Találatok a következő kifejezésre: A társkereső miért jó (9 db)

Nem értem hogy a férfiaknak miért jó hogy fent vannak társkereső oldalakon és sex oldalakat néznek miközben van kapcsolatuk? Tudnátok nekem segiteni?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok Szerintem erre semmilyen mentség nincs. Én azt vallom, hogyha probléma van, azt meg kell beszélni és közösen megoldani. Ha nem sikerül, akkor inkább legyen válás, szakítás, de megcsalás, meg szextárskeresõ oldalak nem férnek bele egy párkapcsolatba.

Elsõ vagyok Szerintem erre semmilyen mentség nincs. Én azt vallom, hogyha probléma van, azt meg kell beszélni és közösen megoldani. Ha nem sikerül, akkor inkább legyen válás, szakítás, de megcsalás, meg szextárskeresõ oldalak nem férnek bele egy párkapcsolatba.
A szexoldal addig oké, amíg pornóvideót néz, és nem kommunikál mással. Abban semmi rossz nincs. De a társkeresõk már elfogadhatatlanak.
én anno azt a választ kaptam hogy: kell a megerõsítés... azóta már persze máshol erõsíti magát...
Ja 2., miért, akkor ha nem elég jó, meg kell csalni? Ez a legszánalmasabb, amit tehet, persze arra jó, hogy a szaros gatyáit mossa, meg fõzzön, de d.gni már máshoz jár.
Én erre azt a választ kaptam, hogy "hûséget fogadtam, nem vakságot". 2 hónappal késõbb megcsalt. :D Csak röhögni tudok rajta amúgy, hihetetlenül szánalmasak ezek a "férfiak"
szia, azert mert kell nekik egy tars, akihez estenkent odabújik biztonsagban van, "család".. közben meg a vére hajtja, unalmas már neki az otthoni szex, igy megy máshova is, , , sokan szeretik az izgalmakat, lebukik.nem bukik?kalandvágy
Minden férfi köcsög!
Sztem is érthetetlen, pedig minden nõ bevállalós, és mindent meg is tesznek, hogy a szexuális életük rendben legyen, a férjét pedig egy sem hanyagolja el! (nem)
Mert férfiak.
Én regisztráltam magam több társkeresõn is és teljesen felháborítónak tartom az ott vadászó nõs, kapcsolatban lévõ pasikat.Semmi keresnivalójuk sincs ott szerintem.Ha mindenképp csak dugni akar, arra van megfelelõ oldal.Az a nõ sem normális, aki egyáltalán szóba áll egy ilyennel.
Társkeresõ oldal? Szex oldal? Hála égnek a férjemet egyik sem érdekli. Sõt, pornót sem néz. De az biztos, hogy õ nem is tartozik az átlag pasi körbe... Ha mégis társkeresõ oldalon lenne fent...és hasonló...filózgatás nélkül elzavarnám a pi.csába! Nem kötelezõ semmi...velem lenni sem...a házasság sem...de akkor ne rabolja az értékes idõmet.
A pornot meg megértem, bár egyáltalán nem fogadnam el! Viszont a tarskeresore nincs mentség es nem is értem miért mennek oda, hacsak nem akarják megcsalni a parjukat! Ám van olyan, akinek csak regisztrációja van név, kép, bemutatkozás profil nélkül es nem ír senkinek, nem beszélget senkivel, akkor mit csinál tarskereso oldalon! Ismerek ilyen személyt!
