Találatok a következő kifejezésre: A törpehörcsögnek lehet (85 db)

Azt olvastam az interneten hogy a törpehörcsögnek lehet betenni wc gurigát. Ez tényleg igaz?

Legjobb válasz: wc papír gurigát amin nincs sem WC papír sem ragasztó olyat lehet. Belebújnak szétrágcsálják :D

wc papír gurigát amin nincs sem WC papír sem ragasztó olyat lehet. Belebújnak szétrágcsálják :D
Persze, nyugodtan, elszórakoztatják magukat vele :)
nyugodtan! imádják szétrágni meg minden!

A törpehörcsögnek lehet adni sárgadinnyét?

Hát már kicsit kés?, mert adtam neki, de azért megkérdezem :D

Legjobb válasz: Nyugi,lehet neki adni,görögdinnyét is:)

Nyugi, lehet neki adni, görögdinnyét is:)
A kérdező hozzászólása: köszi :D reméltem nem fújódik fel tõle és durran szét :D
Adhatsz neki de nem biztos h megeszi :D
Adhatsz neki csak k betûs dolgokat nem szabad azoktól fölfújódik úgymint a karalábé és a káposzta stb..

Mi lehet az oka, annak hogy a törpehörcsögnek reszket az arca? Nyár van és épp nem eszeget.

Legjobb válasz: Azt nem tudom hogy mi az oka, de nekünk is volt egy törpehörcsögünk és reszketett az arca és nem evett és pár nap múlva elpusztult, és akkor is nyár volt :(

Azt nem tudom hogy mi az oka, de nekünk is volt egy törpehörcsögünk és reszketett az arca és nem evett és pár nap múlva elpusztult, és akkor is nyár volt :(
Na, hogy van a kishöri?


Lehet hogy tovább ment a gomba a törpehörcsögömön?

Nemrég elvittem a dzsungáriai törpehörcsögömet az állatorvossal azzal a panasszal hogy a mells? lába környékénél kikopott a sz?r..Azt mondta hogy Betadin ken?ccsel kezeljük.Már egy ideje elkezdett gyógyulni de észrevettem hogy mellette is ki van kicsit kopva a sz?r.Tovább terjedt?

Legjobb válasz: Bocsánat rosszul fogalmaztam az elsõ mondatban tehát most javítanám: Nemrég elvittem a dzsungáriai törpehörcsögömet az állatorvosHOZ <--- itt a javítás

A kérdező hozzászólása: Bocsánat rosszul fogalmaztam az elsõ mondatban tehát most javítanám: Nemrég elvittem a dzsungáriai törpehörcsögömet az állatorvosHOZ <--- itt a javítás
A kérdező hozzászólása: Azért ennél több választ vártam :S Vagy vigyem vissza az állatorvoshoz vagy ha továbbra is így kezelem meg fog gyógyulni?
Én vissza vinném
helló szerintem nem szabadna terjednie de azért az orvos jobbat tud mondani:D

Lehet a törpehörcsögnek körtét adni?

minden oldalon mást olvasok ezzel kapcsolatban. nos, lehet vagy sem?

Legjobb válasz: Lehet.

Lehet.
Én egyszer adtam neki karalábét, baja nem lett tõle, viszont nagyon büdöset pisilt tõle, így rájöttem, hogy nem az igazi. :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Lehet söt kell
A kérdező hozzászólása: rendben. csak a "k" betû miatt gondoltam hogy nem szabad és utána olvastam és mindenhol mást írtak :D köszi a választ :)
Lehet, én is szoktam.
Azokat a "k" betûs dolgokat nem szabad adni nekik, amikben keményítõ van, mint pl. a káposzta, karfiol, karalábé. A körtét nyugodtan adhatod neki. És a kukoricát is! :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
Kis mennyiségben egyik sem ártalmas, de ha többet kap belõle, akár bele is halhat, mert felpuffad tõle. De azért ha nem muszáj, inkább ne adj neki.
Lehet.
igen a cseresznyét magozd ki és csak azt add oda neki amit mi is megeszünk, én egy fél epret szoktam neki adni

Lehet a törpehörcsögömnek pitypangot adni?

Dzsungáriai törpehörcsög. Lassan 1 éves lesz.

Legjobb válasz: Lehet.

Lehet.

