Találatok a következő kifejezésre: A tüszőrepedés mennyi idő után (3 db)

Tüszőrepedés után mennyi ideig van esély a tehetbeesésre?

Akkor reped meg a tüsz? amikor érzem a feszít? érzést a hasamban, vagy az után? Maga a megrepedés egy pillanat vagy egy hosszabb folyamat?

Legjobb válasz: tüszörepedés után 20 oráig van esély kb, ezért kell együtt lenni elötte nap. van kinek kicsi vérzése van a tüwszö repedése miatt, én csak annyit szoktam érezni hogy szur valamelyik petefészkem, görcwsöl a méhem, de nálam ez egy napig eltart.

tüszörepedés után 20 oráig van esély kb, ezért kell együtt lenni elötte nap. van kinek kicsi vérzése van a tüwszö repedése miatt, én csak annyit szoktam érezni hogy szur valamelyik petefészkem, görcwsöl a méhem, de nálam ez egy napig eltart.
Szia! Hát jó elõtte is együtt lenni, mert ha már van várakozó sperma odabent, akkor nagyobb az esély a teherbeesésre!Egyébként még a 17.nap körül is elõfordul peteérés, ami megtermékenyülhet, ezért javasolják a dokik a 20-22.napig levõ szexelést!Sok sikert!

Tüszőrepesztő szurival tüszőrepedés után mennyi ideig szurkálhat a petefészek?

Elvileg április 4-én vasárnap volt tüsz?repedésem, és azóta minden nap érzem, hogy szurkál a baloldali petefészkem, néha a jobboldali is.

Legjobb válasz: A tapasztalatom kb. 1-2 napot mondat velem. Viszont szúró érzés lehet a duzzadó tüszõktõl is, amik egyszerre nõhetnek így a petefészek ûrtartalma is nõ.

A tapasztalatom kb. 1-2 napot mondat velem. Viszont szúró érzés lehet a duzzadó tüszõktõl is, amik egyszerre nõhetnek így a petefészek ûrtartalma is nõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!