Találatok a következő kifejezésre: A többi is annyira jó, (10 db)

A többi Dumas-regény is annyira jó, mint a Monte-Cristo grófja?

Legjobb válasz: Amit én olvastam tõle, igaz már vagy 20 éve: A fekete tulipán, A három testõr, A királyné nyakéke, Pamfil kapitány, Egy orvos feljegyzései. Nekem mind nagyon tetszett! Ha már Monte-Cristonál jársz, folytatásnak ott a Három testõr, és a Fekete tulipán, csak hogy ki ne ess a ritmusból! :)

Amit én olvastam tõle, igaz már vagy 20 éve: A fekete tulipán, A három testõr, A királyné nyakéke, Pamfil kapitány, Egy orvos feljegyzései. Nekem mind nagyon tetszett! Ha már Monte-Cristonál jársz, folytatásnak ott a Három testõr, és a Fekete tulipán, csak hogy ki ne ess a ritmusból! :)
Szerintem igen, sõt, vannak jobb könyvei. Pl. A három testõr és két folytatása, a Húsz év múlva és a Bragelonne vicomte.
Nekem a 3 testõr, a 20 év múlva, a 10 évvel késõbb lettek a kedvenceim a Monte Cristo grófja után. Olvastam a Joseph Balsamót is tõle, de az nem tetszett annyira.

Testépítés (Vitargo) help Az aminostar Vitargoja is ugyanolyan jó mint a Sciteces? Mert fele annyi és kétszer több van benne. Vagy nem olyan jó?

www.bodybuildingbolt.hu/termek.php?azon=212 shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3478

Legjobb válasz: jó,a vitargo az vitargo

jó, a vitargo az vitargo
akkor Amerikában a testépítõk teljesen hülyék, hiszen õk mindenben le vannak maradva, semmihez sem értenek. sza.r is ott az élet..
body.builderen olyan cikket hoznak le ami szerint nekik van igazuk, máshol meg más eredmények vannak Nem mondtam, hogy nem jó a vitargo, de a wms is jó, ha van pénz vegyél vitargot, de pl a phd waxy-volt vagy az optimum glycomaizet is kipróbálhatod, illetve edzés közben is nagyon jó ch forrás a wms.
A kérdező hozzászólása: Következtetés Sajnos bármennyire is kutatunk, nem igazán találhatunk racionális okot a waxy maize fogyasztására. Sajnos nincs olyan kutatás, ami alátámasztaná a vele kapcsolatos állításokat. A legrosszabb az egészben az, hogy az adatok nem csupán nem támasztják alá a mûködését, hanem egyenesen arra utalnak, hogy edzés után ez egy rosszul alkalmazható szénhidrát. Ha mindent egybevetünk, lehetséges, hogy az edzés után alkalmazott waxy maize-d felszívódása kábé a fehér kenyérével egyenértékû, vagy annál rosszabb. Csak remélni tudjuk, hogy a termékekben a „gyorsabb” változat van benne, de még ebbe az esetben is csupán ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, minta dextróz vagy a maltodextrin. Figyelembe véve, hogy a dextróz az egyik legolcsóbb szénhidrát, adódik a kérdés: miért is akarsz többet fizetni?
mármint melyik lenne a legjobb
g'sback , ha nem vitargot , akkor mit tegyen az edzés utáni turmixjába , szénhidrát utánpótlásnak?
Hol van az a mindenhol?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom de amit nézegettem Waxy Maize-t az elég drágák és sok helyen olvastam hogy nem jók (nem magamtól mondtam hogy szar). És mindenhol azt olvasom hogy aki teheti Vitargo-t vegyen!
jól van kérdezõ, elõítéletek és hozzáértés (hiánya) megvan. mondjuk én sem vagyok profi a témában, ezt próbáltam éreztetni az írásomon, csak én speciel néztem már vércukorszint emelkedés grafikont maxy waze (waxy :D) hatására, és sokkal kedvezõbb volt mint a cukroké. vitartgóét nem tudom, nem is leszólom csak drága.
a vitargo is ugyanúgy keményítõbõl van, mint a waxy maize, csak jelenleg árpa keményítõbõl csinálják, de kb ugyan az a kettõ, csak a vitargo márkanévvel levédve, waxy maize amúgy jóval olcsóbb és nem [email protected], kivéve shop.builderesek szerint, de õk máshoz is ennyit értenek, jól is néznek ki
A kérdező hozzászólása: Waxy Maize? az szar és drága :)
Dzsí :D Kérdezõ, egy szénhidrátról beszélsz.. biztos rohadt sok különbség van az egyszerû cukrok, és az összetettebb rokonaik között, de a vércukrodnak azt hiszem még a vitargó sem jó. zab jó mert rostos, edzés utáninak meg a ... nem jut eszembe. pi.csába. amit Amerikában is használnak, valami waxi, ha így ismerõs.
se az aminostarnak se a scitecnek nincs vitargoja, a vitargo egy levédett márkanév
Aminostart sokan lenézik, én szeretem nekem beváltak a termékeik.
Éppen ma vagy tegnap írta bunny egy válaszban, hogy a waxy is jó. Nem kell mindent beszopni a shopnak.

