Találatok a következő kifejezésre: A távolság megöli (7 db)

A távolság megöli a szerelmet?

A barátommal 10 hónapja vagyunk együtt. Ebb?l 8 oké volt. (voltak kisebb nagyobb szünetek. De mindig ujra összejöttunk. ) s most 2 hónapja elköltözött más országba, munka miatt. S rettentesen félek, hogy elveszitem. (néha beszélunk telon. De azt se túl sokat, mivel drága nagyon. ) min.2 évet kellene még kibirnom nélküle. De az rettentet sok. F?leg, hogy amikor itt élt még ahol én, akkor is a 8 hónap alat 3 szor szakitottunk. Szerintetek érdemes kivárni azt a 2 évet? én 16. ? 20. vagy jobb lenne szakitani? Még ha az rettentesen fájna is? Szeretem Õt . Tanácsok? Vagy voltatok már esetelg ilyen szituban? Távkapcsolat szerintetek m?ködhet?

Legjobb válasz: Most csúnyán le fognak szólni, de ha 8 hónapot nem bírtatok ki, egymás mellett szakítás nélkül, akkor ugyan hogy tervezitek, hogy 2 évig, egymástól távol sikerül megtartani a kapcsolatotokat? A távolság nem gyõzi le a szerelmet, sõt, a szerelem gyõzi le a távolságot, de egy olyan kapcsolat, ahol 8 hónapot sem bírnak ki együtt, azt nem mondanám szerelemnek, csak vonzalomnak. Egy ilyen instabil kapcsolatra nem biztos, hogy érdemes várni. Szerintem mind a ketten próbálkozzatok másokkal, aztán ha 2 év alatt nem találtok méltó embert, akkor próbálkozzatok újra. Semmi nem bizonyítja jobban annak igazát, amit írtam, hogy ezt a kérdést egyáltalán feltetted.

Most csúnyán le fognak szólni, de ha 8 hónapot nem bírtatok ki, egymás mellett szakítás nélkül, akkor ugyan hogy tervezitek, hogy 2 évig, egymástól távol sikerül megtartani a kapcsolatotokat? A távolság nem gyõzi le a szerelmet, sõt, a szerelem gyõzi le a távolságot, de egy olyan kapcsolat, ahol 8 hónapot sem bírnak ki együtt, azt nem mondanám szerelemnek, csak vonzalomnak. Egy ilyen instabil kapcsolatra nem biztos, hogy érdemes várni. Szerintem mind a ketten próbálkozzatok másokkal, aztán ha 2 év alatt nem találtok méltó embert, akkor próbálkozzatok újra. Semmi nem bizonyítja jobban annak igazát, amit írtam, hogy ezt a kérdést egyáltalán feltetted.
Az idõ majd úgy is eldönti. Telnek múlnak a hónapok, és hozzászoksz, egyre kevésbé fog hiányozni, közben megismersz más pasikat.. Túl fiatalok vagytok ahhoz, hogy távkapcsolatban lekössétek magatokat.
a távolság a kis tüzeket kioltja, a nagy lángokat fellobbantja... majd kiderül, de ha vége lesz akkor ne bánkódj rajta, úgysem éltétek volna le együtt az életeteket.
Szerintem 2 év alatt mindkettõtök találni fog magának valaki mást. Ez így szokott lenni.
Meg. De ez saját tapasztalat. Lehet másnál nincs így.
Édesanyám 16 volt, mikor apát besorozták. Most lesz a 25. házassági évfordulójuk, és még mindig szeretik egymást. Csakhogy õ soha nem kételkedtek... Ha nem hiszel benne, máris buktátok, szakítsatok, mielõtt csúnyán kitoltok egymással
220 km-re lakik a párom. Több, mint egy éve együtt vagyunk és nagyobb a szerelem, mint valaha. Nem jó az se, ha minden nap együtt vannak a párok ha kell ha nem. Ez egy idõ után unalmassá válik és kiszeretnek egymásból. Szal a távkapcsolatnak is megvan az az elõnye, hogy mégnagyobb az öröm hétvégente mikor találkozunk.
A távolság inkább különlegesebbé teszi a kapcsolatot..azzal, hogy nem vagytok megállás nélkül együtt mégjobban hiányzik a másik és jobban értékeled a találkozásokat.Én is távkapcsolatban élek a barátommal mi 1-2 hetente találkozunk 2 napra de volt, hogy 3 hetekig nem tudtunk találkozni.Nagyon sokszor felmerült bennem, hogy jó-e ez így de mikor megint találkoztunk egyszerûen el is felejtettem, hogy ilyesmire gondoltam volna :D, ha õ az a férfi akit magad mellett szeretnél tudni egy életre! akkor érdemes várni..ha viszont úgyérzed még barátkozni szeretnél más fiúkkal most felejtsd el :)

