Találatok a következő kifejezésre: A tabletta után mennyivel jelentkezik (3 db)

A tabletta abbahagyása után mennyivel jelentkezik kb a következő mensi?

Mi a tapasztalat? Nekem már 25 napja késik... Ma voltam orvosnál, ? mondta, hogy ez a szitu...

Legjobb válasz: attól függ mennyi ideig szedted!van h 28 nap de van h másfél hónap v több!

attól függ mennyi ideig szedted!van h 28 nap de van h másfél hónap v több!
Én két évig szedtem, és az elsõ mensim percre pontosan megjött.A második hónapban pedig babás lettem.
már évekóta szedtem, mikor abba hagytam, mert nem volt kapcsolatom. 3 hónapig még hatott a gyógyszer addig normálisan megjött, aztán egy évig semmi. voltam dokinál hormonális probléma kaptam hormon gyógyszert attol egyszer megvolt aztán megint semmi. Egy év után kb meg megjött normálisan.
Én aug. 22-én hagytam abba, 2 hónap után is csak hormon gyógyikkal jött meg. Akkor 2ciklus rendben volt, most a 3. 12napot késett, pedig már nagyon várom, hogy beálljon:) Hozzáteszem, amit gyógyszerrel kell elõidézni, az szerintem nem igazi mensi. Nekem semmi tünetem nem volt, pedig 15-18 éves koromban vénás injekcióval szenvedtem végig. Ez az utolsó már kezd keményedni:( Igaza van sajna a dokinak, tényleg ez a szitu.

72 órás tabletta beszedése után mennyi idővel jelentkezik a vérzés és milyen mennyiségben és meddig tart? Minden esetben van vérzés?

Legjobb válasz: Hát ha nem használt a tabi és terhes vagy, akkor nem valószínû a vérzés. egyébként váltzó, hogy mennyi idõ után jön meg. Nekem egy hét volt és kb 3 napig volt meg elég gyengén, de van aki egy-két hétig is folyamatosan vérzik tõle. Ilyesmire számítani kell.

Hát ha nem használt a tabi és terhes vagy, akkor nem valószínû a vérzés. egyébként váltzó, hogy mennyi idõ után jön meg. Nekem egy hét volt és kb 3 napig volt meg elég gyengén, de van aki egy-két hétig is folyamatosan vérzik tõle. Ilyesmire számítani kell.
Elaszakadt a gumi. (DUREX!!) be vettem a 72 órásat aztán megjött a pecsételõ vérzés a tabletta miatt. majd semmi. 22. ére vártam a normál mensest de semmi.. már a tesztért indultam volna amikor végre megjött! 12 napos késéssel :S soha nem voltam még ilyen ideges mint akkor. 19/L
17:25 Az én esetemben az volt a baj, hogy lecsúszott a gumi(lifestiles), és bár a párom aktus közben szokta ellenõrizni, mégis valahogy leesett és nem vettük észre és úgy ment el bennem. Én 100%-ig biztos voltam benne, hogy nem leszek terhes, mivel már 5 napja meg kellett volna jönnie (alapból késõs vagyok) és összetéveszthetetlenûl éreztem ennek tüneteit is, mégis szülõi nyomásra rám lett kényszerítve(mivelhogy ha mégis lett volna baba, semmi pénzért nem vetettem volna el), hogy bevegyem a tablettákat, úgyhogy sajnos ez nem rajtam múlt. :( Azóta fogamzásgátlót szedek. Elsõ voltam
Nálunk felelõtlenség volt sajnos. Nem vagyok rá büszke, de mit kerítsek? Tanultam belõle elég rendesen, azóta annyira vigyázok, hogy még egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy esetleg terhes lehetek. Nem akarom még egyszer átélni azt amit akkor. Az orvos elõtt is azt hittem elsüllyedek. 17 voltam, hát istenem, megesik az ilyen...
Nyugi nem vagy egyedül!Durex Love... ugyan így a gumi felmondta a szolgálatot!Esemény utánit vettem be!Nekem egy héten belül megjött!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat. nálunk kiszakadt a gumi, durex márkájú volt. Pedig elég megbízható, nekünk mégis sikerült kifogni egy rosszat :(
megkérdezhetem, h. mi miatt kellett ehez a tabihoz nyúlnotok? a válaszaitok mellé írjátok már oda, a gumi márkát is ha az volt a hibás!
mennyi baleset...:-(
Nekem 10 nappal késõbb jött meg , már én is tiszta pánikba voltam esve!Nem volt annyira erõs a vérzésem utána. Amúgy rendes idõben kellene megjönni a menstruációdnak! De ne idegeskedj, mert az is okozhatja a késést!(nyugi, tudom könnyû azt mondani)
nekem akkor jött meg amikor rendesen is meg kellett jönnie, pont az utolso napon, tehat az utolso napon, amikorra már vártam. pár napig tartott, ugy mint rendesen. de minden esetre menj el orvoshoz.
Az én tabimra az volt ráírva, hogy 9 napon belül meg kell jönnie, ha nem, akkor irány a doki. Olvastad el a betegtájékoztatót, azon is biztos rajta van valahol. Amúgy nekem 11. nap jött meg és már tiszta ideg voltam. Görcsök nélkül, az elsõ napomon durva vérzés volt, utána egyre kevesebb... Az én szervezetemben gyakorlatilag "normális" menstruációként zajlott, és utána ehhez a vérzéshez képest jött meg 27 nappal késõbb a következõ.
A kérdező hozzászólása: vagyis válaszod, sorry
A kérdező hozzászólása: a kérdésed köszönöm, várom még a tapasztalatokat
A kérdező hozzászólása: a menstruációt mennyiben befolyásolja a tabletta?
20:06 - nalunk elszakadt a gumi. ha jol emlekszek, durex select.

