Találatok a következő kifejezésre: A társkereső miért (116 db)

A társkeresõ oldalakon miért csak ronda pasik vannak fent?

Alig lehet talàlni helyes pasit, azok is inkább csak kívàncsisàgból regisztràlnak, hogy ugyan hàny csajnak jönnek be.

Legjobb válasz: Én is kérdezhetném: Miért csak felszínes, arrogáns, önimádó buta lányok vannak társkeresõn?

Én is kérdezhetném: Miért csak felszínes, arrogáns, önimádó buta lányok vannak társkeresõn?
Mert a jokat elviszik :D am 20/f ;D
Mert a helyes pasiknak nincs szüksége társkeresõre. Úgy is mondathatnánk a neten a "maradék" van, illetve azok, akiknek a munkájuk miatt levegõt nincs idejük venni, vagy rohadt lusták ismerkedni.
ne helyes paist keress , hanem olyat akinek esze is van...
Én nem vagyok ronda, sõt sok lány mondta már itt (is) akinek küldtem kölcsönösen képet, hogy barátságos, helyes srác vagyok. De mikor társkeresõn 1-2 lány ír vissza, akkor nem értem... Emiatt is töröltem magam mindegyikrõl :) Amúgy nem csak ronda pasik, de ronda nõk is... Szóval te csak maradj csöndben :)
Én elég jól nézek ki, egyszer raktam ki magamról ide képet és a lányok döntõ többsége 10/10et adott. Gondolkodtam rajta, hogy kirakom magamat egy ilyen oldalra, de számomra kicsit olyan mintha szégyenfal lenne.
A társkeresõk a ronda emberek terepei. Tudod, aki szép vagy helyes, annak semmi keresnivalója ilyen oldalakon, mert vagy foglalt, vagy sikeres a való életben.
#7 +1 :D
ha már ott jársz te se lehetsz szép
1 hogy neked nem jönnek be, attól lehet másnak igen, 2 hogy kíváncsi lennék te hogy nézel ki, mennyire lehet téged leszólni, ha le akarlak.
Én helyes vagyok, de tekintettel ezen kérdésedre, most már csak azért sem küldöm el a profil linkemet. Pedig eddig gondolkodtam rajta, míg a mondat végére értem
Mert õk tényleg társat akarnak találni és nem egy felszínes lotyót!
Vannak csak azok annyira oda vannak magukkal.
Hát én lány létemre voltam társkeresõn pár napig. Kétszer is. Na nem azért mert nem vagyok szép és az életben nem kellettem senkinek. Sokat voltam a munkahelyemen, nem szeretek buliban sem ismerkedni (nem mintha sûrûn járnék). Így olyan emberrel tudtam megismerkedni, akivel valószínûleg az életben nem találkoztam volna, mert nem fordultunk elõ ugyanazokon a helyeken. Egyébként mindkét esetben a pasi is helyes volt. Lehet, hogy hamarabb "elkelnek". Illetve nem éppen ronda lányként nekem sem kellett sokáig fent lennem.
Ha tényleg boldog kapcsolata van akkor kíváncsiságból, vagy hogy az egóját etesse.
Ja, vagy egy kis kalandot keres... :) Ó, mennyien vannak ilyenek!!!
Nem csak a pasik ilyenek hanem sok nõ is és kalandvágyból mennek fel vagy nem elég kielégültek .
A társkeresõkön hatványozottan nagyobb is az arány. Sokan hajlamosak egy az egyben vetíteni a társadalomra a társkeresõ (ill. közösségi) oldalak "lakóit", pedig pont ezért vannak ezek a helyek, hogy az egyéb igények kielégítését egy gyûjtõ helyen megoldhassák. (ritkábban párkapcsolat, szimpla ismerkedés sokaknál mert unatkoznak vagy nem képesek kint emberi kapcsolatokat építeni, alkalmi kalandokat, flörtöket, és ami manapság férfira nõre egyaránt igaz, fõleg 35-40+ korosztálynál, szeretõket.)
"Állítólag a pasas boldog a kapcsolatában" Állítólag!
Pontosan, ahogy az 1-es írja! Unalom, kíváncsiság EGO!

Miért hiszi az emberek többsége azt (naivan) hogy a társkeresőkön megtalálja azt, amit az életben nem tud megtalálni? Közeli női rokonom nem egyszer verték már át ilyen oldalakon. Hiába figyelmeztettem hogy az egy álságos és hazug világ.

Tudom itt jön most az,hogy ebbe kapaszkodik sok ember..Egy lehetőségnek véli meg stb..Szerintem inkább a lehúzások táptalaja..

Legjobb válasz: Én megtaláltam. Csak az idióta naiv embereket lehet átverni, akinek kamuszaga van, az már a társkeresõkrõl is messzire bûzlik, nem csak az életben. 1-0 ide.

