Találatok a következő kifejezésre: A tablettán a gumin (124 db)

Leálltam a tablettával, a gumi pedig egy katasztrófa. Férfiak melyik gumióvszert preferálják legjobban?

Párom először könnyen belement, hogy abbahagyom (ne mérgezzem magam, bajom is lehet belőle). Már kb egy hónapja nem szedem, csak pozitívan tudok eddig nyilatkozni, mert már ennyi idő alatt is érezhetőek a változások. Most viszont a szex egy katasztrófa a gumival.... látom a páromon, hogy nagyon nem tetszik neki, és szörnyű érzés, hogy eddig milyen kényelmes volt az élet, most meg "esőkabátot" kell húzni. Nem hánytorgatja fel nekem egyáltalán, nagyon türelmes és megértő. Nekem sem tetszik annyira, de én még egész elvagyok így (majdnem mindegy, nekem nem zavaró). Nem akarunk még gyereket. Más módszerben nem igazán bízom (pesszárium gáz, spirál nem lehet, hüvelykrémet nem tartom elég biztonságosnak). Durex Play-t használtunk, az borzasztó volt. Lifestyles Skin volt még, az talán elmegy. A ti párotoknak melyik volt az a gumi, amiben "jól érezte magát"?

Legjobb válasz: Én a Lifestyles Skin mellett teszem le a voksom :) 23/F

Én a Lifestyles Skin mellett teszem le a voksom :) 23/F
Elnevezésbe belekötni... ez ám az intelligencia! Kérdezõ! Nekünk ez volt a legjobb (mindkettõnknek), de sajnos itt csak idõszakosan volt kapható, azóta sem lelem: http://img6.indafoto.hu/3/9/28459_afb10ddfce75e4a231f083365f.. Egyébként évekig Lifestyles Ultra Thin-t használtunk. Megbízható, de érzésre a Durex Elite jobban bejött. Most ezt nyúzzuk. (2-esnek üzenem: 8 éve komoly kapcsolatban és óvszerrel! Miért? Mert nem vagyok hajlandó a tablettaszedésbe belehalni - trombózishajlam -, sem kaparásra járni!)
Az én párom sem rajong az óvszerekért, de szintén trombózishajlam miatt én sem szedhetek gyógyszert, így muszáj. Nálunk a Durex vált be, a Love, az Elite és az Ultra thin.
Egyiket sem. Óvszert húzzon az aki alkalmi kapcsolatokat hajhász, k...rvákhoz járogat vagy fiatal és azt sem tudja hogy mi fán terem a szeretkezés. A komoly kapcsolat attól komoly, hogy teljes elfogadás van mindkét fél részérõl és mindketten a lehetõ legjobban élvezik az együttlétet. Védekezzetek megszakításosan és mindkét fél jól jár. Bár ehhez ész kell, és nem érdemes hibázni közben. De abból kiindulva hogy Durex Play-t használtatok óvszer gyanánt - ami a síkosító vagy a vibrációs gyûrû márkaneve -, nem sok akad nálatok.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, hogy felnõtt emberek értelmi képességeit vonod kétségbe. Gondolhatod, hogy a síkosítót nem védekezésre használjuk... Elírtam, mivel a Lifestylesnak is van Play nevû gumija. Tehát ez volt, amit kipróbáltunk, nem Durex. Ennek ellenére Te a kérdésre nem adtál számomra megfelelõ választ.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek az elõttem szólóval, én is az eü-i kockázatok miatt tettem le. Köszönöm a hasznos választ.

Anyum ellenzi a tablettát, a gumit pedig nem szeretjük. Mi lehetne a megoldás?

Barátommal 9hónapja együtt vagyunk nem élünk rendszeresnek mondható nemi életet mert nem találkozunk olyan s?r?n!

