Találatok a következő kifejezésre: A tévében újra (62 db)

Van egy kedvenc sorozatom de a tévében mindig csak egy szer és egy új részt adnak le. Én viszont szeretném előre megnézni a részeket, hogy tudjam mi fog történni. Szerintetek fen vannak előre a szinkronizált részek?

Legjobb válasz: Nincsenek. A netes letöltés alapja a tévébõl származó hang. Amíg a tévében nem adják el, addig a neten sincs szinkronos verzió.

Nincsenek. A netes letöltés alapja a tévébõl származó hang. Amíg a tévében nem adják el, addig a neten sincs szinkronos verzió.

Biztos láttátok, hogy a Viasat 6 szeptember elsejétől elkezdte újra vetíteni a Dragon Ball Z animét 13 év után először újra a tévében. A Sailor Moon újravetítésére szerintetek mennyi esély van?

Biztos emlékeztek még, hogy a 90-es évek végén a Dragon Ball vetélytársa a Sailor Moon volt, melyet Varázslatos álmok címmel vetítettek az RTL klubon a Dragon Ballal párhuzamosan. Most, hogy a Viasat 6 el?vette a DBZ-t, van-e esély arra, hogy a Sailor Moon is újra képerny?re kerül? Aki tud valamit err?l, kérem írja meg.

Legjobb válasz: Nemhinném hogy 1 shoujo animét bevállalnak mellé. DBZ-t is szerintem félig félve vállalták be , mert valjukbe lessz ember aki nézi , de komolyabb animés nemigen lessz aki megnézni elcseszett magyar szinkronnal ..

Nemhinném hogy 1 shoujo animét bevállalnak mellé. DBZ-t is szerintem félig félve vállalták be , mert valjukbe lessz ember aki nézi , de komolyabb animés nemigen lessz aki megnézni elcseszett magyar szinkronnal ..
A kérdező hozzászólása: Szerintem a DBZ szinkronja egyáltalán nincs elrontva. Az igazság inkább az, hogy egy "igazi" animésnek, ahogy te írtad sosem lehet elég jó a magyar szinkron és ragaszkodnak a japánhoz... Viszont attól még van sok animés, aki örül annak is, ha egyáltalán létezik szinkronosan kedvenc animéje...:-) Szerintem nagy dolog, hogy 13 év után újra megy a tv ben a DBZ, így az újabb generációk is megismerhetik, akik esetleg maguktól nem fogják elkezdeni a netrõl letöltögetni japánul...elsõsorban azért mert még nem ismerik, a tv pedig kiváló eszköz még ma is arra, hogy népszerûvé tegyen egy sorozatot.
Igen lehet igazadvan hogy soha nemlessz jó nekünk a magyar szinkron , de nézd a mai animések naruto-n bleach-en one piece-n nõttek fel , szóval innen kiindulva nem biztos hogy sokan szeretnék a dbz-t , azért ezek sokkal kidolgozottabb szebb grafikás történetek ,
Azért nosztalgiázni jó :) Mint ahogy a Sailor Moon is jó lenne...
A kérdező hozzászólása: Nézd, a Dragon Ball régebben készült, természetes, hogy ez a grafikán is látszódik. Ettõl függetlenül nagyszerû anime, remek sztorival. Csak azért, mert nem mai anime, még lehet szeretni és attól hogy valaki a bleach-et meg hasonló modernebb animéket szereti, még nem zárja ki, hogy ezt is szeresse. A Dragon Ball pedig egy kultusz anime, ahogyan a Sailor Moon is. A lényeg: az akkori legjobb grafikával csinálták mindkét animét és remek történet mindkettõ. Ne értékeld le pusztán az elavult grafika miatt...
DBZ.*.* Ezen + Sailor Moonon nõttem fel.:) Nem tudom, annyira nekem nem tûnt fel az "elrontott" szinkron.. gyerekfejjel nem is izgatott, most meg túl nagy az öröm amiatt, hogy újra adják és nincs energiám azon filozofálni, hogy jó-e a szinkron vagy nem.=D A grafikája is jó kis retró.=)) Igaz, mára már jobban szeretem a bishiket, de felüdülés visszanézni ezt a sorozatot.:) [A hozzászólásomnak nem sok köze volt a kérdéshez, de nagyon örülök a DragonBallnak, bocsi.:D]
Szerintem ha nagy lesz a nézettsége, akkor elõfordulhat=)
Hát szerintem meg a DB-nek sokkal jobb volt a grafikája, mint a maiaknak, azok szörnyûek. Mindegyiken látszik hogy számítógéppel van rajzolva, annyira fakók, élettelenek a színek. A DB még kézzel rajzolt, sokkal részletesebben, jobban van árnyékolva, emiatt sokkal "súlyosabb", ütõsebb a képi világa, nem úgy, mint a maiaknak. Csak akkor van vele baj, amikor rossz stúdió rajzolja az adott epizódot, akkor néha elég rosszul van megrajzolva. Viszont amelyiket a jobbféle stúdiók, azok nagyon vagányul vannak megcsinálva. Egyébként a magyart én sem nagyon szeretem, mert kicsit butuska lett, de nem is angolul (még az kéne) vagy japánul, vannak még azon kívül is jók, a kedvencem a latin amerikai verzió.
szerintem meg nagyon jó a magyar szinkron, egyszerûen látszik, hogy a szinészek nagy mûgonddal jártak el. Persze maga a szöveg néha önismétlõ és gyenge, sajnos õk is csak a félrefordításokból dolgozhatnak