Én megtaláltam. Csak az idióta naiv embereket lehet átverni, akinek kamuszaga van, az már a társkeresõkrõl is messzire bûzlik, nem csak az életben. 1-0 ide.
Szerintem azért nem szabd így általánosítani. Talán a való élet nem hazug és nem álságos? Nem egy olyan házasságról tudok, hogy egy vagy másik félrõl évek múlva derült ki, hogy is az valójában, mint aminek hitték. Nincs ez másképp az interneten sem, de azért ott sem mindenki kamu vagy hazug. A legelsõ szabály az ilyen társkeresõ oldalakon, hogy legyen meg mindenkiben egy kis egészséges bizalmatlanság, és persze a megfelelõ józan paraszti ész. Nem egy társkeresõ oldalon látok képet dekoratív hölgyekrõl, urakról, ahol már a képrõl lerí, hogy kamu. Ha túlságosan profi a kép, az már eleve legyen gyanús. Persze itt is van kivétel, de ha valaki modellkedik és ott készül is róla portfólió, az olyan személy általában nem társkeresõn keres párt magának. Másik szintén társkeresõs tapasztalat: tizenéves lányokról fel van töltve valami szexi fotó (melltartóban, fehérnemûben, fürdõruciban) és az adatlapján az áll, hogy lányokat keres. És a sok ostoba még lájkolja is a képeket, és mindenki meg akar ismerkedni vele. Holott az ilyen adatlap mögött egy perverz pasi áll, aki így próbál lányokkal ismerkedni. Ha valakinek nincs nyilvános facebook profilja, az szintén gyanús. Persze vannak itt is kivételek is. Ha már a fb profilt nézzük, ott is sok mindent ki lehet zárni. Ha csak párs ismerõse van az illetõnek, a felhasználó több, mint valószínû fiktív személy. Következõ szabály. Csak olyannal találkozzunk (ez fõleg lányoknak szól), akit már láttunk webkamon, és tényleg az, akinek mondja magát. Szóval tényleg nem szeretnék is tanfolyamot tartani, de némi odafigyeléssel nagyon hamar ki lehet szûrni a csalókat.
én is már több embert megismertem az internetrõl...szinte elsõ találkozásnál kiderül, hogy nem tetszik az illetõ.Vagy külsõre, vagy belsõre.Azonban van olyan, akiben látom azt, hogy érdemes tovább vinni az ismerkedést, újratalálkozunk.Végül össze is jövünk. Megmondom, miért nem megy ez élõbe.Élõben nem szólítanak le, nem mutatnak be ismerõsök az ismerõseiknek.Tehát nincs ismerkedés.Filmbéli randira hívás két ismeretlen között egy buliban.
némi agykapacitás felhasználásával ki lehet szûrni az idiótákat. nem annyira bonyolult.
Mert buták. Ennyire egyszerû.
Szerintem maga az elgondolás nem rossz, de tény, hogy sok selejt, rossz szándékú ember leledzik ezeken az oldalakon. Magát az életet sem szabad naivan felfogni, nem csak a társkeresést. Tény, hogy teret enged a szemét alakoknak ahhoz, hogy könnyebben levadásszák a hiszékenyeket, de ez ilyen, muszáj megtanulni kiszûrni a selejtet.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Lehet te vagy az a bizonyos 1000000-ból az 1:-)
Én is jelentkezem, én is társkeresõn találtam meg a páromat. Ez úgy 11 éve történt, és azóta együtt vagyunk. Úgyhogy nem egyedi eset a másodiké, csak persze kellõ fenntartásokkal kell kezelni a társkeresõn fent lévõ embereket. Nem mindenki olyan, mint amilyennek kiadja magát. Sõt, a többség egyáltalán nem olyan. De azért ha nem hiszel el elsõre mindent, ki lehet válogatni, hogy ki az, akivel egyáltalán érdemes szóba állni. Kevés ilyen van, de azért néha elõfordul.
Nem hiszem, én megtaláltam. Tök jókat dugtam a szinlgi éveimben.
Azért, mert van, akinek nem sikerült ott megtalálni az igazit, attól még nem kell általánosítani. Én is ismerek olyat, aki megunta, mert gáz, de olyat is , aki ott találkozott a párjával. Utóbbira én is jó példa vagyok :) Mi a párommal egy ilyen oldalon beszélgettünk elõször és kialakult a dolog. Szóval azért nem kell lebeszélni senkit errõl a lehetõségrõl, mert mondjuk neked rossz tapasztalatod van. 27L
Én is társkeresõn találtam életem párját! Ennek már lassan 4 éve! Most vártjuk az elsõ babánkat :) Úgyhogy vannak kivételek!
Elképzelhetõ, hogy a való életben nincs társaságuk, nem járnak szórakozni, nem tudnak hol ismerkedni és úgy gondolják, hogy a társkeresõn több emberrel találkoznak. Vagy, hogy levelezés útján több esélyük van felkelteni valaki érdeklõdését irántuk, mint ha csak leszólítanának valakit. Egyébként volt már rá példa, hogy társkeresõn komoly kapcsolat alakult ki. De átverésekre is.
Én is jelentkezem, és jelentkezem egy kedves barátnõm nevében is, szóval húzzatok be még kettõt a "társkeresõn találta meg a párját" csoportba :) Amúgy szerintem nem hiszik - én sem hittem - ez is csak egy lehetõség. Miért rosszabb ez, mint bulikban ismerkedni, ahol - általánosítok - a legtöbb fiú csak egy éjszakát szeretne? Én úgy voltam vele, hogy suliba már nem járok, a kollégáim mind foglaltak, a baráti társaságba évek óta nem jött új ember, bulikban a fentiek miatt nem próbálkoznék többet, hát miért ne próbáljam meg ezt is? 25N