Vajon mennyiben játszik szerepet, hogy a mai kisgyerekek közül nagyon is sok jóval magasabb az átlagnál, illetve a súlyuk is jelentősen több, mint 15-20 évvel ezelőtt, hogy annyira sok minőségileg silány ételt esznek?

Gyorséttermek agyon zsírozott, tele tartósítószerrel ételei, chipsek, zacskós levesek, félkész termékek - tehát a "tipikusok".

Legjobb válasz: ma már a kismamák jobban táplálkoznak,több vitamint esznek, és egész évben van zöldség ,gyumolcs. minden generáció kicsivel nagyobb lesz mint az elõzõ.

ma már a kismamák jobban táplálkoznak, több vitamint esznek, és egész évben van zöldség , gyumolcs. minden generáció kicsivel nagyobb lesz mint az elõzõ.


16 éves gyerekemnek jó szorongásoldót ajánlanátok? Több pszichológusnál is jártunk, több gyógyszert szedett már, de inkább csak a mellékhatásai jelentkeztek. A probléma, hogy a gyerek fél a különböző helyzetektől, annyira hogy komoly hasmenése van.

Legjobb válasz: Kerlek a benzokat hanyagoljatok. Tehat valium, xanax, frontin, !!RIVOTRIL!! es tarsaik. Pszihoterapia kell nem gyogyszer. Meg kell talalni az okokat, es azon segiteni, a gyogyszer csak fuggot, zombit csinalna belole, es csak elfedne a valodi problemat.

Kerlek a benzokat hanyagoljatok. Tehat valium, xanax, frontin, !!RIVOTRIL!! es tarsaik. Pszihoterapia kell nem gyogyszer. Meg kell talalni az okokat, es azon segiteni, a gyogyszer csak fuggot, zombit csinalna belole, es csak elfedne a valodi problemat.
Ne gyógyszerezd a gyereket, hanem egy olyan pszichológushoz vidd, aki a problémával foglalkozik, és nem a tünetekkel!
Kedves kérdezõ! Pszichológus nem szokott gyógyszert adni. Pont õ az, aki a lelki oldalról közelíti meg a dolgot. Ha egyikõjük sem volt jó, akkor mi mit tudnánk javasolni? Vidd el gyerek- pszichiáterhez.
Ha mindenképpen gyógyszer akkor atarax meg magneb6. Kognitív viselkedés terapeutához vidd ne sima pszichologushoz...
aja psychologus beszélget, pszichiáter gyógyszert ad...
Én a gyerekemnek csak akkor adnék ilyen szereket, ha közben elviszem kognitív viselkedésterápiára, vagy valami más, pszichoterápiával kapcsolatos kezelésre, egy pszichológushoz. De akkor is csak azért, hogy meg tudjon birkózni a feladatokkal és ha már mennek neki a problémák megoldása, akkor elhagynám fokozatosan. Ha vényre kapható gyógyszer kell, akkor alkalmas lehet a XANAX, de csakis kizárólag rövid távon. Egy-két hónap max, de még így is közepesen nehéz elvonási tünetek FOGNAK jelentkezni. Ha nem ódzkodtok a természetes szerektõl, akkor javaslom még a Wörishofeni Nervenpflege nyugtató tablettát. Miután a Xanaxot elhagytam, ezt szedtem és hatásos volt, de csak ha hármat szedtem be. Alváshoz is jó és csak gyógynövényeket tartalmaz, tehát nem okoz függést.
Hány éves?
Én is kérdezném hogy hány éves ? nem okoskodni akarok félre értés ne legyen de ha nem nagy a távolság v. ilyesmi akkor megfelelõ fizikai erõnlét mellett a másfél évesek már alkalmasak rövid sétára . ált. kétéves kor körül lesznek 15 kg súlyuak a kicsik õket már érdemes szoktatni a nagyobb távokhoz . Sajnos a tapasztalat azt mutatja hogy nincs már ennél nagyobb teherbírású babakocsi ez az átlag mint a hintáknál is itt is érvényes nem hiszem hogy fogsz találni.
találtam neked, de szerintem most már érdemes (kidobni a babakocsit) én kisfiam 12kg most féléve nem kocsizunk pedig õ aztán szeretne szaladgálni vagy cipeltetni magát...más kép nem tanulja meg, de ez csak tanács... itt a kocsi 20 kg-ig hûûû http://www.babakocsi.net/espiro_magic_3
Nekem ilyen van. http://neobaby.hu/?lap=xarukmut&xxazon=4079 Én imádom. A 3. gyerekkel használom, nagyon jól bírja a strapát. Nem tudom, hogy papíron hány kilóig terhelhetõ, de nekem benne ül az egy évesem, és hátul a bevásárló háló rudján áll a 15 kilós középsõm, amikor már elfárad vagy nincs kedve sétálni. Simán bírja :)
A kérdező hozzászólása: 9 hónapos óriásbaba :D 12kg. Overallban pléddel, esõvédõvel ill lábzsákkal a teher van szerintem 15kg fõleg ha még a kocsi aljába rakok valamit pl a táskámat. A mienk már nem bírja. Giordani bebeios, sportnak átalakítva.
:) amit linkeltem az 20kg jó espiro olyat néz az tuti jó lesz....
A kérdező hozzászólása: Köszi nagyon tetszik elgondolkozok egy használtban, már nézegetek:D

