Találatok a következő kifejezésre: A tüneteim: első egy hétben (11 db)

A tüneteim: az első egy hétben szúrkált a petefészkem, majd kezdtek érzékenyek lenni a melleim és a mellbimbóm, és ez mellé most társultak az alhasi görcsök (nem állandó), mintha meg akarna jönni (ez is már egy hete tart). Terhesség tünetei lehetnek?

Az utolsó menstruám 06.02-án volt, a kedvesemmel 06.14-én és 16-án voltunk együtt,ez id? alatt volt kb.pé. Jöv?héten kéne megjönnie 30-án mert 28 napos ciklusaim vannak.

Legjobb válasz: Bocsi, én kérdeztem, azt még elfelejtettem leírni, hogy az utóbbi egy hétben nincs étvágyam ami rám nem jellemzõ, és mivel alig eszek annak ellenére állandóan fel vagyok puffadva.

A kérdező hozzászólása: Bocsi, én kérdeztem, azt még elfelejtettem leírni, hogy az utóbbi egy hétben nincs étvágyam ami rám nem jellemzõ, és mivel alig eszek annak ellenére állandóan fel vagyok puffadva.
Terhességre utal. Csinálj tesztet.Drukkolok!!!
Lehet, h babós vagy! Ha a teszt esetleg mégis negatívat mutatna, nem szabad elkeseredni, mert azért inkább a nem várt menstruáció elsõ napjától értékelhetõ inkább az eredmény. Barátnõmnek 30 napos ciklusnál a 31dik napon még negatív volt az eredmény, pedig babós volt. Ha nem jön meg idõben, akkor 30án v utána csinálj ismét tesztet. Perzse, csak ha ez nem lesz rögtön +! Drukkolok!

Ikres kismamák, anyukák, akiknek egyes terhességük is volt már! A terhesség első napjai, hetei miben különböztek szóló illetve többes terhességnél? Erősebbek voltak a tünetek? Sejtettétek, hogy nem egy baba van?

Legjobb válasz: A 6.hétig semmiben sem különbözött onnantól rosszul voltam non-stop egészen a 13. hétig de nagyon, semmi nem esett jól alig tudtam enni, mindentõl émelyegtem stb. egyes terhességemmel 3 napig voltam rosszul.

A 6.hétig semmiben sem különbözött onnantól rosszul voltam non-stop egészen a 13. hétig de nagyon, semmi nem esett jól alig tudtam enni, mindentõl émelyegtem stb. egyes terhességemmel 3 napig voltam rosszul.
én kb. a kimaradt vérzés napjától erõs hányingerrel, mellfeszüléssel küzdöttem. Az elsõ babámnál nem voltak ilyen tüneteim.

Miért akar mindenki a fogantatás pillanatától terhességi tüneteket érezni? Tudvalevő dolog, hogy az első időben nincsenek jelek, egy héttel a mensi előtt aztán képtelenség. Mégis, újabban ez a divatos kérdés itt.

Legjobb válasz: Én kb 1 hetes terhesen már éreztem hogy valami van velem, bár akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok, rá még egy hétre derült csak ki. Szóval szerintem lehetnek nagyon korán is tünetek.

