Találatok a következő kifejezésre: A többször barnás folyás normális (1 db)

A többször előforduló barnás folyás normális?

9 hetes terhes vagyok. Már volt egyszer barnás folyásom 3 héttel ezel?tt. Akkor MagneB6-ot kaptam és táppénzre küldtek, hogy pihenjek, ami meg is történt, és a probléma el is múlt. Ma azonban újra barnázást tapasztaltam, de nem fáj semmim és rosszul sem érzem magamat. Ez normális? Volt valaki ugyan így? Köszi

Legjobb válasz: Szia. Szerintem beszélj az orvosodda,és ö mondja meg neked,hogy mi a hejzet.Szerintem nagy baj nincsen.Ne aggódj.Na´lam barnázás egyszer fordult elö a terhesség korai szakaszában,de elmúlt mindennélkül,e´s nem jött vissza.Pihenj sokat.Valaki azt mondja,hogy jelentheti a mensid idejét is.Számolj utánna,hátha ez történik. 35hetes kismama.

Szia. Szerintem beszélj az orvosodda, és ö mondja meg neked, hogy mi a hejzet.Szerintem nagy baj nincsen.Ne aggódj.Na´lam barnázás egyszer fordult elö a terhesség korai szakaszában, de elmúlt mindennélkül, e´s nem jött vissza.Pihenj sokat.Valaki azt mondja, hogy jelentheti a mensid idejét is.Számolj utánna, hátha ez történik. 35hetes kismama.
Ne aggódj baj nem lehet ha nem véres és nem görcsölsz nekem folyamatosan van nagyon minimális és az orvosom azt mondja 12hetes koromig is lehet majd lassan teljesen elmulik de orvos mindenképp nézen meg igy biztosabb neked is és a babának is szépp babvárást és szépp ünnepet


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyha egy terhességi teszten máshol jön ki a második csík, mint ahol kéne, az mit jelenthet?

Szóval ezek a tesztek úgy vannak kitalálva hogy egyes egyedül a második csík helyén érzékelhetik a hcgt? Nekem volt egy pozi tesztem, de a csíkom kicsit el van csúszva és nem tudom hova tenni a helyzetet....

5

Tudtok szegeden olyan magánklinikát ahol csinálják az amniocentézist? Ha csak Pesten va, akkor melyik klinikát javasoljátok?

2

Szerintetek marad a baba vagy elmegy?

múlthét szombaton teszteltem pozit nem várt után 3 nappal, szeptember végén voltam a dokimnál azt mondta hogy van a jobb petefészkembe egy 14mm-es ciszta. tegnap visszamentem hozzá hogy pozitívat teszteltem nézzük már meg hogy mi mivan, azt mondta hogy ez 100% terhesség (hüvelyi és hasi ultrahangon) és hogy a ciszta felszívódott és a bal petefészkembe van egy sárgatest, 4-5 hetesnek írta be a babát a kezelési lapomba, elküldött egy vérvételre a HCG 160 volt és azt mondta hogy 2 hetes terhesnek felel meg ez a HCG szint és h elmehet a baba de ez 12 hétig minden nőnél benne van a pakliba aki babár vár, nem tudom mit higgyek :/ jövőhéten csütörtökön megyek megint HCG-t nézni hogy hogy emelkedett. Erdődi Zoltán az orvosom

7

MI történik hogyha elázik a tervességi teszt?

ha túl sokat csepegtettünk rá, akkor mi történik a teszttel? Mert nekem kijött rajta a második csík, de sokan azt mondták hogy szerintük elázott. ha elázott, jöhet ki rajta rózsaszínű csík?

11

Tippelős, kíváncsi vagyok!?

Hét,nem esetleg plusz kilót is írhattok :) első terhesség :)

9

Hoztam egy TIPPELÕST! (hét, nem? )

Első baba :)

14

12-hetes vagyok, eddig hánytam a 5. -hét óta, vészes hányásom is volt, 2-napja nem hányok tegnap nem volt hányingerem sem ma nagyon jól vagyok semmi bajom és teli vagyok energiával, ugye nincs baj, csak elmúlt végre a hányós idő?

Hétfőn megyek UH-ra,rászámolással most 13-hetes vagyok uh-szerint 12.Van ilyen,hogy 2-3 nap alatt elmúlik egy ennyire intenzív tünet,van már egy 3-évesem de vele nem volt semmi tünetem.

5

Szerintetek kellene már valamit éreznem?

Holnap fogok tesztet csinálni,hogy sikerült-e teherbe esnem,( 11.nap)
Aggódom,mert nincsenek reggeli rosszullétek,hányingerem...
Ha lenne az azt jelentené számomra,hogy kislány lesz,mert az első kettő fiú,de ott semmi rosszullét nem volt a terhesség kezdetétől.
Nagyon szeretnénk egy kislányt,mert már volt 2 császáros szülésem,a harmadik is 100%-osan az lesz,és elkötnek(persze,csak ha belelegyezem,akkor)mert a 4. szülés nagyon veszélyes lenne.Ezt a doki mondta.

4

Hapcizástól fáj? ! Már félek néha hapcizni, mert olyankor nagyon belenyilal a hasam alja. Ugye nem lehet baj?

8 hetes vagyok,29-én megyek uh-ra
Még csak kézzel vizsgált a dokim..

8

Mennyit híztatok a 23. hétig? Mennyi az ideális?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!