Találatok a következő kifejezésre: A távolság a (1057 db)

140 kmre vagyunk egymástól a barátommal, több mint egy éve együtt :) Mûködhet, ha akarjátok.
Nálunk is pont ennyi a távolság, és eddig minden nagyon jó:) Sok szerencsét:)
Nem sok. Én voltam már 220km-re is és az már bizony nem müködött... A 70 az semmi ha tényleg komolyan gondoljátok.
nem sok ha igazán akarod szerintem 100 km alatt oké
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
A csaj egy idõ után úgyis félre kefél...Csak hogy pesszimista legyek...
A kérdező hozzászólása: 2 óra vonat életkor 18 még suliban vagyok övé is pontosan ugyanennyi
Nem sok szerintem sem. Köztünk kb 3x ennyi van. Ha komolyra foldul a dolog, akkor akár költöznék is. Vagy õ. Igaz, attól is függ, hány évesek vagytok, van-e suli még, stb. Én már vagyok elég éves a költözéshez, nálunk ez nem lenne gond.
Attól függ, mennyire jó a közlekedés, 2 órahosszáig döcög a busz, vagy 40 percig. (Vagy autója van valamelyikõtöknek?) De nem hangzik megvalósíthatatlannak, nem vészes, ha akarjátok mindketten, megoldható.
nekem volt barátnõm aki messzebb lakott. másik megyében :D hétköznap msn meg telefon péntek este átmentem ottaludtam péntek szombat vasárnap meg jöttem haza :D ezt minden héten eljátszottuk és tökéletes kapcsolat volt :) szerintem megprobálhatod ha ezt megtudjátok oldani :)
elég sok..
1évbe 1x látod elég.xÐ

Lehet hinni abban, hogy a távolság a kis tüzeket eloltja, a nagyokat pedig fellobbantja? Esetleg van valamilyen tapasztalatod?

Legjobb válasz: attól függ mekkora a távolság. nekem most tetszik valaki, aki 1 882 km-re lakik tõlem :D 100km felett szerintem halott ügy

attól függ mekkora a távolság. nekem most tetszik valaki, aki 1 882 km-re lakik tõlem :D 100km felett szerintem halott ügy
Kedves 1. válaszoló! Egyáltalán nem halott ügy 100km felett. A barátom 271km-re van tõlem, és 2 éve együtt vagyunk, még mindig nagyon szeretjük egymást, pedig csak szünetekben (pl. nyáriszünet) találkozunk. Szóval igen, lehet hinni abban szerintem.
Kedves 2. válazsoló, akit egész évben nem látsz, csak a nyári szünetben, talán nem is a barátod/barátnõd. Biztos vagy benne, h ezt tényleg kapcsolatnak lehet nevezni?
mi 5 évvel ezelõtt azt mondtuk: Lehet, hogy nem tart majd örökké, de amíg tart, addig is sok örömöt okozunk egymásnak. 2-3 hetente találkozunk, 180 kilométerrõl. MÛKÖDIK.
100% ban igaz! nincs lehetetlenség csak tehetetlenség

Hogy tudom megmérni a távolságot a képernyő két adott pontja között?

Úgy gondolom, mintha rátennék egy vonalzót a monitorra és leolvasnám az értéket. Ez elég macerás... Nem térképhez kell. Egy tervrajz méretét úgy változtattam, hogy pont a nekem szükséges méretarányban jelenik meg a monitoron, de a méretei nincsenek feltüntetve, így azokkal nem tudok számolni.

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=ENgS6xvRiGs (Nem vízszintes, nem függõleges távolságok esetén ott a Pitagorasz-tétel.)

http://www.youtube.com/watch?v=ENgS6xvRiGs (Nem vízszintes, nem függõleges távolságok esetén ott a Pitagorasz-tétel.)


Lányok, nektek mekkora a távolság a hüvelyetek és a végbeletek között?

Mittomén hány ujjad tudod odarakni? állitólag egyénenként változik. Err?l a képr?l jutott az egész az eszembe:

Legjobb válasz: Hát ennek a csajnak rendben van mindenhol a távolság. Neked közelebb vannak egymáshoz?

