Találatok a következő kifejezésre: A tabi 100%-os a (3 db)

A tabi se 100%-os a terhesség ellen?

Legjobb válasz: Nem 100%-os!Csak 98%-os védelmet ad.Az a maradék 2% a figyelmetlenség,ha valaki nem rendesen szedi ahogy kéne vagy elfelejti bevenni.

Nem 100%-os!Csak 98%-os védelmet ad.Az a maradék 2% a figyelmetlenség, ha valaki nem rendesen szedi ahogy kéne vagy elfelejti bevenni.
Nem 100%-os, mert ha valami nem rendszeresen szedi (kimaradnak napok) vagy nincs ideje felszívódni (hányás, hasmenés miatt) és nem is pótolja utána, akkor nem véd teljesen.
az én anyukám is így volt kb 30 éve, de nyilván akkor egész másmilyenek voltak a bogyók, ja és egyébként itt olvastam vhol, h vki 5. hónapban vette Észre h terhes, úgy h végig szedte a fgátlót, és Egészséges gyereket szült!!!! ami egy óriási hülyeség, ilyen nincs! akkor már tuti nem egészséges az a gyerek, és ezt nem magamnak találtam ki hanem több orvos ismerõsöm van.
Annak hogy a tabi kb 99.9999%-os ha rendesen beszeded és betartod az utasításokat, azaz nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon ritka az hogy valaki így teherbe essen, olyan mintha 5ös lottót nyernél csak a szerencse másik oldala
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddiggi kommenteket de akkor most végülis melyiknek is higgyek?????? :(
Nos, anyám rendesen szedte, nem hányt nem volt hasmenése, és én mégis megfogantam, és megszülettem!
ha normálisan szeded a tabit akkor semmiképpen sem eshetsz teherbe!!!
A tv-ben mutattak 2 nõt akik tabi mellett teherbe estek... Tudom-tudom nem kell mindent elhinni amit a tv-be mutattak, de elképzelhetõ, hogy az õ szervezetük nem úgy reagált rá, ahogy kellene :P
Ha valaki rendszeresen szedi, nincs hasmenése és nem is hány, akkor kb. 0% az esélye, hogy terhes legyen, szóval nyugi!!!! :)
én is hasonló kérdést tettem fel nem rég.ott írták h attól is lehetsz terhes ha rendesen szeded de azt nem tudom h miért:S
A kérdező hozzászólása: És olyan nincs hogy valaki rendszeresen szedi nincs se hasmenése se hányingere mégis terhes lesz????
Igen, én is úgy születtem meg, hogy anyukám szedte a fogamzásgátlót, nem felejtett el 1 szemet sem, és mégis megfogantam.Szerencsére nem kapartatott ki.:-)

A fogamzásgátló tabletta 100%os védelmet nyújt ha normálisan szedik (nemhagy ki egy tabit sem, nem megy a hasa stb. )?

Legjobb válasz: Igen a fogamzásgátló tabi biztonságosabb, mint az óvszer, ha megfelelõen szedik. És a szünetben is ugyanolyan hatékonysággal véd, NEM CSÖKKEN A HATÁSA! (Az az orvos, aki mást állít, nincs tisztában a tabletta mûködésével).

