Találatok a következő kifejezésre: A tüneteim: első egy (24 db)

Koraterhességben normálisak ezek a tünetek? Első babás vagyok, kéne egy kis segítség.

5 hetes vagyok, és egy hete érzem a következ?ket: elég gyakran mejön érzés,ami olykor a derekamba nyilall, felfújódás, sokszor olyan apróbb görcs, mint, amikor WC-re kell menni az embernek, de aztán ha elmegyek, nem "történik semmi" (elnézést). Néha szúrkálás, nyilallás a petefészek környékén.

Legjobb válasz: Persze, normális. A megjon érzés meg majd elmulik késobb. 24 hkm

Persze, normális. A megjon érzés meg majd elmulik késobb. 24 hkm
teljesen normális tünetek, nekem is ez volt, én én is izgultam, sõt úgy mentem minden alkalommal WC re hogy azon izgultam, hogy mi lesz.De lassan elmúlik. boldog babavárást. 28+2 km
Egyél magne b6-ot, az jót tett nekem.
Jaj, de irigyellek ezekért a tünetekért! :) )
Ezek teljesen normálisak, ahogy már írták, a görcsökre szedhetsz magne B6-ot, napi 3x1-et. Sok pihenés, és minél kevesebb stressz. Boldog babavárást!
Hasonló korú terhes vagyok, gratulálok. Nekem már a második babám. Tök normális tünetek és még a másodiknál is eszembe jut, hogy vajon minden ok lesz-e. Biztos minden rendben lesz, kitartást!
Igen, nekem is ugyanezek voltak. A MagneB6 tényleg használ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok! Jól esik a bíztatás. Mindenkinek boldog babavárást!

A tüneteim: az első egy hétben szúrkált a petefészkem, majd kezdtek érzékenyek lenni a melleim és a mellbimbóm, és ez mellé most társultak az alhasi görcsök (nem állandó), mintha meg akarna jönni (ez is már egy hete tart). Terhesség tünetei lehetnek?

Az utolsó menstruám 06.02-án volt, a kedvesemmel 06.14-én és 16-án voltunk együtt,ez id? alatt volt kb.pé. Jöv?héten kéne megjönnie 30-án mert 28 napos ciklusaim vannak.

Legjobb válasz: Bocsi, én kérdeztem, azt még elfelejtettem leírni, hogy az utóbbi egy hétben nincs étvágyam ami rám nem jellemzõ, és mivel alig eszek annak ellenére állandóan fel vagyok puffadva.

A kérdező hozzászólása: Bocsi, én kérdeztem, azt még elfelejtettem leírni, hogy az utóbbi egy hétben nincs étvágyam ami rám nem jellemzõ, és mivel alig eszek annak ellenére állandóan fel vagyok puffadva.
Terhességre utal. Csinálj tesztet.Drukkolok!!!
Lehet, h babós vagy! Ha a teszt esetleg mégis negatívat mutatna, nem szabad elkeseredni, mert azért inkább a nem várt menstruáció elsõ napjától értékelhetõ inkább az eredmény. Barátnõmnek 30 napos ciklusnál a 31dik napon még negatív volt az eredmény, pedig babós volt. Ha nem jön meg idõben, akkor 30án v utána csinálj ismét tesztet. Perzse, csak ha ez nem lesz rögtön +! Drukkolok!

Lehet a korábbi császármetszés miatti a tünetem? Az első gyereket császárral szültem 5 éve. Most 34 hetes vagyok. A terhesség első felében is éreztem, illetve most egy pár hete ismét, sokszor nem tudok kiegyenesedni,

pl. cip?húzás után vagy ha kiszállok az autóból.Olyan mintha rövid lenne a hasamban valami és ha megpróbálok felállni, húzódik és borzalmasan fáj, sokszor percekig eltart, mire végre elengedi az a húzódás és tényleg fel tudok állni. Ameddig el nem engedi, nem tudok, de nem is merek felállni, félek, nehogy kiszakadjon valami. Az orvosomnak mondtam már, folyamatosan ellen?rzi a hegemet UH-al, nincsenek méhösszehúzódásaim, ennek ellenére szedek 1000 mg magnéziumot, nem talál semmi bajt. Korábbi császárosok éreztek ilyet a következ? terhesség alatt?

Legjobb válasz: Az elsõt én is császárral szültem, és szintén 5 év után voltam terhes a másodikkal. Nekem nem volt ilyen gondom, nem éreztem olyat amit leírtál. Pedig én is sokat hajolgattam, meg gugoltam, még a vége felé többen megjegyezték, hogy milyen fitt vagyok:) Lehet azért, hogy neked attól van, de én nem tapasztaltam semmi ilyet.