Én kb 1 hetes terhesen már éreztem hogy valami van velem, bár akkor még nem tudtam hogy terhes vagyok, rá még egy hétre derült csak ki. Szóval szerintem lehetnek nagyon korán is tünetek.
Szerintem is a menszi elmaradása ez elsõ komolyabb jel. Nekem például késik már 1 napja és tünetem sincs, majd meglátjuk.
Én is akartam babát, és nekem csak az tûnt fel, hogy nem vérzek... És csak pár nappal a nemvárt után éreztem elõször, hogy fáj a mellem... km tünetek:) Addig semmit sem sejtõ voltam, tünetek nélkül...
Az okot nem tudom igazából, az egy dolog, csak, hogy sokan akarnak babát. Nem itt, máshol azt is olvastam, hogy a 37 fok feletti hõ tuti terhességet jelent. Van egy kedvenc szavam amit úgy hívnak, hogy babaprojekt. (még elegánsabban babaproject) Szent meggyõzõdésem, hogy sokan a babát is egy fajta teljesítmény kényszerként élik meg.... Ha már meg van az állás, a lakás, kocsi stb... akkor ez következik. Nem tudok azzal sem egyetérteni ha valaki az elsõ pillanattól kezdve a tudományosság jegyében hõmérõvel és minden féle tesztekkel szereli fel magát. Szent meggyõzõdésem, hogy ha valaki egészséges és védekezés nélkül rendszeres nemi életet él akkor is ha teherbe asik, ha közben nem agyal agyon, hogy most vajon elcsípte-e pét vagy nem. Tényleg lazítani kellene egy kicsit... Egy baba életében az elsõ két hét amit még el tud titkolni elõlünk, nem kellene ennek az idõszaknak a varázsát elvenni.
Mert sajnos ha az ember ennyire a baba kérdéssel foglalkozik, akkor mindent annak vél, hogy baba van a dologban. Ha pisilni kell, azért mert írják tünetnek, ha fáj a cici, akkor azért. És egy idõ után az ember agya el is hiszi, hogy vannak tünetek, és a test produkálja is. Egészen a negatív tesztig! Sokkal jobb lenne, ha mindenki el tudná terelni mással a gondolatait és a babadolog tényleg meglepi lenne! :-)
Ezt már én is megfigyeltem, hogy tegnap voltak együtt ma meg már hányingere van, de félre téve a viccet sztem ezt olyanok írják akik nagyon szeretnének babát.:->>>
A kérdező hozzászólása: JELEKrõl van szó, nem megérzésrõl. Arról, hogy többet jársz pisilni, hánysz, melled feszül, fáj, görcsöl a hasad. Mert ezt keresik magukban eleinte a febr 4-5-re nem várók, és most a 11-13-ra nem várók.
A válaszom a 16:33-asra volt válasz. Azt akartam érzékeltetni, hogy hiába megy minden a biológiai úton, ha az elme blokkolja a történéseket. Amirõl Te beszélsz, az megint más kérdés. Az alapján amiket mondasz, megkérdezhetem, hogy voltál már valaha babás? A megérzések, az ösztönök sok nõt megleptek eddig már. Az ember nem is gondolná, hogy ilyen is van. Mikor megérzed az alsó emeleten, hogy felébredt a gyereked a felsõ szinten lévõ szobában, mikor megérzed, hogy igen, most sikerült a baba. Ezek léteznek és nem megmagyarázhatóak tudományosan. És ha azok amiket az elõzõ üzimben is írtam és mint most is példákat, a tudomány elfogad, akkor fogadjuk el mi is. Én sem vagyok a földtõl elrugaszkodott ember, hiszen én is reál területen diplomáztam tanári és mérnöki szinten is. De ezek már alátámasztott tények.
A kérdező hozzászólása: 16:59: egy nyelvet beszélünk. Csak ezt hogy magyarázd el annak, aki váltig hajtogatja, hogy õ márpedig már másnap ÉREZTE a tüneteket? Mert engem meggyõztél és azt hiszem, én is Téged, bár nagy gyõzködésre nem volt szükség kettõnket illetõen.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: (16:45) nem igazán értem, hogy kötõdik az, amit mondasz a kérdéshez. Igen, igazad van, valóban az emberi elme csodálatos. De ahogy Te pszichológiát tanultál fõsulin, úgy én képzésileg biológus PhD-hallgató vagyok. Úgy gondolom, hogy a biológiai folyamatok elõbb biológiai és csak utána pszichológiai alapozottságúak. Biológiai valúság, hogy az elsõ pár napban az anyai szervezet készül egy dologra, ami bekövetkezik, vagy nem. De nem tudja, hogy be fog következni, õ mindig felkészül rá. Semmivel sem mûködik másképp, mint akkor, amikor nincs megtermékenyülés. El kell választani a két folyamatot.