Lehet répát adni a törpehörcsögnek reszelve vagy simán? Vagy lehet almahéjat nekik adni?

Legjobb válasz: Sárgarépát, reszelve is meg simán is van amelyik vékonyra vágva vagy reszelve jobban eszi, de van amelyik mindenhogy szereti.. :) Almahéjat lehet, de nem fogja megenni, max kirágcsálja belõle a gyümihúst. :) (Bár megeshet hogy megeszi, de az enyémek nem szeretik...)

Sárgarépát, reszelve is meg simán is van amelyik vékonyra vágva vagy reszelve jobban eszi, de van amelyik mindenhogy szereti.. :) Almahéjat lehet, de nem fogja megenni, max kirágcsálja belõle a gyümihúst. :) (Bár megeshet hogy megeszi, de az enyémek nem szeretik...)
Igen , a répát mindenhogy megeszi és szerti is de az almát az enyémek sem nagyon imádják...inkább próbálkozz dióbéllel mert az nálunk nagyon bejött...:DD
Dióból keveset, mert meghízhatnak tõle!
Alma cikket adjál neki a héját azt szedd le róla! Répát adjál neki, vagy két karikát vágj belõle! Ha reszelve adod hamar megromlik. Meg jobban szeretnek rágcsálni, tehát karikára vágd. Ugyanez vonatkozik a többi zöldségre is, pl. az uborkát hámozd meg és karikára vágd úgy add neki. A banánt úgy szintén...stb.stb. Lehet adni neki még körtét, szilvát, szõlõt, dinnyét, cseresznyét, barackot, paradicsomot, paprikát, salátát. Mindent jó alaposan moss meg és magozd ki és hámozd meg!!
Répát én vékony karikákra szelem, az almahéjat meg nem fogják megenni. Az én hörcsögöm vékony cikk almát kap, nagyon szereti, ezért rögtön kettõt. Félbeszoktam törni, így könnyebben megeszi, de általában az almahéjat én veszem ki. Próbáld ki a paprikát vagy a paradicsomot, az jó leves(:

A törpehörcsögnek mit lehet adni enni? Lehet paprikát?

Legjobb válasz: Egy rágcsálonak sem lehet adni olyat ami felpuffasztja, káposzta, karalábé..... Amúgy van ezer féle hörcsög eledel, meg azok ehetnek gyümit is. víz is kell nekik, olyan szopós palackból. meg sok sok forgács, imádják a mély forgácsot ahol akár kenyáig is elásnak.

Egy rágcsálonak sem lehet adni olyat ami felpuffasztja, káposzta, karalábé..... Amúgy van ezer féle hörcsög eledel, meg azok ehetnek gyümit is. víz is kell nekik, olyan szopós palackból. meg sok sok forgács, imádják a mély forgácsot ahol akár kenyáig is elásnak.
Szia! Adhatsz neki gyümölcsöt(pl.:alma, körte...), zöldséget, inkább répát, de lehet kisebb mennyiségben salátát, káposztát, krumplit, és akár paprikát is(de azt nagyon ritkán)adni neki. Meg én szoktam néha tyúkhúrt is adni az enyémnek, és nagyon szereti.:) De tényleg figyelj arra h ne túl sokat adj azokbol a zöldségekbõl amelyikek felbuffaszthatják... remélem segítettem!:)
Én is a répára szavazok, meg a salátára meg lóherét is adtam neki. Az enyém nagyon szerette, egy tanács, vigyázz a mandulával és olajos magvakkal néhány tartalmas arzént (kis mennyiségben) de az már elég hogy kikészítse a kis hörcsögöt... :-(
Szinte minden gyümölcsöt megesznek! Nézd meg ezt: http://torpehorcsogok.fw.hu/ itt sok infót találsz róluk!:)
"A hörcsögnek készített magkeverék megfelel igényeinek. Emellett adjunk neki zöldséget és gyümölcsöt. Kedvencei a sárgarépa, kígyóuborka, saláta, paradicsom, és a paprika. Ne adjunk déligyümölcsöket, erõs paprikát, hagymát, és ne adjunk krumplit keményítõtartalma miatt. Fogkoptatásra legjobb a száraz kenyér, ami akár egy hónapig is kitart." /Wikipédia/ Olvastam, hogy szereti még a görögdinnyét is.
Paprikát lehet adni kedvencünknek, de csak keveset:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!