Találatok a következő kifejezésre: A tabi meddig (24 db)

Ha csak 40 perccel kesobb vettem be a tabit akkor is szukseges kiegeszito vedekezes? Ha igen akkor meddig?

Legjobb válasz: nem szükséges, de rajta van tabi tájékoztatóján

nem szükséges, de rajta van tabi tájékoztatóján
Nem kell. :) Egyáltalán nem vészes a 40 perc.
Gondolom, 12 órát ír a tájékoztatója, mint a legtöbbnek. Mért dobod ki a gyógyszer papírját?

A tabi receptjét meddig lehet kiváltani? Meddig érvényes?

Legjobb válasz: 44/2004. (IV. 28.) ESzCsM rendelet az emberi felhasználásra kerülõ gyógyszerek rendelésérõl és kiadásáról 18. § (1) A vényen rendelt gyógyszer - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a rendeléstõl, illetõleg a (2) bekezdés szerinti idõponttól számított 90 napig adható ki. No... ennyi

44/2004. (IV. 28.) ESzCsM rendelet az emberi felhasználásra kerülõ gyógyszerek rendelésérõl és kiadásáról 18. § (1) A vényen rendelt gyógyszer - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a rendeléstõl, illetõleg a (2) bekezdés szerinti idõponttól számított 90 napig adható ki. No... ennyi
az új tv. értelmében 2 hónap :o)
Én 1 hónap 3 nap után nem tudtam kiváltani, sztem is scak 1 hónap :(
Szia! Minden gyógyszer, így a tabi is 30 nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! :É

Meddig kell tölteni az első használat után a tabot?

Legjobb válasz: Jelzi ha feltöltõdött. Utána nem kell még órákig töltõn hagyni.

Jelzi ha feltöltõdött. Utána nem kell még órákig töltõn hagyni.
A kérdező hozzászólása: és az nem baj ha nem veszem le a töltõröl és úgy megy úgy játszok rajta???
Nem baj. Az akkunak van védõáramköre.
Ha feltöltöd, három napig is elég, ez nem okostelefon, amelyik rögtön lemerül.
Addig kell tölteni amíg nem jelzi hogy fel van töltve, nem kell utána rajta hagyni, töltõre téve is lehet használni !
A kérdező hozzászólása: az baj hogy ha leveszem akkor lekezd magától merülni :(

Lehet kapni a miskolci Media Markt-ban Concorde tab one-t?

Mert a Concorde oldalán ottvan a media a partnerek között. Megnéztem a Média oldalán is és ott nincs a tabletek között Concorde.

Legjobb válasz: Lehet kapni.

Lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

A miskolci media marketben lehet kapni a concorde tab one tablet fehér 8GB-os változatát?

Mert a weboldalukon csak a 16GB verzió van fent.

Legjobb válasz: Biztos. De miért nem mész el oda megnézni?

Biztos. De miért nem mész el oda megnézni?
Lehet az enyém is onnan van jó kis készülék.

Meddig fogok még idegeskedni, hogy hat-e a tabim? 1, 5 hónapja kezdtem el fogamzásgátlót szedni (Lindynette 20) és ma voltunk először úgy a párommal, hogy nem védekeztünk még plusz gumival. Nem élvezett belém.

Második levél 11. szeménél járok, els? levél felénél volt egy hasmenés, nem pótoltam azt a szemet, de azóta semmi ilyesmi nem fordult el?. Rendesen, pontosan szedem a tabit, csak egy A vitaminos olajos készítményt kell használnom. Ugye megnyugodhatok, hogy nincs semmi baj? Ne szidjatok, átlagon felüli parás vagyok. (l/23)

Legjobb válasz: nem kell paráznod, nincs semmi baj:)

nem kell paráznod, nincs semmi baj:)
én azt szedem már 2éve :) ne izgul már nem lesz semmi baj :) 1hónap után biztos a védelem, az a hasmenés meg ha át is ment rajtad a tabletta, vagy ha legközelebb kihányod v ilyesemi, 1-1, 5 órával beszedés után már felemésztetted úgyhogy nem lehet baj. ha rögtön kiadod és nem pótlod vagy kifelejtetd akkor 1hétig utána zsugorfóliás megoldás :D(gumi) aztán mehet a party normálisan tovább:) 21/
nem kell idegeskedned véd az már, mi is kb. ennyit vártunk biztos ami biztos alapon :D nyugodj meg nem lesz semmi baj
Én is parás vagyok, de én hónapokat vártam... Most gyógyszert váltottam, így biztos megint várni fogok, de mivel ez a gyógyszer sem jó, megint váltani kell, szal még tovább para... A hasmenésekkel meg vigyázz! Figyelj oda rá nagyon.
Ha rendesed szeded, nem lesz baj. Élvezzen nyugodtan beléd. Szegény pasit megfosztott ettõl az örömtõl az idegeskedésed miatt.

