Találatok a következő kifejezésre: A tőzegáfonya az (17 db)

Már meglévő hólyaghuruton is segíthet a tőzegáfonya kapszula, vagy az csak megelőzésre jó?

Már elegem van az antibiotikumokból, csak egyre rosszabb lett a hólyaghurutom, 2 hete szenvedek vele. Vizelettenyésztésen voltam, e.coli okozza, arra megfelel? gyógyszert kaptam, mégse használ. Ég, csíp a hólyagom és a húgycsövem, nem csak pisilésnél, hanem állandó jelleggel. Használ erre valamit a t?zegáfonya?? Vagy várjam a csodát, és majd ha elmúlt, akkor kezdjem el szedni?

Legjobb válasz: Én tõzegáfonyát, urogint, c-vitamint szedtem sokat, rengeteg hársfa, bodza és kamilla teát ittam, valamint ezekbõl ülõfürdõt is csináltam. Használtak, de nem tudom melyik, talán együtt az összes! :)

Én tõzegáfonyát, urogint, c-vitamint szedtem sokat, rengeteg hársfa, bodza és kamilla teát ittam, valamint ezekbõl ülõfürdõt is csináltam. Használtak, de nem tudom melyik, talán együtt az összes! :)
A tõzegáfonya a gyógyításra is jó, csak nagyon lassan kezd hatni. Én is az Urogin tinktúrával együtt szedtem, majd amikor az urogin elfogyott, csak a tõzegáfonyát. Hatásos még a cickafarkfû-tea, és olcsóbb, mint a tõzegáfonya. Abból este lefekvés elõtt iszom meg egy bögrével (fúj, de utálom!!!) és ha nem muszáj, éjjel nem megyek ki pisilni, mert akkor hat igazán. Különben a tüneteim ugyanazok szoktak lenni, mint amit leírtál. Csodára ne várj, mert ezügyben csodák nincsenek. Egyébként ha hûvös van a lakásban, az ágyamat elõmelegítem a villanypárnával és lefekvés után a villanypárnát (természetesen a konnektorból kihúzva) a hasamon hagyom mindaddig, amíg ki nem hûl. A lepedõre pedig ráterítettem egy termoplédet, mert az melegebb, mint az ágybetét.
A kérdező hozzászólása: Köszi, azóta vettem tõzegáfonyát, meglátjuk jó lesz-e!
A kérdező hozzászólása: Segített a tõzegáfonya, de tényleg lassabban hatott. Türelmesnek kell vele lenni. A sok hülye antibiotikum bezzeg nem csinált vele semmit, csak kikészítette a gyomrom:( Ajánlom mindenkinek a tõzegáfonyakapszulát!
Ennek inkább fuss neki még egyszer...
Szerintem is.
Patika, drogéria (DM, Rossm.), biobolt, szerintem mindegyikben kapható.
Szia! Gyógyszertárba és drogériában, de ebben az esetben már nem fog segíteni (ha fáj is). Háziorvoshez kell menni antibiotikumért, vagy kicseszel magaddal, mivel elõfordulhat, hogy a reproduktív szervekre is átmegy a gyulladás.
Még annyi, hogy ha gyógynövényes készítményt szeretnél az Urogin tinktúrát is tudom javasolni, patikában kapható.
Inkább menj orvoshoz! Sokkal jobban jársz.
2. vagyok egyébként nem ciki. Mondod, hogy felfáztál. Megkérdi az orvos, hogy sûrûn jársz-e pisilni: mondod, hogy igen. Fáj-e: igen. Felír vmit és kész. 2 perc.
Háziorvoshoz menj el, esetleg vihetsz vizeletmintát is. Antibiotikumot felír.
Menj el háziorvoshoz. Ha nem tudsz pisimintát vinni, akkor az orvostól kapsz egy kis fiolát, belepisilsz és 2 perc múlva az eredmény is meglesz és normális kezelést is kapsz. Ennyi. Ebben nincs semmi ciki, vagy ha van, akkor a mandulagyulladás is ciki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azt hiszem elmegyek dokihoz is igen :( ...
Igen, de felesleges. Inkább normaflore-t szedj az antibiotikum miatt.
A kérdező hozzászólása: Miért felesleges? Eddig mindenki dícsérte a tõzegáfonyát.
Érdemben az antibiotikum gyógyít nem a tõzegáfonya. Ha nem szedsz tõzegáfonyát, akkor is meggyógyulsz a gyógyszertõl. Már a 3. tabi után megszûnnek a tünetek. Inkább a megelõzésben van szerepe.