Mi lehet a baj? A tévém képernyője egyik pillanatról a másikra olyan mint a fénykép negatívja.2, 5 hónapja van meg, szinte új.

Legjobb válasz: Ha még új akkor használd ki a garancia adta lehetõségeket! Megkérdezhetem esetleg a márkáját?

Ha még új akkor használd ki a garancia adta lehetõségeket! Megkérdezhetem esetleg a márkáját?
A kérdező hozzászólása: GABA márkájú, ha nem csak el van állítódva akkor maraad a jótállásos szervíz, csak gondoltam hátha egyszerûen át kell állítanom valamit.
Ha nem antenna a bemenet, akkor mozgasd meg a kábeleket, lehet, hogy kicsit kicsúszott...


Sony Ericsson xperia minimet a gépem új hardvernek kezeli, de eddig semmi nem volt, most mi tévő legyek?

Hónapok óta nem használtam, most viszont szükségem lenne, hogy telefonról adatokat átrakjak.

Segítségre lenne szükségem, mi tévő legyek ha a lány újra jelentkezni fog? Bővebben lent.

Szilveszterkor megismertem egy 2 évvel idősebb lányt, akivel azóta is napi több órát beszéltem személyesen/neten és túl közel kerültünk egymáshoz és elkezdtem többet érezni iránta mint barátság és mikor ezt leültünk megbeszélni, kiderült hogy neki problémát jelent az hogy fiatalabb vagyok főleg azért, mert ő egyetemista én meg még csak idén érettségizem úgyhogy, arra jutottunk jobb lesz ha nem találkozunk és beszélünk egy ideig és mondtam neki hogy ha ezidő alatt megismer valakit akivel komoly kapcsolata lehet akkor ne keressen, mert tudom magamról hogy nem fogok tudni tovább lépni...Kérdeztem tőle hogy, hogy gondolod 1 év múlva majd a semmiből jelentkezel és ezt a választ kaptam: "Dehogy is 1 hónapra gondoltam,de nem tudom bírni fogom-e addig". Szóval a kérdésem a következő Mi tévő legyek ha jelentkezni fog? Mert ő azt szeretné hogy barátok maradjunk de én tudom magamról hogy mindig is többet szeretnék majd tőle...viszont másik oldalról úgy vagyok vele hogy ha keresni fog akkor ő is csak érezhet irántam valamit vagy ti nem így látjátok? :/ Köszönöm a válaszokat! 18/F

Legjobb válasz: nyomulj, mert el fogod veszteni a lányt-ha nem teszed. Érez irántad.

nyomulj, mert el fogod veszteni a lányt-ha nem teszed. Érez irántad.
Tisztázd vele, hogy te nem tudsz csak barátként tekinteni rá!
ne hagyd magad lerázni.
ez csak kifogás hogy a kor miatt, semmi szerepet nem játszik 2 év...
Oly mindegy, hogy kerülöd-e, mert már megvan az érzés. A legjobb, amit tehetsz, hogy próbálkozol. Igen, ha keresni fog, akkor persze, érezhet. Barát sok mindenki lehet, és én pl. nem azt választanám annak, akinek tudom, hogy fájdalmat okoznék ezzel.
A kérdező hozzászólása: Akkor azt mondjátok hogy, kialakulhat több is mint barátság, viszont ha most várom amíg õ jelentkezik lehet hogy végleg elveszítem?

A tévében fogják újra adni az Everwood-ot?

Legjobb válasz: Jelenleg a VOX német csatornán adják éjszakai idõpontban. A magyar csatorná(ko)n nem lehet elõre tudni, hogy lesz-e még.

Jelenleg a VOX német csatornán adják éjszakai idõpontban. A magyar csatorná(ko)n nem lehet elõre tudni, hogy lesz-e még.

Miről fog szólni vagy mi lesz a lényege a Viva tévé új vetélkedője a Menny a pokolba!?

Legjobb válasz: Próbálják szívatni a celebeket, de különben nincs sok értelme a mûsornak.

Próbálják szívatni a celebeket, de különben nincs sok értelme a mûsornak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!