Találatok a következő kifejezésre: A tabi után (150 db)

Valószínûleg egyik sem. Mert az egy lórúgásnyi hormon.
A 72 órás tani idõ elõtt hozta meg a vérzésedet. Innentõl kezdd el számolni a következõ ciklusodat. de az lehet, hogy nem 28 nap lesz, mert ennyi hormontól simán felborulhat a hormonrendszered, de nagyon.
elõször bizonyosodj meg róla hogy nem vagy terhes ielõtt még a következõ menzidre készülnél...
Ugye nem azt akarod mondani hogy elmentél gyógyszert felírtani, és errõl nem beszéltetek a dokival?!
szerintem egy ideig még ne szedjél fog. gátlót, elég hormonbombát meg zavart okozott a 72-órás tabi a szervezetedben, várd meg míg helyre áll minden, és utána kedj el szedni fog.gátló. meg amúgy azt csináld amit a doki, mond, hisz õ ért hozzá
elõször ki kell zárni a terhességet, ugyanis semmit sem jelent az hogy megjött, mert a 72 órás utáni vérzés az a 72 órás kötelezõ mellékhatása. mindenképpen csinálj egy tesztet és ha negatív akkor kezdd csak el szedni a fogamzásgátlót!!!
várd meg a következõ menzeszed szerintem. a 72 órás tabletta utána menzesz, az általában "csinált menzesz", nem az igazi.
A kérdező hozzászólása: rendes mensim volt akkor jött meg amikorra vártam... de nagyon kéne hogy elkezdjem

A Belara tényleg nagy dózisú, vagy nem? Illetve a tabi után tényleg leáll a peteérés?

Szeretném, ha olyanok írnának, akik tabiszedés után gyereket szültek, illetve akik Belarát szednek, és tapasztalatokat írnak, hogy mennyire vált be. Nem 10-20 évig szeretném szedni, hanem 2-3 évig. 19 vagyok, és 24-25 éves koromban már gyereket szeretnénk. Szal tapasztalatokat várok ilyen és olyan ügyben. Köszi!

Legjobb válasz: Nekem azt mondta az orvosom, hogy ez már modern tabletta, és kevés benne a hormon. Hát én lassan fél éve szedem. Nálam semmilyen mellékhatása nem volt. Nem híztam, nem nõtt a mellem sem, csak szabályos lett a ciklusom. Óra perc pontossággal jön meg 28 naponta, s csak 4 napig tart. Arról viszont nem tudok mit mondtani, hogy mi van a tabiszedés után. Az még egy kicsit odébb van.

Nekem azt mondta az orvosom, hogy ez már modern tabletta, és kevés benne a hormon. Hát én lassan fél éve szedem. Nálam semmilyen mellékhatása nem volt. Nem híztam, nem nõtt a mellem sem, csak szabályos lett a ciklusom. Óra perc pontossággal jön meg 28 naponta, s csak 4 napig tart. Arról viszont nem tudok mit mondtani, hogy mi van a tabiszedés után. Az még egy kicsit odébb van.
Szia! Én is Belarat szedek, ezt írta ki elsõre, mellékhatások elsõ 2-3 hétben voltak azóta minden ok.
nekem ez volt az elso tabim, de 3 honap utan valtottam, mert fajt tole a hasam, a labam, es a mellim is, emellett hanyingerem volt tole, szedultem.
alacsony hormontartalmú

Fogamzásgátló mellett, ma délben vettem a napi szemet, Guttalax cseppet vettem be a tabi után vagy 4 órára, hatással van a tablettára a hashajtó?

Most meddig védekezzünk máshogyan is, ha hatással van rá?

Legjobb válasz: Mivel 4 órán túl vetted be, semmi bajod nem lehet! De nem is igazán a bevétel idõpontja számít, hanem az, hogy ha a bevételt követõ 4 órán belül hánysz vagy hasmenésed lesz. Akkor kell óvszert használni.

Mivel 4 órán túl vetted be, semmi bajod nem lehet! De nem is igazán a bevétel idõpontja számít, hanem az, hogy ha a bevételt követõ 4 órán belül hánysz vagy hasmenésed lesz. Akkor kell óvszert használni.

Ha szülés után (2 hónappal) kezdem el megint szedni a fogamzásgátlót (Yasminelle), akkor a menses első napján kell bevennem a tabit? Ha ma jött meg akkor nekem a péntek felirat melleti tabit kell beszednem, vagy kezdhetem a hétfőivel is?

Legjobb válasz: Szerintem a péntekivel kell kezdeni.Kérdezd meg a nõgyógyászod, hogy jó e szülés után elkezdened szedni a tabit vagy még kell várnod.Erre csak õ tud érdemleges választ adni.

Szerintem a péntekivel kell kezdeni.Kérdezd meg a nõgyógyászod, hogy jó e szülés után elkezdened szedni a tabit vagy még kell várnod.Erre csak õ tud érdemleges választ adni.
amilyen nap van ma, azt a bogyót kell bevenni.