Igaz, hogy a távolság megöl akár egy 15 éves múlttal rendelkező barátságot is?

Gyerekkori barátságról van szó. Mikor közel laktunk egymáshoz,mindig együtt lógtunk. Aztán elköltöztem 250 km-rel arrébb és azóta alig találkozunk, évente kb 2x egy hetet. Facebookon alig beszélünk,néhány havonta 1-2x. Amikor találkozunk, mindig örömmel fogad, de valamiért úgy érzem, ez már nem olyan barátság mint régen. Úgy gondolom, hogy egy ilyen hosszú múlttal rendelkező gyerekkori barátság sosem hal meg, de a ti véleményetekre lennék kíváncsi. (bocs, hogy ide írom, de nem találtam neki jobb helyet, nem egy családtagomról van szó, hanem egy barátomról)

Legjobb válasz: Attól is függ, hogy hány évesek vagytok. Én is voltam így. Kisgyerekkorunktól sülve fõve együtt voltunk, egy ovi, egy ált. suli, egy utcában laktunk, még a gimi alatt is sokat lógtunk együtt, pedig ott már nem egy városban tanultunk. Aztán jön az a fránya felnõtté válás. Az emberek változnak. Õ egy másik úton haladt tovább, amivel én nem értettem egyet. Más lett a világról alkotott képünk, az életfelfogásunk. Mai napig összefutunk néha, de ez már más. Nagyon jól kijöttünk egymással, sok marhaságot csináltunk, de megváltoztunk és ezt el kell fogadni. Egy másik barátommal annak ellenére, hogy nagyon ritkáén találkounk, jobban tartjuk a kapcsolatot, pedig õ 500km-.re van. Szóval nem hinném, hogy csak a távolság rovására írható egy barátság kifakulása. Azért mondtam, hogy nem mindegy mikor ismertétek meg egymást, mert ha mondjuk egyetemen lesz egy jóbarátod az más. Addigra már kialakult véleményed van sok dologról, nem nagyon változik. Így a barátaidat is úgy válogatod meg. Egy egyetemen kötött barátság akár 30év múlva is ugyanott folytatható. :) Remélem érted mire akartam kilyukadni.