A kérdező hozzászólása: 16:29, 16:33: IGEN! Pontosan úgy gondolom én is, ahogy 16:29 válaszoló, és aki tüneteket érez, az bizonyára nem akkor esett teherbe, amikor a naptár szerinti ovulációja volt, hanem "programon kívüli" ovulációval. Õk nyilván eltolódnak a naptár-idõpontoktól, és õk a KIVÉTELEK. 16:33 Neked abban van nagyon igazad, hogy a beágyazódás elõtt azért nincs lehetõség jeleket érezni, mert az embrió mégcsak nem is ingerli a méh nyálkahártyáját, nemhogy beleágyazódjon. Így az anya szervezetét nem tudja befolyásolni. És igazából ha belegondolunk a ciklusunkba: ovuláció után 7-10 nappal éri el a méhnyálkahártya a legnagyobb vastagságot, azért, hogy HA megtermékenyül a petesejt, akkor addigra leér a méhbe és belefúrja magát. A kivételeknél ez érzõdik, a nõk nagy részénél nem. Ha nincs megtermékenyült petesejt, tehát ha nem fúrodott bele semmi se a nyálkahártyába, akkor ez leválik és kiürül. Ezzel azt akartam megmutatni a 4-5 topikosoknak, hogy a megtermékenyített petesejt és az anyaméh fejlõdése addig a pontig, amíg beágyazódik, két KÜLÖNÁLLÓ folyamat, amelyek NEM befolyásolják egymást. Ebbõl kifolyólag nem érzõdik.
Uh, azóta már írtak, így inkább úgy írom, a 16:08-as.
A kérdező hozzászólása: Lányok, nem tudom, ki pontoz le Titeket. Illetve sejtem, de nem meri felvállani. Sajnálom...
Kedves kérdezõ ! Azért a megbántás nem volt benne a pakliban!!! Ezennel befejeztem. Senkit nem akartam meggyõzni, csupán szeretek véleményt cserélni és ezáltal ítélkezni magam felett is. A bunkó beszólást pedig mellõzd és most már nem csodálom, hogy ki lettél utálva a másik kérdésbõl. Ne ítélkezz felettem!!!!!! Nincs szükség ilyen emberekre a világban!
Ez igaz hiszen az embernek vannak megmagyarázhatatlan megérzései. Nekem is voltak ilyenek. Van aki érzi van aki nem de ha az hogy errõl beszélgethetnek az számukra megnyugvást, vagy reményt adhat akkor mindegy hogy igaz-e és tényleg érezhetõ-e. Én viszont azt nem tudom elfogadni azok miatt amit korábban fent leírtam, hogy a rágörcsölés és ezzel való foglalkozás a sikert befolyásolja!! Sokan itt is azt tanácsolják hogy ne foglalkozzanak ezzel és lehet hogy akkor sikerül. Nos én ezzel nem értek egyet, mert ilyen szinten szerintem nincs összefüggés.
Kicsit elcsúsztak a válaszok. Az utolsó üzimet a 17:03-as kommentedre írtam. Megyek, Nekem van jobb dolgom is, hazajött a férjem és vannak gyermekeim is. Inkább velük foglalkozom! Ha normális mederben zajlott volna továbbra is a beszélgetés, akkor nagyon szívesen folytattam volna, mert élvezetes volt.
Ja és igazán azért olyan elkeserítõ a baba nem sikeredése mert ezt egyáltalán nem tudjuk befolyásolni és ez az embereket nagyon megrémíti. Hiszen ha befolyásolni nem tudjuk akkor lehet hogy soha nem fog sikerülni?? Ez az érzés olyan mint a gyász több fázisa van. Elkeseredés hogy milyen igazságtalan az élet, düh: nekem mért nem lehet ha annak is van aki nem akarja és eldobja, megöli, bizonytalanság: talán nem is lehet ezt követõen lehet csak megnyugodni, beletörõdni. Mindegy hogy tudományosan biológiailag mi a helyzet, hiszen ezeknek a nõnek az egymás támogatása, az az egyszerû ember igény hogy nem vagyok egyedül és mások megértenek segít feldolgozni, segít reménykedni és biztatnak mások mikor már magad sem hiszel benne. Azért beszélnek a tünetekrõl mert mástól olyan jó hallani hogy nem reménytelen és lehet hogy most sikerül, hogy tudjon megnyugodni és pozitívan elõre nézni.
