Találatok a következő kifejezésre: A tüszőrepedés mennyi (21 db)

A túszőrepedés szuri az mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 16000 egy havi?? Hiszen egy hónapban egyszer kell tüszõrepesztõ. Az attól függ, hogy ki írja fel (sima nõdoki vagy mondjuk meddõségi), milyet és mennyit. Nekem 2700-7200 között mozgott darabja.

16000 egy havi?? Hiszen egy hónapban egyszer kell tüszõrepesztõ. Az attól függ, hogy ki írja fel (sima nõdoki vagy mondjuk meddõségi), milyet és mennyit. Nekem 2700-7200 között mozgott darabja.
A kérdező hozzászólása: Hát nem olcsó dolgok ezek! Köszönöm a válaszokat!
Támogatással 1 havi 16.000 ft
Patikába dolozom és így van 16000 a gonal, de van több fajta is ebbõl is tehát a legolcsóbb a 16000res a tõbbi drágább, attól függ h neked melyiket írja fel az orvosod!!!
A lombikhoz én 2 ampulla ovitrelle-t kaptam, az 5690 Ft- ba került, ami támogatás nélkül 18966 Ft lett volna.

Mennyi az esélye annak, hogy full pozitív az ovuteszt, de mégsem történik meg a tüszőrepedés?

Valakinek kimutatta ezt az ultrahang esetleg?

Legjobb válasz: én is ettõl félek...még pár nap és kiderül

én is ettõl félek...még pár nap és kiderül
A kérdező hozzászólása: te mibõl gondolod? Nekem ugyanúgy fáj a petefészkem mint ovu elõtt, méghozzá nem is kicsit..
Olvastam ilyesmit, illetve nekem fel is hvíták a figyelmem, hogy a hõmérséklet is megemelkedik és az ovu teszt is pozitív ha a hormonokból van, csak éppenhogy nem annyi, hogy meg is repessze a tüszõt. Nekem is így történt, de nem ovuteszteétem. Onnan tudtam, hogy nem repedt meg, hogy mensi elõtt pecsételgettem. Kiderült, hogy pco-s vagyok, jó soká tartott, mert a hormonok rendben voltak.

Mennyi ideig tart a tüszörepedéskor a vérzés, akinek van?

csak egy csepp?

Legjobb válasz: Nálam nem mindig fordul elõ, de megesett már párszor. Igen, csak egy csepp.