Legjobb válasz: hat bocs de ha anyad ennyire beleszoll a ti szexualis eletetekbe akkor enyi erövel oda is fekhetne kozetek!! felhaborito . biztos unokat akar azert csinalja ezt te meg yo kislanykent bologacc ra?? sajnalom a pasidat hogy ien anyost fogott ki

hat bocs de ha anyad ennyire beleszoll a ti szexualis eletetekbe akkor enyi erövel oda is fekhetne kozetek!! felhaborito . biztos unokat akar azert csinalja ezt te meg yo kislanykent bologacc ra?? sajnalom a pasidat hogy ien anyost fogott ki
kérdezd meg anyukádat mit szólna egy unokához. mert a megszaiásos módszerrel igen nagy esélye van hogy teherbe eshetsz. szóval szedd azt a gyógyszert csak. igaz nem írtad mennyi idös vagy, de ha a doki felírta és rendben találta akkor jobb megoldás mint egy baba ha nem akarsz még babát.
Más megoldás lehetne mondjuk a hüvelykúp, pesszárium, spirál, fogamzásgátló zselé
ha 19 vagy akkor anyukád már nem szólhat bele hogy szedsz-e tabit vagy nem.Felnõtt vagy a te dolgod hogy terhes akarsz-e lenni vagy sem ugyhogy ne anyukádra bízd a döntést.
Inkább a gyógyszer, mint a gyerek. És már tényleg nagykorú vagy, szóval errõl már dönthetsz önállóan is.
A tabletta homon tartalmú gyógyszer kockázatokkal és mellékhatásokkal. Okozhat meghízást, libidó vesztést, vagy késõbb majd nehezen tudsz teherbe esni. De pl pozitív hogy a pattanásokat is eltûntetheti, és fix idejûre beállítja a mestruációs cikust. Akkor éri meg szedni ha rendszeresen éltek nemi életet. Nekem is probléma hogy az óvszer kényelmetlen. Érdemes kipróbálni több fajtát, elég nagy külömbség tud lenni. Nekem a durex pleasuremax jött be. (Valószínû másnak is mert gyakrabban hiánycikk mint más fajta.)
heréld ki a barátodat, vagy maradj a cölibátus mellett.
heréld ki a barátodat, vagy maradj a cölibátus mellett.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok barátom 25!
A kérdező hozzászólása: nem szol bele! egyáltalán nem bologatok rá! a hagnembõl meg vegyünk vissza!
Kérdésre válaszoljatok! Nem azt kérdezte hogy mit gondoltok az anyjáról.
Anyukadnak nem muszáj tudnia róla, h tablettat szedsz, ha mar annyira ellenzi. de te mar nagykoru vagy. a megszakitasos modszer pedig egyenlõ az orosz rulettel.. egyaltalan nem megbizhato, mert az elõváladékban is lehetnek életképes spermiumok.
szerintem te is eldöntheted, hogy mit akarsz. anyukád elött is állj ki magadért!! ha pedig nem akarsz vitát, tedd azt, ami a legjobb neked. ez a te nemi életed, ne hagyd irányítani!! sok sikert! :)
szerintem dönts te! nagykorú vagy. állj ki magadért anyukáddal szemben is. ha pedig nem akarsz vitát akkor tedd azt ami neked a legjobb. ez a te (nemi)életed. te döntesz. te tudod, hogy mi a jo neked sok sikert:)
Sztem ha helyesen hazsnálod gumi nélkül is kellöképpen véd;) VAgy magában a gumi is.
szerintem az elso alkalomhoz a gumi a legmegfelelobb, persze azert figyeljetek oda hogy helyesen hasznaljatok!
külön külön is jol védenek.
Jó külön-külön is mind a kettõ, de szerintem elõször gumit használjatok.
Inkább gumit használjatok, habár szerintem egyik sem véd annyira, mint a tabletta!
Pharmatex hüvelykrém és gumi együtt a legtutibb! Én évek óta ezeket használom :)

15 éves vagyok és szeretnék lefeküdni a barátommal. A gumiban nem bízok 100%-osan, mert bármikor defektes lehet és a tablettát se sokan ajánlják. Mit tegyek? Nőgyógyász biztos tud vmit ajánlani ami nekem megfelel?