Ha a nőgyógyász azt mondja, hogy már az első hónapban hat a tabi akkor az azt jelenti, hogy már az első szemtől? Meddig alkalmaztatok kiegészítő fogamzásgátlót?

Kicsit kételkedek benne, hogy egy pici szem tabitól már az els? nap nem leszek terhes. Tegnap jött meg és be is vettem. Jöv? héten ha elmúlik a havi vérzésem és szexelek gumi nélkül és esetleg belém élvez a barátom, akkor a tabi már véd?Ti meddig használtatok gumit gyógyszer mellett?

Legjobb válasz: olvasd el a tájékoztatót egyébként véd ha a menstruáció elsõ napján kezded el szedni!!!

olvasd el a tájékoztatót egyébként véd ha a menstruáció elsõ napján kezded el szedni!!!
Tanácsos 15 napot várni, biztos ami biztos. Ha eddig kibírtátok, akkor még 15 napot kibírtok.

Ez a fogamzásgátló miatt van? Vagy valami fertőzés? (több mint 2 hete nem voltam a barátommal) ha a tabi okozza, akkor meddig fog ez tartani?

8napja kezdtem el Volina fogamzásgátlót szedni. A 3. -4. napon rózsaszín szín? folyásom volt, aztán utána pedig reggelente egy kis sárgás váladék van. Néha viszketek is, de nem mindig. és egyre kevésbé.

Legjobb válasz: A fogamzásgátló hajlamost a fertõzésekre. Menj el orvoshoz.

A fogamzásgátló hajlamost a fertõzésekre. Menj el orvoshoz.
hajlamosít

Kb 20 órát késtem szombaton a tabimmal, de nem tudom úgy folytatni ahogyan a tájékoztató írja, mert addigra már nem tudom megvenni az újat. (gracial, és 3. héten hagytam ki) Muszáj kihagynom a normál szünetet. Így meddig nem véd? Lehetek terhes?

Szombat este mikor kihagytam a tabit akkor lefeküdtem a barátommal, védekeztünk óvszerrel, és elvileg nem is volt gond,közben ellen?riztük,de a végén nem.(de nem bennem ment el így sem) Másnap reggel szintén együtt voltunk, el?ször kielégítettem orálisan és utána megint gumival.(kb fél óra volt a kett? között és megint nem bennem ment el.) Addigra már nem lehettek életképesek a spermák? Lehet, hogy terhes lettem? Pénteken kéne megjönnie.

Legjobb válasz: ebbõl szerintem senki semmit nem értett, de ha a tájékoztató ír valamit és te azt nem tudod betartani(gondolom azt írja ogy folytasd rögtön szünet nélkül a köv. levéllel ha kihagytál egy szemet) akkor nyilván csökken a védelem, gumizz a következõ levélig.

ebbõl szerintem senki semmit nem értett, de ha a tájékoztató ír valamit és te azt nem tudod betartani(gondolom azt írja ogy folytasd rögtön szünet nélkül a köv. levéllel ha kihagytál egy szemet) akkor nyilván csökken a védelem, gumizz a következõ levélig.
te figyelj már. ha gumival szexeltek.....és ráadásul még elsem megy abba a gumiba benned, akkor mégis hogy akarsz terhes lenni???
A tarkólövés mindenre választ ad.
A kérdező hozzászólása: Elsõ kettõnek köszi! Utolsó te minek írtál?:D

Egy hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését és azóta éltem nemi életet óvszer nélkül. A tabi abbahagyása után meddig biztosít még védettséget?

Legjobb válasz: Ha normálisan beszedted a levelet, akkor arra a 7 napra még, amire egyébként is. Ha ciklus közben hagytad abba, akkor kb. 1 napig. Ez persze nem jelenti azt, hogy üzembiztosan azonnal terhes leszel. Egy ideig ingadozni fog a ciklus.

Ha normálisan beszedted a levelet, akkor arra a 7 napra még, amire egyébként is. Ha ciklus közben hagytad abba, akkor kb. 1 napig. Ez persze nem jelenti azt, hogy üzembiztosan azonnal terhes leszel. Egy ideig ingadozni fog a ciklus.
Én nem bíznék ebben annyira...gondolj bele, már egy tabi kihagyása is nem kívánt terhességhez vezethet!!!
Nagyon egyszerû, ha már nem szeded, akkor nem véd!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!