Találatok a következő kifejezésre: A túlzott lehet (67 db)

Mit lehet tenni a túlzott nyáltermelődés ellen?

Egy pár éve jelentkezett ez nálam, és azóta sem múlt el. Lehet ezzel valamit kezdeni?

Legjobb válasz: Egy ismerõsömnek allergiától(olajos magvak) jött elõ túlzott nyáltermelõdés.. szerintem térj be egy dokihoz, lehet nálad is allergia. jó egészséget!

Egy ismerõsömnek allergiától(olajos magvak) jött elõ túlzott nyáltermelõdés.. szerintem térj be egy dokihoz, lehet nálad is allergia. jó egészséget!
Velem is ez van. Azt mondta a fogszabályzó orvosom, hogy rég találkozott ilyennel. Egyébként engem nem zavar..
lenyeled :D több ötletem nincsen...

Mi okozza a tulzott izzadast, mit lehet tenni ellene? Van még rajtam kivul mas is, aki tulzott izzadasban szenved?

n? vagyok, es nagyon izzadok, furdes utan 10 masodperc elteltevel tiszta viz a honomalja! aki ilyen dologtol szenved, irjon, mit hasznal, mit tesz ellene!? elegge megkeseriti az eletem!

Legjobb válasz: úgy értettem,h megtörlöd a hónaljad és úgy kened be:) minden esetben este kell,mert éjjel nem dolgoznak annyit az izzadságmirigyek!ez egy gyógyszertári lötty,nem tudom h mitõl mulasztja el az izzadást,de hatásos!

úgy értettem, h megtörlöd a hónaljad és úgy kened be:) minden esetben este kell, mert éjjel nem dolgoznak annyit az izzadságmirigyek!ez egy gyógyszertári lötty, nem tudom h mitõl mulasztja el az izzadást, de hatásos!
solutio antisudorica:) gyógyszertárban lehet venni.esténként fürdés után kell bekenned a száraz hónaljad! és el fog múlni!
"megritkittatni a verejtékmirigyeket"? És ezzel milyen orvost kell keresni? Nekem is ugyan az a problémám, és nekem nem használt a solutio sajna. És ez a mûtét mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: hu, ez már komolyan hangzik! orvosi beavatkozásba nem mennék bele...kipróbálom egyelõre a szert..még nem tudtam beszerezni...
A végsõ megoldás, hogy megritkíttatod a verejték mirigyeidet. Ha az orvos megállapítja a túlzott veerejtékezést, akkor talán még fizet is valamit a TB. Ilyenkor idegméreggel "megölik" a verejtékmirigyeket, azok nem mûködnek többé.
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom! remelem, nalunk is kaphato! mindenfelekepp venni fogok es kiprobalom, kivancsi vagyok!
ja és annyi h borzasztóan tud csípni, de ha nedves vattára öntesz belõle, és úgy kened be a hónaljad, akkor nem csíp!
A kérdező hozzászólása: *modon
A kérdező hozzászólása: csakhogy nekem nem szaraz a honaljam furdes utan! :) koszonom a valaszt! ez mi? van valami mellekhatasa? milyen modos stimulalja ez a testet? vagy a mirigyeket?
A kérdező hozzászólása: én is kipróbáltam. két hete használom, és az elsõ héten nagyon jó volt, aztán észrevettem, h ettõl a szertõl elég büdös vagyok. olyan fura ...szer-szag, vagy nem tudom, de nem tetszett, és elkezdtem, minden másnap hasznáéni, de akkor meg izzadtam, aztán használtam minden nap, és most az van, h büdös is vagyok, meg izzadok is megint... ennyire nem lehetek szerencsétlen, h mindenkinek bevált, nekem meg pont nem...

Milyen rossz hatása lehet a túlzott vöröshagyma fogyasztásnak?

Rossz lehelleten és az ég? gyomron kivül

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy az epének sem használ...de akinek nincs epeproblémája, talán még hasznos is a hagyma. Azért jó lenne tudni, mit ért a kedves kérdezõ azon, hogy túlzott.

Én úgy tudom, hogy az epének sem használ...de akinek nincs epeproblémája, talán még hasznos is a hagyma. Azért jó lenne tudni, mit ért a kedves kérdezõ azon, hogy túlzott.
És úgy tûnik, eddig sem lett baj belõle:-) /legalábbis nem írtál ilyesmit/.
Szerintem semmi. Az egészséges, talán növeli a vérnyomást.
A kérdező hozzászólása: Azt hogy imádom a hagymát és például van hogy megeszek simán 3 fejjel egy nap kenyérrel.


Hogy lehet egy férfit kizökkenteni a túlzott kényelembõl?

Úgy értem, mivel 2 éve együtt vagyunk, azt látom, hogy a barátom nemigen tesz semmit a kapcsolatunkért, csak úgy van. Jól esne néha egy aprócska ajándék, bókok, stb., amik régen meg is voltak. Amikor ezt felhozom, azt mondja, ugyanúgy szeret engem, de ennyi idõ után minek?

Legjobb válasz: Zsarolás.. Viccen kívül, alapból úgysem fogja magát megerõltetni..