Nálam nem mindig fordul elõ, de megesett már párszor. Igen, csak egy csepp.
Én nem tudom pontosan, hogy az volt-e, de már ez a második hónap hogy 14. és 15. napon az együttlét után rózsaszínes a folyásom. Úgy gondolom, hogy az lehet, mert csak egy pár óráig tart a folydogálás és annyi. Ja és nem hámsérülés mert nem fáj a szex, nincs semmi bajom.
nekem a mikroszkóp nem vált be!
A kérdező hozzászólása: Amikor páfrány van akkor az PÉ, a teszt meg a tüszõrepedést mutatja meg? Elöszõr van a teszt aztán a mikroszkóp? Vagy rosszul tudom?
Én akkor kezdek ovutesztelni, amikor páfrányos a mikroszkóp. A hõmérõzés utólag igazolja, hogy megvolt az ovud, amikor felmegy a hõd.
A hõmérõzés csakis arra jó, hogy utólagosan megállapítsd, mikor volt ovud. Az ovu teszt azt mutatja meg, hogy pontosan mikor van ovu-d, tehát hogy mikor érdemes együtt lenni. Ezt a célt szolgálja az ovu mikroszkóp is, így ha az neked beválik, akkor használd azt.
Szia!Én az ovutesztet ajánlom neked!A miklroszkópról több rosszat hallottam mint jót.Az ovuteszt nekem nagyon bevált, kevesebb idõt, odafigyelést igényel mint a hõ mérése.Megtudod ténylegesen, h. mikor volt ovud.Nekem nagyon bevált.Nekem is ez az elsõ hónapom h. használom, és tényleg csak ajánlani tudom.2 hét múlva megírom az eredményt, h. mi lett belõle. Én a vaterán rendeltem 25 tesztet, és még kaptam hozzá ajándékba 2 db terhességi tesztet is, 2000 ft.ért. De van 50 db 4000 ft-ért is. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek gyors válaszokat. Ma megyek és veszek OVUtesztet. :)
Én is most fogom használni az ovutesztet. Használom a http://www.ciklus.hu-t ahol beírhatok minden adatot, így láthatom az ovuláció idõpontját is. Szerintem a nyák, a hõ, és az ovuteszt elég.
A párodtól leszel terhes, nem az ovuteszttõl, azt a módszert használd, amiben bízol. Nekem nem lett + az ovuteszt, de addig se görcsöltem a babatémán, amíg vártam, h erõsödjön a 2. csík, aztán egyszer csak felment a hõm, és azóta is magas, mert terhes maradtam :) Sikeres babásodást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Tudnál valamit hekyette vagy mellé ajánlani. HSG után vagyok, minden rendben van nálan és nagyon szeretnénk babát.
A kérdező hozzászólása: Kérdezõ: Miért? Én látom a páfrányt. Ez nem elég?
A teszt és a mikr. mûködik egyszerre, csak a teszt pontosabb. Ovu elõtt jelez 24-36 órával. A mikr. tágabb idõintervallumot mutat, 7 nap is lehet. Amikor elkezd páfrányosodni, azután kell ovutesztelnem, amikor + az ovuteszt, utána van ovum. Ezt abból tudom, hogy másnapra felmegy a hõm és fenn is marad menziig.

Ma van tüszörepedésem. Holnap leszünk eggyűtt a párommal. Mennyi az esélye hogy terhes leszek?

Legjobb válasz: Ha tényleg ma van a tüszõrepedésed, akkor igen kevés. A petesejt 12-24 óráig megtermékenyíthetõ. Akkor eshetsz teherbe, ha mondjuk este reped, és reggel vagytok együtt. Ha ma reggel megrepedt, akkor a holnap esti szex már nem sokat ér.

Ha tényleg ma van a tüszõrepedésed, akkor igen kevés. A petesejt 12-24 óráig megtermékenyíthetõ. Akkor eshetsz teherbe, ha mondjuk este reped, és reggel vagytok együtt. Ha ma reggel megrepedt, akkor a holnap esti szex már nem sokat ér.
Nem sok esélye van mivel a petesejt 12 orát életképes a spermáknak pedig kell egy kis idö amig találkoznak a petével, ha holnap lesztek együtt van rá esély de nagyon kevés!
Elotte valo nap, vagy a peteeres napja a legeselyesebb.
Kicsivel több, mint 50%.

Tojásfehérje nyák ill. nyákdugó távozása után mennyivel van a tüszőrepedés?

Ma átlátszó, nyújtható nyákdugóm távozott, a méhszáj nyitott, puha és nehezen elérhet?, de ma nem tudunk együtt lenni a párommal. Meddig vagyok/leszek még termékeny? A h?m esett 2 tizedet, de ez egyébként is el?fordul.

Legjobb válasz: a tojcsis nyák a legjobb, akkor kell együtt lenni, kb. 2-3 nap! ilyenkor már a tüszõ megrepedt és pete kilökõdését jelzi a tojásfehérje nyák! bele kell húzni!

a tojcsis nyák a legjobb, akkor kell együtt lenni, kb. 2-3 nap! ilyenkor már a tüszõ megrepedt és pete kilökõdését jelzi a tojásfehérje nyák! bele kell húzni!
A nyákdugó szülés elõtt távozik!Nem kioktatás, segítség!A többit elõttem leírták!Sok sikert!!!
A tojásfehérjés nyák néha tényleg egy darabban távozik. Egyszer már nekem is megtörtént, ráadásul pont abban a hónapban, amelyikben babás lettem. Nekem ez a "dugó" 3 nappal a valóságos tüszõrepedésem elõtt jött ki. Nézd csak, itt is írnak nyálkadugóról: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml Nagyon jó oldal, a babára vágyók bibliája, nyálazd végig. Itt írják, hogy a tüszõrepedés a tojcsis folyás végén, vagy az utána következõ elsõ szárazabb napon van: " A tüszörepedés valószínüleg az utolsó legjobb minöségü nyálkájú napon van, vagy a rákövetkezö napon. A tüszörepedés után egy kiszáradás következik."