Az elsõt én is császárral szültem, és szintén 5 év után voltam terhes a másodikkal. Nekem nem volt ilyen gondom, nem éreztem olyat amit leírtál. Pedig én is sokat hajolgattam, meg gugoltam, még a vége felé többen megjegyezték, hogy milyen fitt vagyok:) Lehet azért, hogy neked attól van, de én nem tapasztaltam semmi ilyet.
Szia! Én is 4 éve lassan, hogy császárral szültem, most vagyok 33 hetes. Sajnos nekem is nagyon húzódik a mûtét helye, olyan érzés mint ha feszítené szét ott. Nekem is nézik a heg vastagságát. Szerintem nincs semmi gond, csak hát ott az mégis egy mûtéti heg és ahogy nõ a méh, sajnos feszül. Megkérdezhetem, hogy Te most hogy fogsz szülni? Ismét császárral?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nem vagyok egyedi eset. Szerencsére nem mindig "akad be", van hogy napokig sem, ettõl eltekintve én is teljesen fitt vagyok, azt az elõbb már szégyeltem leírni, még többen elborzadnak, hogy legutóbb uszodában úszás közben jött rám. Az elõzõ terhesség azért lett sürgõsségi császár, mert nem volt teljesen befordulva, de nem jött be a próbálkozás és elakadt a feje. Most kb. 1 hete teljesen be van fordulva, csak nincsen lesüllyedve (korai is lenne még), normál szülésre készülünk, hacsak nem jön közbe valami probléma. Az elsõ kisfiú, most kislány és a kislányokat ügyesebbnek tartják. Majd látjuk! Neked mit mondtak, mire számíthatsz?

Egy hete voltam még csak a párommal és hányingerem van. Ez lehet a terhesség elsö tünete vagy még tul korai lenne és csak beképzelem?

Legjobb válasz: Biztosan nem a terhesség jeleit érzed, hiszen azok késõbb jelentkeznek. Elsõ a mellfeszülés a mensi ideje körül és elmaradása után, majd ezután a szagundor, a hányinger émelygés a 5-6-dik hét után kezdõdik. Egy kétgyermekes anyuka

Biztosan nem a terhesség jeleit érzed, hiszen azok késõbb jelentkeznek. Elsõ a mellfeszülés a mensi ideje körül és elmaradása után, majd ezután a szagundor, a hányinger émelygés a 5-6-dik hét után kezdõdik. Egy kétgyermekes anyuka
Én nem zárnám ki teljesen, hogy azért van, de egyébként még korai lenne érezned! Kb most vagy a beágyazódásnál, ilyenkor még nem szokott jelentkezni tünet, bár hallottam ismerõsi körben olyat, hogy már az együttlétük utáni napon tudta, hogy sikerült, és így is volt! Kb 1 hét múlva akár tesztelhetsz is, halványan már megjelenhet csík... de érdemes megvárni, hogy késsen.

Hiperérzékenység lehet a terhesség első tüneteinek egyike?

Kb. 2 napja mindenen bőgök,pl. látok egy reklámot a tévében, valaki mellettem az utcán sétálva azt mesélte a barátnőjének, hogy milyen virágot vett anyáknapjára (számomra vadidegenek voltak), és ezen is elkezdtem sírni...

Legjobb válasz: Lehet, de ha terhes szeretnél lenni, akkor minden jelet annak veszel...szerintem.

Lehet, de ha terhes szeretnél lenni, akkor minden jelet annak veszel...szerintem.
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom ...

Kedves Doktor Úr! Én 31 éves vagyok és kb. egy másfél éve van hólyaghurutom. Adtak rá Monurál gyógyszert januárban, de nem múlt el tőle. Ha az első nap megiszom, amikor még enyhék a tünetek, akkor elmúlik, de januárban a 4. napom ittam meg és akkor nem ha

Kedves Doktor Úr! Én 31 éves vagyok és kb. egy másfél éve van hólyaghurutom. Adtak rá Monurál gyógyszert januárban, de nem múlt el tőle. Ha az első nap megiszom, amikor még enyhék a tünetek, akkor elmúlik, de januárban a 4. napom ittam meg és akkor nem használt. Írt fel utána a háziorvos szumetrolint de attól sem múlt el. Mindkettőtől ment a hasam, utána írt fel ceclor gyógyszert, de attól se múlt el és ment a hasam és kikészült a gyomrom. Fogytam egy hónap alatt 10 kg. Azt szeretném kérdezni doktor úrtól, lehet, hogy nőgyógyászati bajom van nem felfázásom, mert a vizelet nem csíp, csak sokat kell mennem WC-re, igaz iszom is sokat, ami kell is. Tegnap óta szedek Urulárt és egy kicsit már jobb lett, nem ég annyira ott. Ma elkezdem a Vitagyn C-t is. Januárban végülis a cickafark teától meg a medveszőlő teától javultam meg, de most 2 napja megint érzem, mindig a mentstruáció előtt egy héttel kezdődnek a tünetek. Olyan tünet van még, hogy ott lent eléggé piros, meg fáj, meg ég is. Egy éve mikor voltam urulógusnál, akkor ő azt mondta, hogy húgycsőgyulladásom van. Ő írta fel akkor a monurált is, akkor használt, de most már nem. Már nem szeretnék állandóan orvosokhoz járni, mert van egy két éves kislányom és tőle nem mindig egyszerű eljutni. Köszönöm a válaszát előre is. Üdvözlettel, Judit