Kép alapján nekem is messze lévõnek tûnik, de biztos póztól is függ, mekkorának tûnik. Nekem nincs ekkora távolság, csak olyan 1 hüvelykujj vastagságnyi kb.
Hát ennek a csajnak rendben van mindenhol a távolság. Neked közelebb vannak egymáshoz?
várj elõ kell szednem a vonalzót...
Mintha már lett volna ez a kérdés, nem??
Épeszû nõ nem foglalkozik ilyen hülyességgel.
160 cm
Szerintem is egy fotó sokat segítene, hogy megorvosoljuk a problémádat. De lehetõleg a tiéd is legyen ilyen csupasz, és tiszta, mint ennek a hölgynek. Ja és lehetõleg ugyanebben a pózban is készüljön a fotó.
Én hallottam már errõl, komoly betegség, ha valakinek túl közel van egymásoz, de mûtéttel orvosolható a dolog. Majd utána kérdezek a barátnõmnél, hogy neki hány centi is volt a mûtét elõtt... A tiéd hány centi? Vagy fotó? Ez nem játék!!! Szerintem jobb is lenne, ha nem válaszolnál és várnál arra, hogy írjak, hanem elmennél az ügyeletre... Csókolom, túl közel van a hüvelyem és a végbélnyílásom egymáshoz. Tessék rajtam segíteni!!! Gyökér... erre érsz rá b.meg? Hihetetlen.
Hát nekem is közelebb van mint a csajnak, de szerencsésebb ha távolabb van, mert a fertõzés veszélye sokkal kisebb(az e. coli baktérium fertõzésre gondolok)
egy hüvelyk
Most akkor én hagy írjam le, hogy a szexben miért van ennek jelentõsége! Ugyanis azok a nõk akiknek közel esik egymáshoz a 2 lyuk, magyarán rövid a gát, azok általában élvezik az anális szexet, mivel a fenekükben levõ hímvesszõ a hüvelyfalukat is izgatja! Ez tény! 22/F
Tuti nagy lenne a lyuk gátvágás esetében!! fúúú
Nem tök mindegy? (Egyébként nem értem, ha csaj vagy miért nézegetsz ilyen képeket XD) Én nem tudom, nem néztem, ha valakit meg zavarna, ne nézegesse.
Nem tom, De addig sunáznám még mozog! a képen látható csajt....
18 kilóméter bocsi késõn irtam csak tescoba nemvolt mérõszalag
A kérdező hozzászólása: És akkor bele fog nyúlni a fenekembe is, hogy megnézze? Arra a kétujjas vizsgálatra gondolsz, amikor V alakban mindkét helyre bedugja az ujját?
Ha nagyon közel van, könnyen átszakad pl. szüléskor. Nõgyógyász tud beszélni róla.
Biztos, hogy pont jó helyen van mindkettõ, de ha ennyire aggaszt, legközelebb kérdezd meg a nõdokidat.
Hát anatómiailag nem tudom mi a helyzet, hogy lenne jobb, de ezen ugyse lehet változtatni. Ugyhogy ne rágd magad ezen, biztos a tiéd is jól néz ki, és a pasidnak tetszeni fog.
A kérdező hozzászólása: Nem okoz. Csak az öcsém begyûjtötte ezt a képet a gépre, és föltûnt, milyen messze van neki a két luk. Van a nõknél ugye ez a gát-dolog, izomzat, stb. Mittom én, mi a szerencsés anatómiailag.
Nem vagy hülye, csak miért fontos ez? Neked valami problémát okoz hogy közel vannak egymáshoz? Vagy mi a gond?
Nekem olyan közel van a kettõ, hogy valahányszor a nõgyógyászom hüvelyben megvizsgál, mindig hozzáér a keze a seggemhez :) Amire mindig hatalmasat rándulok :DDD Folyton attól félek, egyszer oda is be fog nyúlni LOL
szép ezé a csajé nagyon reggelig nyalnám mindkét helyen, meg a kettõ köztti kilométeres távon is
A kérdező hozzászólása: Na ugye hogy nem én vagyok a hülye!! De már gúnyolódtok.
A kérdező hozzászólása: Jóval.
qrva jó a képen a csaj :) )))

