elmondta volna ezeket
A nõgyógyász nem mondta mitõl van?

A betét vagy a tampon a jobb elsõ menstruációnál?

Legjobb válasz: Mindenképp a betét. Ki kell tapasztalni, hogy milyen erõs lesz a vérzés, melyik napokon lesz erõsebb. Tamponnál ez nem látja az ember lánya, csak ha állandóan cserélgeti, az meg elég hamar fáj ha nem szívja meg rendesen magát. Tapasztalat szerzéshez a legjobb a betét.

Mindenképp a betét. Ki kell tapasztalni, hogy milyen erõs lesz a vérzés, melyik napokon lesz erõsebb. Tamponnál ez nem látja az ember lánya, csak ha állandóan cserélgeti, az meg elég hamar fáj ha nem szívja meg rendesen magát. Tapasztalat szerzéshez a legjobb a betét.
Mindenképpen a betét, pláne, ha még szûz vagy. Meg késõbb is egészségesebb, hagyd csak kifolyni a testedbõl, aminek ki folynia.
Betét!
betét, több szempontból.
Betét, aztán ha kitapasztaltad a dolgokat, akkor mehet a tampon.
Betét!

Hogy lehet az, hogyha bent van a tampon a hüvelyben és felizgul valaki akkor a nedvesség kifolyik? Hol termelődik ezt? Honnan jön? (mivel a tampon nem fogja fel .. )

Legjobb válasz: Mivel a tampont megfelelõ mélységre kell felhelyezni és a tampont és a hüvelynyílás között is termelõdik az a síkosításra alkalmas váladék,így azt igencsak nehezen tudná felszívni.Ha ott nem termelõdne,akkor viszont a szex fájna.

Mivel a tampont megfelelõ mélységre kell felhelyezni és a tampont és a hüvelynyílás között is termelõdik az a síkosításra alkalmas váladék, így azt igencsak nehezen tudná felszívni.Ha ott nem termelõdne, akkor viszont a szex fájna.
A nedvesség nem belülrõl folyik ki, hanem a punci teljes felületén nedvesedik. A bejáratnál is. Bent is elázik valamennyire, de nem olyan mértékben nedvesedsz, hogy az jelentõsen befolyásolná a tampon "mûködését".
Olyan nincs akkor normál helyett supert kell venni.. Nekem sosem folyt ki nedvesség még ha felizgultam sem.
A kérdező hozzászólása: De a vér soha nem folyik ki...csak ez..:D
A kérdező hozzászólása: Óóó már értem :) köszi :)

Tegnap barátom a farkát a hüvelyemhez tette és ki be tologatta, de úgy, hogy volt bennem egy tampon, kb 4-5 percig aztán kivette, és abban a pillanatban én is kihúztam a tampont. Tegnap kezdődött el a peteérésem. Lehetek Terhes?

Hogy ha csak simán a farkát a nemiszervemhez teszi és sokáig ott van ( 6-7 perc) akkor ha jön el?válladék akkor a spermák nem kezdenek el a méh felé úszni vagy rögtön elpusztulnak?

Legjobb válasz: 1. ha a pénisz és nõi nemiszerv találkozik, akkor lehetsz terhes 2. ha peteérésed van, akkor pláne lehetsz terhes 3. a tampon sztorit nem értem, a GUMI a fogamzásgátló eszköz, a tampont ha nem mensi alatt használod, akkor még egy jó kis fertõzést is összeszedhetsz 4. miért írja mindenki, hogy csak 1-2-5 percig volt bent az a bizonyos, egy mozdulattól is terhes lehetsz 5. az elõváladék tartalmaz(hat) spermát 6. a spermák nem olyan intelligensek, hogy tudják, hogy mikor nem akarsz gyereket és hõsi halált halnak a vaginádban, hanem általában evolúciós küldetésükre törekednek, vagyis a petét keresik 7. mindent egybevetve mégsincs SOK esély rá, hogy a nagyszerû lágnelméteket tovább örökítsd ebben a hónapban, de abszolúte nem kizárt 8. tanács: eseményutáni 9. ha az nem kivitelezhetõ 10-14 nap múlva HCG teszt 10. azt már arni sem merem, hogy a jövõben talán inkább suli, stb szex helyett és persze ha ezt a kalandot megúszod, akkor egy életre jegyezd meg: 11. GUMI!!!!!

