Találatok a következő kifejezésre: A tököt formában (5 db)

A tököt milyen formában fagyasszam le a babának?

Még tápszeresek vagyunk, de szeretnék fagyasztani tököt ha már áttérünk a vegyes táplálkozásra akkor azt is adnék neki, de nem tudom hogy pépesítve, vagy elég csak lereszelve lefagyasztani? És ti mivel szoktátok összekeverni?

Legjobb válasz: Pucold meg,belezd ki,és vágd fel csíkokra,h minél kevesebb helyet foglaljon.Majd 2 perc lobogásban lévõ vízben,és utána hírtelen jéghidegbe.Majd adagokra szedve menjen a fagyiba.(én folpackba csomagoltam,mert rengeteg zacsi elment volna a fagyasztással,és egy adag,amiúgy sem egy nagy mennyiség.)

Pucold meg, belezd ki, és vágd fel csíkokra, h minél kevesebb helyet foglaljon.Majd 2 perc lobogásban lévõ vízben, és utána hírtelen jéghidegbe.Majd adagokra szedve menjen a fagyiba.(én folpackba csomagoltam, mert rengeteg zacsi elment volna a fagyasztással, és egy adag, amiúgy sem egy nagy mennyiség.)
A kérdező hozzászólása: Köszi a jótanácsot megfogadom:)

A zsidó pénz és tőke milyen formában van jelen Magyarországon?

Legjobb válasz: "A zsidó pénz és tõke milyen formában van jelen Magyarországon?" válasz: pénz és tõke formájában :)

"A zsidó pénz és tõke milyen formában van jelen Magyarországon?" válasz: pénz és tõke formájában :)
Minden elképzelhetõ formában...
utolsó, te szerencsétlen, szerinted kinek érné meg csökkenteni az emberek számát, amivel a bevétel is csökkenne? de akkor ugye a mol is azért van jelen szlovákiától kezdve horvátországon át iraki kurdisztánig, hogy csökkentse a nemmagyarok számát?
Az ingatlan businesst ( a plazák többsége, pl Duna Plaza stb. ) és a gyógyszergyártást ( TEVA) említeném elsõsorban. Azokat a formákat szeretik ahol a gójok és a pénzköltésük összpontosul illetve a gyógyszerek révén szabályozni / csökkenteni lehet a létszámukat.
Inkább hol "nincs még jelen"
Ne foglalkozz te ilyesmivel.
Bankok, multik, IMF, EU, stb.
hazank fia Soros (Swartz) mester eltudna ezt jol magyarazni...
Egyre kevesebb formában lesz jelen, az IMF el lett zavarva, a bankok tökeit megszorongattuk, szóval ameddig Orbán Viktor a miniszterelnök, addig nem kell félnünk, hogy a karvajtõke fog kisemmizni minket, mint a 2010-es évek elõtt!
A kérdező hozzászólása: Haham most már mindent értek. Szóval akkor jelen van itt egy jó pár formában.
jól van kisfiam, menj szépen aludni
#11 A bankok röhögnek a markukba, az adókat mind átterhelik az ügyfelekre, a hiteleseket pedig azóta is úgy verik át, ahogy kedvük tartja. Viktor is csak a zsidó tõkét szolgálja, legfeljebb jobban ügyel a látszatra, mint az elõdei.

Excelből írunk dogát és van 1-2 kérdés ami nem tok! Milyen ablakelrendezési formákat ismer? Több munkafüzet van megnyitva. Hogyan lehet elérni, hogy mindegyiket lássuk a képernyőn?

Legjobb válasz: Gondolom a Keresés az interneten doga sem lett valami fényes. http://image.dashofer.hu/upload/officetipp/ablakok_elrendeze.. http://office.microsoft.com/hu-hu/excel-help/tobb-lap-vagy-m..

A kérdező hozzászólása: 1000 hála és köszönet! ;))

Megcsalt férfiak/férjek, ti felvettétek bármilyen formában a kapcsolatot a barátnõtök/feleségetek szeretõjével? Mi történt?

Legjobb válasz: Én nem vettem fel a kapcsolatot a volt párom szeretõjével, de tudtunk egymásról. Értelmetlennek láttam volna a balhét. Végül õt választotta a párom, én meg elengedtem. Rá fél évre összejöttem a mostani párommal. Két hónapja jártunk, amikor az ex felhívott telefonon és egy utolsó lehetõségért könyörgött. Pofára esett. :) Amikor még együtt volt a nõvel, sokszor kaptam névtelen telefonhívásokat, csörgött szám nélkül, mondom tessék. Senki nem szólt bele. Tudtam, hogy a nõ az. Egyszer csak ennyit mondtam: a Te egységed fogy...:D 28N