Annyira jó, hogy süt a nap! Ebben a jó időben többet mozog a ti babátok is? :-)

Legjobb válasz: Igen . ha borus v. esõs akkor csak bejelentkezik de ha süt a nap szétrúg :)

Igen . ha borus v. esõs akkor csak bejelentkezik de ha süt a nap szétrúg :)
A kérdező hozzászólása: Annyira jóóóóóó!:) ) De ez miért van így egyébként??:)
Nekem is így van. Csodálkoztam is, hogy mért nem alszik, egyfolytában csak mocorog, meg rugdos :D Amikor meg rossz idõ van, akkor meg alig alig érzem. MAx hogy átfordul a másik oldalára :D
CSAK edzés után igyad, mert máskor nem ajánlott a gyors szénhidrátok bevitele.
Tömegnövelõk edzés utánra vannak. A szendvicsek meg semmikorra :) Ha gyors az anyagcseréd, akkor ihatsz v35-t, de legközelebb inkább külön vegyél fehérjét és ch-t (plusz zabpelyhet).
A volumass és bármely tömegnövelõ edzés után és/vagy valamilyen nagy fizikális megterhelés után ajánlott. Minden más esetben a bennük lévõ szénhidrát amit a szervezet nem képes elraktározni, vagy nem képes energiaként hasznosítani zsírraktározást képez.

Ez mit jelent? Engem nem is becsül? A pasi akivel ismerkedek a volt barátnőjét drága, több száz eurós ajándékkal is meglepte. Én eddig semmit nem kaptam tőle, viszont én már adtam neki ajándékot, amire annyit mondott, hogy jó kis ajándék.

Itt a kis ajándékon bántódtam meg, nincs sok pénzem, de örömet akartam neki szerezni és vettem neki valamit, igaz nem több száz eurós, de szivből adtam. Ezt, hogy miket adott az exének csak később tudtam meg, meg hogy jobban áll anyagilag, mint ahogy elmondta.

