Találatok a következő kifejezésre: A túrórudi napba (3 db)

A túrorudi hizlal? Az sok ha napi 1-et megeszek belőle?

Legjobb válasz: Napi 1-et nyugodtan megehetsz.

Napi 1-et nyugodtan megehetsz.
igen hizlal!!!!! nemistudom erre hogy nem jottel ra.
Van olyan nap amikor megeszek vagy 6 pöttyöset is :D Sajnos kövér vagyok ez tény... de a rudi finom :D
A kérdező hozzászólása: hát igen:(
Mert másból eszel kevesebbet, vagy gyors az anyagcseréd. Aki kérdezi, nyilván más alkat.
És a Norbi rudi nagyon finom.
Egyel light rudit, vagy a Norbi rudijat, update rudit. Kulonben szerintem megehetsz belole mindennap egyet, marmint a normal rudibol is.
Ha nem fogyókúrázol, akkor nyugodtan ehetsz naponta egyet.
Szerintem rudi ügyben mind1 h hizlal e ugyse lehet róla leszokni:) amugy szerintem (nekem is azt mondják) hogy szinte túró az egész meg egy kis csoki bevonat. Azt nem tudom hogy mennyi cukor van benne. A hozzászolásokat olvasva megkívántam :D
napi 1? én minden nap min 3 mat benyomok :D ja és nem vagyok kövér ^.^
Túrót lehet enni a fogyókúra alatt, fõleg ha izmosodni is akarsz, mert szükség van a fehérjére, napi 1 vagy 2 lemehet ha kívánod, edd meg, ennyi simán belefér - legalább nem kínzásnak veszed az egészet és nem adod fel, a lényeg hogy mozogj, és ha lehet akkor délelõtt vagy legkésõbb 3ig edd meg.
1, dehogy hizlal... :D Bármit megehetsz, ha nincs meg a kalóriaszám... Bár én most 4db-ot ettem meg, és már bánom, mert fogyózom...! De majd korrigálok máson, és akkor nem lesz probléma! :D

A túrórudi melyik napba illik bele a legjobban?

Legjobb válasz: Én a 91-ik napra javasolnám,mert ott már lazábra veheted a dolgot:))

Én a 91-ik napra javasolnám, mert ott már lazábra veheted a dolgot:) )
Szerintem a fehérjenapba.
Egyik napra sem, a túró fehérje, a csokibevonat szénhidrát (cukor stb)
Én fehérjenapra a nagy szénhidráttartalom miatt (cukor, csokibevonat) nem javasolnaám, hanem inkább szénhidrát napra... Igaz, hogy a túró fehérje, de a tészta alkotóelemei (tojás, tej) is azok, tehát az a kis túró a szénhidrátnapba belefér... A fehérjanapba a csokibevonó viszont szerintem nem!

47 kg vagyok, 56-ról indultam, de emellett alacsony is! Ma ezt ettem: 1db répa, 2 db cerbona müzliszelet, 6 db abonett, 1 db alma, kb 170 g sült csirkemell, 1 db 30g-os túrórudi. Ezzel az étkezéssel nem rontottam el nagyon a napom?

Legjobb válasz: Hivatalosan elrontottad. A müzliben nincsenek tápanyagok, de hizlal, az abonett több kárt okoz mint használ, tápanyagszegény. A túrórudi édesség, több kárt okoz mint használ. Erre nem lehet mást írni, mint hogy kerülni kéne az ilyen étkezést, azaz a felsorolt 3 helyett több répát vagy almát enni. Több zöldség, több zsír és akkor jó lenne. A csirkemell végsõ soron elég hús, fehérje, de sok zöldség kellene hozzá és zsír, hogy legyen erõd. Nem cukorból (túrórudi, müzli) kellene erõt meríteni, hanem a több zöldségbõl és a több zsiradékból.

Hivatalosan elrontottad. A müzliben nincsenek tápanyagok, de hizlal, az abonett több kárt okoz mint használ, tápanyagszegény. A túrórudi édesség, több kárt okoz mint használ. Erre nem lehet mást írni, mint hogy kerülni kéne az ilyen étkezést, azaz a felsorolt 3 helyett több répát vagy almát enni. Több zöldség, több zsír és akkor jó lenne. A csirkemell végsõ soron elég hús, fehérje, de sok zöldség kellene hozzá és zsír, hogy legyen erõd. Nem cukorból (túrórudi, müzli) kellene erõt meríteni, hanem a több zöldségbõl és a több zsiradékból.
Belefér.. minden.. a rákosok, szívbetegek és 2lábon szenvedõ zsírraktárak országában minden belefér. Fõ a mérték.
Én azért nem szólnám le annyira azt a túrórudit. Ha normálisan táplálkoznál, beleférne. De így, hogy kb ezzel helyettesítetted valamelyik étkezésed, nem.
1 kommentelõ semmit nem tud egy fogyókúráról úgy látom ne hallgas rá kicsit se mond jót.
hogy mi?
nem a kaján van a hangsúly kedves elsõ kommentelõ... egyél bármit amit megkívánsz maximum tornázz 30 perccel többet ..mert ha van egy nagyon jó edzés programod akkor a kaja nem nagyon lényeg.több mozgás kevesebb gyakorikérdések puszii!
sajnos ebben az országban bárki felelõsség nélkül kirakhat a boltok polcaira bármilyen feldolgozott, cukrozott édesítõszerezett szart, az emberek pedig meg is veszik, sõt ezt tartják minõségi "ételnek".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!