A kérdező hozzászólása: 17:22: nem Téged akartalak megbántani, és ezúton bocsánatot is kérek, ha úgy érzed, Rád irányítottam amit mondtam, mert NEM. Sõt, egyáltalán senkit sem akarok bántani, de akkor elvárom azt, és jogosan (!), hogy engem SE bántsanak se itt, se máshol. Nem vagyok hülye sem, pszichésen sérült sem, viszont könnyen kihoz a sodromból az, ha azt kapom, amit túl: egy túlbuzgó, magát az etalonnak képzelõ személy (aki még magyarul sem ír helyesen egyébként...) lehülyéz. 17:26. Újra csak azt kell mondjam: egyetértek. Én már azon túl vagyok, hogy lessem a testem minden rezdülését, mert nem segített sem elõre, sem hátra nem vitt. Be kell lássuk, vannak dolgok még a saját testünkben is, amit nem tudunk befolyásolni. Én szerencsére ezen túlvagyok. Megkaptam a baj gyökerét, és kezelem, és röhögöm a régi önmagamat.
Irigyellek, én még ezen nem tudtam magam túltenni. Érzem a testem jeleit de már én is megtanultam, hogy ez nagyon becspós, így már nem fogom õket fel terhességi jelként. Én a düh fázisában vagyok, és nem értem, hogy miért velem történik ez, míg körülöttem egyre több kismama van és úgy érzem csak nekem nem sikerül. Egyébként reménytelenség még amit érzek és félek mivel nem tudom befolyásolni. Csak azt érzem hogy nagyon vágyok valamire amit nem kaphatok meg és nem értem miért? Remélem én is túl tudok lépni. Csak az a baj, hogy akinek egybõl sikerült (körülöttem szinte mindenki ilyen) nem érti ezt meg, hogy ez nekem mennyire fáj, csak legyint hogy majd sikerül. Én azonban ezt már elképzelni sem tudom.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ne irigyelj... nem akarom kiteregetni a helyzetemet, de nem lélekemelõ. Kérlek, írj privit, el akarom mondani, és hátha együtt könnyebb lesz, talán tudok egy-két dolgot tanácsolni, remélem, segíthetek. Köszönöm.
és azért más ha valakinek a második vagy harmadik gyerek nem sikerül, mint az elsõ.
Igen, ez könnyen elképzelhetõ és logikus is. Mondjuk mi abban a hónapban (is) csak egyszer voltunk együtt, tehát egész biztos, hogy akkor estem teherbe. utolsó elõtti
Azért arról felvilágosíthatnátok, hogy a nem rágörcsölés, és a baba dolgon való gondolkodás, hogy befolyásolja a fogantatást, miért mondja mindenki, hogy ezért nem sikerül. Ha jól tudom ha egy nõnek van peteérése és jókor vannak együtt, lehet baba. Azt mondja mindenki hogy az elsõ két hétben a mensi kimaradásig amíg a beágyazódás le nem zajlik kapcsolat sincs az anyával, ezért tünet sem lehet, akkor a rágörcsölés a fogantatást hogy befolyásolhatná? Hiszen sem a petesejtnek sem a spermiunak nincs kapcsolata az anya szervezetével!! Akkor a gondolat, hogyan befolyásolná ezt?Megérzi a petesejt a rágörcsölést? azt még el tudom fogadni, hogy az idegesség miatt nincsen peteérés... de ez ritka. Úgyhogy a rágörcsölés és a baba késése közötti összefüggés nem létezik. amgy aki azt mondja hogy a kimaradt mensi elõtt érezte hogy terhes ezt már utólag mondja, illetve utólag veszi számba a tüneteket.
A kérdező hozzászólása: Igen, igazad van. Én is NAGYON szeretnék babát, de nem fogok azért hülyét csinálni magamból...
A kérdező hozzászólása: Olyan jó, hogy egyetértetek velem! Mert egy másik topicban én voltam a gonosz és rosszféle, mert fel mertem hívni a figyelmet, hogy azért idõ kell, amíg valami lesz. Már pszichológushoz akartak küldeni, hogy nekem lelki gondjaim vannak, pedig szerintem pontosan nekik van az, ha oculáció után 1 héttel jeleket keresnek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: a kevés kivétel közé tartozol...
A kérdező hozzászólása: Utolsó: nagyon fején találtad a szöget.
Szerintem van, aki megérzi a beágyazódást, de ritka, az igazi jelek menszi elõtt pár naptól kezdõdhetnek, de inkább ha kimarad a vérzés. Az pedig, hogy valakinek fáj a cicije, lehet a menszi elõjele is. Én sokat járok pisilni, de nem hinném, hogy ez tünet lenne, mert ismerem magam, és önmagában ez nem is lehet tünet, maximum sok más terhes tünettel együtt. Azt viszont hiszem, hogy vannak kivételek és biztosan van olyan is, aki már menszi elõtt érzi, hogy valami nem stimmel és be is igazolódik, de ez ritka.
A kérdező hozzászólása: Ezzel is egyet tudok érteni, hogy VAN AKI, de ahogy mondod: õk a kivételek. És nem lehetünk mindnyájan azok... nem?