Miért nem lehet a társkeresőkön igazán kedves és valóban beszélgetésre vágyó lányokkal találkozni?

A való életben sokkal több normális nő van...

Legjobb válasz: Mert a társkeresõkön lévõ csajok fele kamu profil, és csaj szorakoznak

Mert a társkeresõkön lévõ csajok fele kamu profil, és csaj szorakoznak
Egyrészt amit az elsõ írt, másrészt a normális lányok az életben is találnak pasit, nincs szükségük társkeresõre.

Miért ilyenek a társkeresõn a férfiak?

Van egy olyan réteg, aki komolyan keres, komolyak a szándékaik. Végre találnak olyan nõt, aki normális, és ismerkedne velük. De ezek a férfiak pár nap alatt úgymond bele unnak és nem foglalkoznak a randiig a "kiszemelt" nõvel. Kezdenek az exekrõl panaszkodni, arról milyen rossz a munkahelyük stb... Ha az elsõ randi jól sikerül, és benne van mindkét fél egy másikban is, a férfi ugyanúgy kezdi elhanyagolni a nõt. Miért van ez? És ha ezt a nõ szóvá teszi, a férfi már kiakad, hogy õ nem bírja a kötöttségeket, utána mindenkinek nyavalyog, hogy nem talál senkit. pedig a lehetõség adott volt.

Legjobb válasz: Az nem véletlen, ha egy férfi a társkeresõre "fanyalodik".

Az nem véletlen, ha egy férfi a társkeresõre "fanyalodik".
Az a baj, hogy a pasik sem mindig tudják mit is akarnak tulajdonképpen. Ahogy a nõk se. A társkeresõn egy vagy több kép alapján döntesz. Majd beszédbe elegyedtek és minden szuper. Aztán jön egy randi illetve találkozó ahol valamiért kiderül mégse õ az akire gondolsz. Szerintem itt lenne a tisztességes azt mondani, hogy bocs, de nem téged kereslek. Akkor nem lennének ezek a felesleges nyavalygások. Én is egyedül vagyok, sõt társkeresõn is voltam, de sajnos nem volt sikeres. 37/N
mert nem szeret mindenki mindig beszélgetni.van úgy hogy kussra vágyom napokig, mert a "kedves" ügyfelek kieszik az agyamat fejembõl, és nem hogy beszélgetni nem akarok de élni sem. mondjuk anyavajgás részt nem értem.mert én nem szoktam.
Pár éve egyedül vagyok, mégis inkább kaparjanak el társ nélkül, minthogy társkeresõre menjek. Gusztustalan "kivagyi" húspiac az egész. 36 F
Mert már megunták a nõket, a visszautasítást. Már nem hisznek a normális-boldog párkapcsolatban a sok hülyepitsa miatt. Én is lassan ilyen leszek, már az egyik társkeresõrõl töröltem is magam. 23f
A kérdező hozzászólása: Nem a külsejét nézem, de köszönöm, hogy ezt nálam jobban tudod. Nálam az összhatás számít. Ismerkedtem olyannal, akivel pl. külsõre össze sem illettünk, minden jól ment addig, amíg féltékenykedni nem kezdett, de azt viszont betegesen, és a munkájáról, életérõl panaszkodni folyton. másik, ha valakit érdekel a másik fél, arra mindig szakít az ember idõt, én munka közben, vásárlás, vagy akár sport közben is adok egy gyors választ. amúgy sok kommentelõ teljesen félre értette a kiírásomat! nem átverõs férfiakról írtam, hanem a normális, komoly szándékúakról!
Az a férfi aki ismerkedés elsõ szakaszában már panaszkodik, meg felhúzza magát kérdéseken az jellemhibás. Viszont jellemzõen mi férfiak nem úgy vagyunk programozva, hogy késztetést érezzünk arra, hogy két randi között naponta órákat beszéljünk telefonon, meg állandóan üzeneteket küldjünk, gyakran munkával nem is összeegyeztethetõ. De mivel tudjuk, hogy a nõk ezt igénylik, ezért amennyire tõlünk telik megtesszük.
Egyetértek a #3 válaszolóval. Vannak azért normálisak is, csak keresni kell.
Nem minden férfi ilyen!
Tudod vannak ott még normálisok is, akik nem így viselkednek.Csak azokat meg kell találni, és nem csak a külsõt kéne nézni talán, hanem mást is.Akkor nem biztos, hogy csak ilyenekbe botlanál bele.Én például személy szerint ott is teljesen komolyan gondolom, és ha tetszik a lány, megismertem valamennyire már, akkor teljesen komolyak a szándékaim is. Aki tetszik valóban, azt sosem hanyagolnám el hiszen szeretnék kapcsolatot vele, az pedig a kölcsönös érdeklõdésrõl is szól egymás iránt. :) 22/F
Mert valójában nem keresnek társat, csak egy ingyen légyottot. Aztán amikor látják, hogy az illetõ nõ "nem veszi a lapot" akkor lelépnek. Ne ismerkedj társkeresõn, mert az esetek óriási többségében ez van.Élõben ismerkedj, spontán.
11-es válaszoló!..és mi volt a gond? Miért nem jött össze?