Zsarolás.. Viccen kívül, alapból úgysem fogja magát megerõltetni..
A kérdező hozzászólása: Én romantikus vagyok alapból, a nyálas mint fogalom nálam a túlzott "csöpögést" jelenti. Olyan egészséges romantikára vágyom, amire minden nõ szerintem. És amit meg is kaptam eddig. Igen, nemcsak megszerezni kell egy nõt. A szakítás felajánlásán kívül van még ötletetek?
Szerintem is itt csak az ultimátum segít. Barátnõmék ugyanígy jártak, 2 év után szintén. Itt a szép szó, megbeszélés sajnos nem segít. Végül egy hónap szünetet tartottak, hogy a srác átgondolhassa mit szeretne. Azóta összekapta amgát, rendben van minden. A barátod sajnos éretlen, nem tudja hogyan kell bánni a nõkkel. Az enyni iõ után mindek, sokat elárul róla. Biztos ilyen emberrel akarsz együtt lenni? Elviselnés ezt még életed végéig?
Mi is így voltunk és én szakítottam a végén! Csak ez döbbentette rá, hogy igazam van! Azóta minden rendben van nálunk!
neked mit jelent a nyálas fogalma? sokan keverik a romantikussal.
Dugj fel a seggébe egy telefont, de elõtte vedd fel azt, hogy "I wanna play a game!", tedd be csengõhangnak és hívd fel.
találjatok ki az eddigitõl eltérõ, új közös programokat, mert ezek szülnek témát, nem csak az adott helyzetre, hanem késõbbre is, és a téma megint csak témát szülhet, így lesz mirõl beszélgetni
Tudatosítsd a fejében hogy egy nõt nem csak megszerezni kell tudni hanem megtartani is...
Atombomba?!
Háát, figyelj. Próbáltál vele beszélni. Ha erre nem vevõ, nem változik, akkor mégis mit vársz? Ha mindössze két év után enynit mond, hogy "ennyi idõ után minek", akkor szerinted 10 év múlva mi lesz? Szerintem te is nagyon jól tudod. De akkor már most szokj hozzá, hogy ilyen, hogy ha ezt az utat választod.
Ki tapad és féltékenykedik, mert ebbõl nem derül ki.
A kérdező hozzászólása: Természetesen õ, pedig nem adtam rá okot.
Apa, mindenki megpróbálja kivenni a kapcsolatából ami neki kell, és valamit belead amit õ tud. Az idõsebb nõ többet ad bele, de több is kell neki, valamit valamiért. Döntsd el, h jó üzlet-e ez avagy sem.
Szerintem csak alapból ilyen a természete. Fiatalabb lányok között is bõven akad hasonló!
Ugye azt sejted, hogy õ harminc valahány évesen már másra vágyik? Egy darabig mûködhet a dolog, de elég rövid idõ után elõjön az, hogy õ egzisztenciálisan érett férfire vágyik, akinek majd lassan szülhet gyereket. De a féltékenység mindig a féltékenykedõ önbizalmát mutatja meg, nem igazán van kibékülve magával a nõ. Ha tudná, hogy akármelyik férfit megkaphatja, akkor nem aggódna, hogy a huszonéves pasija majd huszonéves lányra fog vágyni elõbb vagy utóbb.
Hany evesek vagytok pontosan ?

Le lehet szokni a túlzott féltékenységről pszichológus segítsége nélkül? Valakinek sikerült már?

feltekenyseg

Legjobb válasz: Én exem mellett baromi féltékeny voltam, de nem ok nélkül. Azt gondoltam beteges vagyok, pedig igazából jogos volt az egész. Az új barátom ezerszer megbízhatóbb, egyáltalán nem vagyok rá féltékeny és nem érzek késztetést semmire, amire régen exemnél igen. Nem változott semmi. Szerintem mérlegeld, hogy miért vagy féltékeny, és próbálj meg azon változtatni.

Én exem mellett baromi féltékeny voltam, de nem ok nélkül. Azt gondoltam beteges vagyok, pedig igazából jogos volt az egész. Az új barátom ezerszer megbízhatóbb, egyáltalán nem vagyok rá féltékeny és nem érzek késztetést semmire, amire régen exemnél igen. Nem változott semmi. Szerintem mérlegeld, hogy miért vagy féltékeny, és próbálj meg azon változtatni.
Nem biztos, hogy pszichológus segítségére van szükséged.Ilyen a világ, szinte semmi intimitás nem maradt.És az emberek is egyre durvábbak, több a megcsalás is sajnos.

Lehet hányingerem és hasonló tünetem a túlzott számítógépezéstől?

Az utóbbi id?kben sokat gépeztem, éreztem, tudtam, hogy túlzásba viszem.

Legjobb válasz: Igen, lehet, de az is lehet a kiváltó ok, ha közben görnyedve ülsz. Vagy a nyakmerevség miatt. Mozogj közben és gyakran állj fel, illetve szerezz be ergonomikus széket.