A peteérés tüneteitől kezdve (hasszurka, tojásfehérje folyás, stb) mennyi idő telhet el a tüszőrepedésig?

Legjobb válasz: nekem végig szurkál a petefészkem, mikor már a höm fel is ment. (még nem próbálkozunk, de figyelem) szóval nem egyértelmü. de pár nap. szerintem.

nekem végig szurkál a petefészkem, mikor már a höm fel is ment. (még nem próbálkozunk, de figyelem) szóval nem egyértelmü. de pár nap. szerintem.

Mennyi napig kell pozitívnak lenni az ovu tesztnek? Állítólag a pozi után 24 órával történik a tüszőrepedés. Ha 2 napig is vagy tovább pozi a teszt, melyik naptól számoljuk ezt a 24 órát?

Legjobb válasz: Az utána levõ 24-36 órán belül, és ezt nem tudni pontosan. Szerintem érdemes úgy számolni, mintha minden nap a kiinduló lenne. Nekem általában 2 napig volt +, volt egyszer 3 napig. Ha vezetsz görbét, akkor jobban be tudod lõni, mert az megmutatja, hogy mikor volt a tüszõrepedés. Az ovuteszt és a hõgörbe együtt nagyon hasznos.

Az utána levõ 24-36 órán belül, és ezt nem tudni pontosan. Szerintem érdemes úgy számolni, mintha minden nap a kiinduló lenne. Nekem általában 2 napig volt +, volt egyszer 3 napig. Ha vezetsz görbét, akkor jobban be tudod lõni, mert az megmutatja, hogy mikor volt a tüszõrepedés. Az ovuteszt és a hõgörbe együtt nagyon hasznos.
A kérdező hozzászólása: Köszike.Nem vezetek görbét. Neked sikerült már így a baba? Ilyenkor ha pozitív, nem árt ha minden nap akció van, nem?
Igen, nekem 2 gyerekem van, a másodiknál használtam ovutesztet és görbét is vezettem. Igen, érdemes gyakran együtt lenni amikor pozitív és az utána levõ elsõ negatív napon is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Tüszőrepedés mennyire befolyásolja a menstruációt?

6-dikán kellet volna megjönnie de késik. És azt szeretném megtudni, hogy a tüsz?repedés menyire befolyásolja a menstruációt? És természetes h emiatt késik?

Legjobb válasz: A tüszõrepedés nem csak hogy befolyásolja, hanem egyenesen meghatározza a menzesz idõpontját. Ugyanis (ha nem áll fen terhesség), akkor a tüszõrepedés után mindig 12-16 nappal (legtöbb nõnél 14 nappal) késõbb jelentkezik a vérzés. Tehát akkor is 12-16 nap múlva, ha 7. napon volt ovu, és akkor is, ha 25. napon. Ha a tüszõrepedés óta már eltelt 16 nap, de nem jött meg, akkor nagy a valószínûsége a terhességnek.

A tüszõrepedés nem csak hogy befolyásolja, hanem egyenesen meghatározza a menzesz idõpontját. Ugyanis (ha nem áll fen terhesség), akkor a tüszõrepedés után mindig 12-16 nappal (legtöbb nõnél 14 nappal) késõbb jelentkezik a vérzés. Tehát akkor is 12-16 nap múlva, ha 7. napon volt ovu, és akkor is, ha 25. napon. Ha a tüszõrepedés óta már eltelt 16 nap, de nem jött meg, akkor nagy a valószínûsége a terhességnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!