Miért nem állnak szóba velem a társkeresőn?

Rondának és butának sem gondolom magamat, a küls?met és az eszemet is dícsérték már (nem hozzátartozók), de képtelenség úgy felhívni magamra a társkeres?n a figyelmet, hogy levelezzenek és ismerkedni akarjanak velem. Nem is hibáztatom a lányokat, kapnak naponta 20 levelet, abból aztán válogathatnak.

Legjobb válasz: Társkeresõn (is) a külsõd, tehát jelen esetben a fényképed alapján döntenek.

Társkeresõn (is) a külsõd, tehát jelen esetben a fényképed alapján döntenek.
CSatlakozom az utolsó komihoz. Anno énis ugy körbeküldtem a csajoknak az elõre megirt leveleimet.És akinek bejöttem utána az visszajelizett és felvettem pl msnre.
Egy ideig nagyon kreatív voltam. Nem értettem, miért kapok kevés választ. Aztán meguntam, írtam egy sablon levelet, amit kiegészítettem idõnként egy sorral. Elküldtem minden szimpatikus lánynak és ezzel volt a legnagyobb sikerem.
A kérdező hozzászólása: "Szia, akarsz velem ismerkedni?" és ha tetszesz neki akkor szerintem vissza fog írni és onnantól jöhet az ismerkedés." A legtöbb lány kiírja az adatlapjára, hogy "egymondatos levélre és sablonszövegre nem válaszolok". Megteheti, mert kap napi 20 levelet.
Ne! Az "akarsz velem ismerkedni" egy nagyon rossz felvezetés! Elég egyszerû, fantáziátlan lélekre vall. Vegyen már a fiú annyi erõfeszítést, hogy ír valami olyat, amibõl kiderül, õ kíváncsi a lányra, és nem a lányra hárítja a dolgokat. A másik, amit sosem szabad írni, az a "ne haragudj, hogy írok neked"...
Mért nem írsz olyan levelet amiben csak ennyi áll: "Szia, akarsz velem ismerkedni?" és ha tetszesz neki akkor szerintem vissza fog írni és onnantól jöhet az ismerkedés.
Látom egy húron pendülünk 21/L-lel, a lányoknak tényleg az jön be, ha visszautalsz az érdeklõdési körére, és az is nagyon jó, mintha beszélgetni szeretnél, jól meg lett ragadva a lényeg:-) És a hosszú elsõ levelet felejtsd el, szerintem olyat csak a nagyon bizonytalan, vagy nagyon öntelt fickók írnak.
Készítess egy baráttal elõnyös fotókat, lehetõleg spontán szituban, lazuljatok, dumáljatok, és közben kattintgasson. Ne szigorúan beállós, vagy számítógép melletti kép legyen, mobillal önfényképezést felejtsd el. A bemutatkozó szöveged néhány mondat legyen- ne írj kisregényt, de legyen stílusos, kerüld az olyan szöveget, hogy a "barátaim szerint jó fej vagyok, jó a humorom, stb". Valami szelíd humort a bemutatkozásban is megengedhetsz. Ha írsz valakinek, ne egy láthatólag sablon szöveget küldesz, szólítsd a megadott nevén, és utalj arra, amit õ írt magában a bemutatkozó szövegben- pl. X film a kedvence, akkor hogy te is láttad, bírod, és ezzel a színésszel látta-e ezt-azt, mit szólt hozzá. De csak olyat írj, amihez van lövésed. Keress közös pontokat, utána már adja magát a dolog. Ha van kedved, küldd el priviben a bemutatkozásod, megszakértem:-) (31/L, ismerem a nõi szemmel, elég tetemes tapasztalattal tudok nyilatkozni:-))
A kérdező hozzászólása: "Nézd meg a lány adatlapját és mondjuk a kedvenc könyvével kapcsolatban mondj valamit ha ismered a könyvet, vagy a filmel vagy hobbijával. Mintha nem is csajozni akarnál csak simán beszélgetni. Vagy ha van idézete és tudod honnan van, meg ilyen apróságok.Nekem legalább is ez jönne be." Mindig ilyenekkel próbálkozom. Lehet túl hosszú leveleket írok elsõnek, s már az is baj.
Nézd meg a lány adatlapját és mondjuk a kedvenc könyvével kapcsolatban mondj valamit ha ismered a könyvet, vagy a filmel vagy hobbijával. Mintha nem is csajozni akarnál csak simán beszélgetni. Vagy ha van idézete és tudod honnan van, meg ilyen apróságok.Nekem legalább is ez jönne be. 21/L
Jó, de lehet a képeiden egy komplett szerencsétlennek nézel ki. Nekem van fent egy közvetlenül az arcomról, mondták már páran, h jó kép, mert látják a zöld szemeim meg bla bla bla. Plusz van egy egész alakos, buli elõtti szal ki vagyok "csípve", ami szintén jó. Meg egy edzés közben, ahol látható h pár éve már edzek:D
A kérdező hozzászólása: Élõben mindenki jóképûnek tart.
hidd el, h írhatsz te akár milyen levelet egy nõnek, a lényeg a képeiden lesz. Tudom, h sz*ar, de ez van.
Annyit még hozzáfûznék, hogy sablon szövegem kb. 5 soros és nincs tele helyesírási hibával. Lendületes, de nem erõszakos.