Sziasztok, én nagyon akartam babát, mértem az ovulációt, amikor volt, tettük a dolgunkat. Másnap reggel kiraktam a rókát, azt hittem vírus (és azt gondoltam, hogy oda a hónap, mert ha beteg az ember, akkor nem nagyon lesz terhes), de az voltam. Magam sem hittem, de a doki szerint lehetett 48 órán belül, holott normálisan középidõben ovulálok.... Persze nem ez a normális, valóban az elsõ egzakt jele a babának az elmaradt vérzés, de már elõtte is van akinél jelentkezhet más tünet. Nekem is a "java" (rendszeres hányás, mell panaszok, nyálzás, stb.) a késést követõen fordultak elõ. Kérlek benneteket, azért, mert tényleg sok mindenben igazatok van ne bántsátok azokat, akik egy pisit is a babának tulajdonítanak, biztos már nagyon szeretnék azt a Csöppséget, persze a stressz nem segít, de ha reménykedik attól még nem lesz baa senkinek!
A kérdező hozzászólása: Szerintem Te sem gondoltad akkor, hogy terhes vagy. És nem bántás, amit leírunk, csak olyan fura. Igenis, többet iszik, többet pisil, és akkor paff õ terhes. Aztán megjön és kifekszik, hogy elment... térjünk magunkhoz, lányok...
A babaprojekt szót én is szoktam használni:) Nincs teljesítménykényszer, csak jó lenne, ha jönne. Nem görcsölök rá, nem kreálok magamnak tüneteket. Azt szoktam mondani, hogy minden fejben dõl el. Sajnos ha valaki nagyon akar valamit, adott esetben gyereket, és állandóan ezen rágódik, utána olvas, beszélget errõl (akár ezen a honlapon is), akkor elõbb-utóbb elhiszi, hogy ezek a tünetek neki is megvannak. Aztán jön a csalódás vagy nem. Természetesen vannak kivételek. Ne bántsátok õket. Lehet, nekik így könnyebb. Egy-két negatív teszt után úgyis átgondolják az egészet. Sok sikert mindenkinek!
szerintem is igaz, amit írt az elõzõ hozzászóló, egy-két korai negatív teszt, amikor az ember a saját bõrén tapasztalja, hogy mi a helyzet, aztán leáll a dologról, ha negatívak a tapasztalati, de ezt tényleg a bõrén érzi az ember. És szerintem ez egészséges, hogy megtapasztalja, legközelebb nem csinálja.
Hát, lehet, hogy én kivétel vagyok, de nekem egyik terhességem során nem voltak azok a tipikus terhességi tüneteim.. szerencsére:9 Azok, akik nagyon várják a babát és minden gondolatuk csak körülötte forog, azok igyekeznek minden pici jelbe belekapaszkodni..szerintem.
A kérdező hozzászólása: Aki a 4-5-és topikból jön lepontozni a válaszolókat, maradjon ott.
16:08-as vagyok. Én onnan jöttem, de senkit nem pontozok le soha. Mindenkinek van egy véleménye, nem gondolom, hogy jogom van ítélkezni. És nem gondolom, hogy valaki "bosszúból" pontozna le. Legalábbis nagyon remélem. Lehet, hogy egyszerûen csak vannak akik benéztek ide és úgy pontoztak, ítélnek. Nem?
A kérdező hozzászólása: Nem. Túl érezhetõ volt az ellenszenv mindenkivel szemben, aki az ellenkezõ oldalt képviseli. De itt elmondhatom, és nem tudtok lepontozni, érted?
En arra is gondoltam csajok, hogy letezik nagyon sok olyan no is aki nem pont a kozepidoben esik teherbe hanem mondjuk mensi utan nem sokkal lesz egy spontan peteerese. (Itt nem azokra gondolok akik ismerik a testuket es homeroznek mert ok egyertelmuen tudjak mikor van pe.). Igy ok mar kozepidoben egy hetes terhesek es nem is tudnak rolla. Aztan eltelik ket het es jonnek a tunetek. Igy persze, hogy letezik olyan akinek egy hettel korabban intenziv tunetei vannak. A masodik csoportba tartoznak azok akik pont kozepidoben fogantak meg igy nalluk kesobb jelentkeznek a tunetek amikor kimarad mar a mensi. Es a harmadik csoportba tartoznak azok akiknek elcsuszik egy picit a peteeres es ok viszont meg a nemvart napjan is negativat tesztelnek es tunetuk sincs. Ha ezt a harom csoportot osszevetjuk nem csoda, hogy van akinek van tunete van akinek nincs es csak kesobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: még egyszer: mintha magamat hallanám!

