Találatok a következő kifejezésre: A tüneteim elmúlt (89 db)

Minden terhességi tünetem elmúlt. Most vagyok 6 hetes. Még 5 hetesen pedig a halálomon voltam a rosszulléttől.1, 2 szer hirtelen nyilallást érezem a hasamban végig, de más nem történt. A reggeli hőm nem éri el a 37c-t. Mi ez?

Lehet,hogy elhalt a terheségem?

Legjobb válasz: Terhes vagy, ne méregesd a hõdet. A nyilalás volt és lesz is, a tünetek pedig ált. a 12. hétig elmúlnak. Ha elhalt volna a terhességed, azt észrevetted volna. Ne is gondolkodj ilyeneken. Minden rendben, késõbb majd kívánod még, hogy ne legyenek tüneteid.

Terhes vagy, ne méregesd a hõdet. A nyilalás volt és lesz is, a tünetek pedig ált. a 12. hétig elmúlnak. Ha elhalt volna a terhességed, azt észrevetted volna. Ne is gondolkodj ilyeneken. Minden rendben, késõbb majd kívánod még, hogy ne legyenek tüneteid.
Kérdezõ minden rendben volt veletek?

5 hetes terhes vagyok. Pár napja a tüneteim nagy része elmúlt. Félek, hogy elhalt a baba. A mellem feszül és a hasam is szurkál. A hőm 37 fok folyamatosan. Meg tudtok nyugtatni?

Vérzésem nincsen. Görcsök sem nagyon, inkább ilyen "mindjártmegjönérzés". A múlt héten viszont még undorodtam a szagoktól, ételekt?l, álmos voltam folyton és volt hüvelyi folyásom is.

Legjobb válasz: Szia. Ne idegeskedj! Nekem se voltak tüneteim, egyedül abból tudtam, hogy terhes lehetek, hogy amikor meg kellett volna jönni a mensimnek, azon a reggelen megkavarta a gyomromat a kávé illata. De soha nem volt hányingerem, és a mellfeszülés is hamar elmúlt. Ha baj lenne, akkor görcsölgetnél, véreznél. Ne idegeskedj! Üdv, 39 hetes kismama

Szia. Ne idegeskedj! Nekem se voltak tüneteim, egyedül abból tudtam, hogy terhes lehetek, hogy amikor meg kellett volna jönni a mensimnek, azon a reggelen megkavarta a gyomromat a kávé illata. De soha nem volt hányingerem, és a mellfeszülés is hamar elmúlt. Ha baj lenne, akkor görcsölgetnél, véreznél. Ne idegeskedj! Üdv, 39 hetes kismama
Szia, A 4. héten én is éreztem hányingert, de szerintem az még csak az izgalom volt illetve a 'tudat' az állapotomról..Szóval még nem a 'velejáró' tünete a terhességnek. Az igazi émelygõs, haspuffadásos idõszak kb. 6. héttõl kezdõdött. Remélem sikerült megnyugtatni.
A kérdező hozzászólása: De számomra épp az az aggasztó, hogy voltak tüneteim, nem is kevés. És félek, nem jó jel, hogy elmúltak. Szerintem, az, hogy neked sosem volt, az más eset. Nagyon szerencsés vagy! :)
A kérdező hozzászólása: Abban bízom én is, hogy a 3-4. héten még korai jelek voltak ezek, és a 6. héten még változhat. Ugye?
A 2. válaszadó vagyok. Ne aggódj (bár ugyanígy voltam én is a héten) a stressztõl nekem is minden tünet 'elmúlt'. Be is szaladtam ügyeletre, de szerencsére eddig minden rendben.
Akkor van baj, ha minden tüneted elmúlik. A mellfeszülés, a szúrkálás, a szagoktól, kajáktól való undorodás vagy ami volt még. A magad megnyugtatására azért menj el a dokidhoz, mert ha idegeskedsz, az sokat árthat és nehezíti a jó beágyazódást.
Én is 5 hetes terhes vagyok és itt azt olvastam, hogy az émejgés hányinger csak 6-7 hetesen kezdõdik.Szerintem ne aggódj inkább örülj, hogy könnyen átvészeled ezt a kezdeti idõszakot.Én pont azon parázok, hogy szurkál a hasam és nehogy ez vetéléshez vezessen!
menj el orvoshoz, ugy megnyugszol biztos, de nekem mikor elhalt a babám, ugyanugy voltak tüneteim még a mütét után 2hétg hiába nem voltam már terhes, ezt az egyik válaszadonak üzenem!