Miért van az hogy szinte a lányok már egyáltalán nem válaszolnak a társkeresőn, és nem csak a "szépek" a többiek sem?

Mindíg azt hajtogatják a nők hogy nehogy ők írjanak már egy fiúnak pedig annyit ők is megtehetnének mert én már írtam annyinak aztán még csak válaszra sem méltatnak pedig csúnya se vagyok meg ilyenek vagy nem tudom mi van egyre jobban elszigeteltnek érzem magam hogy már senkinek sem kellek.

Legjobb válasz: Mert már rájöttek, hogy a társkeresõ honlapokon csak lúzerek keresnek maguknak párt. de õk férfit akarnak maguknak, és nem egy lúzert.

Mert már rájöttek, hogy a társkeresõ honlapokon csak lúzerek keresnek maguknak párt. de õk férfit akarnak maguknak, és nem egy lúzert.
Alszanak.
Én is voltam ilyen oldalon, ott ismertem meg a páromat. Mint nõ rengeteg sok levelet kaptam és tényleg képtelenség mindegyikre válaszolni fõleg kapcsolatot tartani. Szelektáltam és maradtak néhányan , akikkel rendszeresen leveleztem, de többre nem volt energiám, ezért nem válaszoltam. 27L
10 igen
lehet már fel se jár arra az oldalra. Vagy tényleg sok üzenetet kap. vagy valami olyat írtál amire nincs kedve válaszolni. barátnõm mesélte, h neki egy pasi azt írta h "belenyalnék a mézesbödönödbe" na erre mit lehet írni? azon kívül h anyádat nyalogasd? (ez csak egy példa, ennél azért biztos több eszed van...)
A kérdező hozzászólása: Hát semmi ilyet nem szoktam írogatni de már pont ahogy a lányok is bele vannak fáradva a dolgokba úgy én is
Teljesen véletlenül találtam ide az oldalra és elolvasva a kérdésed meg a válaszokat, úgy éreztem muszáj nekem is hozzászólni, szóval regisztráltam. 27/F vagyok szintén nagyon hasonló helyzetben. Elõre elmondanám, nincs súly problémám, nem vagyok egy undorító állat, normálisan/reálisan gondolkodom. És a topmodell csajokra rá sem írok, mert én valódi társat keresek magam mellé, nem olyat akit mutogatni lehet csak. Kb. 2 hónapja regisztráltam több társkeresõre is, de ugyanazt tapasztalom amit te. Tudom semmit nem segít ez a mi helyzetünkön, csak szerettem volna, ha tudod nem vagy egyedül és még rajtunk kívül is biztos vannak sokan mások is. A szomorú az, hogy sírnak a nõk, hogy nincs egy normális, kedves, megbízható, hûséges pasi sem, de az ilyeneknek esélyt sem adtok! Mert lehet, hogy nem egy kisportolt adonisz, vagy nincs saját háza, autója esetleg nem álmaitok hercege vagy 1 valami nem tetszik rajta stb..stb. De attól még lehet, hogy vele lennétek boldogak, õ rá mindig számíthatnátok és szeretne titeket, ha elfogadnátok a közeledését és legalább egy esélyt kapna tõletek. De a legmegdöbbentõbb amikor megadják a társkeresõn, hogy X összegû fizetés legyen minimum a férfinak meg, min. közép vezetõ beosztásba legyen. Vagy éppen csak 180 cm feletti pasik leveleit várják.(mindenki kosaras vagy mi a fene?!) Most õszintén, társat keresnek aki szereti õket és számíthatnak rá vagy egy embert aki eltartja õket és kielégíti minden szeszélyüket, de emellett egy bunkó pénzes zsák aki csak a szex miatt tartja õket ? Vagy éppen csak egy langyos kapcsolatra elég az illetõ amellett, hogy lehet megfelel nekik kinézetre 100%ra de sose lesznek boldogok melette? Azon kívül, hogy magukkal is kiszúrnak a nõk még minket ha tetszik "jó fiúkat" is lerántanak magukkal, és csak a további haszontalannak tûnõ próbálkozás marad számunkra. :(