Én nem vettem fel a kapcsolatot a volt párom szeretõjével, de tudtunk egymásról. Értelmetlennek láttam volna a balhét. Végül õt választotta a párom, én meg elengedtem. Rá fél évre összejöttem a mostani párommal. Két hónapja jártunk, amikor az ex felhívott telefonon és egy utolsó lehetõségért könyörgött. Pofára esett. :) Amikor még együtt volt a nõvel, sokszor kaptam névtelen telefonhívásokat, csörgött szám nélkül, mondom tessék. Senki nem szólt bele. Tudtam, hogy a nõ az. Egyszer csak ennyit mondtam: a Te egységed fogy...:D 28N
Én nem vettem fel a kapcsolatot, bár akkoriban (15 éve) ki akartam nyomozni. Aztán barátok, haverok mondták, hogy semmire sem mennék vele, mert csak a probléma felét oldanám meg, mert a feleség beleegyezése nélkül nem történt volna.
Bár én nõ vagyok, de nem, semmiképp sem venném fel a kapcsolatot. Én úgy gondolom, hogy errõl sose a harmadik fél tehet, nekem nem õ a párom, nem neki kell hûségesnek lennie. A páromnak kell gondolkodni és nem megcsalni. Úgy érzem, csak égetném magam, ha felkeresném a szeretõt.
én is lány vagyok, én anno felvettem a csajjal a kapcsolatot, mert az ex tagadta, így kellett bizonyíték, nagyon kedvesen elmesélt mindent én meg kiakadtam azokon hogy miket vetített magáról az exem neki, tehát hogy mikkel szédítette. aztán pár év múlva meg engem keresett fel az aktuális bnõje, de csak mert azt hitte van még köztünk valami, én meg elmeséltem hogy nem, de az is csak rajtam múlik, nem a srácon és adtam pár tippet hogyan teheti próbára a srácot, hogy lássa, nem egy korrekt ember. szóval hál égnek pont olyan lányokba botlottam mindig akikkel szövetséget lehetett kötni. ami amúgy nagyon ritka, pláne ilyen helyzetekben. szerencsém volt.
Mi ez a hülye duma, hogy a 3-fél nem tehet semmirõl?-Pontosan tudja mindegyik, hogy házas(foglalt féllel) kezdett viszonyt.Ritka az olyan sziklaszilárd házasság amit ármánnyal, nyomulással ne lehetne szétszedni. Tudom mirõl beszélek, unokatesóm egy ilyen (beteg) csaj, hogy nõs pasikra hajt és 99-százalékban sikerül betalálnia, sikerélmény után persze dobja a pasit és jön a következõ.
Igen.-Józan ésszel és tiszta fejjel felkeresném-majd kulturáltan elvágnám a torkát. :)
remelem egyszer elkapotok valami gombat sok hutlen
15: :)
Az egyik kedves baratnomnel nem jott a baba lombikoltak esz nelkul nagyon sok penzt koltottek ra. AQztan vegre nagy nehezen terhes lett sok baja volt.Honapokig fekudt korhazban. Kozben megtudta a ferje masra pocsekolja a loszert es elesben a baratno siman par het alatt teherbe esett. Isemrosom elszokott a korhazbol es ugy megtepte a csajt a haja csomokban volt a kezeben es jol ossszerugdosta a not. Nagyon fajt neki a legszemetebb dolog amiert o 8 evet kuzdott a masik masik no egy par alkalombol meg tudta adni a pasinak. A szereto elvetelt nem hiszme hogy a verekedestol az ismerosom koraszult szerncsere a baba megmaradt. A szules utan ferje onket sterilizaltatta magat es elvaltak. ps Ismwerosom brazil volt igen paprikas holgy
mondjuk én simán feljelentettem volna a nõt, fõleg ha bizonyítani lehetett volna, hogy a bántalmazástól vetélt el... de gondolom a férjével már nem volt ilyen keménykezû....
Engem, mint az asszony szeretõjét nem keresett a férj, ismertük egymást, tudtam amúgy, hogy tudja, legalábbis sejti Ám az Isten sem ver bottal, egy éve rám kattant egy valódi [email protected]_romarc, és folyton fenyeget, mert szerinte velem csalja õt az asszony, - pedig szó sincs ilyesmirõl. Nekem nincs feleségem, ha volna, és ilyen helyzet volna se hiszem, hogy megkeresném a pasit, - ugyan minek? UI: na most melyik szó akadt fenn a trágárságszûrõn????
Kérdezõ, hát elég bajos lett volna nem felvenni, ha egyszer reggel a hálószobánkban találtam:) (rég vót, még a 80-as években) Mi történt? Csalódást fogok okozni a torokmetszésben gondolkodóknak: hármasban ittuk meg a reggeli kávét, az történt...
Kérdésre válaszolva, ha már tuti nem érez irántad semmit a nejed, felesleges utána futni, így az új féllel sem kell bájcsevegni, de ha csak sikeres volt a nyomulás és a feleséged csak megbotlott akkor el kell küldeni a másikat a sunyiba....Ezt ti tudjátok.
En elkertem a kalandor szamat a felesegemtol, de nem adta meg. En csupan annyit akartam kozolni a harmadikkal, hogy rohadtul nem felek annak a kovetkezmenyeitol, ha esetleg egy gyengebb pillanatomban baltaval megfesulom!
Úgy gondolod? ;-) Inkább ahhoz az egyszerû megoldáshoz kell butaság, hogy elvágd valakinek a torkát :) Azt is mondhatnám, hogy többet ésszel mint ész nélkül :) Ha érted mire gondolok :)
#8 Kis buta...:D
#6 Miért nem a párodét? ;-) Ja, végül is egy idegen harmadiktól kellene/kellett volna elvárnod az örök hûséget, tényleg.... :D Aztán nehogy végül a te torkodban landoljon az a kés.... :D
15-ös Baxki:) -(Ezt kerekre nyílt szemekkel mondom) és mirõl beszéltetek kávézás közben? Hogy jó volt e az affér?- De most nem hülyéskedem, komolyan érdekel. Irigylésre méltó nyugodt természeted van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!