Kicsit parázok, hogy terhes leszek :S Lécci válaszoljatok. Köszi

Legjobb válasz: Szûzen többnyire a gumit ajánlják.A tabihoz még baromira fiatal a szervezeted.A doki sem fog mást mondani,mert az összes többi védekezési módhoz még fiatalabb vagy.Neked kell dönteni,hogy tabi vagy gumi.

Szûzen többnyire a gumit ajánlják.A tabihoz még baromira fiatal a szervezeted.A doki sem fog mást mondani, mert az összes többi védekezési módhoz még fiatalabb vagy.Neked kell dönteni, hogy tabi vagy gumi.
Én 16, 5 vagyok, egy éves kapcsolatom van, bár én 16 voltam (éppen ) mikro elveszitettem. Akk gumival védekeztünk, most már tablettával. Kicsi a hormontartalma a nõgyógyászok is ezt ajánlák nem pedig az abortuszt...
Elõsször védekezzetek gumival és kúppal vagy krémmel egyszerre! Mert ha a gumival történik valami, akkor még mindig ott van a másik! Hosszú távon (ha majd idõsebb leszel), pedig a tablettát ajánlom, mert az a legmebízhatóbb az összes közül! Nem kell félni tõle, a mai tablettákban már nagyon kevés hormon van!
Szerintem nem hogy a tablettához fiatal vagy, hanem az egész dologhoz...nem kell elsietni nem hajt a tatár...
Elsõ alkalomhoz mindenképpen a gumit szokták ajánlani. A nõgyógyász sem fog szerintem mást mondani. Ott a tabi is, sokan szedik már 16 évesen, de ha lelkiismeretes a doki, akkor nem írja fel ilyen fiatal lánynak, csak ha valami nem stimmel a ciklusával vagy ha nagyon indokolt. Vannak még különbözõ hüvelykúpok és tabletták, de én azt sem ajánlanám elsõre, csak az óvszert.
A kérdező hozzászólása: Sokan mondták már hogy nem kéne, de elég érettnek tartom magam... de lehet nincs igazam, nem tudom.
Én dupla védekezést ajánlok Neked: gumi és Pharmatex krém, melyet a hüvelybe kell felrakni és majdnem úgy véd mint a tabletta. Legalábbis nekem ezt mondta a nõgyógyász. Semmi mellékhatása nincs, csak fontos hogy nem szabad közvetlenül szex elött és utána szappant használni ott lent, mert az hatástalanitja. Én igy védekezek 7 éve és szuperül bevált! :) (Gyógyszertárban lehet kapni.)
igaz hogy a gumi nem 100%-os, de kb 99. ha megpróbálsz egyet kiszakítani, ahoz is sok erõ kell. és nagyon nagyra szét lehet hozni. Most ha belegondolsz akkor szex közben nem éri nagyon nagyon nyomás. De persze azt is figyelembe kell venni ha hibásan gyártották...

Melyik fogamzásgátló mennyire véd? Mi a jobb a gumi vagy a tabletta? Melyik hány % ban véd melyiket éri meg használni? Vagy kettőt együtt?