Férfi vagyok és elõre is elnézést hogy a nõk terepére tévedtem. Ami engem illet abban az idõszakban nézegettem szexoldalakat amikor nem volt párom. Ha van valakim akkor nem nézegetem a többi nõt mert csak õt akarom, csak õt szeretem. De ha valakinek van párja és közben társkeresõ oldalon hirdeti magát az nem veszi komolyan azt a kapcsolatot, nem szerelmes. Igaz ez férfire és nõre is. Az egyik korábbi komoly kapcsolatomban a barátnõm volt fent társkeresõn. Nem tudtam róla addig míg egy ismerõs fel nem hívta rá a figyelmemet. Jól megnézte magának a többi férfit és néha megjegyzéseket is tett rájuk. Meg is csalt. Több esélyt nem kapott.
Szexoldal oké, nézegesse. De társkeresõ? Minek neki, ha itt vagyok én. Segítenék neki kitalálni a lakásból, ha ennyire új társra vágyik, menjen nyugodtan
Hát ne haragudj, én azt sem türném el, hogy szex oldalakat nézegessen. Az én házaséletembe ez nem fér bele, akármennyire férfibõl van.
Azért mert abban bíznak hátha rájuk ugrik egy kiéhezett p...csa. A vízhordó lány is addig jár a kútra míg meg nem [email protected]@k. Ennyit azokról az ominózus férfiakról akik a társkeresõt bújják.
#13 "Az biztos hogy nem csal meg, a fejemet tenném rá!" Na, láthatod, hogy nem egyértelmû! Tûnés kifelé az osztályból, ne rontsd itt a levegõt!
A kérdező hozzászólása: Én is szeretnék eljutni odáig hogy ne bosszankodjak rajta :) Az biztos hogy nem csal meg, a fejemet tenném rá! Csak mégis zavar az egész :(
Szövegértés egyes? Te meg szimplán hülye vagy. Ha fent van egy társkeresõn és szexpartnert keres, akkor ha úgy adódik, tuti nem csalja meg:) ) (de)
Én se értettem sose, de inkább nem is bosszantom rajta magam:)
#6. A kérdés nem tartalmazta azt, hogy meg is csalja. Azt már csak te gondoltad hozzá. Olvasás kettes, szövegértés egyes, leülhetsz!
A kérdező hozzászólása: Igen ez egy egyszerû de tökéletes válasz hogy " mert férfiak" de akkor sem értem én ezt :D
A kérdező hozzászólása: Férfiak válaszát is szívesen meghallgatom! :) fõleg aki ezt csinálja! :)
nem tudom kérdezd meg magadtól...
utolso adom xdddd
háhá :) 1-est osztom :)
Jogos a kérdés, csajok között is vannak forever alone-ok, akik beregisztrálnak társkeresõkre, de eszük ágában sincs társat keresni, csak hülyítenek elkeseredett pasikat!
Hát, valakinek, akit ismerek , a kocka, az, aki ért a fizikához, matematikához, és a számítógépekhet is.Ha ez a rendes kockaság, akkor az vagyok.Ha az, amire én emlékszem, hogy egész nap a gép elött ül, és 1 esetleg 2 unalmas, általában online játékkal játszik, és nincs szociális élete, akkor nem.Hogy miért teszik néhányan? Hát, a szép, magukat kelletõ nõk miért utasítanak vissza szinte mindenkit?Én miért nem találok olyan értelmes, átlagosnál nem jobban kinézõ csajt, aki szeretné, hogy szeressem?Miért nem tud õszinte lenni a csajok, de általában az emberek 99%a?Vannak ilyen kérdések, de mindre ugyanaz a válasz, ami nem tökéletes, de megfelel.Csak mert ilyenek az emberek.