Legjobb válasz: biztos dugni akar, nem kedveskedni.

biztos dugni akar, nem kedveskedni.
Ki akarja szûrni az anyagias nõket vagy sajnálja a pénzt amit eddig rájuk szórt.
Miért vagy ilyen pénzéhes, nem elég hogy szeret?
És szerinted a szeretet helyettesíthetõ azzal, hogy ajándékot vesz neked?
A kérdező hozzászólása: Nem érzem, hogy szeretne. Eddig én fektettem bele több energiát.
A kérdező hozzászólása: Nem is érzem rajta, hogy akarna nekem kedveskedni.
egy részrõl értem, de most Ki nem sz*rja le hogy mit adott az exének? az ex az -az a fogalom amit azt jelenti hogy van az elõzõ kapcsolatából egy személy akire te mindig is rosszúl fogsz felnézni , , , hameg azt mondta "szép kis ajándék" akkor erre nem tudok mit mondani , , , , hát most csak a szó használat, és azzal tényleg ne törõdj hogy mit adott az exének, , , lehet vele régebb óta vele volt, , , majd várd ki , adj rá fél évet, , , (tudom hossszú hûség nyilatkozat...) Egy próbát megér, , , és mondjuk ha Karácsonyra nem kapsz tõle "OLYAN" jó vagy drága dolgot akkor Valentin nap csak ad majd valamit , ha nem akkor üljetek le és beszélljétek meg...
na igen, ha erre lenne valami szerkezet xDDD
Mûködik! A kérdezõ itt sipog miért nem költ rá többet.

Van 1 fiú akivel táborban voltam, menet még nem annyira beszéltünk se semmi de a viccein már akkor is ki voltam jó értelemben akadva (? ). Többi lent:D

Ott a táborban a strandon is csomót hülyültünk :P es a szálláson iss:DHaza fele beszélgettünk énekeltunk csomo hulye éneket meg minden :P Valyon tetszem nekii? Mert nekem bejöön:P és regisztrált egy közösségi oldalon és szinte én voltam az els? akit bejelölt:P

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=hTQN09Yudpo

A kérdező hozzászólása: Köszii a normális válaszokat:)
Na bameg, elkéstem a jó kis hozzászólásommal, fasza xDD
Amúgy velem is történt hasonló, csak én a srác szerepét játszottam, viszont fiatalabb voltam, mint te most :) Ha egyidõs veled a csávó és ismered majdnem minden oldalát(bal, jobb satöbbi), és azok is tetszenek, akkor érdemes érdeklõdnöd, hogy mit csinált tegnap, meg, hogy hogy telik a nyara... Tehát vegye észre, hogy érdeklõdsz utána, aztán, hogyha az érzésed viszonozódva lesz, akkor nagy valószínûséggel be fog próbálkozni és akkor már örülhetsz a fejednek :) ) Hajrá!:)
A kérdező hozzászólása: TudoomxD Amúgy ki az a Petra xD?
akkor tökre értelmes volt feltenni a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Épp most beszéltem vele MSN-en :) És rá kérdeztem , és azt mondta igazam volt, mert tetszem neki:) Szóval téma lezárva:D
Petra, nem szívesen írom, de ezt benézted :) )
A kérdező hozzászólása: Miért kérdezed:P?
Petra?
A kérdező hozzászólása: Amúgy 16 vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Miért?
A kérdező hozzászólása: nem
14 vagy ugye?
OFF = Én normális választ adtam? :) ) Mert ha igen, akkor légyszi nyomj rá a felfele mutató ujjas kézre :D:) )

Vettem egy félprofi videokártyát, több mint 20 ezerért, a kisfiamnak. Annyit mindketten tudunk, főleg ő, hogy arra kellett neki, hogy a mostani játékok is kiválóan fussanak vele. Mire jó ezen kívül még egy ilyen eszköz?

Mire lehet még használni és hasznosítani azon kívül, hogy csak játszik vele az ember, vagy felvesz vele egy tévém?sort, vagy kirakja a Windows desktopot a tévére? Miben járul hozzá a számítógép teljesítményéhez,gyorsítja e pl a Windows m?ködését, leveszi e a az alaplapról, vagy a processzorról a terheltséget? A videóalkalmazásokon kívül, jobbak és szebbek lesznek e a grafikai megjelenítések,mint pl. a színek, a felbontások az amúgy is megszokottól. Tudunk e HDTV-s filmeket lejátszani vele akadás mentesen. Hozzájárul e és miben, mennyiben, az összgép teljesítményének növeléséhez? Gyorsabb lesz e a moviemaker, vagy az adobe photoshop, vagy bármi grafikai program, a videó és konvertálás függvényében, az adatszint? jelfeldolgozásban? Részletes és hasznos válaszokat várok. Köszönöm!