10 hetes terhes vagyok. Az elmúlt 4 hétben kínzott a hányinger, sokat hánytam is akár napi többször. Ma azonban semmi, se hányinger, se hányás. Szerintetek normális, hogy a tünetek így elmúltak? Vagy baj lehet?

Sőt, ma már annyira fáradtnak sem éreztem magamat. Ultrahangra sajnos csak 3 hét múlva megyek. Egyébként nem vérzek, a hasam fájogat, de nem erősen és nem görcsösen. Ez azért megnyugtat. A melleim fájdogálnak, de nem nagyon.

Legjobb válasz: Így megy ez a tünetekkel. Egyik nap vannak, másnap nincsenek. Teljesen normális ez így. Nekem kereken 7 hetesen még voltak tüneteim, 7 hetesen és 1 naposan egyszerûen semmi. Semmi gond, ne aggódj, ez természetes. Van, akiknek fokozatosan múlik el, van, akiknek hirtelen és a pecheseknek el sem múlnak a tünetek. 27 hetes kismama

Így megy ez a tünetekkel. Egyik nap vannak, másnap nincsenek. Teljesen normális ez így. Nekem kereken 7 hetesen még voltak tüneteim, 7 hetesen és 1 naposan egyszerûen semmi. Semmi gond, ne aggódj, ez természetes. Van, akiknek fokozatosan múlik el, van, akiknek hirtelen és a pecheseknek el sem múlnak a tünetek. 27 hetes kismama
Vannak jobb és rosszabb napok. Majd megszokod, az egész terhesség ilyen, minden nap meglepetés. EL múlik a rosszullét majd ugyan olyan gyorsan vissza is jön. Fog majd itt fájni ott fájni, szúrni. Nincs ezzel baj megszokod. :D Kellemes baba várást.
Örülj neki!!
Szia én 11 hetes leszek pénteken két hét mulva megyek uhra (12.heti genetikai) Nekem már bõ 2 hete nincsenek tüneteim csak az hogy a mellem meg van nagyobbodva, az elsõ lányommal semmi tünetem nem volt egyszer lettem vele rosszul és ennyi volt, de semmi egyéb
Nyugi!! Visszatér majd..férjem ilyenkor mindig viccelõdött, h.na kaptál 1-2 pihi napot:) ilyenkor egyél, mozdulj ki, töltõdj!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat.:) A hányinger vissza is tért, eddig tartott a szabadság. A fáradtság elmúlt viszont teljesen. Eddig délutánonként aludtam 2-2, 5 órát, tegnap egyáltalan nem aludtam, ma 1 órát ssikerült csak. Aztán ki tudja, lehet holnaptól az álomkór is visszatér.:)
én most vagyok 6 hetes és rám 2-3 napja tört rám ez a nagy fáradtság, éjszaka alig alszok, délután meg reggel már ragad is le a szemem:/ neked is volt h.egyik nap rosszul voltál második nap jobban?

A hormonzavar tünetei elmúlnak ha kapok gyógyszert rá, és talán fogyhatok is ezáltal?

Legjobb válasz: Ez egy nagyon tág kérdés. Milyen tünetek, milyen betegség?

Ez egy nagyon tág kérdés. Milyen tünetek, milyen betegség?
A kérdező hozzászólása: A betegséget magát még nem tudom, kivizsgálás alatt állok.Tüneteim:terheségem óta nem tudok fogyni, nagyon izzadós vagyok, szõrösödök olyan helyen is ahol nem kéne, hajhullással és fogínybetegséggel küszködök, semmi nem mulasztja el.Továbbá nehezen gyógyulnak a sebek, s csúnya barna marad a helye.Töredezik a körmöm, depresszióra való hajlam néha sokszor ezek miatt anit itt felsoroltam.Pajzsmirigyem rendben van, annak az eredménye megjött s így ez kizárva.Mit gondoltok?
Az embernek nem csak pajzsmirigy hormonjai vannak, tényleg valószínû valamilyen hormonális rendellenességed van, ha eddig nem tetted meg fordulj endokrinológushoz, és olyan szakemberhez, aki nem csak pajzsmirigyre szakosodott. A legtöbb probléma jól kezelhetõ már gyógyszeresen+megfelelõ életmóddal, néhány gondnál mûtéti kezeléssel lehet eredményeket elérni. Ha megfelelõen kezelnek valószínû le tudsz úgy már fogyni, de tenni kell érte, folyamatosan mozogni kell és megfelelõen étkezni, a szõrösödés miatt állandóan gyantáztatni, mert a semmitõl nem fog javulni a helyzet.

