Találatok a következő kifejezésre: A tőzegáfonya az mire (4 db)

Ennek inkább fuss neki még egyszer...
Szerintem is.

A tőzegáfonya kapszula az mire jó vagy mire való?

Legjobb válasz: A nõknél makacs fájdalommal járó húgyúti bakteriális fertõzéseket legtöbbször az E. coli baktériumok elszaporodása okozza. Könnyen kialakul terhesség alatt, menopauzában lévõ nõknél, a higiéniai követelményeket figyelmen kívül hagyó szexuális kapcsolatok révén, férfiaknál prosztatagyulladás esetén. Egyeseknek a vizeletében jelenlevõ természetes anyag (glükoprotein) képes az E. Coli baktériumokhoz kapcsolódni és megakadályozni, hogy a baktérium a húgyhólyag/húgyút falához kapcsolódva szaporodjon és gyulladást okozzon. Akiknél viszont ez az anyag hiányzik, vagy csak kis mennyiségben található meg, sokkal érzékenyebbek a megbetegedésre. 1994-ben a Weber State University (USA) kutatói kimutatták, hogy a tõzegáfonya a human glükoproteinhez hasonlóan viselkedõ anyagot tartalmaz, mely képes meggátolni az E. Coli baktérium megtelepedését a húgyút falán. Ez tehát a tudományos magyarázat jelenleg arra, hogy miért képes a tõzegáfonya megelõzni illetve gyógyítani a húgyúti bakteriális fertõzéseket. A tõzegáfonyában bõségesen találhatók antocianidek, antioxidánsok, melyek védik a sejteket, és segítik az érrendszer regenerálódását. A tõzegáfonya kúszónövény, amely akár 100 évig is terem. Az Észak-Amerikában honos vörös gyümölcs az indián õslakosok fontos népi orvossága és tápláléka volt. Az Újvilág felfedezése óta mind gyakrabban használják. Készült: porított tõzegáfonya (400 mg/kapszula), zselatin Tartalma: 60 × 500 mg-os kapszula Alkalmazása: napi 3×1-2 kapszulát bõséges folyadékkal kell bevenni Száraz, hûvös helyen tartandó!

A nõknél makacs fájdalommal járó húgyúti bakteriális fertõzéseket legtöbbször az E. coli baktériumok elszaporodása okozza. Könnyen kialakul terhesség alatt, menopauzában lévõ nõknél, a higiéniai követelményeket figyelmen kívül hagyó szexuális kapcsolatok révén, férfiaknál prosztatagyulladás esetén. Egyeseknek a vizeletében jelenlevõ természetes anyag (glükoprotein) képes az E. Coli baktériumokhoz kapcsolódni és megakadályozni, hogy a baktérium a húgyhólyag/húgyút falához kapcsolódva szaporodjon és gyulladást okozzon. Akiknél viszont ez az anyag hiányzik, vagy csak kis mennyiségben található meg, sokkal érzékenyebbek a megbetegedésre. 1994-ben a Weber State University (USA) kutatói kimutatták, hogy a tõzegáfonya a human glükoproteinhez hasonlóan viselkedõ anyagot tartalmaz, mely képes meggátolni az E. Coli baktérium megtelepedését a húgyút falán. Ez tehát a tudományos magyarázat jelenleg arra, hogy miért képes a tõzegáfonya megelõzni illetve gyógyítani a húgyúti bakteriális fertõzéseket. A tõzegáfonyában bõségesen találhatók antocianidek, antioxidánsok, melyek védik a sejteket, és segítik az érrendszer regenerálódását. A tõzegáfonya kúszónövény, amely akár 100 évig is terem. Az Észak-Amerikában honos vörös gyümölcs az indián õslakosok fontos népi orvossága és tápláléka volt. Az Újvilág felfedezése óta mind gyakrabban használják. Készült: porított tõzegáfonya (400 mg/kapszula), zselatin Tartalma: 60 × 500 mg-os kapszula Alkalmazása: napi 3×1-2 kapszulát bõséges folyadékkal kell bevenni Száraz, hûvös helyen tartandó!
hihi...nekem meg rövidlátásra :) ))))
Parasztvakítás.
A kérdező hozzászólása: pedig ezt hajnõvesztésre ajánlották XD hát ez vicces! köszönöm a választ :)
Szia, hüvely gyulladásra gyanakszol?
A tõzegáfonya tényleg jó felfázásra vagy megelõzésként, ezt jól olvastad. Viszont a probiotikum a gyomordat védi ha pl. antibiotikumot kell szedned, ennek a hüvelyre semmi hatása. Ezt annál is biztosabban tudom, mert tegnap kérdeztem a nõgyógyászomat errõl, mivel antibiotikumot szedek hetek óta és az nálam a hüvelygombát szokta elõhozni, hogy ebben segít-e valamit a probiotikum. Õ mondta, hogy az csak a gyomromat védi, a hüvelyhez semmi köze. Hüvelygyulladásra mindenképpen orvos. De mibõl gondolod hogy gyulladásod lenne?