Igen, lehet, de az is lehet a kiváltó ok, ha közben görnyedve ülsz. Vagy a nyakmerevség miatt. Mozogj közben és gyakran állj fel, illetve szerezz be ergonomikus széket.
A kérdező hozzászólása: Az az érdekes, hogy egy idõben, amíg fel nem hagytam pár napig a géppel, elég volt csak rá gondolni is és ugyanazt váltotta ki, mintha leültem volna a gép elé. Ez - ha van ilyen - akkor inkább pszichikai alapon van. Azért is tartom furcsának.
Pszichikai alapon is lehet, persze. Van aki a fáradtságtól kap hányingert simán. Én is szédülök néha a gép elõtt.
igen

Hogy lehet a túlzott stresszen úrrá lenni?

Képtelen vagyok vezetésb?l levizsgázni mert a vizsga napján olyan kétségbeesés tör rám amin képtelen vagyok ùrrá lenni. Tök jól parkolok és vezetek amùgy.de a vizsgàn blokkol az agyam....hogy tudnék ezen ùrrá lenni?

Legjobb válasz: Veszel egy nagy levegõt, és leszarsz mindent.

Veszel egy nagy levegõt, és leszarsz mindent.
Te jobban tudsz parkolni, mint az oktató! :) És jobban is vezetsz! :) Mi a stressz? Saját magadat felingerled, esetleg bebeszélsz magadnak dolgokat. Ez neked jó? Elmész kocsikázol egy kicsi, lesz utasod is! Hurrá! Minden felfogás kérdése. És önbizalom, hogy meg tudod csinálni, hiszen nálad sokkal ügyetlenebbeknek is sikerült! :) Vagy felfoghatod lazán, lesz ami lesz. Te megteszel mindent a vizsgán, a stressz csak ront a helyzeten. Úgyhogy egy jó nagy nevetés a vizsga elõtt! :) Hisz lesz ami lesz.
Igyál! Faterom annak idején tolt egy féldecit úgy ment vizsgázni. Igaz ez még valamikor a 80-as években volt. XD
Nekem a naturland nyugtató tea segített!

Mitől lehet ez a túlzott fáradékonyság, alvás kevéslés?

Mostanában túlzottan fáradt vagyok. Ha iskolából hazajövök, akkor kb. semmihez nincs kedvem, legszívesebben aludnék, de nappal sajnos nem tudok. Eleget eszem, sőt, sokat, mégis nagyon fáradt szoktam lenni. Alvással is gondjaim vannak. Alszom 8 órát átlagban és nem érzem elégnek. Borzasztóan nehezen alszom el, aztán meg reggel amikor felkelek, legszívesebben nem mennék iskolába, tojnék mindenre, mert annyira fáradt vagyok. Hiába alszom elegendőt, mert azt mondják, hogy napi 8-9 óra alvás elengedő, mégis borzasztóan fáradt tudok lenni. Ilyenkor hisztisebb is, mérgelődőbb is vagyok. Nagyon nehezen viselem, úgy érzem, nem alszom ki magam. Holott hétvégén pedig akkor kelek föl magamtól, amikor hétköznap és ugyanakkor fekszem le. Mitől lehet ezt a túlzott fáradékonyság?

Legjobb válasz: 16 éves koromban az alvásigényem napi 12 óra volt. Elõtte nem aludtam többet 8-nál. Lehet hogy a fejlõdés miatt, fogalmam sincs.

16 éves koromban az alvásigényem napi 12 óra volt. Elõtte nem aludtam többet 8-nál. Lehet hogy a fejlõdés miatt, fogalmam sincs.

A túlzott beképzeltség lehet egyenlő a rasszizmus súlyosságával?

Legjobb válasz: Talán igen. Ismerek olyan roma emberkéket, akik rasszank tekintik önmaguk, és megkülönböztetik maguk tõlem, vagy másoktól, akik látszólag sehová sem tartozunk, csak élünk, szenvedgetünk. Nagyon beképzeltnek tûnnek sokszor. Pl. az arcunkba másznak, azt mondják, nekik mindent lehet, feljelentenek, beszólogatnak. Van összefüggés?

Talán igen. Ismerek olyan roma emberkéket, akik rasszank tekintik önmaguk, és megkülönböztetik maguk tõlem, vagy másoktól, akik látszólag sehová sem tartozunk, csak élünk, szenvedgetünk. Nagyon beképzeltnek tûnnek sokszor. Pl. az arcunkba másznak, azt mondják, nekik mindent lehet, feljelentenek, beszólogatnak. Van összefüggés?
Miert kell 2 dolgot feltetlenul osszehasonlitani? Egyik sem jo dolog. A rasszizmus specifikusabb annal, hogy valakinek nagy az egoja.
Mi ez a marhaság? Vegyük a beképzeltség legtökéletesebb mintapéldáját: Egy tizenéves, plázába járó, 50 tonna sminket magán cipelõ jajj kivagyok-mivagyok típusú misspicsät. Szerinted egy ilyennek mi köze a rasszizmushoz?
A kérdező hozzászólása: nem a fiatalokra gondoltam hanem egy érett felnõttre. és nem a kettõ jelentését hasonlitottam össze hanem a kettõ súlyosságát ( de ezt leirtam a kérdésben is )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!