Attól is függ, hogy hány évesek vagytok. Én is voltam így. Kisgyerekkorunktól sülve fõve együtt voltunk, egy ovi, egy ált. suli, egy utcában laktunk, még a gimi alatt is sokat lógtunk együtt, pedig ott már nem egy városban tanultunk. Aztán jön az a fránya felnõtté válás. Az emberek változnak. Õ egy másik úton haladt tovább, amivel én nem értettem egyet. Más lett a világról alkotott képünk, az életfelfogásunk. Mai napig összefutunk néha, de ez már más. Nagyon jól kijöttünk egymással, sok marhaságot csináltunk, de megváltoztunk és ezt el kell fogadni. Egy másik barátommal annak ellenére, hogy nagyon ritkáén találkounk, jobban tartjuk a kapcsolatot, pedig õ 500km-.re van. Szóval nem hinném, hogy csak a távolság rovására írható egy barátság kifakulása. Azért mondtam, hogy nem mindegy mikor ismertétek meg egymást, mert ha mondjuk egyetemen lesz egy jóbarátod az más. Addigra már kialakult véleményed van sok dologról, nem nagyon változik. Így a barátaidat is úgy válogatod meg. Egy egyetemen kötött barátság akár 30év múlva is ugyanott folytatható. :) Remélem érted mire akartam kilyukadni.
Szerintem akarat kérdése az egész. Nekem egy barátnõm az USA-ban lakik, a másik Franciaországban, a harmadik Pesten, én meg pécsi vagyok. Kb. havonta beiktatunk egy szkájpos konferenciabeszélgetést, de egyénileg is gyakran beszélek minddel. Ha valaki jön haza, akkor öröm, boldogság van és megoldjuk, hogy találkozzunk. Amikor már mindenki dolgozik, nehéz ügy, de szerintem nem lehetetlen fenntartani a barátságot.
Megölni megölheti, de ha mind a 2 fél akarja tartani a kapcsolatot akkor meg lehet oldani. De az hogy sem e-mail, sem semmilyen kommunikáció nincs ez így elég rossz. Ez tönkre teheti. Próbáld meg azt hogy te elkezded jobban keresni, írsz neki, felhívod, ilyesmi. Észre fogod venni hogy õ mennyire hajlik arra hogy jóban legyetek.
a kérdés inkább az, miért nem beszéltek gyakrabban? Fb Skype akármi útján.az én legjobb barátnõm nem lakik annyira messze most, 'csak 100 km'.viszont nagyon rég nem tudtunk találkozni mindenféle okokból.Viszont hetente többször beszélünk, és ez a lényeg, a barátságunk megmaradt úgy érzem.
Az igazi, valódi, tiszta és õszinte barátságot nem öli meg a távolság. Mert ha egy évben 1x is találkoznak az is olyan meghatározó számukra mint ha heti szinten találkoznak.
Én is elköltöztem és a gyerekkori barátnõm akivel 13 éves koromtól, 26 éves koromig intenziven tartottuk a kapcsolatot, mára már csak havonta, jó ha egyszer beszélünk.Ha haza megyek összefutunk és elmegyünk négyesbe vagy csak ketten csajok, de már nem ugyan az, hiszen én is változtam és õ is.Más lett az érdeklõdési körünk, mások a barátaink, szomorú, mert néha hiányzik nekem de el kell fogadni.34 éves vagyok 3 gyerekem van, neki egy sem, és nem nagyon van közös témánk, max a multon szoktunk nevetni.
Ez szerintem rajtatok múlik.Nekem 4 olyan barátom van akikért tûzbe tenném a kezem, ebbõl egy akit már 20 éve ismerek, a másik 3-at csak 10.Egy kivételével a többiek több száz kilométerre vannak tõle, de rendszeresen beszélünk telón , face-en és szoktunk idõnként találkozni is.Mind változtunk, de valahogy úgy érzem, hogy semmit sem változott a barátságunk.
Minden és mindenki változik, szóval sajnos "meghalhat" egy akár ennél hosszabb barátság is. Ha szüksége van egyikõtöknek a másikra, biztos segít késõbb is, de már nehezebb lesz jókat dumálni, közös témát találni. Pláne a gyerekkori barátságokkal gyakran van így. Én egy gyerekkori barátomat több, mint 30 éve ismerem, mégis éreztem, ahogy felnõttünk és lassan más irányba változtunk. De ez így van rendjén. :)

A tavolsag megoli a szerelmet?

Szerelmes vagyok egy sracba minden hetvegen vagy masodik heten tudunk talalkozni egyutt lenni. Mintha 1000 eve ismernem semmi gatlas.. imadom es sokan leakartak rola beszelni en pedig ezert flegma voltam vele es bunko pedig mar nyuszkokanak becezgetett.. aztmondtak hogy tuti van valakije mellettem mert jokepu tehetos.. kiderult hogy nincs tobben is allitottak es koztuk o is.Szeretnem ha engem valasztana es egyszer a kozelebe koltozhessek. !!!

Legjobb válasz: fasztudja...