A kérdező hozzászólása: shamrel Teljes mértékben igazad van sajnos ez van nekem valaki azt mondta hogy a õk mindíg a rendes pasiról álmodoznak de az csak álom valójában teljesen más izgatja õket.Na meg ugye kapja az ember a sarat a többi sráctól az ilyen problémával mint mi is hogy társkeresõn semmi nem jön össze akkor vagy bénák vagyunk vagy gyökerek meg hogy élõben ismerkedjen az ember, csak az élõ ismerkedés sem olyan már én azt mondom, na mindegy itt egy kis idézet az egyik csajtól. Mi, nõk, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantáziát. (...) Lássuk be, a rossz fiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belõlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Õk azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, õket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a többi nõre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert õk nem is akarnak érteni minket. Csak mi õket. Ördögi kör ez." olvastam valahol és egyetértek vele 100% ig igy van
A kérdező hozzászólása: shamrel És õszintén meg mondom neked 30 éves vagyok de már félek egyedül kell végig vinnem az életem hátralévõ szakaszát hát ez van sajnos.
Amit idéztél egy csajtól arra azt tudom mondani, hát igen borzalmasan sok ilyen van. Az ilyen csajok érzelmileg instabilak, õk maguk sincsenek tisztában vele mit akarnak, mellettük élni kész nyûg. Ezeket kell messzire kerülni és ne is akarjunk magunknak ilyet ! :) Nem kell foglalkozni azokkal se akik ahogy mondtad le bénázzák az ilyen srácokat akik most ebben a cipõben járnak mint mi. Nekik sosem kellett semmiért megküzdeni, ezzel is csak azt mutatják ki mennyire elkényeztette õket az élet és a nõk, hidd el az ilyeneknek sosem lesz normális kapcsolata(se nekik se a nõknek akik velük foglalkoznak). Talán most elõrébb járnak mint mi úgy tûnhet mert van barátnõjük, de majd nézd meg õket pár év múlva, garantálom, hogy túl lesznek jó pár kudarcba fulladt kapcsolaton és 1-2 gyerektartással is gazdagabbak lesznek, de igazi család fogalmát sose ismerik meg, ahogy azt sem mit jelent egy kapcsolatban támogatni egymást és tudni, hogy számíthatnak a másikra. Szóval nehogy fel add!! Nehéz lesz-e megtalálni a tömegbõl azt az 1 értelmes nõt akivel boldogok lehetünk ? Az általad és az általam leírtakból már tudjuk, hogy igen brutálisan nehéz lesz. DE sose gondolkodhatunk így, hogy már feladtuk, vagy attól félünk már nem találjuk meg a társunkat, mert emiatt akár el is szalaszthatjuk a vele való találkozás lehetõségét! Én legalábbis így látom ezt. :)
A kérdező hozzászólása: Na ez meg a másik :D
" Mert már rájöttek, hogy a társkeresõ honlapokon csak lúzerek keresnek maguknak párt. de õk férfit akarnak maguknak, és nem egy lúzert." De szarszagú erõlködés volt! És azok a nõk mivel különbek akkor?
einstein relativitáselméletét hamarabb megértem. fingom sincs. álmodoznak
Azért van, mert napi szinten írnak rájuk a bunkók, és tõled sem remélnek mást.
Hallod én egyszer regisztráltam, kb. annyit adtam meg magamról, h huszonéves nõ. Se kép, se semmi. Félórán belül több mint 80 levelet kaptam. Gondolj bele, mennyit kap az, aki normálisan, képpel, adatokkal regisztrál? Hogy lehetne mindre válaszolni? Még elolvasni se feltétlen..
Mert valószínûleg annyiból áll az elsõ üzeneted, hogy: "Szia szép vagy, volna kedved ismerkedni" " Szia, mizu, hogy vagy?" éss hasonlók amibõl naponta nagyon sokat kap egy jó csaj, légy egyedi.
A kérdező hozzászólása: hjam1029 Kicsit tévedésben vagy nem csak a lúzerek játszótere a netes ismerkedés
Valószínûleg az accontodra rá lett állítva valami.
8 És még ha irnak is, akkor sem érkezik meg a levél hozzád.
A kérdező hozzászólása: Létezhet olyan?
Sziasztok! Egy egyetemi projekthez szükségem van adatokra online társkeresõ oldalakkal kapcsolatban. Kérlek, töltsétek ki az alábbi linken elérhetõ kérdõívet. Kb. 5 percet vesz igénybe és nagyon sokban segítitek vele a munkámat! https://docs.google.com/forms/d/1DmC_OgBetm0nLmFiYbUoVWcJ4rN.. Köszönöm, Kata

Az internetes társkeresőn miért válogatnak a férfiak a nőkben? Mit keresnek valójában a neten mármint milyen kapcsolatot?