A tarskereso oldalak miert vannak tele szep lanyokkal es nem tul jo megjelenesu sracokkal?

Csak nekem tunik ugy, hogy a nok szinte kivetel nelkul szepek, apoltak, csinosak, a pasik meg epp az ellenkezojuk? 23/lany vagyok, most regisztraltam egy badoo nevu oldalra, es ezt tapasztaltam. Mi errol a velemenyed? Kort es nemet is kerek! ;)

Legjobb válasz: azért nem találsz elõnyös külsejû férfit rajta mert átlagban azok a férfiak regisztrálnak ilyen oldalra akiknek nincs önbizalmuk vagy csak k*rvázni akarnak

azért nem találsz elõnyös külsejû férfit rajta mert átlagban azok a férfiak regisztrálnak ilyen oldalra akiknek nincs önbizalmuk vagy csak k*rvázni akarnak
Nem tudom, mikor a haverom keresett lányt ilyen társkeresõ oldalon, kivétel nélkül a lányok vagy bálnák voltak, vagy agyonszolizott, cicomázott, szõke iq fighterek, vagy idõsebb korosztály, vagy szürke egér, csúnyácska lányok. Mivel neki aztán az átlagnál is jobban számít a külsõ, hamar törölte is magát.:D
Elég az, ha õk rondának tartanak.
a pasi kérdésre tudom a választ: Azért mert én nem vagyok fent egyiken sem.
Csak õszinte vagyok. Ahogy az életben, úgy a társkeresõ oldalakon is a külsõ a legfontosabb a lányoknak.
Utolso: tippelek, 13L?
15:36 És még mondják, h a lányok válogatósak, nem is értem miért... :D
16:59 mi van ? o.O
17:02 hat ... :D
"A kérdező hozzászólása: 11:13- azt tudom elmondani, hogy teljesen másként látjuk a dolgokat :D 23 lány vagyok amúgy, de írtam a kérdésben is." Nem komolyan gondoltam, csupán megfordítottam ezzel a te kérdésedet ugye. Tudod, a kérdés az, hogy számodra mit jelent a jóképû férfi és mit a szép nõ.
A kérdező hozzászólása: 17:06- rajottem, de csak miutan elkuldtem a kommentet es megegyszer elolvastam a valaszod :D
A csajok azok hazudnak, olyan képet tesznek fel magukról, ami vagy retusált, vagy nem a sajátjuk...A férfiak meg õszintébbek ilyen téren...
Azert mert akik jol eznek ki azok mind foglaltak, es nem ilysnmikkel toltik az idejuket ... a nok meg hat csak nok. amugy meg enm tudom ha ti megfigyeltetekl de keves a jokepu srac [a vao vilagban s nem csak netes oldikon] En es az egyik baratnom hulyesegbol nekikeztuk szamolni hany jokepuvel futunk ossze hamarabb montuk h 50 bol 2 vel...[de csak rondak voltak] utanna jott szaz s vegul a 176 srac jol nezett ki egyszoval a 176 bol 1 -.-" na de eltertem a tematol. Amugy meg a netes randizgatasok [ismerkedes] neha veszelyes bar gondolom tudjatok mie :)
A kérdező hozzászólása: 11:13- azt tudom elmondani, hogy teljesen másként látjuk a dolgokat :D 23 lány vagyok amúgy, de írtam a kérdésben is.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 10:55 Ezzel a megállapítással sajnos nem tudok vitázni. :(
Én meg úgy láttam, hogy vegyes. Jó mondjuk én nagyon szemét vagyok, mert csak azért szoktam körülnézni ilyen oldalakon ( ahová nem kell hozzá regisztráció) hogy megnézzem van e ismerõsöm fent és az mit írt magáról :D Szóval szerintem mindkét nembõl van ott elfogadható.
A társkeresõ oldalak miért vannak tele nem szép lányokkal és jó megjelenesu sracokkal? Csak nekem tûnik úgy, hogy a férfiak szinte kivetel nelkul jóképûek, ápoltak, jól öltözöttek, a csajok meg épp az ellenkezõjük? 21/fiú vagyok, most regisztráltam egy oldalra, és ezt tapasztaltam. Mi errõl a velemenyed, kérdezõ? Korod, nemed? :D :D :D
kösz a biztatást!
Én már egy ideje fenn vagyok több társkeresõ oldalon is, komoly kapcsolatot szeretnék, de hiába írok kismillió személyre szabott üzenetet, alig ír vissza valaki, ha pedig valami csoda folytán mégis válaszolnak, akkor 1-2 levél után felszívódnak. Pedig én tiszteletteljesen és udvariasan viselkedek, nem vagyok egy Casanova tudom jól, de azért annyira rondának sem tartom magamat.
Azis lehet hogy a lányok fele fake!
Mert azok a srácok regisztrálnak társkeresõre, akik az életben nem kellenek senkinek a külsejük miatt. Aztán persze társkeresõn se kellünk senkinek. 25/F
k*rvázni akarnak – van egy haverom, õ fent van egy csomó ilyenen, de õ csak szexre keresi csajokat, mindig azt magyarázza, hogy melyik oldalon és kit szedett fel Egyébként mi az badoo? Az facebookos xar? Mert ha igen, akkor valaki elmondhatná hogy kell kikapcsolni, mert állandóan jönnek ezek a levelek.
Szerintem is csak csúnya pasik vannak fent a társkeresõ oldalakon. De engem nem zavar mert én gonosz vagyok és csak arra használom az oldalt, hogy angolul kommunikáljak velük szóval nyelvtanulásra de õk ezt nem tudják :)

Társkeresőn a lányok miért csak akkor hajlandóak néha válaszolni nekem, ha olyan képet teszek fel, ahol jó autóból szállok ki (nem az enyém, de hadd higgyék azt), tengerparton vagyok és nagy baráti társasággal pózolok?