5 év után megöli. Tapasztalat
2 év után megöli, de csak ha nagyon ritkán tudtok találkozni, mondjuk évente 1-szer, de minden hétvége és minden 2. hétvége azért nem olyan ritka. 30N
fasztudja...
Ha szeretitek egymást, akkor a távolság nem akadály.
Pedig már nyuszókának becézgetett! Ez aztán a szerelem! :D
Decukiii :)
Attól függ milyen távol laktok.Heti találkozás mindenképpen kell.
nem öli meg
Szia.:) Nekem 16 hónapja van barátom.A kapcsolat elején hétvégén találkoztunk, szombaton.Itt aludt, és vasárnap ment.Vagy én mentem és vasárnap jöttem.De volt olyan hogy ki ment külföldre dolgozni, úgy volt hogy 3 hónapra.jajj a búcsúzás de nehéz volt :D na mindegy, de a végén csak 1 hónapig maradt.És lám, kibírtuk.Úgy, hogy naponta 10 percet tudtunk beszélni telefonon.Most pedig felment dolgozni Pestre, én borsod megyei vagyok úgyhogy elég messze vagyunk.2-3 hetente jön haza, hétvégére, és akkor is csak szombat vasárnap látom.Én úgy veszem észre, csak jobban megerõsítette a távollét a kapcsolatunkat.Bár nem biztos hogy mindenkinél így van.Ha igazán szereted, és õ is téged, kitartotok egymás mellet, és megoldjátok az együttléteket.:)
Az a férfi, amelyik jóképû, tehetõs és nincs csaja, az homár.
A kérdező hozzászólása: Koszonom, bizok benne en szeretnek vegre normalis kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: Nekemis megfordult a fejemben sot.. itthon is azt hajtottak hogy helyben is talal maganak csajt. akkor o mire var? en ram? van ilyen?
20 Te vagy a nap válasza:D
nem biztos :) az altalanossagban veve mi tortenik nem biztos hogy veletek is ugyanan lesz... :) )
20-as te nagyon készen vagy:D
Na jól van kislányom, vedd ki a kezedet a bilibõl. Mibe, hogy benned még senki nem járt!
Nyuszkóka, képzeld akkor is sajnálom a srácot, mert ha valóba szeretnéd, sosem irtad volna a kérdésedben azt az egyszót, mert nem az számitott volna. De neked az számít, tök egyértelmû:D A kirohanásoddal amit felém intéztél, és a stilusoddal még le is leplezted magad.
A kérdező hozzászólása: Megyek enis, de ha epp nincs ra penzem akkor jon o :)
Te is mehetnél.Ez kölcsönös szokott lenni.Vagy nem hívott?Tudod messzirõl jött ember...
A kérdező hozzászólása: Tehetos mert egy szo nelkul nem varja el hogy en menjek inkabb teli tankolja a kocsit es kepes ertem orakat utazni. tudod az utazas nem 100forint.
Kérdezõ, szép lett volna az írásod, ha ezt az egy apró szócskát nem tetted volna be"tehetõs". Még mindig sajnálom a csávót:D
A kérdező hozzászólása: Te a parod nem szoktad szerelembol becezni ? [email protected] Mellesleg leakartak rola beszelni mert ilyen a mesekben van hogy ennyire jokepu legyen es terjek vissza a foldre.... -.-
"mert jokepu tehetos" Nyuszkóka, a tehetõs udvarlót fogd meg, ne hogy elszaladjon, mert akkor nem telik a nyuszijelmezedre:D Szegény srác:D
A kérdező hozzászólása: Mikor mellette aludtam, reggel ugy keltem fel hogy szoritotta a kezem, nem akarta el engedni. es raneztem mosolyogtam nyomtam egy csokot szajara o pedig vissza mosolygott .. csoda volt. pedig nem mese... folyton oda bujt hozzam szex utan is.. hogy o olelkezni akar. soha nem volt ilyen. nem eroltet semmit. minden jon magatol.
hát ez majd kiderül más nem 1 év múlva amúgy a fizikai rész nélkül ebben nem hiszek N
ha van vnc akkor nem


Szerintetek a távolság megöli a szerelmet?

A barátommal néhány hete ismerkedtünk meg. Nagy a vonzalom köztünk, mindketten örülünk, hogy a sors egymás mellé sodort minket. Gond viszont az, hogy szinte még meg sem tudtuk egymást kell?képpen ismerni és ?t máris elszólította a munkája két hétre. Mivel az ország különböz? területein dolgozik, néhány itthon töltött nap után akár hetekig is távol lesz, lehet-e ebb?l komoly, tartós kapcsolat?