Legjobb válasz: A 100 nõnél egy évig alkalmazott módszer A módszer használatának egy éve - alatt terhessé vált nõk száma Nincs fogamzásgátlás 85 Megszakítás 35 Ritmus (naptár) 14-40 Rithm (billings)15.5-32 Spermicidek 5-20 Méhszájsapka 7-11 Óvszer 3-4 Nõi óvszer 1-5 Pesszárium spermiciddel 2-3 Rhythm (hõmérõzés) 0.5-3 Injekció 0.03-2 Hormonális IUD 0.05-0.1 Tabletta 0.1-0.5 Sterilizáció 0.1-0.3 Implantátum 0

A 100 nõnél egy évig alkalmazott módszer A módszer használatának egy éve - alatt terhessé vált nõk száma Nincs fogamzásgátlás 85 Megszakítás 35 Ritmus (naptár) 14-40 Rithm (billings)15.5-32 Spermicidek 5-20 Méhszájsapka 7-11 Óvszer 3-4 Nõi óvszer 1-5 Pesszárium spermiciddel 2-3 Rhythm (hõmérõzés) 0.5-3 Injekció 0.03-2 Hormonális IUD 0.05-0.1 Tabletta 0.1-0.5 Sterilizáció 0.1-0.3 Implantátum 0
Tabletta!
Ezt te sem gondoltad komolyan ugye?
a gumi a nemi betegségektõl véd, a tablettánál pedig tuti, h nem leszel terhes.. vagy ahhoz valóban szerencsétlennek kell lenned.. :S a kettõt együtt akkor szokták alkalmazni, amikor még nem véd a tabi, vagy szedsz vmit, ami miatt nem véd, és kiegészitõ védekezés kell.

A barátommal lefeküdtünk, védekeztünk . A végén a gumi kiszakadt, és nem tudom menyi mehetett belém . A patikában tudok szerezni esemény utáni tablettát orvosi recept nélkül?

Holnap el is szeretnék menni gyógyszert ( antibébit ) iratni a dokinál . Szóljak neki ez ügyben?

Legjobb válasz: patikában csak receptre adják ki tablt.t

patikában csak receptre adják ki tablt.t
Akkor javaslom, menj orvoshoz, írass eseményutánit, bombázd magad még hormonokkal így menstruáció idején..:) Azért azt írd meg, hogy az orvos is ezt mondta, e, amit te, hogy áááá...nem egyet ismerek, aki menstruál és terhes...:D:D:DNyugi van! Nem vagy az!
A kérdező hozzászólása: nem egy embert ismerek aki éppen a menstruációja alatt lett terhes ...
Akkor nem vagy terhes...:S Istenem.....Szóval ilyenkor elgondolkozom......
A kérdező hozzászólása: és az nem befolyásolja hogy éppen megvan a menstruációm ?
Nõgyógyászati ügyeletre kéne menni minél elõbb, mert az idõ elteltével csökken a hatása.Nem mindegy, hogy ma vagy holnap veszed be.Nem kell félni, 2 perc az egész, kapsz egy receptet, nem fognak vizsgálgatni vagy ilyesmi.Recept nélkül nem lehet hozzájutni semmiképp sem.
Nem kapsz vény nélkül, de a háziorvos is kiírja!
az ugyanaz, így tehát nem sajnos. (Esemény utáni=72 órás)
A kérdező hozzászólása: esemény utánit sem kapom meg vény nélkül ugye ?
A gyógyszert csak nõgyógyász írhatja fel, rendelésen vagy ügyeleten! Antibébiért ne menj, csak 72 órásért, de azért sürgõsen! (Felnõttesebb neve , h "esemény utáni tabletta")
Épp egyik nap nézegettem: 72 órásat írnak fel, hétköznap nõgyógyászati szakrendelésen, hétvégén a kórház nõgyógyászati osztályán. De ne hagyd ki, én pont így jártam, hogy kiszakadt, de én kis naiv, úgy voltam, hogy nemsokára úgyis megjön.... Most meg azt sem tudom, mit tegyek...
A kérdező hozzászólása: amúgy a menzeszem is pont akkor jöhetett meg
Persze hogy szóljál, különben az antibébire már lehet hogy nem lesz szükség...
Lehet terhes mensi idején is, butasággal ne nyugtassuk már le! És tökmindegy h mensizik-e vagy sem, az eseményutáni ezt nem befolyásolja. (Annyira max. h bevétel után pár nappal még egy nagy vérzés jön) Kedves kérdezõ, szerintem ne tétovázz.