Milyen betegségre utalnak azok a tünetek, amik Nórán jelentkeztek az elmúlt hetekben a Barátok köztben?

Legjobb válasz: PTDS. Poszttraumás stressz zavar klasszikus tünetei. (emlékbetörés, szorongás, hallucinációk, derealizáció stb)

PTDS. Poszttraumás stressz zavar klasszikus tünetei. (emlékbetörés, szorongás, hallucinációk, derealizáció stb)
skizofrénia
sztem paranoia
Lehetséges, hogy kehes...Igen fura a köhögése, meg úgyis hajaz a lovakra egy picit..
szarvasmarha tuberkulózis
Bizony, PTSD-re.
Akkor legalább ez a dolog valós orvosilag?
Igen, valós. Csak az a része nem, hogy a kiscsajon nem jelentkezik, az anyánál meg ennyire durván.

Tisztelt doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy a nagyajkon bizonyos időközönként megjelenő égető érzés és pirosság minek a tünete, ami kb. fél évente jelentkezik, pár napig tart és utána elmúlik. Ha ez nemi herpesz tünete, akkor gyógyítható-e valamilyen gy

Tisztelt doktor Úr! A kérdésem az lenne, hogy a nagyajkon bizonyos időközönként megjelenő égető érzés és pirosság minek a tünete, ami kb. fél évente jelentkezik, pár napig tart és utána elmúlik. Ha ez nemi herpesz tünete, akkor gyógyítható-e valamilyen gyógyszerrel, vagy hogyan állapítható meg, hogy az-e?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az elmondottak alapján, amennyiben egyértelmű hólyagok nincsenek, nem valószínű, hogy ez nemi szervi herpesz lenne, de pontosan csak vizsgálat után lehet nyilatkozni. A herpeszfertőzés egyébként már egyszerű megtekintéssel, szabad szemmel is felismerhető. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az elmondottak alapján, amennyiben egyértelmű hólyagok nincsenek, nem valószínű, hogy ez nemi szervi herpesz lenne, de pontosan csak vizsgálat után lehet nyilatkozni. A herpeszfertőzés egyébként már egyszerű megtekintéssel, szabad szemmel is felismerhető. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

A tüneteim az elmúlt 3 hét alatt folyamatosan változtak egyik napról a másikra. Normálisak a tüneteim?

6 hetes terhes vagyok. A tüneteim az elmúlt 3 hét alatt folyamatosan változtak egyik napról a másikra. Az els? tünetem, a mellfájás kb. 1 hete egyik napról a másikra elmúlt, helyette jött az émelygés és a fáradtság (csak a napi munkahelyi munkám ideje alatt tudtam ébren maradni, azt is csak nagyon nehezen). A mai nappal elmúlt az émelygés, a fáradtság sem olyan vészes, viszont kezd megint fájni a mellem, és fáj a hasam alja. Nem jelezhet ez bajt? (Vérzésem viszont nincs.)