Mennyi idő után jelentkeznek a fogamzásgátló tabletta esetleges tünetei?

Mennyi id? után érezhet?, hogy egy tabletta megfelel?-e valakinek vagy másikat kell felíratni?

Legjobb válasz: általában 2 hét bõven.. de leginkább az 1. hónapban gyakori ez.. azután enyhülnek,vagy megszûnnek.

általában 2 hét bõven.. de leginkább az 1. hónapban gyakori ez.. azután enyhülnek, vagy megszûnnek.
Valami kísérleti szert szedsz h nincs rajta a tájékoztatón? Az enyémen rajta van.
Bármikor. Pecsételõ vérzés már az elsõ hónapokba, libidócsökkenés jelentkezhet pár hónap után, de hallottam olyat is, hogy vkinek a migrén csak két év szedés után jött elõ. Az esetleges májkárosodás (nyilván ritka), pedig több év után.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! második, te pedig nem tudom, miért vagy ekkora paraszt, egy egyszerû kérdést tettem fel és válaszokat vártam rá. nem szedek gyógyszert, a kérdés elméleti. bunkó...
Nem voltam bunkó. És mivel nem úgy írtad a kérdést h, ja amúgy nem szedek csak kérdezem jogos volt a megnyilvánulás, lévén h aki ilyet kérdez itt az nem olvas betegtájékoztatót. És még egy dolgot mondok amire lehet megsértõdni lehet nem: ne itt informálódj, mert itt csak találgatások vannak, ilyennel orvoshoz fordulj.
Másodiknál ott a pont. Miért nem szakemberre hagyatkozol?? Vagy legalább neten elolvasnád betegtájékoztatót. Miért kell több ezerszer feltenni itt a kérdést? Nem csoda h annyian meddõk lesznek tõle ha ennyire nem akarnak tájékozódni.
Nálam a 3. év után jöttek a mellékhatások... a fejfájásomat olyannyira felerõsítette, hogy hányás, szédülés kísérte a migrénes két naponta elõjövõ fejfájásomat, folyamatos fertõzések, és fájdalmas szex. Az elsõ 3 évben semmi bajom nem volt, utána egy évig minden elõjött. Abba is hagytam.
A kérdező hozzászólása: tényleg ne haragudjatok, h kérdezni mertem...
Lenne itt valaki, akinek nem volt problémája a Depo Provera-val?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!