Találatok a következő kifejezésre: A tél nagyon kiszárad a kezem (2 db)

A tél folyamán nagyon kiszárad a kezem. Mit tehetnék?

15 éves vagyok és a kezemen kivörösödik a b?r hámlani kezd és annyira felrepedezik h vérzik. a kézkrémekkel jobb egy kicsit. de ez se legjobb megoldás.mondjuk ha tudtok valamit a test többi részének ápolására mert nekem nincs arra id?m h állando kenegessem magam testápoloval

Legjobb válasz: Nem kell állandóan kenegetned magad, de szánj rá annyi idõt, hogy fürdés után mindig bekened magad testápolóval (hidd el, idõsebb korodban kifizetõdik!). A kéz egy kicsit más téma, ilyenkor télen tényleg eléggé kiszárad (az enyém is). Most akarok venni egy olyan kézkrém-kesztyû kombinációt, amit éjjelre a kezemre rakok, és reggelre helyreteszi a kezeim.

Nem kell állandóan kenegetned magad, de szánj rá annyi idõt, hogy fürdés után mindig bekened magad testápolóval (hidd el, idõsebb korodban kifizetõdik!). A kéz egy kicsit más téma, ilyenkor télen tényleg eléggé kiszárad (az enyém is). Most akarok venni egy olyan kézkrém-kesztyû kombinációt, amit éjjelre a kezemre rakok, és reggelre helyreteszi a kezeim.
nekem is ilyen a kézbõröm, és télen rendszerint nagyon ronda, meg fáj is, olyna száraz, de idén nem! mindig felveszem a kesztyûm, amikor kimegyek, és nagyon sokat segít! most teljesen jó, pedig nem kenem, de ha még be is kened egyszer-egyszer kézkrémmel, akkor puha lesz ek vannak olyan kesztyûk, amiknek olyan, mintha le lennének vágva az ujjai, de van egy ráhajtható felsõ rész, és ezek elég praktikusak...
A neutrogena kézkrém nagyon jó.Drága ugyan de kevés kell belõle és legalább használ.Nekek sokszor sebes volt a kezem, és az renbehozta.
Én azt vettem észre hogy sokszor a kézkrémek nem is nagyon használnak...Én estére vagy a nivea kék dobozos krémmel kenem be jó vastagon vagy neugranormannal(gyógyszertár de akármien babáknak való krém is jó)és reggelre mindig nagyon puha lesz. Néha a kezedet is radírozd le és akkor sokkal jobban hat. Ha pedig nincs idõd mindig testápolót használni akkor zuhanyozz olyan testápolóval ami hidratáló krémet is tartalmaz(pl dove tusfürdõk), és ha fürdessz önts a kádba olajakat. De azért néha néha ha van idõd kend be a bõrödet testápolóval is:P
Kedves Dávid! :) A kézkrémedet megvettem már...Sok-sok puszy:a barátnõd :) ui.:rájöttem hogy te vagy!
Manikûrösöknél vagy némely kozmetikusnál is lehet kérni speciális paraffinos kézápolást, ami nagyon jót tesz a kéz bõrének.
Gyógyszertárban kapható vazelint is érdemes kipróbálni, de elõtte vizezd be kezed. Glicerin se rossz, de inkább az elõbbi. A glicerin csalóka, mert a bõr alsó rétegeibõl szívja fel/ki a vizet. Ezért szintén be kell elõtte vizezni a kezet. Ha pedig már ki van sebesedve, szintén víz, majd Neogranormon, az gyors segítség. De csak SOS-jelleggel használd, ne mindig. :)

Nagyon kiszárad télen a kezem mit tegyek vele?

Nagyon csúnyán kiszárad, olyan szinten, hogy vérzik és repedezett érdes, és a tenyerem is hámlik, ez lehet attól is, hogy túl sokat mosok kezet? Van rá valami jó praktikátok vagy bevált kézkrém?

Legjobb válasz: Lipobase krém. Gyógyszertárban lehet kapni, vény nélkül, 1000 Ft körül van az ára, de nagyon megéri. Nekem 1 éjszaka alatt is képes csodát tenni a kezemmel.

Lipobase krém. Gyógyszertárban lehet kapni, vény nélkül, 1000 Ft körül van az ára, de nagyon megéri. Nekem 1 éjszaka alatt is képes csodát tenni a kezemmel.
Atrix-ot használok!
shea vaj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!