Tabi után 3*megjött napara pontosan, 4. ma van a 40. nap, tegnap szurkálást éreztem a bal petefészkemnél, ez jót jelenthet?

A teszt negatív, de én már annak is örülné ha azt jelentené hogy lesz peteérésem.

Legjobb válasz: Nekem is így volt. Tabi után 5 hónapig pontosan megjött, utána nem akart megjönni sehogysem és nekem is szurkált a petefészkem. Kiderült, hogy cisztám volt akkor. A gyógyszer valószínûleg neked is felborította a hormonháztartásodat. A ciszta után már egyre pontosabbá vált a mensim, míg végül újra pontosan megjön és pém is van, csak a baba nem akar jönni. De az is lehet, hogy te a szerencsések közé tartozol és terhes vagy.

Nekem is így volt. Tabi után 5 hónapig pontosan megjött, utána nem akart megjönni sehogysem és nekem is szurkált a petefészkem. Kiderült, hogy cisztám volt akkor. A gyógyszer valószínûleg neked is felborította a hormonháztartásodat. A ciszta után már egyre pontosabbá vált a mensim, míg végül újra pontosan megjön és pém is van, csak a baba nem akar jönni. De az is lehet, hogy te a szerencsések közé tartozol és terhes vagy.

Első levél után is véd a tabi a 7 napos szünetben?

Azt tudom, hogy amúgy véd a szünetben, de még csak az els? levél után vagyok, és hát csak 2 hét telt el az el?z? menstruációm óta, mert nem a mensi után kellett elkezdeni, hanem az els? napján, így egy hétig szedtem a menstruáció alatt majd két hétig utána és el is fogyott. Ilyenkor is véd a hét napos szünetben? A szünet 3. napján vagyok, még nem jött meg és nem is szedek semmit, nem is védekezünk. Lehet baj?

Legjobb válasz: tudod van egy készülék amit íti is ismer. úgy hívják telefon. megkeresed a nõgyógyászod számát és felhívod. szerinted mi értünk ehhez b+? tabi meg mensi. bekakilok. a tabi helyett 5ször olvastam trabit. ennél betegcsibb becézésekecskéket ki sem talcsizhattál volna.

tudod van egy készülék amit íti is ismer. úgy hívják telefon. megkeresed a nõgyógyászod számát és felhívod. szerinted mi értünk ehhez b+? tabi meg mensi. bekakilok. a tabi helyett 5ször olvastam trabit. ennél betegcsibb becézésekecskéket ki sem talcsizhattál volna.
A kérdező hozzászólása: úristen milyen emberek vannak a világon... a mensi és a tabi becézést nem én találtam ki, mindenki használja, az meg egyéni szociális probléma, hogy általános iskolában nem tanítottak meg téged olvasni. és igen úgy gondolom, van itt olyan aki ért hozzá, mondjuk nem pont olyan emberekre gondoltam akiknek veled egyezõ az intelligencia hányadosuk. légyszíves ha nem tudsz értelmesen megnyilvánulni, akkor ne tedd sehogy. hasznos válaszokat várok :)
Az elõzõ kommentáló kicsit nyers, de igaza van. Az sok mindentõl függ, fõleg attól, hogy milyen gyógyszert kaptál. Tényleg egy szakembert kéne megkérdezni. Én Cypromixet szedek és az már az elsõ naptól kezdve folyamatosan hat, de a betegtájékoztatón is olvashatod. Ha egy gyógyszer mellett akár egy percig is kell más módszerrel védekezni, az rajta van a betegtájékoztatón. A szakember megkérdezéséhez nem feltétlenül kell ismét orvoshoz menni. Megmondhatja azt neked a gyógyszerész is, vagy a háziorvos. Ami közelebb van, vagy épp tudod a számát.
A kérdező hozzászólása: én is cypromixet
Akkor ne aggódj, jó az a gyógyszer, csak mindig vedd be idõben!
Megint én vok az a cypromixes. Nekem elõször az 5. utána meg mindig a 4. napon jött meg.

Ha a doki azt mondta, az első hónap után véd a tabi, akkor?