Mi avéleményetek a CRAN-C tőzegáfonya kapszuláról? Megéri az árát?

Állandó "felfázással" k?zködök. Id?nként antibiotikummal kikezel az orvos, de mindég visszajön. Ajánlották a fenti t?zegáfonya kapszulát gyógyuláshoz és megel?zéshez. Ha valakinek van tapasztalata kérem, hogy írja meg. 68 éves vagyok és összefüggésbe hozzák a hormontszint csökkenésével is.

Legjobb válasz: Nekem is makacs hólyaghurutom volt szedtem antibiotikumot,nem is egyfélét és nemis egyszer,egy durva gyulladás alkalmával megelégeltem. A gyógynövényes ezt ajánlotta,elkezdtem szedni 1 nap 3 kapszulát, 2-3 nap alatt teljesen elmultak a tünbetek még 2 hétig szedtem 3 at utána napi egyet ,vagy valahogy igy azthiszem,mig el nem fogyott egy dobozzal.Ez volt áprilisban,azóta nem volt ilyen problémám,szoval nekem igencsak hatásos volt!%

Nekem is makacs hólyaghurutom volt szedtem antibiotikumot, nem is egyfélét és nemis egyszer, egy durva gyulladás alkalmával megelégeltem. A gyógynövényes ezt ajánlotta, elkezdtem szedni 1 nap 3 kapszulát, 2-3 nap alatt teljesen elmultak a tünbetek még 2 hétig szedtem 3 at utána napi egyet , vagy valahogy igy azthiszem, mig el nem fogyott egy dobozzal.Ez volt áprilisban, azóta nem volt ilyen problémám, szoval nekem igencsak hatásos volt!%
Bár nem mai kérdés, hátha még van akinek hasznos lehet: én is a mindig visszatérõ felfázással küszködtem, és rátaláltam a fenti készítményre, 2 dobozzal fogyasztottam belõle, lekopogom, 2005 óta nem volt ilyen bajom, nekem nagyon bevált!
Én hosszú évekig küzdöttem visszatérõ hólyaghuruttal (coli bakt. okozza, de nálam egy kisebb meghûlés is, vagy ha nagyon kevés folyadékot iszom). Volt, hogy havonta húlyaghurutom volt, fájdalmas, és napokig tartó, persze antibiotikumot kaptam mindig rá, ezektõl elmúlt, de következõ hónapban újra elõjött. Így ez nem lehetett megoldás. Továbbküldtek egy másik városba, ahol ajánlották a tõzegáfonya kapszulát, elõször egy éven keresztül napi 2 szem, majd csak kúraszerûen, õsszel-télen. Már MÁSFÉL éve nem volt húlyaghurutom. :) A lényeg, hogy nem elég akkor bevenni, ha már fáj, ez nem arra való, sokáig rendszeresen szedni kell, és a húgyhólyagon egy bevonatot képez, ami véd ez ellen a coli ellen. Most már napi 1-et szedek, lefekvés elõtt. (Lefekvés elõtt ajánlott, így egész éjjel benn marad a hólyagban.) 17/lány


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!