Lehetsz terhes, de ez neked is tudnod kellene.
Elég közönségesen írsz a témáról, és lehetsz terhes, a tampont pedig felejtsd el, nem normális dolog úgy használni ha nincs menzeszed!
1. ha a pénisz és nõi nemiszerv találkozik, akkor lehetsz terhes 2. ha peteérésed van, akkor pláne lehetsz terhes 3. a tampon sztorit nem értem, a GUMI a fogamzásgátló eszköz, a tampont ha nem mensi alatt használod, akkor még egy jó kis fertõzést is összeszedhetsz 4. miért írja mindenki, hogy csak 1-2-5 percig volt bent az a bizonyos, egy mozdulattól is terhes lehetsz 5. az elõváladék tartalmaz(hat) spermát 6. a spermák nem olyan intelligensek, hogy tudják, hogy mikor nem akarsz gyereket és hõsi halált halnak a vaginádban, hanem általában evolúciós küldetésükre törekednek, vagyis a petét keresik 7. mindent egybevetve mégsincs SOK esély rá, hogy a nagyszerû lágnelméteket tovább örökítsd ebben a hónapban, de abszolúte nem kizárt 8. tanács: eseményutáni 9. ha az nem kivitelezhetõ 10-14 nap múlva HCG teszt 10. azt már arni sem merem, hogy a jövõben talán inkább suli, stb szex helyett és persze ha ezt a kalandot megúszod, akkor egy életre jegyezd meg: 11. GUMI!!!!!
Csak annyit tudok mondani, hogy mars innét, és vegyél egy biosz könyvet!!!!!!
elõzõ vagyok: ha ennyire bízol magadban, és nem hiszel se nekünk se másnak, akkor miért vagy itt? Igen, a válasz vagy MÉGIS! Irány a tiniambulancia és nem kell még több gusztustalan részletet leírni, tudjuk mi is, hogyan kell csinálni, és az amit Ti mûveltetek az olyan amibõl gyerek lehet, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor minek kérdezel!
Ha te a tampont használod fogamzásgátlásra, hát csak gratulálni tudok! Ez akkora ostobaság amire már reagálni sem tudok és nem is akarok. Csak egy biológia könyvet tudnék ajánlani, mert neked még más nem való.
A barátodnak farka van, neked meg nemi szerved?? Mi a barátod, egy állat???? A kérdésre felelve, meg tanulj egy kis biológiát. A következõ kérdésed meg az lesz, hogy hogy mondjam el anyunak?????
A kérdező hozzászólása: a tamponos dolog annyit takar, hogy feltettem magamnak, és barátom utána rakta be a hüvelyembe, kb addig ment be, hogy a makkja már nem látszódott.Tegnap megkérdeztem egy két ismerõst és azt mondták, hogy lehetséges, sõtt...de véleményem szerint a tampon nem engedte át a spermákat.Vagy mégis?:S:(
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ez magánvéleménynek számít nem tanácsadásnak... Ha lehet ne itt éld ki magad, mindenki tudja, hogy a 'farok' szó alatt a péniszt értem...
Igaza van valamennyi eddigi hozzászólónak...nem itt van a helyed!!! Hogy lehet a szeretkezésrõl így beszélni. Nem szeretnék senkit megbántani de az út szélén álló hölgyek sem beszélnek így a szex-rõl. Nem tudom hány éves vagy de nem is számít mert nem a kor határozza meg ki mikor szeretkezik , de neked még biztos nem jött el az ideje. És egyébként a mai felvilágosult fiatalok akik mindenkinél mindent jobban tudnak ilyenkor miért jönnek ide kérdezõsködni??? Nem érem... Tamponnal védekezni?????? Ennyi erõvel mindegy lett volna ha ott se lett volna!!! Mert a barátnõd azt mondta hogy jó lesz erre?! Akkor most miért nem hozzá fordulsz segítségért?
1, Elöször tanulnál meg rendesen írni! 2, Fogalmazni te aztán tudsz.., minek élsz nemi életet ? 3, Tampon volt benned.., sperma úszkál stb ez mi? Inkább tanuljál ne a baszáson járjon az eszed ..hülye gyermek!

Felsérthettem a tamponnal a hüvelyem falát?

Már több mint egy hete, hogy megjött és most a 8. napon is vérzek egy kicsit.

Legjobb válasz: Nem kell izgulj. Velem is megesett, hogy több mint egy hétig megvolt. Sztem nem azért vérzel még mindig, mert esetleg felsértetted.

Nem kell izgulj. Velem is megesett, hogy több mint egy hétig megvolt. Sztem nem azért vérzel még mindig, mert esetleg felsértetted.
ne izgulj nemlesz semmi, velem is volt ilyen, legközelebb óvatosabban tedd föl

Ha pisilek, nem szívja fel a tampon a tamponzsinóron keresztül?

Kicsit buta kérdés,de én mindig elgondolkoztam ezen.

Legjobb válasz: hahahaaaaaa

hahahaaaaaa
Olvasd el a tamponhoz tartozó tájékoztatót. Ott írja, hogy célszerû a tampont pislantás után kicserélni, mert okozhat fertõzést. Ami logikus.
Csapd a zsinórt a popsidhoz, akkor nem lesz pisis. Ha meg bármikor is pisis lesz , cseréld ki mert undi.
Elsõnek: bármilyen jót röhögtél, a kérdés jó, és a válasz: de igen. Ki lehet próbálni, mielõtt röhögsz. Másodiknak: NEM kell, sõt, nem szabad minden alkalommal cserélni (hacsak nem 4-6 óránként pisilsz). Rá van írva a tájékoztatóra. Kérdezõnek: a zsinórt hátra kell hajtani, hogy ne legyen pisis.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, én is úgy szoktam h hátra húzom egy kicsit csak érdekelt :D

Ha tampont használok (természetesen akkor, ha menstruálok :D), benedvesedhetek közben? Vagy a tampon a "nedvet" is felszívja?