Legjobb válasz: lehet de k*rvanehéz lesz

lehet de k*rvanehéz lesz
A gyenge lángot eloltja, az erõset jobban fellobbantja, akár a szél.
megöli
Véget fog érni sajnos:( tapasztalat.
Megöli bizony, de ha nagy a szerelem és van annyi kötõdés egymás iránt (mindkét félnél) akkor meglehet mindent beszélni. Hosszú távra viszont nem lesz egyszerû és akár véget is érhet a kapcsolat.
Ha ez folyamatosan így menne, hogy a munkája miatt szinte mindig távol van, akkor én nem lennék ilyen pasival, az biztos, mert ebbõl semmi nem jó nem sülne ki hiába is van meg a szerelem. De gondolj bele, amíg õ úton van és ez állandóan így megy hetekig is, akkor hogy tudsz benne megbízni?? Én biztos nem tudnék ezzel együttélni, mert folyton arra gondolnék, biztos megcsal, hiába van meg a szerelem, de a pasikban rájöttem elég nehéz megbízni... A lényeg: vagy váltson munkahelyet, vagy hagyd a fenébe! És ezt szépen tudasd vele. Én legalábbis ezt tenném. 26/N
A gyenge szerelmet igen. Apu minden héten, többször is 800km-t utazott (oda-vissza 400), hogy találkozhasson anyuval, még mielõtt összeházasodtak volna. Mindezt egy éven keresztül, utána összeházasodtak és összeköltöztek.
Megöli igen.
Szerintem nem, vagyis én nem vállalnám be.
Próbáld ki és megtudod, van akinek mûködik, van akinek nem. Nem lehet ezt így statisztika alapján megmondani. Attól is függ a barátod milyen típusú férfi, és mennyire gondolja komolyan a kapcsolatot, milyen tervei vannak a jövõre nézve veled. Ha nincs semmi, akkor valóban nem érdemes folytatni.

A távolság megöli a szerelmet?

és még mellé egy szerelmi háromszög.

Legjobb válasz: Én másfél évig bírtam.

Én másfél évig bírtam.
Szerintem nem öli meg, sõt... én is erdélyi vagyok, párom meg magyaro. és úgy érezzük a távolság az ami még szenvedélyesebbé teszi kapcsolatunkat, nagyon szeretjük egymást és biztosak vagyunk, hogy ez még nagyon sokáig igy lesz! Mi 2 hetente találkozunk! Az lehet egy picit gond lesz, hogy kiskorúak vagytok, de ha szeretitek egymást akkor kibirjátok! Kitartás :) Üdv...
Én debreceni vagyok barátnöm pedig Budapesti. 9 Hónapja együtt vagyunk. én 15 vagyok. ö 14. volt amikor már azt hittem falramászok mert nem birom ki nélküle de mikor együtt vagyunk akkor legalább kihsználunk minden percet. 2 hetente találkozunk suli idöbe. És nem öli meg a szerelmet mint az elsö válaszadó mondta. Na nem riszózok többet. bye
bocsi *rizsázok :D
Ne haraugdj meg a válaszomért, csak õszinte leszek. Én 1, 5 évig voltam együtt a barátommal aki 150km-vel arréb lakott, az elsõ év csodálatos volt, aztán õ megismert egy közelebbi másik lány és bizony eléggé kikacsingatott(még egy 3.lányra is[smár]) és akkor ott vége lett. Ha nem veszítitek el egymás érdeklõdését akkor lehet hosszabb távú is, de távolságban annyira nem tudod megismerni a párod, mert az msn nem kapcsolat fenntartásra való(2hátig folyamat csak ott beszélni) Kitartás ;)
Szerintem az msn rossz kapcsolattartásnak. Barátnömmel csak ott tudunk összeveszni :S Élöben olyan jól megvagyunk és telón. Mintha nem is ugyanazok lennénk. Szerintem az msn nem jó erre a célra

Igaz hogy a távolság mindent megöl?