Ha rendes egyemberes profilképet teszek ki, akkor jó ha havonta 1 válasz érkezik a sok-sok elküldött levélre. Nem vagyok egy jóvágású fazon, de mindig mosolygok a képeket, jó kedélyűnek tűnöm. Ez sem nagyon érdekli őket. Csak akkor jön válasz, ha érzékeltetem valamilyen szinten, hogy sok a haverom és tehetős vagyok. Vagy ez csak véletlen lenne?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=K2iAmoGbWcE és megérted

Azt. Én azt tartom, hogy normális ember, akinek van ideje ismerkedni, és rendben van lelkileg, eszébe se jut ilyen szarra regelni. Legyen az nõ vagy férfi...
Aszondod?
Ezt most nagyon eltaláltad helike. Kérdõjelet ki is cserélheted felkiáltójelre.:)
Miért, a neten nem ugyanazok a nõk vannak, mint a való életben?
Hát igen, ezért nem a neten kell ismerkedni, ott a lányok 99%-a ilyen, én is tapasztaltam hasonlókat.
Mert gonoszak vagyunk! Muhahaha >:D UI: ne a neten ismerkedj
Életben kéne ismerkedni.
A kérdező hozzászólása: Nem kedélyborzolásként írtam ezt ki, hanem ezt tapasztaltam. Nem volt hátsó szándékom.
Valamiért ilyenkor érzem azt, hogy ideje lenne inkább a beadandómmal foglalkoznom.
Kettesnél a pont.
legtöbb lány nem ismerkedési célból regisztrál oda, csak önbizalom erõsítés miatt; eszükben sincs az idejüket válaszolgatással tölteni
Ez egy elég átlátszó próbálkozás a kedélyek borzolására.
De nem ismerkedés céljából. Aki meg azért van itt, megnézheted mennyi esze van :) Meg fogsz lepõdni :D

Miért jó, ha a társkereső oldalakon fizetni kell azért, hogy levelet írhass vagy hogy megnézd egy másik ember képeit?

Eddig minden ingyenes volt, hirtelen mindenért fizetni kell. Miért?

Legjobb válasz: Biztos van, aki kifizeti.. Valószínûleg már nem elég a hirdetésekbõl befolyó összeg a szerver(ek) fenntartásához..

Biztos van, aki kifizeti.. Valószínûleg már nem elég a hirdetésekbõl befolyó összeg a szerver(ek) fenntartásához..
Úgy tûnik, nem elég a reklámokból jövõ bevétel az ilyen oldalakon. Biztos van, aki fizet is. Én még soha nem fizettem ilyenért, és nem is fogok. Nem ezen fog múlni, hogy együtt legyek az igazival.
végülis ha azt nézzük, hogy csak eltökélt társkeresõk fizetnek, így biztosabb lehetsz abban, hogy nem vernek át egy ilyen oldalon.. de ahhoz már nagyon eltökéltnek kell lenni, hogy valaki ezért fizessen :D van még elég sok olyan társkeresõ, ami teljesen ingyenes, és legfeljebb akkor kell fizetni, ha mondjuk sms-t akarsz küldeni egy embernek a honlapon keresztül.. szóval ne ess kétségbe ;)
Egy hét/800 forint én ilyet még nem is láttam. Van olcsóbb is, havi, negyedéves vagy éves elõfizetéssel, van ingyenes is.
A kérdező hozzászólása: ezért kell mindent így lekorlátozni? Pl. egy hétig küldhetsz levelet meg stb. és ezért elkérnem 800 ftot?:S
A kérdező hozzászólása: én sem, de pl. engem zavar h 4 vagy 5 társkeresõn fent vagyok, de sehol sem lehet ismerkedni, mert fizetõs... :S
A kérdező hozzászólása: nem esek kétségbe, nem remélem, hogy pont a neten találom meg az igazit, de akkor is bosszant. :)

A társkereső oldalakon miért jó egyes nőknek, hogy mindent kidobnak a képeken?

inkább megalázó mintsem kívánatos.

Legjobb válasz: Szia! Nem tevedsz ,szerintem igazad van! A masik dolog,ezekszerint te a "rendes" ferfiak koze tartozol ,sajnos keves az ilyen! BUEK!!