Több mint egy hete jött meg. Csináltam 2 pozitiv tesztet tüneteket mégse érzek. Első gyereknél fájt nagyon a cicim, most nem fáj. Semmi jelét nem érzem, ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt, csak reggel kv-t nem tudtam inni jópár hetesen :)

Szia! Nekem semmilyen terhességi tünetem nem volt, csak reggel kv-t nem tudtam inni jópár hetesen :)
Ez normális dolog nagyon az elején lehetsz. Bár azaz igazság, hogy amíg az orvos nem igazolja a terhességet, addig más is lehet. Olvasd el a teszt dobozában a tájékoztatót, mert akkor is pozitív eredményt mutat, ha valamilyen nõgyógyászati eltérés lehet, méhben, petefészekben. Valószínûleg nem errõl van szó, de keresd fel mielõbb a nõgyógyászt és feltétlenül jelezd felé, hogy ha terhes vagy mi a szándékod megtartod-e vagy sem még a vizsgálat elõtt, ugyanis máshogy vizsgálják azokat, akik meg szeretnék tartani a babát.
Jó reggelt, gratulálok! Ha pozitív a teszted, akkor terhes vagy, a tünetek általában a 6-7 hét környéén jelentkeznek, de minden terhesség más. Nem tudom hogy az elõzõ válaszoló miért feltételezi hogy nem akarod megtartani a babát, mindenesetre gratula és minden jót nektek! 21 hetes + 20 hós
Normális. Én is a második babámat várom és semmilyen tünetem nincs eddig, a 9. hétben vagyok. Az elsõ babánál már az elmaradt mensi után nagyon fájt a mellem, illetve a hasam is görcsölgetett enyhén. Más tünetem akkor sem volt, most még ezek is elmaradtak. Nah jó, az elmúlt héten már igénylem a délutáni alvást és gyakrabban járok pisilni. De az elsõ terhességnél nem csak a délutáni alvást igényeltem, hanem az egész elsõ trimesztert át tudtam volna aludni, ha lehetett volna. Gratulálok!
Ha volt menzid, az nagyon nem normális. Nem akarlak megrémíszteni, de menj el dokihoz. Nekem az mondta, ha terhesség elején is van valaki, a vérzés vetélést jelent. Nekem ez így sehogy nem áll össze, hogy volt menzi aztán terhesnek hiszed magad. Drukkolok nagyon hogy sikerüljön, de minél hamarabb menj orvoshoz!