Legjobb válasz: dehogyis. Mi is távkapcsolatban vagyunk barátommal már egy ideje.És minden ugyanolyna mint az elején :] a szerelem mindent kibír

dehogyis. Mi is távkapcsolatban vagyunk barátommal már egy ideje.És minden ugyanolyna mint az elején :] a szerelem mindent kibír
Mi még csak 10 hónapja járunk, de rendíthetetlenül szeretjük egymást. Iszonyú nehéz minden egyes perc, amit nélküle kell eltöltenem, de az van elõttem, hogy csak júliusig kell már kibírnunk. Utána több idõt tölthetünk már együtt. A köztünk lévõ távolság 350 km.
Jó lenne definiálni a távolságokat azért. Láttam már itt olyan kérdés, aki a szomszéd falut távkapcsolatnak nevezte. És olyanok is írtak már, akiknél óceánnyi távolságokról volt szó. Szóval nagyon nem mindegy, hogy 20-40km, 200-300km vagy esetleg több ezer km-rõl van szó, mint távolság.
Nem igaz.. nálunk a távolság miatt is volt a kettõnk kapcsolata olyan intenzív és katartikus. Szar, szenvedõs hétköznapok, és hétvégén egy nap mennyország. Nálunk ez 2 és fél évig tartott, 200 km távolsággal. Azóta együttélünk (és néha hiányoznak azok az 1-1 napok).
A párom és Én 400 km-re laktunk egymástól.Hétvégén találkoztunk csak.2 évig ment így, azóta együtt élünk.Szerintem emberfüggõ, hogy kilehet-e bírni.
Van olyan, aki bírja, van olyan, aki nem. Bizalom kérdése az egész.. Mi a barátommal 1 éve vagyunk együtt, és tényleg nagyon-nagyon ritkán látjuk egymást. És nem szomszéd falus a távolság.. (Budapest - Debrecen)
szerintem igen, sajnos igen. a nagy tavolsag egy gyilkos es fajdalmas dolog :(
Szerintem igen. nekem van egy fiú, aki nagyon tetszik de több mint 300 km re lakik. én is tetszem neki, mert mondta, csak olyan nagy a távolság, hogy ezt teljesen szétrombolta.. most van bnõje is, és már nem is beszélünk, pedig még tuti tetszem neki, és õ is nekem... :(
a volt barátommal mi is messze laktunk egymástól de mi azért szakitottunk mert megcsalt és hazudozott nekem.Sztem a távolság miatt lehetett ez.
utolso valaszolonak .... : miota eltek tavkapcsolatban?
én bp-n lakok õ meg gyõrben, de 9 hónapja imádjuk egymást♥♥ szóval szerintem a távolság nem számít, bár így sokkal nehezebb.
Mi egy éve vagyunk együtt, a barátom Franciaországban lakik, 2 havonta látjuk egymást, akkor 2 hetet töltünk együtt..minden nap beszélünk, nagyon nehezek az elválások és a külön töltött hetek, de nekem megéri, mert nagyon szeretem, és úgy érzem, hogy ez fordítva is így van. És persze tervezzük, hogy összeköltözünk, de erre sajnos még minimum 1 évet várnunk kell. Tehát mûködhet, csak akarni kell, és a bizalom nagyon fontos!

A távolság tényleg megöli a szerelmet?

A Kedvesem elment továbbtanulni. Sajnos csak hétvégenként látjuk egymást, de sajnos akkor is nagyon kevés id?re, ugyanis a szüleim nem engedik, hogy nála aludjak. Azt még csak-csak, hogy ? nálunk, de akkor is külön ágy a minimum... (Bár azért nem kell minket félteni...)