Az orvosom, irt fel VITAGYN C hűvelykrémet, ha elfogyott újra megismételhetem? Valami javúlást, vettem észre desokat járok pisilni, arra pedig javasoltát a tőzegáfonya, kapszulát már antibiutikumot, nem akarok szedni mert nem használt?

Legjobb válasz: Menj vissza az orvoshoz és vele beszéld meg, ne kúrálgasd magad ezzel-azzal, mert fennáll a veszélye annak, hogypanaszaid krónikussá válnak

Menj vissza az orvoshoz és vele beszéld meg, ne kúrálgasd magad ezzel-azzal, mert fennáll a veszélye annak, hogypanaszaid krónikussá válnak

Tisztelt Doktor úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a Novynette tabletta fogamzásgátló hatását csökkenti, vagy befolyásolja-e az Urzinol és a tőzegáfonya készítmény szedése. Válaszát előre is köszönöm! Petra

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ismereteink szerint az Urzinol tabletta nem csökkenti a fogamzásgátló hatását. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ismereteink szerint az Urzinol tabletta nem csökkenti a fogamzásgátló hatását. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

A tőzegáfonya kapszula az mire jó vagy mire való?

Legjobb válasz: A nõknél makacs fájdalommal járó húgyúti bakteriális fertõzéseket legtöbbször az E. coli baktériumok elszaporodása okozza. Könnyen kialakul terhesség alatt, menopauzában lévõ nõknél, a higiéniai követelményeket figyelmen kívül hagyó szexuális kapcsolatok révén, férfiaknál prosztatagyulladás esetén. Egyeseknek a vizeletében jelenlevõ természetes anyag (glükoprotein) képes az E. Coli baktériumokhoz kapcsolódni és megakadályozni, hogy a baktérium a húgyhólyag/húgyút falához kapcsolódva szaporodjon és gyulladást okozzon. Akiknél viszont ez az anyag hiányzik, vagy csak kis mennyiségben található meg, sokkal érzékenyebbek a megbetegedésre. 1994-ben a Weber State University (USA) kutatói kimutatták, hogy a tõzegáfonya a human glükoproteinhez hasonlóan viselkedõ anyagot tartalmaz, mely képes meggátolni az E. Coli baktérium megtelepedését a húgyút falán. Ez tehát a tudományos magyarázat jelenleg arra, hogy miért képes a tõzegáfonya megelõzni illetve gyógyítani a húgyúti bakteriális fertõzéseket. A tõzegáfonyában bõségesen találhatók antocianidek, antioxidánsok, melyek védik a sejteket, és segítik az érrendszer regenerálódását. A tõzegáfonya kúszónövény, amely akár 100 évig is terem. Az Észak-Amerikában honos vörös gyümölcs az indián õslakosok fontos népi orvossága és tápláléka volt. Az Újvilág felfedezése óta mind gyakrabban használják. Készült: porított tõzegáfonya (400 mg/kapszula), zselatin Tartalma: 60 × 500 mg-os kapszula Alkalmazása: napi 3×1-2 kapszulát bõséges folyadékkal kell bevenni Száraz, hûvös helyen tartandó!