Szia! Nem tevedsz , szerintem igazad van! A masik dolog, ezekszerint te a "rendes" ferfiak koze tartozol , sajnos keves az ilyen! BUEK!!
Zavarnak a "vetélytársak"? Ne foglalkozz velük ha valóban nem a te világod a "húspiac". De lehet, hogy csak félsz... :) :) "ostromolnak a barmok" írod... ezek szerint a dolog nem megalázó hanem kívánatos. Mert szerinted sokan ostromolják õket e miatt. Ennyi elõítélettel meg görccsel mint amennyi süt az írásodból valóban nem könnyû párt találnod. Egyébként meg, azért jó nekik meg õk nem teszik fel a kérdést, hogy "miért jó annak aki nem teszi ki a cicijét hanem titokzatos képet tesz fel magáról". Tojnak rá, hogy más mit csinál. És lehet, hogy szerelmet nem... de legalább szexet kapnak :D
:) ))))) Egy részük azért, mert " hivatásos", más részük pedig, mert túl fiatal és vagánynak szeretne tûnni. ( Aztán õk vannak a legjobban meglepve, ha a reménybeli rögtön a tárgyra tér, vagy megkérdezi, hogy "hogyé adja?". )
Egyet értek az utólsó válaszadóval. Ezeknek a lányoknak a 90%-a hivatásos, csak ilyen fórumon olcsóbb hírdetnie magát. Egy pár éve egy ismerõsöm újsághírdetésbõl próbált ismerkedni egy lánnyal, aki elmondta neki, hogy õ tulajdonképpen nem ismerkedni akar, hanem itt szerzi a kuncsaftokat, és õ elmesélte neki, hogy mire kell figyelni az ilyen hírdetéseknél, kik azok akik így "dolgoznak".

Miért van az hogy társkeresõ oldalakon a jó csajok nem válaszolnak?

Egyszerû kérdés: lenne kedved beszélgetni?

Legjobb válasz: szerinted.....

szerinted.....
Hagyd a pics***ába a társkeresõket, értelmetlen. mindig az a sablon duma megy hogy egy jó csaj hány 100 levelet kap....kifogás mindig mindenre van
de most egy ilyen kérdésre mi a fenét válaszoljon? nem, nekem nincs random, még jóképû idegenekkel sem kedvem csak úgy beszélgetni, fõként ha az irántam érdeklõdõ, még annyi fáradtságot sem vesz, hogy írna magáról valamit, ami alapján elindulhatna a beszélgetés...vagy reagálnál valamit a profiljára... tudom, hogy ez elképesztõõõ, de a lányok szeretik, ha nekik szóló, személyes üzenetet írt, nem egy ilyen spamnek való 2 sort...
A jobban kinézõ nõk 90%-a csak azért van fent, hogy kapja a leveleket, lássa, hogy érdekli a férfiakat. Nem akarnak semmit, csak jót tesz a lelküknek. Ennyirõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Írtam hogy a kérdés a köszönés után van.. Pedig velem értelmesen el lehet beszélgetni. Lehet az a gond hogy ugy tûnik a képeken mint ha minden heten más csajt fûznék pedig nem így van. Ellentétben a sok pasival ott akit csak arra hajt.
Oké, szóval jó csajok. Szerinted napi hány üzenetet kaphatnak? Sokat. Ebbõl a negyede/fele arról szól, hogy most azonnal találkozni akarnak vele, hogy szexeljenek vagy kamerán keresztül akarják nézni. Visszautasítás után meg mindennek elhordják, fenyegetik, stb. Aztán vannak a "normálisok" (akik annak tûnnek). Az a baj, hogy az elején tök jól elbeszélgetnek, meg minden, de valamikor lehullik az álarc és kiderül, hogy õ is csak szexre hajt (2-3 napon belül, max 1 hét), visszautasítja a nõ, a pasi fenyegetõzik (és ez veszélyesebb, elvégre Õ már információkat is tud róla). Ilyenkor jönnek a zaklatások... Aztán vannak az igazán normálisok, de nehéz megkülönböztetni a fentebb leírt csoporttól. A nõk már cinikusak, amikor meg vannak róla gyõzõdve, hogy mindenki hamis képet mutat magáról, egy r.b.ncnak tartják stb. És belefáradt... A visszautasításkor frigid k..va, a beszélgetõtársai nagy része csak le akarja fektetni. Vagy csak szimplán nem vagy szimpatikus neki és nem válaszol, mert nem akarja, hogy sértegessék.
Sok oka lehet, talán csak tahók, vagy mondjuk már nem aktívak azon az oldalon, és el sem olvassák, vagy csak ellenszenves vagy nekik. Bár egy "kösz nem" válaszba nem halna bele senki.. esetleg mert túl sablonos, amit írtál, és nem is köszöntél. Egyébként szerintem a "jó csajok" (szép, értelmesnek tûnõ lányok) válaszolnak nagyobb aránnyal, a szürke egerek ritkábban. Bár rég használtam ilyen oldalakat.
A kérdező hozzászólása: Persze azert köszönök is. Mi lenne akkor a jo szöveg?? Elsõsorban csajok válaszát várom.
Persze, ha jobban kinéznél, már ki is esnél... Ez pedig egy elég gagyi kérdés... Ráadásul nem is köszöntél... Ezek után mit vársz??? Ezer meg egy ilyen kérdést kapnak...
Írj legalább 2 mondatot... És ne azt, hogy meséljen magáról. Elõször te írj magadról 5 legfontosabb dolgot és azután érdeklõdj. Jah és ne írj olyat, hogy csók, puszi, én azonnal törölnék egy ilyen kis nyálas tenyérbemászó köcsögöt.
a tarskeresokon a nok nem valaszolnak. se a jo nok se a rondak. csak azert vannak fennt hogy nojon az egojuk. (nem igaz az, hogy azert mert sokan irnak nekik meg vannak koztunk bunkok stb)