Az első alkalomnál gumit használunk. A gumi kiszakad. De nincs nálam esemény utáni tabletta. Mit tegyek, ha 15 éves vagyok, a szüleim még nem tudnak róla, de kellene az esemény utáni tabletta?

Legjobb válasz: az ilyet sosem értem. hogy a frászba tud kiszakadni a gumi? én többfélével is kipróbáltam, ki bírtam nyújtani kézzel 1 méterre minden irányba, akkorsem szakadt el vagy lyukadt ki. áruljátok már el h szakadnak ki a gumik?

az ilyet sosem értem. hogy a frászba tud kiszakadni a gumi? én többfélével is kipróbáltam, ki bírtam nyújtani kézzel 1 méterre minden irányba, akkorsem szakadt el vagy lyukadt ki. áruljátok már el h szakadnak ki a gumik?
Majd 9 hónap múlva megtudják...
kellene irány a nõgyógyász
nõgyógyász fel fogja írni (de általában szülészeteken is felírják, ott mindig van ügyelet). Kb 5000 ft, nem olcsó, de ne kockáztass - feltéve, ha el is ment benned a barátod. Ha nem, akkor sok körülményt lehet mérlegelni. Nem kell hozzá anyukád, meg senki, csak Te, és 72 órán belül (de minél elõbb, annál jobb) kell bevenni. Tehát menj el, irasd fel, és váltsd ki - ha nincs pénzed, kérj a barátodtól - jelezd neki, hogy olcsóbb, mint a gyerektartás...
8ezer ft! szülészeten nõgyogyásznál felírják!

A barátom nem bírja a gumit, én viszont nem akarok tablettát szedni. A megszakításos módszert javasolta. Úgy hallottam, az előváladéktól is teherbe lehet esni. Igaz ez? Ajánlanátok esetleg más védekezési módszert?

Legjobb válasz: Igen, teherbe lehet esni úgy is, kb. fele akkora esélyed van a terhességre, mint ha nem védekeznétek. Másrészt a barátod egy ba.rom, akit nem érdekel, ha teherbe ejt, lesza.rja, hogy te milyen mellékhatásoknak teszed ki magad, és kb. a véleményedet is lesza.rja. Gondolom, õ is úgy van vele, hogy te esel teherbe, akkor védekezz te, õt ugyan nem érinti. Ennyi latexérzékeny ember a világon nincs, mint ahányan itt elírják, hogy a "barátom nem bírja a gumit". Latexmentes gumi is van. Az óvszer az EGYETLEN, ami nem csak a terhességtõl véd, de a nemi betegségektõl is. Se a tabletta, se semmi más nem véd meg a fertõzésektõl, és nem az AIDS az egyetlen, ami nemi betegség. Ha nem szokott óvszert használni, akkor kíváncsi lennék, mit szólna, ha kérnél tõle egy orvosi igazolást, hogy mindenféle fertõzésre negatív, és biztonságos vele a szex gumi nélkül is. Azt szokták mondani, hogy ott van pl. a hüvelygyûrû, de annyira biztonságos, hogy tegnap mutatta be a rokonságnak XY. a "kis balesetet". Sokkal többen esnek mellette teherbe az ismerõseim között, hogy azt ajánlani merném.