A nõknél makacs fájdalommal járó húgyúti bakteriális fertõzéseket legtöbbször az E. coli baktériumok elszaporodása okozza. Könnyen kialakul terhesség alatt, menopauzában lévõ nõknél, a higiéniai követelményeket figyelmen kívül hagyó szexuális kapcsolatok révén, férfiaknál prosztatagyulladás esetén. Egyeseknek a vizeletében jelenlevõ természetes anyag (glükoprotein) képes az E. Coli baktériumokhoz kapcsolódni és megakadályozni, hogy a baktérium a húgyhólyag/húgyút falához kapcsolódva szaporodjon és gyulladást okozzon. Akiknél viszont ez az anyag hiányzik, vagy csak kis mennyiségben található meg, sokkal érzékenyebbek a megbetegedésre. 1994-ben a Weber State University (USA) kutatói kimutatták, hogy a tõzegáfonya a human glükoproteinhez hasonlóan viselkedõ anyagot tartalmaz, mely képes meggátolni az E. Coli baktérium megtelepedését a húgyút falán. Ez tehát a tudományos magyarázat jelenleg arra, hogy miért képes a tõzegáfonya megelõzni illetve gyógyítani a húgyúti bakteriális fertõzéseket. A tõzegáfonyában bõségesen találhatók antocianidek, antioxidánsok, melyek védik a sejteket, és segítik az érrendszer regenerálódását. A tõzegáfonya kúszónövény, amely akár 100 évig is terem. Az Észak-Amerikában honos vörös gyümölcs az indián õslakosok fontos népi orvossága és tápláléka volt. Az Újvilág felfedezése óta mind gyakrabban használják. Készült: porított tõzegáfonya (400 mg/kapszula), zselatin Tartalma: 60 × 500 mg-os kapszula Alkalmazása: napi 3×1-2 kapszulát bõséges folyadékkal kell bevenni Száraz, hûvös helyen tartandó!
hihi...nekem meg rövidlátásra :) ))))
Parasztvakítás.
A kérdező hozzászólása: pedig ezt hajnõvesztésre ajánlották XD hát ez vicces! köszönöm a választ :)

Az Urell Express tőzegáfonya kapszula csökkenti a fogamzásgátló hatását?

Csak mert tudom, hogy pár gyógynövény igen, ezért kérdezem. Állandóan kiújul a hólyaghurutom, és nem vagyok hajlandó több antibiotikumot szedni, ezért választottam ezt.
Szia, hüvely gyulladásra gyanakszol?
A tõzegáfonya tényleg jó felfázásra vagy megelõzésként, ezt jól olvastad. Viszont a probiotikum a gyomordat védi ha pl. antibiotikumot kell szedned, ennek a hüvelyre semmi hatása. Ezt annál is biztosabban tudom, mert tegnap kérdeztem a nõgyógyászomat errõl, mivel antibiotikumot szedek hetek óta és az nálam a hüvelygombát szokta elõhozni, hogy ebben segít-e valamit a probiotikum. Õ mondta, hogy az csak a gyomromat védi, a hüvelyhez semmi köze. Hüvelygyulladásra mindenképpen orvos. De mibõl gondolod hogy gyulladásod lenne?

Tisztelt Doktor Úr! 65 éves nő vagyok, nemrég felfáztam, sajnos antibiotikumot is kellett szednem. Azóta az orvos tanácsára használom a cikatridina hüvelykúpot és szedek tőzegáfonya tartalmú kapszulát, melegen öltözködöm, mégis sokszor érzem a felfázás tü

Tisztelt Doktor Úr! 65 éves nő vagyok, nemrég felfáztam, sajnos antibiotikumot is kellett szednem. Azóta az orvos tanácsára használom a cikatridina hüvelykúpot és szedek tőzegáfonya tartalmú kapszulát, melegen öltözködöm, mégis sokszor érzem a felfázás tüneteit. Szeretek úszni, de visszatart, hogy nehogy felfázzak. Kérem, segítsen mit tehetnék még, hogy ne úgy menjek, a gyógyfürdőbe, vagy úszni, hogy szorongjak a felfázás veszélye miatt. Köszönettel

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Önmagában az, hogy most egy fertőzésen esett át, nem jelenti, hogy a jövőben is gyakrabban kellene ezzel számolnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Önmagában az, hogy most egy fertőzésen esett át, nem jelenti, hogy a jövőben is gyakrabban kellene ezzel számolnia. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!