Találatok a következő kifejezésre: A tüneteim: első egy hétben szúrkált (2 db)

A tüneteim: az első egy hétben szúrkált a petefészkem, majd kezdtek érzékenyek lenni a melleim és a mellbimbóm, és ez mellé most társultak az alhasi görcsök (nem állandó), mintha meg akarna jönni (ez is már egy hete tart). Terhesség tünetei lehetnek?

Az utolsó menstruám 06.02-án volt, a kedvesemmel 06.14-én és 16-án voltunk együtt,ez id? alatt volt kb.pé. Jöv?héten kéne megjönnie 30-án mert 28 napos ciklusaim vannak.

Legjobb válasz: Bocsi, én kérdeztem, azt még elfelejtettem leírni, hogy az utóbbi egy hétben nincs étvágyam ami rám nem jellemzõ, és mivel alig eszek annak ellenére állandóan fel vagyok puffadva.

A kérdező hozzászólása: Bocsi, én kérdeztem, azt még elfelejtettem leírni, hogy az utóbbi egy hétben nincs étvágyam ami rám nem jellemzõ, és mivel alig eszek annak ellenére állandóan fel vagyok puffadva.
Terhességre utal. Csinálj tesztet.Drukkolok!!!
Lehet, h babós vagy! Ha a teszt esetleg mégis negatívat mutatna, nem szabad elkeseredni, mert azért inkább a nem várt menstruáció elsõ napjától értékelhetõ inkább az eredmény. Barátnõmnek 30 napos ciklusnál a 31dik napon még negatív volt az eredmény, pedig babós volt. Ha nem jön meg idõben, akkor 30án v utána csinálj ismét tesztet. Perzse, csak ha ez nem lesz rögtön +! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: 2hete késik és ez miatt picit aggodom mert ha az vagyok nem tudom hogy mondjam meg a szüleimnek.
Szia! Mindenképp csinálj akkor holnap reggel egy tesztet, ha terhes vagy akkor az a teszt tuti pozitív lesz, ha nem pizitív, akkor menj el orvoshoz, mert valóban valami hormonális oka lehet, hogy nem jött meg , vagy túl sokat idegeskedtél amiatt, hogy terhes vagy, vagy sem. Volt nekem is, hogy nem jött meg kaptam rá gyógyszert és minden rendbe volt.
Mikorra várható a menstruációd?
Ha 1 hónapja vannak tüneteid, akkor azt a tesztnek már ki kellett volna mutatnia. De az is lehet lassan termelõdik a hcg a szervezetedben, viszont nem írtad mióta késik.
Egy szimpla mensikimaradás vmilyen hormongaliba miatt, szintén ilyeneket okoz! Nem biztos, hogy terhes vagy! tapasztalat, csak én épp babát szeretnék... tesztelj, ha 3-4 napnál több idõ telt el az utolsó teszt óta!
Két hét késés után már legalább egy halvány tesztnek lennie kellene. Szerintem nem vagy terhes, de ha bizonytalan vagy pár nap múlva tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: ok köszi igaz már rég teszteltem...na mindegy...
köszi szépen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!