Igen, teherbe lehet esni úgy is, kb. fele akkora esélyed van a terhességre, mint ha nem védekeznétek. Másrészt a barátod egy ba.rom, akit nem érdekel, ha teherbe ejt, lesza.rja, hogy te milyen mellékhatásoknak teszed ki magad, és kb. a véleményedet is lesza.rja. Gondolom, õ is úgy van vele, hogy te esel teherbe, akkor védekezz te, õt ugyan nem érinti. Ennyi latexérzékeny ember a világon nincs, mint ahányan itt elírják, hogy a "barátom nem bírja a gumit". Latexmentes gumi is van. Az óvszer az EGYETLEN, ami nem csak a terhességtõl véd, de a nemi betegségektõl is. Se a tabletta, se semmi más nem véd meg a fertõzésektõl, és nem az AIDS az egyetlen, ami nemi betegség. Ha nem szokott óvszert használni, akkor kíváncsi lennék, mit szólna, ha kérnél tõle egy orvosi igazolást, hogy mindenféle fertõzésre negatív, és biztonságos vele a szex gumi nélkül is. Azt szokták mondani, hogy ott van pl. a hüvelygyûrû, de annyira biztonságos, hogy tegnap mutatta be a rokonságnak XY. a "kis balesetet". Sokkal többen esnek mellette teherbe az ismerõseim között, hogy azt ajánlani merném.
csak annyit fûznék hozzá hogy nagyszüleim egy életen át "védekeztek" megszakítással, egyetlen egy nemkívánt gyerekük sem született! és mamámat ismerve, nagyban nyomták az ipart... nem azt mondom hogy követendõ példa, de azért annyira nem rossz a helyzet mint sokan itt rémisztgetnek vele. biztos mind gumigyáros meg tablettagyáros, és elakarják adni... :P utolsó mondat persze vicc :)
Igaz.
life styles szûrke gumi(legvékonyabb) Írd be a google-be hogy fogamzásgátló és meglepõdhetsz hogy mennyi mindent kidob!!!!
Én is megszakításos módszert alkalmazunk.És mindig idõben ki tudok szállni, ezt nem hiszem el senkinek hogy nem érzik egyesek hogy mikor kell megállni.Ha véletlenül terhes lenne akkor sincs semmi mert megtartanánk de ez ilyen formában még nem fordult elõ.
Én 2 évig csináltam megszakítással, nem lett semmi bajom, DE.. ..a barátod elég nagy s*ggfej, hogy ezt javasolta. Mi azért csináltuk így, mert se õ, se ÉN nem szeretjük a gumit. Tehát én vállaltam a felelõsséget. Ha te nem vállalod a kockázatot, akkor találjatok valami más megoldást. Egyébként a pharmatex+megszakítás nem rossz dolog elvileg, bár én sose próbáltam.
Igen elég sokan. Gumi használata mellett is van aki belecsöppen abba a bizonyos 1%-ba. Megszakításos meg 50-50. Vagy bejön vagy nem. Ha már úgy vagytok együtt h nem gond a baba akkor lehet használni, amúgy meg olyan mintha a barátod lyukas gumit javasolt volna. Van még egy pár módszer, ha nem tablettát szednék azt hiszem én a pesszárium+spermicid mellett döntenék. Itt egy teszt ami esetleg segíthet mi neked a legideálisabb: http://www.gondtalanfogamzasgatlas.hu/
7/7 nek 100% igaza van. Én is megszakitásal csinálom és sosem volt még baj mert én érzem hogy mikor kezdenék elélvezni, hogy mikor indul meg bennem, de ugylátom sok férfi erre nem képes, nincsen érzésük.
A te felelõsséged, hogy mit vállalsz be és mit nem. A megszakításos módszer mellett egy év alatt 35% az esély a terhességre (védekezés nélkül 80%). Szóval BAROMI SOK! Ha neked megér ekkora kockázatot, akkor csináld. Csak aztán ne gyere sírni, hogy terhes vagy, a barátod meg esetleg lelépett. De van a gumin és a fogamzásgátló tablettán kívül is megoldás. Pl. a megszakítást kiegészíthetnétek spermiciddel, vagy spermicid és pesszárium együtt.

Hogy hívják azt a tablettát ami megöli a spermákat ha véletlenül kiszakadna a gumi? Ha ezt szedem akkor csinálhatjuk gumi nélkül is? Hol lehet kapni?