Szerintetek a távolság a probléma?

megismerkedtem egy sráccal, aki nem éppen a szomszédomban lakik, természetesen többször is találkoztunk már , együtt voltunk és elég közel kerültünk egymáshoz, de amikor chaten beszélünk teljesen más mint élõbe..én elég érzékeny típus vagyok és ez nagyon bánt, nem értem miért van az hogyha együtt vagyunk akkor happy van de ha nem akkor meg egy sima barátként beszél velem és múltkor mondtam neki mennyire hiányzik, erre õ azt mondta ne mondjak neki ilyet mert ez kellemetlen, de elõtte egy nappal meg együtt aludtunk stb...most ez mit jelent? tudom hogy nem használ ki mert alapból nagyon kedves , jól nevelt srác és nem egy két hónapja ismerjük egymást! távolság miatt van ? vagy én rontom el azzal hogy mindig elmondom neki hogy mennyire hiányzik ?

Legjobb válasz: Szex utan valtozott meg a srac? Ha igen akkor valoszinuleg nem tul szerelmes. Mert a szerelem kijott a farkan. De mi szamit tavolsagnak..? Itt nem hiszem h te vagy a hibas

Szex utan valtozott meg a srac? Ha igen akkor valoszinuleg nem tul szerelmes. Mert a szerelem kijott a farkan. De mi szamit tavolsagnak..? Itt nem hiszem h te vagy a hibas
A kérdező hozzászólása: Igazából nem azután, amikor együtt vagyok tényleg szuper minden, de ha hazamegy utána teljesen más és sokat vitázunk emiatt, hogy miért van ez, de nem mondd rá semmit 200 km
Mintha a 4évvel fiatalabb énem írta volna ki ezt a kérdést. Nyugi, Õ ilyen típus... ez nem azt jelenti, hogy nem szeret. Csak így próbálja elnyomni magában a távolság miatti rossz érzést. N
A kérdező hozzászólása: Remélem úgy van ahogy mondod:) de félek, hogy elveszítem, mert nem tudunk minden héten találkozni és sok veszekedés van emiatt, néha úgy érzem, hogy csak barátként tekint rám még a dolgok megtörténte után is, és valamikor ezt el is mondja, de néha rácáfol, és nehezen igazodok ki rajta..tanácstalan vagyok
hasonlo szitu, ha gondolod irj L
A kérdező hozzászólása: írtam:) ha valakivel hasonló történt, írhatna nekem, jó lenne kicsit beszélgetni

Elszeretnék adni pár dolgot netten keresztül . Ezt melyik oldalon lehetséges, vagyis melyiken éri meg? Vatera? Vagy más? és hogy müködik személyes átvétel? Akkor is ha 200 km a távolság a vásárlótól?

Legjobb válasz: 1. Neten keresztül egy T - nem beszólni akarok, csak hátha nem veszed rossznéven, és megjegyzed. 2. A Vatera és a Teszvesz jó, van sok más, ami olcsóbb, de ezek a legismertebbek. 3. Attól, hogy a lakhelyetek 200 km távolságra van egymástól, lehet személyes átvétel, ha egyikõtök jár a másik lakóhelyén, vagy valakin keresztül el tudja juttatni az árut. Sok sikert!

1. Neten keresztül egy T - nem beszólni akarok, csak hátha nem veszed rossznéven, és megjegyzed. 2. A Vatera és a Teszvesz jó, van sok más, ami olcsóbb, de ezek a legismertebbek. 3. Attól, hogy a lakhelyetek 200 km távolságra van egymástól, lehet személyes átvétel, ha egyikõtök jár a másik lakóhelyén, vagy valakin keresztül el tudja juttatni az árut. Sok sikert!
Ja jó a vatera meg a teszvesz csak a termék felrakásért bizonyos esetekben (90%) kér termékfeltöltési díjat, továbbá ha sikeresen eladtad akkor is kér X százalékot amit be kell nekik fizetned vagy küldi a behajtókat.
én az aprod.hu-t ajánlom. Nagyon jó, és ingyenes :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:)

Fizika feladat, mekkora a távolság a két szerelvény között?