Igen a fogamzásgátló tabi biztonságosabb, mint az óvszer, ha megfelelõen szedik. És a szünetben is ugyanolyan hatékonysággal véd, NEM CSÖKKEN A HATÁSA! (Az az orvos, aki mást állít, nincs tisztában a tabletta mûködésével).
A tablettaszedés szünetében teljes marad-e a védelem? tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára A szünetben kiegészítõ védekezés javasolt, a vérzéses napokon pedig teljes a tilalom. Aki nem hiszi járjon utána. orvostudakozo.hu Dr. Hamvas Ferenc
A szünetben kiegészítõ védekezés (gondolom óvszer) a vérzéses napokon pedig óvszerrel sem lehet? Ez a pasi komolyan orvos???Ez kész röhej!
Hát én inkább nem kockáztatok. Nekem két orvos mondta azt hogy nem tökéletes a védelem a szünetben azt a két három napot kibírom óvszerrel.
99, 9% csak, 100%-os, védekezés csak az, ha nem szexelsz!
2-3 nap? Nem 7 napos a szünet? Ha már parázol, akkor végig parázod nem csak a vérzéses napokon, nem?
Észlény, 4 napig menstruálok. -.- Vagy te akkor is dugsz amikor vérzel?
Nem, én szeretkezni szoktam, veled ellentétben, aki dug.Mensi alatt sosem, de tudom mire való a tabletta így az óvszert csak olyan esetekben használom, amikor valóban szükséges. pl.antibiotikum miatt
Inkább hiszek az orvosoknak mint a GYIKEN pattogó okosoknak.
miért kell feltenni ugyanazt a kérdést 20szor??
ma 18:40 Olyan orvoshoz kell menni, aki nem az ecserin szerezte a diplomáját...
Hát, ti tudjátok de ne sírjatok de ha teherbe estek az nem az én hibám lesz. nekem két orvos is azt mondta hogy csökken a hatás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat.
Igen véd a szünetben is.Múltkor irattam tabit az orvosommal és akkor direkt rákérdeztem.Azt mondta véd, nem kell aggódnom.A tájékoztató is azt írja, hogy véd.
a szünetben is véd. és normálisan szedve hatékonyabb, mint az óvszer. nincs szakadásveszély. és nem "felejtheted el" felhúzni...
biztonságosabb csak figyelembe kell venni hogy szünetben nem teljes a védelem.. ezért esnek sokan teherbe, mert ezt nem tudják és a betegtájékoztatóban sincs benne. nekem ezzel kezdte az orvosom amikor felírta hogy szünetben vagy kiegészítõ védekezéssel szexeljünk, vagy sehogy mert csökken a védõ hatás.. és akkor ott vannak az emberek hogy rendesen szedi, semmi zavaró tényezõ nem jön közbe, csak éppen azt nem tudja hogy szünetben nem egészen véd normálisan.. lehet hogy elenyészõen csökken a védõhatás de csökken.
Ha tudtad minek kérdezted? Amúgy meg mindent elhiszel amit az újságok írnak? Gumiról meg szó sem volt.
A kérdező hozzászólása: jó ige ezt eddig is tudtam. de valamelyik újságban aztolvastam biztonságosabb mint a gumi:O
Semmi sem 100%. Ha normálisan szeded, nem hánysz, nem megy a hasad, akkor elenyészõ az esélye annak h terhes maradsz. 100% az ha nem szexelsz.
OrvosOKnak? 1 ilyen orvos van, Hamvas, aki többek között ilyen hülyeségeket állít. De több olyan hozzászólása, írása volt már, hogy én megkérdõjelezném a hozzáértését. Ha te neki hiszel (szemben a több ezer más nõdokival, aki azt mondja hogy véd + szemben a betegtájékoztatókkal), akkor nyugodtan, te döntésed. De ne rémísztgesd itt a többieket!

Beszedtem az első levél tabit (lindynette) most jött meg a mensi, ha elmulik akkor már 100%osan védett vagyok?

ezt azért kérdem mert van ez a 7nap amikor ugye nem kell szedni a bogyót. és hogy attol hat e még? abban a 7napban is?

Legjobb válasz: telihold kivételével mindig védett vagy

telihold kivételével mindig védett vagy
amint elkezdted szedni a 2. levelet, onnan már védett vagy a 7 napban is.
Nehéz elolvasni a leírást? Vagy a névtelen fórumozóknak jobban hiszel, mint a gyári leírásnak?
Már védett vagy régen szerintem, de két hét szedés után már biztos az voltál. A szünetben is véd, persze.
A kérdező hozzászólása: köszi a válazsokat. nem nagyon hiszek a tájékoztatonak emrt ott 1hetet ir, a nõgyóygyász is 1 honapot mondott.. én kiváncsi vagyok a tapasztalatokra azért kérdeztem meg
Most már legyél nyugodt és ne görcsölj.Élvezd a szabad sexet:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!