Legjobb válasz: Bizony, ha nincsen elég idõtök egymásra, akkor a szerelem bármekkora lánggal is ég elõbb vagy utóbb elmúlik. Nem akarlak elkeseríteni, de ez az igazság.Nem tudom hány éves vagy, hogy szülõi engedéllyel találkozhatsz a fiúval. Mindenesetre beszélj az õsökkel, hogy fontos neked ez a fiú, ha hétvégente hazamegy, akkor több idõt tölthessetek együtt. Most a Kis Herceg mese jutott eszembe, abból az a rész: "Te egyszer s mindenkorra felelõs lettél azért, amit megszelídítettél. Felelõs vagy a rózsádért... " Ez igaz, de az a virág, amelyet nem öntöznek, az elõbb vagy utóbb elhervad. Éppúgy ápolni kell egy virágot, mint egy kapcsolatot! Ne add fel! Beszélj a szüleiddel és pároddal is! Éreztesd a fiúval fontos neked és mikor hazamegy lepd meg. A kapcsolattartásra ott van :msn, e-mail,telefon,, sms..választhatsz! Sok sikert!

Bizony, ha nincsen elég idõtök egymásra, akkor a szerelem bármekkora lánggal is ég elõbb vagy utóbb elmúlik. Nem akarlak elkeseríteni, de ez az igazság.Nem tudom hány éves vagy, hogy szülõi engedéllyel találkozhatsz a fiúval. Mindenesetre beszélj az õsökkel, hogy fontos neked ez a fiú, ha hétvégente hazamegy, akkor több idõt tölthessetek együtt. Most a Kis Herceg mese jutott eszembe, abból az a rész: "Te egyszer s mindenkorra felelõs lettél azért, amit megszelídítettél. Felelõs vagy a rózsádért... " Ez igaz, de az a virág, amelyet nem öntöznek, az elõbb vagy utóbb elhervad. Éppúgy ápolni kell egy virágot, mint egy kapcsolatot! Ne add fel! Beszélj a szüleiddel és pároddal is! Éreztesd a fiúval fontos neked és mikor hazamegy lepd meg. A kapcsolattartásra ott van :msn, e-mail, telefon, , sms..választhatsz! Sok sikert!
Szia! Az én párom is messze ment tanulni. Eddig is távkapcsolatban éltünk (60 km + országhatár). Most ez a távolság cirka 300 km-re fog nõni (meg persze a határ). Tudod, mit gondolok? Ha szereted, és persze õ is téged, akkor semmi nem számít. Mi majdnem másfél éve vagyunk együtt; távolság ide vagy oda, egyre jobban szeretem, és megbízom benne, soha nem fordult meg a fejemben, h emiatt szakítsunk, õ pedig (mintha kitalálta volna a nemlétezõ gondolatom :) ) szintén kijelentette, h esze ágában sincs (havonta tudunk kb. találkozni). Lehet, h sok (a legtöbb) távkapcsolat tönkremegy. De a miénk nem fog. És a tiétek is lehet ilyen! :)
Hát attol fugg nekem két táv kapcsim volt es mind a 2 tonkre ment az orokos feltekenykedes miatt, bizonytalanság stb...
Szia! Ha tiszta szivböl szeretitek egymäst akkor minden lehetseges. A szüleiddel meg ülj le es beszelj velük öszinten. Mond el nekik mit erzel. Ha jo szülök meg fogjäk erteni. Nekem sajnos nem jött össze a täv kapcsolat.4 evig birtuk. De 1100 km-er az egy kicsit sok. Sok sikert nektek. Az alegfontosabb, hogy megbizatok egymäsba.
Szia, én is táv kapcsolatban élek, de nálunk 500km van, és ha szerencsénk van akkor 2 hetente látom, de az ritka, többnyire csak 3 hetente. Szerintem mûködhet a dolog, az én részemrõl nincs nagy féltékenykedés, bár ismerem az elöttem levõ életét, de akkor is megbízok benne, míg nem történik semmi... na ebbe nem megyek bele. Igaz hogy néha naon nehéz, de ha szered akkor kibírod, webcam és a telefon sokat tud segíteni, az szimpla irás (tapasztalatból írom) nem sokat segít. =( ha szeretitek egymást kibírjátok =) hajrá
szerintem nem képes megölni egy kapcsolatot a távolság, nekem pl. volt egyszer egy holland barátnõm, és minden oké volt egy csomó ideig, az a lénegy, hogy a kapcsolatot tudd vele tartani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!