Egy 500 tonnás szerelvény 72 km/h sebességgel halad, amikor egy 100 tonnás része leszakad. A mozdony ugyanakkora húzóeröt fejt ki a leszakadás után, mint elötte. A súrlódási tényezö 0,01. Mekkora a távolság a két szerelvény között, abban a pillanatban amikor a leszakadt szerelvény teljesen megáll? Kb 1000 méterrel hibáztam, szóval valamit kihagyhattam :S

Legjobb válasz: v=72km/h=20m/s g=9.81m/s^2 m1=100t=10^5kg u=0,01 Fs1=u*m*g -> a1=u*g=0,0981m/s^2 t=v/a1=203,874s s1=v*t-1/2*a1*t^2=2038,736m Ha eddig egyenletesen haladt, akkor: m2=400t Fh=Fs=(m1+m2)*g*u=49,05kN Leszakadás után: Fh-F's=(m1+m2)*u*g-m2*u*g=m1*u*g=9,81kN a2=(Fh-F's)/m2=0,0245m/s^2 s2=v*t+1/2*a2*t^2=4586,646m s2-s1=2547,910m

v=72km/h=20m/s g=9.81m/s^2 m1=100t=10^5kg u=0, 01 Fs1=u*m*g -> a1=u*g=0, 0981m/s^2 t=v/a1=203, 874s s1=v*t-1/2*a1*t^2=2038, 736m Ha eddig egyenletesen haladt, akkor: m2=400t Fh=Fs=(m1+m2)*g*u=49, 05kN Leszakadás után: Fh-F's=(m1+m2)*u*g-m2*u*g=m1*u*g=9, 81kN a2=(Fh-F's)/m2=0, 0245m/s^2 s2=v*t+1/2*a2*t^2=4586, 646m s2-s1=2547, 910m
A kérdező hozzászólása: Èn is körülbelül így óldottam meg, csak a v2=25 m/s használtam.. De ígyis úgyis hibás lett.. Valamít kihagytunk a számolásból.. A helyes válasz 4500 méter.
Mindig is bírtam az ilyen fizikafeladatokat... :) A valóságban szétszakad a fõvezeték tömlõkapcsolata, és azonnal elmegy mindkét vonatrészbõl a levegõ, így azonnal megáll mindenki. Ezért "önmûködõ jellegû" a ma használt átmenõfék. Ha nem így lenne, lettek volna azért súlyosabb balesetek.
pill kiszámolom
mérd meg vonalzóval
várjál most szívatsz? mikor? Tudod a bolygók mozognak. és h most hogy állnak azt nem tom. De a két bolgyó közepes távolsága alapján kiszámoltam h 2092660000km. Persze ez a mérték csak akkor igaz ha közepes távolságba vannak a naptól (az elipszis két szimmetria tengely között), és egy irányban ami elég ritka. Nem sûrûn takarja a jupiter az uránuszt(persze a naptól).
A kérdező hozzászólása: találd ki magad

Ha több éve tetszettek egymásnak a felek abból lehet még valami vagy túl sok volt a távolság, a változás?

Úgy értem,hogy 4-5-6 éve tetszettek egymásnak,egy baráti körben is mozogtak,talán komolyabb érzelmek is voltak,de nem voltak kapcsolatban. Aztán az egyik fél talált magának valakit akivel éveket van,majd szakítás.

Legjobb válasz: Próba-cseri. Vesztenivaló? Nyilván rengeteget változtak, de nem biztos, hogy olyan irányba, ami kizárná, hogy akár jól is alakulhat az ismételt találkozás.

Próba-cseri. Vesztenivaló? Nyilván rengeteget változtak, de nem biztos, hogy olyan irányba, ami kizárná, hogy akár jól is alakulhat az ismételt találkozás.

Hogy szokták lebonyolítani a cserét ha nagy a távolság a két fél között?

Lenne egy üzletem. Telefont cserélnék egy illet?vel aki az ország másik felén lakik, és az utazás nem megoldható. milyen módon tudnánk megügyezni ezt?

Legjobb válasz: Köztes hely sem jöhet szóba? Postában én azért nem nagyon bízok.

Köztes hely sem jöhet szóba? Postában én azért nem nagyon bízok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!