Legjobb válasz: Párkeresõn rengeteg legalja minõségü nõ van, "feketeözvegyek"=ki mész piálni, altatót rak a poharadba, és kirabol, vagy verõlegényeket hoz, rendkívûl csúnya és nem "különleges" nõk hada vár társkeresõn valami birkára, vagy a pénzért szexelõ k.rvák és még sorolhatnám a típusokat. Nyílván sok normális tartós kapcsolatot keresõ kívûl/belül szép nõ van, DE EZÉRT KELL VÁLOGATNI, BOLTBAN MIT CSINÁLUNK?

Párkeresõn rengeteg legalja minõségü nõ van, "feketeözvegyek"=ki mész piálni, altatót rak a poharadba, és kirabol, vagy verõlegényeket hoz, rendkívûl csúnya és nem "különleges" nõk hada vár társkeresõn valami birkára, vagy a pénzért szexelõ k.rvák és még sorolhatnám a típusokat. Nyílván sok normális tartós kapcsolatot keresõ kívûl/belül szép nõ van, DE EZÉRT KELL VÁLOGATNI, BOLTBAN MIT CSINÁLUNK?
Miért ne?? Ez milyen buta megállapítás?? Az elsõ nõre akit kidob egy párkeresõ arra rá is kéne írni?? Arról szól h válogatni lehet!
Én is ezt tapasztalom, amit az utolsó írt. Pedig én még helyes is vagyok, de 11 bõl csak 1 lány írt vissza. Pedig illedelmes és jól megfogalmazott kérdést írtam hozzájuk, de semmi...
Sajnos tényleg azt vettem én is észre, h tök mindegy hogy szép (akár bomba), átlagos, vagy ronda nõnek írok, és teljesen mindegy h mit, milyen hangnemben, a társkeresõkön lévõ nõk nagy többsége egyszerûen azért van fent (az én megállapításom szerint), mert a való életben is gondjai vannak az ismerkedéssel, illetve talán azt hitte, hogy itt majd egy csapásra jön a "szõke herceg". És azt is észrevettem, h egyáltalán nem érdekli a nagy többséget az h mit mond a férfi, ha a külsõ egy kicsit sem stimmel, akkor még csak reagálni sem reagál semmit (tisztelet a kivételnek, mert azért van, de elenyészõ sajnos). Példa még egy siketten született lány, aki külsõre sem rendelkezik a legjobb adottságokkal, de a bemutatkozója alapján egy rendes, kedves, szeretni való lánynak gondoltam. Hát nem volt az. Nem tudom mért, és mi válthatta ki belõle ezt az ellenséges viselkedést, de tõle kaptam eddig a lehetõ legdurvább elutasítást, h mégis mit képzelek én, nem látom, h a magasságom nem megfelelõ (163 cm volt õ, és 185 magas férfit keresett), és még egyetemet sem végeztem?!! Tényleg nagyon próbáltam a levéllel a kedvében járni, kicsit érdeklõdve a kutyusa iránt is, mégis olyan választ kaptam, amit eddig soha senkitõl... Szóval nem tudom, h csak nekem vannak ilyen negatív tapasztalataim a társkeresés ezen fajtájával, de egy biztos, h sajnos a nõk nagy többsége (bocsánat a kifejezésért, de) ott egy kicsit defektes... Amúgy 1 év 9 hónap alatt 3 randi jött csupán össze 4 keresõrõl és nagyon sok levél megírása után.... 29F
mindenki fix kapcsolatot keres és ezért válogat, hogy megtalálja a hozzá valót
Mindjárt próbálok keresni....
A kérdező hozzászólása: és milyen az átlagon aluli nõ???
2. válaszolón besz*rtam :) Amúgy ilyen társkeresõkön általában az átlagon aluli nõk keresnek igazi kapcsolatot a többi dísznek van fent. Bocs ha sértõt mondtam
pi.sálni*
8-asnak igaza van. Legalább egy 2nemet" visszaírnának. persze kapnak vagy napi 100 levelet és örülnek neki h jaj de jól nézek ki hihihi :)

Miért nem működik ez a társkereső dolog?