Ezt most úgy értette, hogy a 21 szem beszedése utántól kezdve szabad gumi nélkül, vagy 21 nap, 7 napos szünet+a legels? bogyó a következ? levélb?l? Ha ez az utóbbi, és én pl. este 6kor veszem be, akkor még aznap lehet 3-4 órán belül, vagy csak másnap reggel, hogy biztosan felszívódjon? (mellesleg a betegtájékoztató szerint az els? naptól kezdve véd, de ha már 3 hetet kibírtunk, nem akarnám az utolsó pillanatban elrontani, de így meg lehet, túlóvatoskodom...?:)

Legjobb válasz: Ha a doki azt mondta, az elsõ hónap után véd a tabi, akkor? lehet csak poénkodott. senki nem fog erre válaszolni, kérdezzd meg a dokit

Ha a doki azt mondta, az elsõ hónap után véd a tabi, akkor? lehet csak poénkodott. senki nem fog erre válaszolni, kérdezzd meg a dokit
Nem azt mondta, hogy az elsõ hónaptól? Érdekes. Én úgy tudom, hogy ha a menzesz elsõ napján kezded el szedni, akkor onnantól véd. Szerintem a doki óvatoskodja túl:)
az elsõ naptól véd..
Az én dokim két hetet mond. Véleményem szerint várd meg a két hetet.
A kérdező hozzászólása: A 21 szem beszedésén túl vagyok, és ma van a szünetem utolsó napja, a két hét már bõven megvan.:) Köszi a válaszokat!
akkor meg már lehet nyugodtan szexelni :D

Bevettem 3napja rigesoft tabit, mivel szeretkezés végén lecsuszott a gumi és ment belém egy kicsi.1, 5óra múlva bevettem az eset után a tabit rendesen a másodikat. Kinek mi a tapasztalata ezzel a tabival vagy a 72 órás tablettákkal kapcsolatban?

Nagyon félek, hogy nem fog a tabletta hatni a lehet? leghamarabb próbáltam bevenni másfél óra múlva.Most mikor kell megjönnie elvileg? Olvastam olyat, hogy volt, aki azt mondta,hogy 5 napon belül volt, akinek 10 mondott, de volt, aki azt mondta ,hgoy rendesen. Most mi az igazság?Nagyon félek, hogy nem fog hatni, azóta minden nap forró vízben zuhanyzok meg fürdök hátha az is hat.

Legjobb válasz: Én escapelle tablettát vettem be! Az volt ráirva h rendes idõben jön meg a menzeszem de az én szervezetem ugy reagálta le hogy 7nap mulva megjött és utána 2 héttel a rendes idõben is! Szerintem mindenki máshogy reagál rá. Mellékhatások pedig nem feltétlen jelentkeznek... Neaggódj :)

Én escapelle tablettát vettem be! Az volt ráirva h rendes idõben jön meg a menzeszem de az én szervezetem ugy reagálta le hogy 7nap mulva megjött és utána 2 héttel a rendes idõben is! Szerintem mindenki máshogy reagál rá. Mellékhatások pedig nem feltétlen jelentkeznek... Neaggódj :)
fog hatni a tabi, ne izgulj. nekem két nap múlva megjött utána, de ez nem feltétlenül van így, lehet, hogy csak a rendes idõben. a forró zuhannyal csak irritálod a bõrödet és a nyálkahártyádat, ha esetleg megtermékenyültél, már úgyis mindegy...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat csak nagyon félek azóta igy semmi mellékhatást nem észleletem csak igy feszül egy kicsit a hasam, de nagyon félek, hogy nem fog hatni
ne stresszelj mert azzal csak rosszat csinalsz a szervezetednek, ugyanis az idegessegtol is kesehet a menzesz sokat, szoval amennyire csak lehet probalj meg nyugodt maradni. vagy menj el dokihoz, majd segit :)
Én is így jártam nem rég. (ápr.11) A tájékoztatóra az van írva, hogy rendes idõben kell megjönnie a mensinek, de elõfordulhat közben vérzés. Nekem nem volt semmilyen mellékhatása a gyógyszernek. Elvileg 30-án kell megjönnie rendesen, úgyhogy én most várok.. de tényleg ne stresszelj, mert a stressz miatt tuti késni fog. :S én is igyekszem nyugodt maradni:) úgyhogy neked is kitartás:) 17/L
A kérdező hozzászólása: Megprobálok nyugodt maradni csak olyan rossz, mert még két hét kb még meg kell jönnie rendesen úgy érzem soha nem fog letelni
Nyugodj meg! Semmi probléma nem lesz:)
nyugi, még ott van az abortusz

Minden rendben a tabival ha a vérzésem az elején kissé "darabos" (mint mikor még nem szedtem tabit)? A 4. levél után 1 nappal rövidebb volt, ez normális?

Rendesen szedtem, egy alkalmat kivéve de 10 órán belül pótoltam.

Legjobb válasz: Hogy kevés lett a vérzésed az normális. Tudtommal a 3. hó után van gáz hanem állítódik be vagy nem stimmel valami. Ha a darabos alatt vérrögöket értesz, akkor szerintem vas hiányos vagy.

Hogy kevés lett a vérzésed az normális. Tudtommal a 3. hó után van gáz hanem állítódik be vagy nem stimmel valami. Ha a darabos alatt vérrögöket értesz, akkor szerintem vas hiányos vagy.
A kérdező hozzászólása: Tényleg vashiányos vagyok, csak amiatt aggódom mert tabi elõtt mindig sok volt de ugyaneddig tartott. Tabi óta kevesebb de a napok száma nem változott csak most. :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!