Egy hete voltam még csak a párommal és hányingerem van. Ez lehet a terhesség elsö tünete vagy még tul korai lenne és csak beképzelem?

Legjobb válasz: Biztosan nem a terhesség jeleit érzed, hiszen azok késõbb jelentkeznek. Elsõ a mellfeszülés a mensi ideje körül és elmaradása után, majd ezután a szagundor, a hányinger émelygés a 5-6-dik hét után kezdõdik. Egy kétgyermekes anyuka

Biztosan nem a terhesség jeleit érzed, hiszen azok késõbb jelentkeznek. Elsõ a mellfeszülés a mensi ideje körül és elmaradása után, majd ezután a szagundor, a hányinger émelygés a 5-6-dik hét után kezdõdik. Egy kétgyermekes anyuka
Én nem zárnám ki teljesen, hogy azért van, de egyébként még korai lenne érezned! Kb most vagy a beágyazódásnál, ilyenkor még nem szokott jelentkezni tünet, bár hallottam ismerõsi körben olyat, hogy már az együttlétük utáni napon tudta, hogy sikerült, és így is volt! Kb 1 hét múlva akár tesztelhetsz is, halványan már megjelenhet csík... de érdemes megvárni, hogy késsen.

Lehet a korábbi császármetszés miatti a tünetem? Az első gyereket császárral szültem 5 éve. Most 34 hetes vagyok. A terhesség első felében is éreztem, illetve most egy pár hete ismét, sokszor nem tudok kiegyenesedni,

pl. cip?húzás után vagy ha kiszállok az autóból.Olyan mintha rövid lenne a hasamban valami és ha megpróbálok felállni, húzódik és borzalmasan fáj, sokszor percekig eltart, mire végre elengedi az a húzódás és tényleg fel tudok állni. Ameddig el nem engedi, nem tudok, de nem is merek felállni, félek, nehogy kiszakadjon valami. Az orvosomnak mondtam már, folyamatosan ellen?rzi a hegemet UH-al, nincsenek méhösszehúzódásaim, ennek ellenére szedek 1000 mg magnéziumot, nem talál semmi bajt. Korábbi császárosok éreztek ilyet a következ? terhesség alatt?

Legjobb válasz: Az elsõt én is császárral szültem, és szintén 5 év után voltam terhes a másodikkal. Nekem nem volt ilyen gondom, nem éreztem olyat amit leírtál. Pedig én is sokat hajolgattam, meg gugoltam, még a vége felé többen megjegyezték, hogy milyen fitt vagyok:) Lehet azért, hogy neked attól van, de én nem tapasztaltam semmi ilyet.

Az elsõt én is császárral szültem, és szintén 5 év után voltam terhes a másodikkal. Nekem nem volt ilyen gondom, nem éreztem olyat amit leírtál. Pedig én is sokat hajolgattam, meg gugoltam, még a vége felé többen megjegyezték, hogy milyen fitt vagyok:) Lehet azért, hogy neked attól van, de én nem tapasztaltam semmi ilyet.
Szia! Én is 4 éve lassan, hogy császárral szültem, most vagyok 33 hetes. Sajnos nekem is nagyon húzódik a mûtét helye, olyan érzés mint ha feszítené szét ott. Nekem is nézik a heg vastagságát. Szerintem nincs semmi gond, csak hát ott az mégis egy mûtéti heg és ahogy nõ a méh, sajnos feszül. Megkérdezhetem, hogy Te most hogy fogsz szülni? Ismét császárral?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nem vagyok egyedi eset. Szerencsére nem mindig "akad be", van hogy napokig sem, ettõl eltekintve én is teljesen fitt vagyok, azt az elõbb már szégyeltem leírni, még többen elborzadnak, hogy legutóbb uszodában úszás közben jött rám. Az elõzõ terhesség azért lett sürgõsségi császár, mert nem volt teljesen befordulva, de nem jött be a próbálkozás és elakadt a feje. Most kb. 1 hete teljesen be van fordulva, csak nincsen lesüllyedve (korai is lenne még), normál szülésre készülünk, hacsak nem jön közbe valami probléma. Az elsõ kisfiú, most kislány és a kislányokat ügyesebbnek tartják. Majd látjuk! Neked mit mondtak, mire számíthatsz?

