Találatok a következő kifejezésre: A törpe mekkorára nőnek A törpe (3 db)

Mekkorára nő egy törpe spicc? Melyik kutyához hasonlítható a nagysága?

Legjobb válasz: A marmagasságuk 18-22 centiméter (20 +- 2 cm). Bõvebb infót a következõ oldalon találhatsz róluk: http://www.spitz.hu/

A marmagasságuk 18-22 centiméter (20 +- 2 cm). Bõvebb infót a következõ oldalon találhatsz róluk: http://www.spitz.hu/
az enyém akkora mint egy shitzu

A törpe Yorkik mekkorára nőnek? A törpe yorki mennyire szivós? Mikor lessz szobatiszta egy yorkshire terrier? Hány hetes korában ajánlott elhozni egy yorki kölyköt az anyjától? Mit adjak neki enni amíg kölyök?

Nagy döntés el?tt állunk hogy jó választás lenne -e a yoki!!!mennyire neveljem meg a yorkim?????

Legjobb válasz: köszi nektek!!!!!!köszönjük hogy írtatok.és( jó tanácsal)láttatok el minket.nagyon köszönjük.

A kérdező hozzászólása: köszi nektek!!!!!!köszönjük hogy írtatok.és( jó tanácsal)láttatok el minket.nagyon köszönjük.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNJÜK.SOK HASZNOS TANÁCSOT ADTÁL NEKÜNK , ABBAN HOGY MIKÉNT BÁNJUNK A YORKIVAL. AZ IKREK
Akkor el se vihetem setaltatni? az udvarra se vihetem ki?

A törpe nyuszi kb. mekkorára nő?

vennénk egy kisnyuuszit csaak nem tudjuk hogy kb. mekkorára nőne..

Legjobb válasz: A törpenyúl maximálisan 2 kg-ra nõhet meg. Viszont ez csak akkor garantált, ha tenyésztõnél veszitek, ahol a származása lekövethetõ! Állatkereskedésben gyakran sóznak rá az emberre "törpenyulat", aki igazából házinyúl (vagy a kettõ keveréke), a gazda meg csodálkozik, hogy miért nõ meg a standardnál 2*-3* nagyobbra...

A törpenyúl maximálisan 2 kg-ra nõhet meg. Viszont ez csak akkor garantált, ha tenyésztõnél veszitek, ahol a származása lekövethetõ! Állatkereskedésben gyakran sóznak rá az emberre "törpenyulat", aki igazából házinyúl (vagy a kettõ keveréke), a gazda meg csodálkozik, hogy miért nõ meg a standardnál 2*-3* nagyobbra...
Ha fontos, hogy mekkora, akkor el kell felejteni azt, hogy "törpenyuszi". Több törpe fajta van, eltérõ méretekkel. Egy holland törpe 1 kg körül van, egy oroszlánfejû némileg több, egy kosorrú úgy 1, 5 kiló körül van ideális esetben. Már amennyiben fajtatiszták. Egy sörényes nyúl simán megnõhet 5 kilósra is, ha kereskedésbõl veszed.
A kérdező hozzászólása: És igy hosszra mekkorára nõ??.. mert mi emeletes házban tartanánk kis ketrecben..
Kis ketrecben ne tarts nyulat! MINIMUM 100*50cm-es ketrec kell nekik, de még így is ki kell engedni minden nap, hogy kicsit szabadabb legyen! Mi is emeletes házban lakunk, 2 hét múlva hozzuk el a tenyésztõtõl a nyuszinkat (törpe kosorrú), de a 100*50-es ketrecnek helyet kell szorítani! Mire megnõ, már emeletes ketrecet fogunk neki csinálni, hogy még több helye legyen (ezzel a megoldással egyébként több helyet lehet spórolni).
A kérdező hozzászólása: de igy kb. hosszra mekkora lennne, ??
Mikor??? Felállva, kiterülve, összegömbölyödve? És melyik? A holland törpe, a kosorrú? A sima vagy a törpe? ÁTLAGOSAN másfél-két kilóra és 30 cm-re nõnek, de ez minden fajtánál más! És MINIMUM 100*50-es ketrec kell neki!!
kinyújtózva 6 hónaposan 60 centi volt, most másfél éves nem mértem azóta, néha még a 100*50es ketrec is kicsi a kis szerelmemnek :)
Nekem mini kosorrúm van, az a törpénél még eggyel kisebb és nem nõtt nagyra. :) Ha fontos neked hogy kicsi maradjon akkor minit válassz, a kis ketrecet meg tényleg felejtsd el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!