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben panaszai nem szűntek, akkor mindenképpen javaslok egy ismételt urológiai és nőgyógyászati kivizsgálást. Enélkül csak találgatni lehet, ami nem visz előbbre. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben panaszai nem szűntek, akkor mindenképpen javaslok egy ismételt urológiai és nőgyógyászati kivizsgálást. Enélkül csak találgatni lehet, ami nem visz előbbre. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
nemvár elõtt 2nappal, este émelygést és ez megmaradt a pozi teszt után is 19hkm
Nekem a 6. hét környékén jött az émelygés, hányinger és onnantól kezdve folyamatosan erõsödtek. Aztán valahogy a 14. hét közepe felé múltak el.

Van egy 1.3cdti h astrám. A tünetei:Hidegen fél percig kb.hullámzik az alapjárat. Néha leáll. Amúgy pöccre indul. És hidegen ha elindulok vele 1-2szer mint ha kihagyna a motor az elsõ 1-2 km-en. Fõleg ha 1000-2000 fordulat közt. Tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: Megbízható diagnózist sajnos csak szervizben kapsz, ahol kiolvassák a hibaüzeneteket. Nálam is volt hasonló baj, bár nem Opel autónál.Esetemben a porlasztókat kellett padon bevizsgálni, valamint a nagynyomású szivattyú kapott egy mosást. A dolog végleg rendbe jött. Ezért fontos, hogy a megadott km-futás után kicseréljük a gázolajszûrõt is!

Megbízható diagnózist sajnos csak szervizben kapsz, ahol kiolvassák a hibaüzeneteket. Nálam is volt hasonló baj, bár nem Opel autónál.Esetemben a porlasztókat kellett padon bevizsgálni, valamint a nagynyomású szivattyú kapott egy mosást. A dolog végleg rendbe jött. Ezért fontos, hogy a megadott km-futás után kicseréljük a gázolajszûrõt is!

Ikres kismamák, anyukák, akiknek egyes terhességük is volt már! A terhesség első napjai, hetei miben különböztek szóló illetve többes terhességnél? Erősebbek voltak a tünetek? Sejtettétek, hogy nem egy baba van?

Legjobb válasz: A 6.hétig semmiben sem különbözött onnantól rosszul voltam non-stop egészen a 13. hétig de nagyon, semmi nem esett jól alig tudtam enni, mindentõl émelyegtem stb. egyes terhességemmel 3 napig voltam rosszul.

A 6.hétig semmiben sem különbözött onnantól rosszul voltam non-stop egészen a 13. hétig de nagyon, semmi nem esett jól alig tudtam enni, mindentõl émelyegtem stb. egyes terhességemmel 3 napig voltam rosszul.
én kb. a kimaradt vérzés napjától erõs hányingerrel, mellfeszüléssel küzdöttem. Az elsõ babámnál nem voltak ilyen tüneteim.
mikor volt a peteérésed és mennyit késik a menzeszed?
nekem bevált eddig mindig, már vagy 100 negatív tesztet csináltam :(
Nekem bejött! Többet is csináltam már, amikor nem voltam terhes, soha nem mutatott két csíkot, amikor az voltam, akkor pedig igen :) Mennyi ideje késik? Az sem mindegy! Nekem nemvárt után 3. napon lett pozitív. Tesztelj majd újra! :)
A kérdező hozzászólása: Na peteérés?nem tudom! az a baj meg sem jött még szoptatok!más fél éves a gyerek.negatív a teszt de még is olyan mintha az lennék! A tünet is az ...terveztük de lehet csalódnom kell :(
fél éves a babó, és máris tervezitek? :O huu bátor vagy :) sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: 1, 5 éves nem hat hós :)
Nem más fél éves, hanem másfél éves, kedves Kérdezõ, ezért volt félreérthetõ!
Nekem a Facelle bevált. Elég korán mutatta a fiamat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!