Tisztelt Doktor Úr! Nemrégibem kevert fertőzést állapítottak meg! Dalacint kaptam, ami az első pár használat után megszüntette a tüneteket és Lactofeelt használtam utána! Múlt heti vizsgálat során az orvos normálisnak talált mindent, ezért csak egy doboz

Tisztelt Doktor Úr! Nemrégibem kevert fertőzést állapítottak meg! Dalacint kaptam, ami az első pár használat után megszüntette a tüneteket és Lactofeelt használtam utána! Múlt heti vizsgálat során az orvos normálisnak talált mindent, ezért csak egy doboz fluconert írt fel, amit a párommal együtt szedtünk be, vagyis holnap vesszük be az utolsó szemet! A kérdésem az lenne, hogyha holnap elfogy a gyógyszer, nincs tünetem és az orvos is rendben talált mindent, akkor már óvszer nélkül is együtt lehetünk? A másik kérdésem az lenne, hogy mit tudna ajánlani az ilyen fertőzésekkel szemben, van-e valami amivel megelőzhetném, ellenállóbbá tehetném a szervezetemet ellenük! Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A kezelés befejezése után, amennyiben panasz nincsen, lehetséges a nemi élet. A fertőzések megelőzésére, az ellenállóképesség fokozására a Vitagyn C hüvelykrémet tudom javasolni, mert igen kedvező tapasztalatok vannak a készítménnyel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A kezelés befejezése után, amennyiben panasz nincsen, lehetséges a nemi élet. A fertőzések megelőzésére, az ellenállóképesség fokozására a Vitagyn C hüvelykrémet tudom javasolni, mert igen kedvező tapasztalatok vannak a készítménnyel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Nemrégibem kevert fertőzést állapítottak meg! Dalacint kaptam, ami az első pár használat után megszüntette a tüneteket és Lactofeelt használtam utána! Múlt heti vizsgálat során az orvos normálisnak talált mindent, ezért csak egy doboz

Tisztelt Doktor Úr! Nemrégibem kevert fertőzést állapítottak meg! Dalacint kaptam, ami az első pár használat után megszüntette a tüneteket és Lactofeelt használtam utána! Múlt heti vizsgálat során az orvos normálisnak talált mindent, ezért csak egy doboz fluconert írt fel, amit a párommal együtt szedtünk be, vagyis holnap vesszük be az utolsó szemet! A kérdésem az lenne, hogyha holnap elfogy a gyógyszer, nincs tünetem és az orvos is rendben talált mindent, akkor már óvszer nélkül is együtt lehetünk? A másik kérdésem az lenne, hogy mit tudna ajánlani az ilyen fertőzésekkel szemben, van-e valami amivel megelőzhetném, ellenállóbbá tehetném a szervezetemet ellenük! Köszönöm

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A kezelés befejezése után, amennyiben panasz nincsen, lehetséges a nemi élet. A fertőzések megelőzésére, az ellenállóképesség fokozására a Vitagyn C hüvelykrémet tudom javasolni, mert igen kedvező tapasztalatok vannak a készítménnyel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A kezelés befejezése után, amennyiben panasz nincsen, lehetséges a nemi élet. A fertőzések megelőzésére, az ellenállóképesség fokozására a Vitagyn C hüvelykrémet tudom javasolni, mert igen kedvező tapasztalatok vannak a készítménnyel. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
A kérdező hozzászólása: 2hete késik és ez miatt picit aggodom mert ha az vagyok nem tudom hogy mondjam meg a szüleimnek.
Szia! Mindenképp csinálj akkor holnap reggel egy tesztet, ha terhes vagy akkor az a teszt tuti pozitív lesz, ha nem pizitív, akkor menj el orvoshoz, mert valóban valami hormonális oka lehet, hogy nem jött meg , vagy túl sokat idegeskedtél amiatt, hogy terhes vagy, vagy sem. Volt nekem is, hogy nem jött meg kaptam rá gyógyszert és minden rendbe volt.
Mikorra várható a menstruációd?
Ha 1 hónapja vannak tüneteid, akkor azt a tesztnek már ki kellett volna mutatnia. De az is lehet lassan termelõdik a hcg a szervezetedben, viszont nem írtad mióta késik.
Egy szimpla mensikimaradás vmilyen hormongaliba miatt, szintén ilyeneket okoz! Nem biztos, hogy terhes vagy! tapasztalat, csak én épp babát szeretnék... tesztelj, ha 3-4 napnál több idõ telt el az utolsó teszt óta!
Két hét késés után már legalább egy halvány tesztnek lennie kellene. Szerintem nem vagy terhes, de ha bizonytalan vagy pár nap múlva tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: ok köszi igaz már rég teszteltem...na mindegy...
köszi szépen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!