Találatok a következő kifejezésre: A tücskök tehetnek a lakáson (1 db)

A tücskök kárt tehetnek a lakáson belül valamiben?

A nyitott ablak mellett szinte naponta találok a lakásban tücsköt. Tudom, hogy a megoldás a szúnyogháló lenne, de nincs. Ez van.

Legjobb válasz: Nem okoz kárt! csak ha a házban egész éjjel ciripel és nem tudsz aludni :)!

Nem okoz kárt! csak ha a házban egész éjjel ciripel és nem tudsz aludni :) !


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezena hétvégén hogy van az állatkertbe a belépés?

úgy hallottam hogy a hétvégén ingyenes a belépés a fővárosi állatkertbe ez télleg igaz,vagy csak szóbeszéd?

4

A madárpókok mit csinálnak egész nap? (lakásban tartott)

Több helyen láttam már, hogy egy ici-pici kis terráriumban van. De nem csinál semmit. Azok nem futnak, meg játszanak, meg hasonlók? Nem rossz nekik olyan pici helyen lenni?

7

Segítség. A házi nyuszim tépkedi a szőrét és eszik de csont és bőr. Korábban nem volt ilyen . Mi lehet a baja?

Pár napja lett pároztatva.

2

Milyen evolúciós zsákutcákat ismertek?

Eddig egyet találtam az állatok között (kardfogú tigris) de még kellene legalább kettő. Tudtok nekem mondani? Rákerestem de nem igen találtam...

2

Hogyan szabaduljak meg a patkányoktól?

Remélem tudtok valami tuti módszert. Az udvaromon ősszel jelentek meg a patkányok. Azóta folyamatosan csapdákat teszek ki. Van élőfogó is.Kesztyűvel rakom ki a fogót,hogy ne érezze az emberszagot.Eddig fogtam hármat. Az egyiket reggelre úgy szétszedte a többi,hogy csak a bőre volt a fogóban.Ennek kb másfél hónapja. Azóta semmi! Még csak le sem csapja a fogót. Viszont a kisnyulakat elhordta a minap. Láttam is párat,szóval biztosan vannak bőven. A fogót elkerülik,a méreghez hozzá sem nyúlnak. Vettem gyöngytyúkot,hátha az riasztja,de ennek sincs eredménye. Mit csináljak??

4

Magyarországon lehet Vombatot tartani?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Vombat

2

Valaki valamit tud a vándorló tűzlepkékről?

a biosz tanárom azt mondta hogy gyűjtsek a tűzlepkéről de a vándorlóról és arról semmit sem találtam kérlek segítsetek

2

Használt már valaki tehénnél rugásgátlót? Mennyire hasznos?

2

Ez ágyi poloska? fülemen mászott éjjel elkaptam puha volt eldobtam, undorító, ez az?

Egy hete mászott egy bogár az ágyon, de nem volt olyan kerekes formája mint a poloskának, de ugyan olyan színű volt és keskenyebb, kicseréltük a huzatokat, a huzatos szekrénybe meg találtam egy kiszáradt kukacot azis ilyen barnás pirosas volt, poloska lárva megtudom hogy fehérebb, hát ez nem úgy nézett ki

aztán az ágyunk meg olyan hogy fellehet nyitni ott van csomó ruhák könyvek füzetek, azokat múltkor kiszedtem, ott is volt olyan kukac vagy mi maradvány, és ma éjjel a fülemen mászott azthittem haszálam ezért meg akartam vakarni de ahogy oda nyúltam éreztem hogy valami bogár, tök puha volt, megijedtem eldobtam, megtaláltuk az iy olyan bogár volt mint korábban, és ez rohadt undorító így nem akarok abban az ágyban aludni többet, és ha belemászott volna a fűl lyukamba?? ahj nem birok bele gondolni hánynom kell, miez??

7

Milyen bogarat láthattunk a haverjaimmal kis korunkban?

Eszembe jutott, hogy amikor még gyerekek voltunk, a haverjaimmal láttunk egy számomra ismeretlen bogarat. A bogár a földbe egy gödröt ásott, ha ebbe a gödörbe beleesett egy hangya, akkor elkezdett rá földet dobálni, és így kapta el áldozatát. Röviden ennyit tudok róla. Ez milyen bogár?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!