Találatok a következő kifejezésre: A többször barnás folyás normális (1 db)

A többször előforduló barnás folyás normális?

9 hetes terhes vagyok. Már volt egyszer barnás folyásom 3 héttel ezel?tt. Akkor MagneB6-ot kaptam és táppénzre küldtek, hogy pihenjek, ami meg is történt, és a probléma el is múlt. Ma azonban újra barnázást tapasztaltam, de nem fáj semmim és rosszul sem érzem magamat. Ez normális? Volt valaki ugyan így? Köszi

Legjobb válasz: Szia. Szerintem beszélj az orvosodda,és ö mondja meg neked,hogy mi a hejzet.Szerintem nagy baj nincsen.Ne aggódj.Na´lam barnázás egyszer fordult elö a terhesség korai szakaszában,de elmúlt mindennélkül,e´s nem jött vissza.Pihenj sokat.Valaki azt mondja,hogy jelentheti a mensid idejét is.Számolj utánna,hátha ez történik. 35hetes kismama.

Szia. Szerintem beszélj az orvosodda, és ö mondja meg neked, hogy mi a hejzet.Szerintem nagy baj nincsen.Ne aggódj.Na´lam barnázás egyszer fordult elö a terhesség korai szakaszában, de elmúlt mindennélkül, e´s nem jött vissza.Pihenj sokat.Valaki azt mondja, hogy jelentheti a mensid idejét is.Számolj utánna, hátha ez történik. 35hetes kismama.
Ne aggódj baj nem lehet ha nem véres és nem görcsölsz nekem folyamatosan van nagyon minimális és az orvosom azt mondja 12hetes koromig is lehet majd lassan teljesen elmulik de orvos mindenképp nézen meg igy biztosabb neked is és a babának is szépp babvárást és szépp ünnepet

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kínosabb kérdés, mit tegyek?

Nagyon valószínű,hogy a hétvégén megszületik a kisbabám előrehozott császárral.
Ez a hétvége viszont a nagyomnak(4,5 éves)apás 7vége.
Minduntalan eddig arról volt szó,hogy telefonálunk neki ha történik valami,de attól félek akkor nem akar tovább apjánál lenni ha meghallja a hírt.És azt apja nem nézné jó szemmel.A járható út az volna ha vasárnap előbb kérném haza,de akkor nem telefonálhatunk neki úgy ahogy megígértük.Ez mindhármunk számára fontos,nem szeretném ha kihagyva érezné magát.

5

Védőnő lakóhely szerinti?

A védőnőt lakóhely szerint kell megkeresnem? Én hivatalosan egy másik kerületben vagyok bejelentve lakcím ügyileg, de életvitelszerűen nem ott élek! Ilyenkor melyik kerülethez tartozó védőnőt keressem fel?
Köszönöm a válaszokat!

7

Sperti kenőcs használt valakinek? Mennyi idő után? Nagxon fájt előtte?

2 napja iszonyatosan fáj az aranyerem.Már nem tudok másra koncentrálni.Tegnap kaptam a patikustól spertit, de nem érzem jobban magamat.Várjam még a hatást egyáltalán? 32hkm

4

5 hetes vagyok, és sárgás folyásom van, ez normális?

3 napja sárgás a bugyim, ilyen erős sárga kicsit okeres

4

30 hetesen 2 heten belul osszesen 40 orat kell utaznom autoval. Felvaltva vezetunk.4X 10 ora. Mire figyeljek?

4

Kivel fogok szülni 2014. Júniusban?

Arra lennék kiváncsi, hogy ki fog ugyanakkor szülni, mint én?:)

13

MIT JELENT A P2-ES CITOLÓGIAI EREDMÉNY?

Azt mondta a dokim rendben van,mégis küldtek levelet a rendelőből,de még nem tudom mi van benne mert ma megyek átvenni... de csak azmiatt jöhetett levél... másra nem tudok gondolni!!! 15 hetes kismama vagyok!!!!

9

5 hetes terhes vagyok és nagyon rosszul viselem, de vár még rám egy hosszú ut mit csináljak?

Sziasztok. 5 hetes vagyok és már minden "tunet" elojott (emelyges,hanyas,folyamatos rosszullett). Ki kellene mennem kulfoldre 12 oras ut, igaz nem én vezetek,de mar most felek. Tudnatok tanacsolni valamit?

4

38 hetes km vagyok, és eszméletlenül görcsölök. Totál olyan, mint a menstruációs görcsök. Ezek jóslófájások?

Ez a harmadik terhességem, de az előző kettő épp amiatt lett császár, mert nem éreztem a fájásokat. Igazából azt sem tudom, hogy milyen az, amikor beindul a szülés, és fájások vannak. Most, amikor programozott császárom lenne, épp most fog beindulni magától a szülés?

5

28 hetes terhes vagyok és 4 kg-t híztam eddig. Szerintetek mennyi plusz kg-val fogok szülni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!