Legjobb válasz: 72órás tabinak hívják, de olyan mértékig felborítja a hormonháztartásod hogy 1 félév/1 tabletta. inkább szedj FOGAMZÁSGÁTLÓT.

72órás tabinak hívják, de olyan mértékig felborítja a hormonháztartásod hogy 1 félév/1 tabletta. inkább szedj FOGAMZÁSGÁTLÓT.
Ciántabletta, garantáltan megöli a spermákat IS.
Spermicid anyagra gondolsz? Nem biztonságos.
Ca
Spermicidnek. Pharmatex és Patentex oval néven van forgalomban, patikában kapható. Önmagában viszont nem megbízható.
Igyál faszt!

Tapasztalt lánnyal fogom elveszíteni a szüzességem. Nem tudja rólam, szed tablettát, és gumi nélkül akarja csinálni. Szerintetek gumi nélkül nem fogok jobban besülni? Előbb elmenni. Vagy nincs összefüggés?

fiúk, lányok, saját tapasztalatot is írjatok, ha van, ne csak jótanácsot. tartós kapcsolata volt, fert?zések kizárva... 20F

Legjobb válasz: használj gumit! sosem tudhatod, h csiperkéje van vagy pedig gyilkos galócája :)

használj gumit! sosem tudhatod, h csiperkéje van vagy pedig gyilkos galócája :)
Ha jó és izgató a csaj akkor hozzád sem fog érni és elmész! De akárhogy is lesz, legyél odaadó kedves és nyald ki úgy ahogy szereti!
csatlakozom az elõttem szólóhoz...megesik, hogy a pasi be sem tette, de már el is ment. embere válogatja
Én voltam szûz fiúval. Ahogy berakta, elélvezett. Tudtam, hogy szûz, számítottam ilyesmire. Ha nem tudtam volna, nem biztos, hogy örülök neki. Én azt tanácsolom, hogy mielõtt beraknád, említsd meg neki ezt az aprócska részletkérdést.
Amon- nak igaza van, ha tudja, hogy még szûz vagy, Õ is úgy áll Hozzád és emlékezetessé fogja tenni. Sajna én csak utána (orgazmusa után )tudtam meg, hogy szûz volt még. Nagyon bánom, hogy nem tudtam elõbb, mert akkor sokkal jobban figyeltem volna rá, hogy emlékezetes maradjon számára. Bár így is az valamennyire, csak együtt élünk több, mint egy éve. Közös életet, családot tervezünk már! :)
"tartós kapcsolata volt, fertõzések kizárva..." És ha félrelépett az elõzõ párja? Nem tudhatod. Fertõzések egy része nem is látszik. (Tudom, hogy most úgy sem fogod megkérni vérvételre, de egyáltalán nem árt. Nem kerül semmibe. Nekem is sok évbe telt rávenni magam, és minden partnerem arra, hogy tesztet csináljon, de visszagondolva, hamarabb se ártott volna.) Amúgy nem a gumitól függ, hogy hamarabb elmész, vagy sem, hanem a lánytól. (Nálam egyik lánnyal gumival 2-5 perc, nagyon zavart. Másikkal gumival és gumi nélkül, fél óra.)
11:19 vagyok ma 11:17 Nagyon jól írtad le, pontosan így van. Ha nem tudja a dolgot és hamar elmész bármi rosszra is gondolhat, hogy miért történt. De , ha megbeszélitek, mindkettõtöknek jobb lesz. Neked emlékezetes, neki pláne, mert vezethet - taníthat! :)
*Amúgy nem a gumitól függ, hogy hamarabb elmész, vagy sem, hanem a lánytól. Kifejtenéd ezt bõvebben? Nagyon érdekelne. Mitõl függ? Mit kell csinálnia a lánynak vagy mit nem?