Legjobb válasz: Nem tudok részletes és hasznos bálaszt adni... De TV-mûsort általában nem fogsz felvenni vele. Az említett grafikai feladatokhoz ma már egy integrált vezérlõ is elég. Nem írtad, most milyen vezérlõvel mûködik a gép. Némelyik modern videókártya komoly segítséget nyújt videószerkesztésben, bár amennyire emlékszem, a minõség ilyen esetben hagy némi kívánnivalót maga után. A színek tekintetében nem fogsz változást tapasztalni.

Nem tudok részletes és hasznos bálaszt adni... De TV-mûsort általában nem fogsz felvenni vele. Az említett grafikai feladatokhoz ma már egy integrált vezérlõ is elég. Nem írtad, most milyen vezérlõvel mûködik a gép. Némelyik modern videókártya komoly segítséget nyújt videószerkesztésben, bár amennyire emlékszem, a minõség ilyen esetben hagy némi kívánnivalót maga után. A színek tekintetében nem fogsz változást tapasztalni.
A videokártya bárminemû grafikai gyorsításhoz járul hozzá (ide tartzonak a játékok és grafikai programok is egyaránt), amit a processzor magától nem tud elég gyorsan kiszámolni, és igen, manapság a kártyákon van videodekóder, ami segít a HD tartalmak lejátszásában, meg a böngészõk is kezdenek a GPU gyorsítással élni (például a Firefox már ilyen). Azért azt is nézni kell, hogy a proceszor ki tudja szolgálni, különben alig lesz valami gyorsulás. De grafikai programokhoz annyi hozzáfûznék, hogy csak a mnukamenet lesz gyorsabb, a renderelést mindenképpen a proceszor végzi, mert így van megírva. A GPU renderelési eljárások manapság kezdenek elterjedni, de még nagyon gyerekcipõben jár a dolog. A konvertálás, tömörítés stb... meg alapból processzoros feladatok. TV-t nézni meg csak úgy lehet, hogy veszel a gépbe TV tunert (10ezer forint körül van), ha a monitor alapból nem tuneres. Azt hiszem mindenre válaszoltam. :Ð
és igen, a kártya típusát azért írd le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kielégítõ válaszokat! Azt a konzekvenciát tudtam levonni belõle, hogy a fiam az biztosan nem jár vele rosszul, ha megkapja Karácsonyra a p4es gépéhez. A típusát illetõen, pedig csak annyit írhatok le, hogy Nvidia kompatibilis, mert az ördög nem alszik, hátha véletlenül rábukkan a kérdezõsködéseimre. Nem szeretném lelõni a poént, vagy csalódottá tenni õt. Amennyiben a grafikai alkalmazásokhoz is, a leírtak szerint némiben hozzájárul, akkor meg fõleg volt értelme megvenni. Mûvészeti suliba jár, remélem hasznát fogja venni a késõbbiekben is.
Sajnos azt kell mondjam, hogy egy P4 géphez bármelyik mai 20k körüli videokártya túl sok (a proci visszafogja). A másik rossz hírem, hogy ebben az árkategóriában az Ati fölénye egyértelmû. Attól tartok, hogy vettél egy GT440 kártáyt (remélhetõleg azért nem GDDR3 memókkal), miközben egy HD6670-nel sokkal jobban jártál volna. Lényegében mindent leírtak fentebb. A játékon felül gyorsíthatja a video lejátszást, de egyéb általános célú alkalmazásoknál is besegíthet...ilyen célokra a kártyád támogatja a Direct Compute, OpenCL és CUDA megoldásokat (Ati kártya esetében nincs Cuda...helyette ott az APP van). Bár szerintem 99%-ban játékra lesz kihasználva, mint ahogy a legtöbb átlagos PC-ben.
Azt a gépet teljesen cserélni kell. Mûvészeti suliban gondolom photoshop van, azon meg egy pentium 4-es processzor meghal, nemcsak visszafogja a videokártyát.
Egyébként nyugodtan leírhatsz mindent, nem te vagy az egyetlen, aki VGA-val lepi meg a gyerekét karácsonyra ;)
az a félprofi kártya 20ezerért nekem eléggé sántít. ha a pontos típusát leírnád, az fontos lenne, mert nvidia és nvidia között óriási különbségek lehetnek, pláne ebben a kategóriában, nehogy átverjenek valami gyenge szutyokkal.
Milyen a kártya típusa? Mert ha a gépen nincs PCI-E csati, akkor lehet bele se megy az új kártya.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!