Tudom, kicsit hülye a kérdés, de érdekelne a válasz..

Legjobb válasz: Benedvesedhetsz,csak nem annyira mint máskor. Ugyanis a nedvesedést termelõ mirigyek a hüvely bejáratánál vannak ha jól tudom.

Benedvesedhetsz, csak nem annyira mint máskor. Ugyanis a nedvesedést termelõ mirigyek a hüvely bejáratánál vannak ha jól tudom.
Benedvesedsz. 20/F
Persze hogy benedvesedhetsz. Lehet hogy kicsit felszív belõle, de attól én még rendesen tocsogni szoktam. 22 L
szerintem felszívja, hiszen ott van, ahol a nedv keletkezik, és arra van kifejlesztve, h a lehetõ legtöbb nedvességet felszívja.:)
de menstruálás kozben miért nedvesednél mármint én nem élvezem a fájdalmat :D
Igen, benedvesedhetsz. Én (ha menstruálok tamponnal), akkor is benedvesedek rendesen, hogy még a tampon is kicsúszik belölem :D

Hogyan fogok a tamponnal a megfelelő lyukba betalálni?

És mindent összecsöpögök,miközben felrakom?Igen,ez lesz az els? tamponhasználatom.:) Ha van még valami fontos ezzel kapcsolatban,légyszíves azt is írjátok le!Néhány dolgot azért tudok,hogy mikor kell kivenni,mekkorát tegyek be,és hogy tiszta kézzel... 13/L

Legjobb válasz: Csak a megfelelõ lyukba tudsz betalálni vele, mert a húgycsõ elég szûk, a végbél pedig messzebb van. Mindenesetre 13 évesen biztos, hogy tampont szeretnél?

Csak a megfelelõ lyukba tudsz betalálni vele, mert a húgycsõ elég szûk, a végbél pedig messzebb van. Mindenesetre 13 évesen biztos, hogy tampont szeretnél?
A kérdező hozzászólása: Önszántamból, tuti, hogy sose vállalkoznék mostanában a tamponra...de lehet, hogy muszáj lesz, mert nyaralni megyünk, és mostanában van itt az ideje.:/ Köszönöm a választ! :)
Tükör elõtt húzd szét a puncidat, és ott 2 lyukat látsz. A felsõ a húgycsõ, de oda semmi nem fér olyan kicsi. Alatta van a hüvely ahova a tampont kell dugni.
Természetesen a kezed tiszta legyen és elõször minivel próbáld. Második voltam.
A kérdező hozzászólása: Oké.Köszi! :D De azért remélem mégsem kerül rá sor!!

Árthatok a tamponnal a babának?

Segítsetek!!!!Utálom a betétet és hogy ne legyen kellemetlen helyzet, már miel?tt megjön tampont használok!!!Ha 5 napot késik 5 napot használom, hogy ne legyen gáz ha mégis megjön!!De ha nem jön meg mert baba van, félek ezzel árthatok neki!!!Lehet ett?l valami baja????

Legjobb válasz: Szerintem nem befolyásolja a terhességet,de ha van olyan érzésed hogy baba van,akkor próbálkozz mégis a betéttel és igy elmúlnak a kétségeid.Nagyon sokféle eü.betét van már manapság biztos találsz olyat amit el tudsz viselni néhány napig.

Szerintem nem befolyásolja a terhességet, de ha van olyan érzésed hogy baba van, akkor próbálkozz mégis a betéttel és igy elmúlnak a kétségeid.Nagyon sokféle eü.betét van már manapság biztos találsz olyat amit el tudsz viselni néhány napig.
szia.szerintem a tampon valoszinuleg nem er fel addig hogy arthasson a babanak viszont en ugy tudom hogy nem ajanlott tampont hasznalni ha nem vagy eppen "beteg" mert elegge kiszarit es emiatt amikor felhelyezed ill kiszeded ott bennt felserthet meg ha nem is erzed, es abbol meg mas problemak adodnak.en ezt igy hallottam de szerintem a biztonsag kedveert kerdezz meg 1 orvost.
Az a gond a tamponnal, hogy minden nedvességet felszív a hüvelyedben, azt is, amit nem kellene, ha meg még nem vérzel akkor fõleg. Ha pedig a hüvelyflóra megsérül, akkor a baktériumok és mindenfélék dolgát megkönnyíted, mert nincs ami megvédjen tõlük. A terhességre maga a tampon használat inkább közvetve hathat. Inkább használj tisztasági betétet, és figyelj a testedre, ha megjön, úgyis görcsölni fogsz, vagy valami jele biztos lesz, illetve járj ki gyakrabban wc-re és ellenõrzid magad, de a tampont inkább hanyagold.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!