Legjobb válasz: az hogy fáj a hasad az baj. szerintem menybe adokidhoz

az hogy fáj a hasad az baj. szerintem menybe adokidhoz
Nekem is ugyanez volt, h egyik naprol a masikra elmult a mellfajdalom, es nagyon be voltam "tojva"h baj lehet, de hidd el, h nem alandoan faj az csak neked jo, es attol meg nincsen baj. A hasam is eleg sokaig fajt, olyan mindjart megjon erzes volt, neha belenyilalt, neha nagyon picit gorcsolt. Nekem az orvosom azt mondta, h ez a babaval jar, es semmi problema nincsen. Szeritnem Te is hivd fel az orvosodat, es I meg fog nyugtatni, h minden rendben. Viszont, ha verzesed lenne gorcsokkel akkor azonnal el kell menni hozza, mert akkor vmi gyogyszert es kupot ad, h minden rendben legyen.Legalabbis a baratnomnel ez volt, mind a ket babaval verzett, de mindketto egeszsegesen szuletett. Nagyon boldog babavarast kivanok 14 hetes kismama

Tüszőrepedés után elmúlt minden fájdalmam, gondolok itt a petefészek szurkára, derékfájásra, egyedül a mellfájdalom maradt. Még sosem voltam igy, általában mindíg megvoltak a tüneteim a mensimig. Vajon mi lehet, lehet nem is szabadult ki a pete?

Legjobb válasz: Én pont forditva vagyok,az utolsó két ciklusomban peteéréstõl mensiig éreztem ezeket a tüneteket,elõtte pedig csak 2-3 napig. Elvileg minden rendben van velem,az orvos aztmondta nincs két egyforma ciklus

Én pont forditva vagyok, az utolsó két ciklusomban peteéréstõl mensiig éreztem ezeket a tüneteket, elõtte pedig csak 2-3 napig. Elvileg minden rendben van velem, az orvos aztmondta nincs két egyforma ciklus
Kedves Kérdezõ! Nem minden ciklus egyforma.Az, hogy nem szúrkál a petefészked, nem fáj a derekad, nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem volt tüszõepid.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, valószinû nagyon rágörcsölök a babára, annyira vágyom már rá, hogy minden apró jelet figyelek magamon.Tudom, hogy ez nem jó, de szörnyû ez az érzés.Amit gondolom még rajtam kivül egy páran éreztek...:(

Ma kell volna (nem) megjönnie és nem is jött meg. Az elmúlt héten szurkált a hasam, mindjárt megjön érzésem van, hányinger kerülget, fáradt vagyok és érzékenyek a melleim.Sikerült vagy nem? Mit a meglátásotok a tüneteim alapján? Javaslatok?

Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy sikerült. Tudom, hogy ezekb?l még bármi lehet, de azért én titkon reménykedem, viszont ha nem sikerül, akkor sem adom fel.

Legjobb válasz: Hát a tüneteid alapján tényleg lehet baba, az én javaslatom, hogy csinálj egy tesztet!! Sok sikert!

Hát a tüneteid alapján tényleg lehet baba, az én javaslatom, hogy csinálj egy tesztet!! Sok sikert!
tüneteid alapján simán lehetsz terhes!drukkolok neked:) ) hétfõn tesztelj!nekem a lilly terhesteszt már 1 nap késés után kimuttatta!(tescoban is lehet kapni)ha nem bírnád hétfõig!sok sikert várom az eredményrõl a jelentést
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elírtam holnap kellen nem megjönnie, de ettõl függetlenül köszi a beáztatást. Drukkolok nektek is.

3 nap múlva kelllene megjönnie. Férjemmel félidő előtt voltunk egyutt. Kicsit görcsöl a hasam, és enyhe hányingerem van néha, de hamat elmúlik. Viszont szedek magzatvédő vitamint, ami állítólag enyhíti a tüneteket. Szerintetek babás vagyok?

Legjobb válasz: A várható mensi elõtt ezen töprengeni nem érdemes. Ilyenkor a "nagy várakozás" is produkál terhességi tüneteket, ami aztán persze nem igazolódik be, és csak a csalódás marad. Ha már késik a menzesz napok óta, akkor bizony izgulhatsz!! :)

A várható mensi elõtt ezen töprengeni nem érdemes. Ilyenkor a "nagy várakozás" is produkál terhességi tüneteket, ami aztán persze nem igazolódik be, és csak a csalódás marad. Ha már késik a menzesz napok óta, akkor bizony izgulhatsz!! :)
Szia! Erre csak azt tudom irni, hogy azokban a hónapokban amikor nem sikerült teherbe esnem mindig volt hányingerem a mensi elõtt. Amikor végre sikerült teherbe esnem akkor meg csak a mellfeszülés jelentkezett tünetként. 3 nap múlva minden kiderül, addig is kitartás!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!