Miért nem írnak rám a jó nők társkereső oldalakon?

Regeztem pár társkereső oldalra kb. 3 napja és egyszerűen elszomorít a helyzet, mert nem írnak rám jó nők, csak egy két csúnya meg duci. Azt vártam, hogy sorba kapom a leveleket. Igaz sajnos macis vagyok, de úgy gondolom bemutatkozó szövegem alapján rám írhatnának igazán a jó nők is. Bemutatkozó szövegem: " Sziasztok lányok, csak szép lányok jelentkezését várom, mert igényes férfi vagyok és aki megfelel igényeimnek, azzal kezdek kapcsolatot. Várom jelentkezéseteket. Ui.: Igaz eléggé macis vagyok, amint látjátok, de tudom, hogy a mai nőknek ez kell" Mi van a mai lányokkal?? mind bolondok, hogy ilyen fiúra nem írnak rá!!!

Legjobb válasz: Csak akkor menõ a mackósság, ha mellé gazdag is vagy.

Bemutatkozó szöveg: Gazdag vagyok hatalmas pénisszel Ui.:Igaz eléggé macis vagyok, amint látjátok, de tudom h ez senkit sem érdekel...
Csak akkor menõ a mackósság, ha mellé gazdag is vagy.
hülye állat :DD
Tévedt öcsém! Valaki á[email protected], ha azt gondolod , ha a mai lányoknak ez kell!Kicsit naív és beképzelt vagy.
Te macisnak hívod magad, mi meg azt mondjuk hogy olyan vagy mint egy jóllakott napközis. 27N
Nem, egyáltalán nem ez kell a mai nõknek és pont emiatt nem írnak rád a jó nõk. A másik az, hogy ha annyira kellenél a mai nõknek, nem kéne társkeresõ oldalakra regelned :P
Tudod drága azért nem, mert egy beképzelt majom vagy.Vagy ha így jobban tetszik, egy medve. A jó nõk, általában nem csak szépek és csinosak, hanem okosak is, így érthetõen a magadfajta bunkó primitív ismerkedõket kikerülik nagy ívbõl. Melyik olyan szép csaj akarná, hogy csak a szépségét, az alakját szeresd, aki okos is? Tévedés ne essék, fontos a külsõ, nagyon is.De nem hinném, hogy egy képbõl minden kiderül. A duci csaj, még lehet szép arccal, így kijöhet egy nagyon kedves, cuki lány végeredményben, viszont hiába akarsz te csinos csajt, ha ronda és buta mint a tök, aki rendes bemutatkozót se tud írni. Egyébként, bemutatkozó szöveg 90% rólad kéne hogy szóljon, ami te vagy, érdeklõdési kör, hobbi, tanulmányok stb, nem arról hogy milyen nõ kellene.Ha belegondolsz, mi alapján írna neked egy csaj, ha semmi infót nem adsz meg? Egyébként, ha ilyen nagy ásznak tartod magad, írj nekik te!! Az férfias, nem?
Borzasztóan beképzeltnek tûnsz. Tuti biztos nem írnék rá olyanra, akinek ilyen bemutatkozó szövege van. A legjobb barátnõm duckó, és amikor bulizni mentünk fél óránként más pasival táncolt meg smárolt...szóval ez az elméleted is megdõlni látszik. Nem tudom miért kell ahhoz pénz, hogy kimenj az utcára? Minden nap kimegyek a lakásból sétálni és még senkinek nem kellett fizetnem érte. Egyébként meg nagyon nem mindegy, hogy mackós alkatod van, vagy rettentõen el vagy hízva. Van különbség a kettõ között. Egyébként meg ha ekkora igényeid vannak, akkor keresgélj Te a lányok között és arra írj rá, aki neked megfelel. És ne neki kösd ki, hogy te rám írhatsz, te meg nem, te megint írhatsz, te meg menj a francba. Szerintem magadba nézhetnél kicsit.
