Találatok a következő kifejezésre: A tüszőrepedés mennyi idő (8 db)

Tüszőrepedés után mennyi ideig van esély a tehetbeesésre?

Akkor reped meg a tüsz? amikor érzem a feszít? érzést a hasamban, vagy az után? Maga a megrepedés egy pillanat vagy egy hosszabb folyamat?

Legjobb válasz: tüszörepedés után 20 oráig van esély kb, ezért kell együtt lenni elötte nap. van kinek kicsi vérzése van a tüwszö repedése miatt, én csak annyit szoktam érezni hogy szur valamelyik petefészkem, görcwsöl a méhem, de nálam ez egy napig eltart.

tüszörepedés után 20 oráig van esély kb, ezért kell együtt lenni elötte nap. van kinek kicsi vérzése van a tüwszö repedése miatt, én csak annyit szoktam érezni hogy szur valamelyik petefészkem, görcwsöl a méhem, de nálam ez egy napig eltart.
Szia! Hát jó elõtte is együtt lenni, mert ha már van várakozó sperma odabent, akkor nagyobb az esély a teherbeesésre!Egyébként még a 17.nap körül is elõfordul peteérés, ami megtermékenyülhet, ezért javasolják a dokik a 20-22.napig levõ szexelést!Sok sikert!

Ma reggel volt tüszőrepedésem, a hőm felugrott 4 tizedet. Ha a párommal 3 órájára voltunk együtt, abból még lehet baba? Mennyi ideig tart, még a kiskatonák felúsznak?

Legjobb válasz: A lehetõ legjobbkor idõzítettetek:) A petesejt mostantól 24 óráig megtermékenyíthetõ,ebbõl az elsõ 12 órában sierülhet,csak a kiskatonákon múlik:) Innentõl számítva 14 nap múlva ne várd és akkor tesztelhetsz elõször. Én drukkolok!

A lehetõ legjobbkor idõzítettetek:) A petesejt mostantól 24 óráig megtermékenyíthetõ, ebbõl az elsõ 12 órában sierülhet, csak a kiskatonákon múlik:) Innentõl számítva 14 nap múlva ne várd és akkor tesztelhetsz elõször. Én drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyos vagy:)
De azért még legyetek eggyütt!Ártani nem fog:) , csak megerõsítitek a megtermékenyítés esélyét! Drukk!

Mennyi ideig tart a tüszörepedéskor a vérzés, akinek van?

csak egy csepp?

Legjobb válasz: Nálam nem mindig fordul elõ, de megesett már párszor. Igen, csak egy csepp.

Nálam nem mindig fordul elõ, de megesett már párszor. Igen, csak egy csepp.
Én nem tudom pontosan, hogy az volt-e, de már ez a második hónap hogy 14. és 15. napon az együttlét után rózsaszínes a folyásom. Úgy gondolom, hogy az lehet, mert csak egy pár óráig tart a folydogálás és annyi. Ja és nem hámsérülés mert nem fáj a szex, nincs semmi bajom.

Mennyi ideig életképes a sperma a hüvelyben, illetve mindig hajnalban tüszőrepedés?

Legjobb válasz: Szerintem ha bekerül a sperma a megfelelõ helyre, akkor ott max 3-4 napig életképes. A tüszõrepedés meg tudtommal igen, hajnalban van.

Szerintem ha bekerül a sperma a megfelelõ helyre, akkor ott max 3-4 napig életképes. A tüszõrepedés meg tudtommal igen, hajnalban van.
Nekem mindig napközben van tüszõrepedésem. A sperma a hüvelyben nagyon hamar elpuszul (savas közeg), viszont ha megfelelõ a méhnyak-nyák, és átjut rajta, akkor 2-3 napig eléldegél.

Tüszőrepesztő szurival tüszőrepedés után mennyi ideig szurkálhat a petefészek?

Elvileg április 4-én vasárnap volt tüsz?repedésem, és azóta minden nap érzem, hogy szurkál a baloldali petefészkem, néha a jobboldali is.

Legjobb válasz: A tapasztalatom kb. 1-2 napot mondat velem. Viszont szúró érzés lehet a duzzadó tüszõktõl is, amik egyszerre nõhetnek így a petefészek ûrtartalma is nõ.

A tapasztalatom kb. 1-2 napot mondat velem. Viszont szúró érzés lehet a duzzadó tüszõktõl is, amik egyszerre nõhetnek így a petefészek ûrtartalma is nõ.

A peteérés tüneteitől kezdve (hasszurka, tojásfehérje folyás, stb) mennyi idő telhet el a tüszőrepedésig?

Legjobb válasz: nekem végig szurkál a petefészkem, mikor már a höm fel is ment. (még nem próbálkozunk, de figyelem) szóval nem egyértelmü. de pár nap. szerintem.

nekem végig szurkál a petefészkem, mikor már a höm fel is ment. (még nem próbálkozunk, de figyelem) szóval nem egyértelmü. de pár nap. szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!