"Kifejtenéd ezt bõvebben? Nagyon érdekelne. Mitõl függ? Mit kell csinálnia a lánynak vagy mit nem?" Minden lánynak más a hüvelye - hol, és mennyire szûkül, tágul. Pontosítok: nem "csak a lánytól" függ ilyen szempontból, hanem hogy hogyan illetek össze. (Elsõ és leghosszabb kapcsolatomban mindig nagyon hamar elmentem, elkönyveltem magam szerencsétlennek. Utána jöttem rá a többi lánynál, hogy csak vele voltak "gondjaim": túlságosan ingerelte a szerszámom, bármilyen pozícióban, pedig nem volt különösebben szûk a partnerem.) Ebbõl a hozzászólásomból a kérdezõ ne vonjon le még következtetéseket: ahogy többen is írták hamar el fogsz menni elsõ (jó)pár alkalommal :) Csak a lány tudjon róla, hogy még tapasztatlan vagy.
11, 33 vagyok. Jó, de mit csináljak, ez az igazság. :) Akkor mondom másképp: igen, volt (van) folytatás, majdnem 3 éve együtt vagyunk. Elvileg jobb gumi nélkül, de ha úgy hamar elmész, óvszerrel meg csak a nõ után, akkor az utóbbi a jobb. De hidd el, tapasztalat, hogy az elsõ 1-2 alkalommal nagyon mindegy, nem fog sokáig tartani. De ha nem mondod el ennek az okát a csajnak, nem lesz folytatás, mert nem fogja érteni, azt hiszi, simán nem vagy jó. Pedig lehetsz jó, csak bele kell jönnöd. Arról nem beszélve, hogy ha tapasztalt és tapasztalatlan partner kerül össze, akkor a tapasztaltnak kell vezetni, akkor is, ha õ a lány. Ha ezt nem tudja, tõled fogja várni a csodát, ami 100%, hogy elmarad. Ha pedig tudja, akkor jobban odafigyel rád, elnézõbb, türelmesebb. Ha nektek csak egy d*gás kell, akkor essetek egymásnak. Ha tartósabb és mélyebb dolgot szeretnétek, muszáj beszélni a dologról. Úgy hallottam (nálunk ilyen nem volt), néha az is elõfordul, hogy a pasi "leblokkol". Ha a partnered nem tudja, hogy szûz vagy, ez baromi kínos mindkettõtöknek. Ha tudja, akkor semmi gáz, természetes az ilyen, türelemmel át lehet segíteni a partnert, nem marad kudarcélmény, ami késõbb lelkileg hátráltatná az eseményeket.
recsizz párat mielõtt odamész/odajön
Gumi nélkül elõbb elmész, az tuti. De minek is használnál, ha tutira "tiszta" a Nõ? Ha elmondod, neki, akkor több mint valószínû, hogy mindent meg fog tenni neked, hogy emlékezetessé tegye az elsõt. Úgyhogy ez meggondolandó... :) Már csak azért is, mert tuti lebuksz.
A kérdező hozzászólása: gumi nélkül nem gáz, hogy rövidebb ideig tart elvileg..? vagy a lánynak jobb igy? (gondolom tabletta nélkül nem ajánlatos)
ma 11:33 Azért ennyire nem kellett volna megvígasztalnod!! :D
Anélkül. És igen, volt "fogytatás". Hozzámentem feleségül.
Hello Én is most fogom elveszteni egy tapasztalt lánnyal, de én megmondtam neki elõre. Akár hiszed akár nem még örült is neki hogy "taníthat" :D Amúgy meg gumi nélkül lesz, azt is megbeszéltük hogy ha túl gyorsan 'végem lesz' nem baj, mert számít rá, majd jobb lesz másodszorra. De az elõttem szólónak igaza van, vesd be minden nyelvtudásod :)
A kérdező hozzászólása: gumival, vagy nélküle csináltátok? volt fogytatás?
Ha hosszabb távú kapcsolatban gondolkoztok, még össze is fog kötni Benneteket az elsõ szeretkezés. Ha emlékezetessé teszi a Barátnõd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!