A duci csaj is azért írt rád mert õ is úgy gondolja hogy ez kell neked.
ez most vagy kamu/provakativ vagy te kerdezo nagyon buta vagy
keress vmi munkát meg sportolj a kövérség, bocsánat mackósság, pedig nem olyan nagy divat mint hiszed...
Nincs pénzed kimenni. Ahhoz miért kell pénz hogy kimenj?
A kérdező hozzászólása: 10 es Azért regeztem, mert munkanélküli vagyok és nincs pénzem kimenni sehova, társaságba sem járok stb
Elég ha gazdag vagy a nagy pénisz sem lényeg, inkább már csak ráadás.
Kissé beképzeltnek tûnsz ez alapján. Talán pont ezért nem kapsz leveleket... "Ezt szeretik a nõk" és hasonlók. 23/L
A kérdező hozzászólása: 1-es Duci csajok nem kellenek senkinek, ellenben a mackos pasik divat
Ez kamu! A macikra buknak, mert ez a divat ma? Ezt ki mondta neked, az anyukad, a nagymamad vagy a TV? Divat ide vagy oda, egy sportos, izmos, jokepü sracra mindig is foknak bukni a lanyok, egy macira csak akkor ha bujni akarnak es romantikara vagynak. Es most tök komolyan! Te ha egy jo csaj lennel aki a legtöbb pasinak bejön (szep, csinos, sportos stb), egy ilyen öntelt bemutatkozo szövegre egyböl racuppannal? U.i.: Kapjal te meg köver medvet baratnöt! 1. Mert neked ez kell, csak nem tudod meg, nem elsz eleg divatosan 2. Mert a medve egy igenyes medve es te megfelelsz az igenyenek, amit tisztelned kell!

1éve vagyok a párommal, eleinte minden jó volt, mostanában rájöttem, hogy társkereső oldalakon irogat, ismerkedik ahogy ő mondja. Bízzak meg benne azt mondja, de ha én kellek neki akkor miért "ismerkedik"? mindíg ezeken veszekszünk mostanában.

Legjobb válasz: Mindig ezen veszekedni?:)Már rég ki kellett volna dobnod ha ismerkedik össze-vissza.Szerintem még lehet hogy magában röhög is,hogy még mindig nem adtad ki az útját.Keresi a következõt.

Mindig ezen veszekedni?:) Már rég ki kellett volna dobnod ha ismerkedik össze-vissza.Szerintem még lehet hogy magában röhög is, hogy még mindig nem adtad ki az útját.Keresi a következõt.
Dobd ki, ha már másokkal ismerkedik, téged nagyon hülyének néz.Arra vár, h te szakíts vele.
ismerõs a szitu, az exem ilyen volt :( még a közös nyaraláson is összeszedett vmi nõt, igaz h csak beszélgettek, na de akk is :S
A kérdező hozzászólása: csak nem értem, hogy ha én mindent megtettem neki akkor miért?pedig már bõven túl van azon a koron amikor még játszadozhat!vsgy pont ez a baj, hogy mindent megkapott?
Én is hasonló cipõben járok. A barátnõm beregisztrált egy társkeresõn, persze egyedülállóként és fényképeket is töltött fel. Persze a legnagyobb titokban, csak mégis rájöttem. Hamarosan repülni fog, még mielõtt megtalálhatná a következõ áldozatot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!