26 éves srác vagyok, de egyszer?en nem értem mi lehet a baj. Nem vagyok kigyúrt-sportos de nem vagyok kövér sem. Az elmúlt 15 hónapban 4 társkeres?n keresztül sem volt egyetlen n?/hölgy akivel személyesen találkoztam volna. Többnyire elutasító választ vagy még azt sem kaptam. Kérdem én, több mint 200 levél fölösleges megírása után most mi leygen?

Legjobb válasz: Ha magadtól nem tudod kitalálni miért lehet, akkor kérdezz rá náluk, hogy miért mondtak nemet! (Lehet, hogy külsõleg nem jössz be nekik, esetleg változtathatnál a külsõdön egy kicsit.. talán a személyiséged nem tetszhetett nekik. De ezt csak õk tudják megmondani.)

Ha magadtól nem tudod kitalálni miért lehet, akkor kérdezz rá náluk, hogy miért mondtak nemet! (Lehet, hogy külsõleg nem jössz be nekik, esetleg változtathatnál a külsõdön egy kicsit.. talán a személyiséged nem tetszhetett nekik. De ezt csak õk tudják megmondani.)
Egyszerûen csak rossz helyen keresel. És az is lehet, hogy túlságosan erõlteted a dolgot. Lazíts, majd ha jönni akar, úgyis rád talál a nagy õ.
vagy talán a hozzáállással van baj. ezt le kell játsszad magadban, hogy félsz e tõlük, vagy hasonlók. egyet ajánlhatok, ami kicsit szarul hangzik, de mondogasd magadba naponta, hogy bejövök a lányoknak vagy ilyen dolgok, vagy ha nem tudod elfogadni, akkor egyre jobban tetszem a lányoknak. Vagy szimplán találj ki magadnak valami szöveget, amit el is hiszel :) nekem bejött.
Ezt látatlanban nehéz megmondani. Lehet, hogy elõnytelen a képed, tele van helyesírási hibával a leveled, vagy talán le kellene szállnod a fellegekbõl, és nem topmodelleknek írogatni, hanem helyes, hétköznapi lányoknak. Hm?
A társkeresõn iszonyú nagy a választék, sokkal nagyobb, mint a való életben, úgyhogy ha nincs kifejezetten vonzó külsõd, nehéz az ismerkedés. Elvégre egyet kattint a csaj, és 500 jobb csávó ugrik elõ, mint te. Az életben, egy társaságban meg ugye lenne mondjuk 2 vetélytársad vagy 3. Szerintem ez lehet az oka. Persze azt is érdemes megvizsgálni, milyen csajoknak írhattál.
A kérdező hozzászólása: Éppen ez-az, megkérdeztem azokra a levelekre, hogy miért nem de nem kaptam választ rá. A fotóim jók, látszódom rajta, sõt még egy harci helikopter pilótaülésében domborítok, bár most már kezdek kételkedni benne, hogy ez jó ötlet. Helyesírási hiba nincsen a levélben, mivel wordben írom mindig, direkt az ilyenek kivédésére.
Kb 350 levelet írtam szexpartner keresõben és 15 csaj jött össze. Az a 335 levél ami nem talált sem volt felesleges, mert fejlesztett és hozzásegített ahhoz a 15-höz. Amúgy innen a gyk-ról már 3-4 összejött volna amelyekre nem is hajtottam úgyhogy te nem vagy elég megnyerõ! :D 29F

Netes társkeresõkön a férfiak miért nem kapnak 1 levelet sem? Szinte totál szívás nekik! A nõk meg napi 20-30 levél közül válogathatnak! Miért van ez?

A férfiak, akik erre az ismerkedési módra szorulnak, szinte totál bukás nekik az élet!

Legjobb válasz: Teljesen mindegy amúgy,mert élõben is pontosan ugyanezt csinálják.Igazából hiába mondod ezt nekik,úgysem érdekli õket,mivel õk válogathatnak és nekik így jó teljesen. Késõbb majd sírnak hogy jajj nincs normális pasi,akkor meg már késõ lesz. :)

Teljesen mindegy amúgy, mert élõben is pontosan ugyanezt csinálják.Igazából hiába mondod ezt nekik, úgysem érdekli õket, mivel õk válogathatnak és nekik így jó teljesen. Késõbb majd sírnak hogy jajj nincs normális pasi, akkor meg már késõ lesz. :)
7-es vagyok. Természetesen nem, de mindig a férfiak rinyálnak, hogy egyedül vannak, nem a nõk. A nõk megtehetik, hogy válogassanak, a férfiak nem igazán. Ez nem az én véleményem, ez a valóság.
14:14 Mert ti beéritek ronda pasival is ugyebár?!
:D volt elég barátnõm, nem adom le igénytelen buta nõre. maradok inkább egyedül
A férfiak vannak irreális elvárásaik, õk sírnak itt mindig, hogy nem jut nekik barátnõ. Azért nem találtok barátnõt, mert túl magasak az elvárásaitok. Nem vagytok tisztább azzal mennyit értek, és mindegyikõtök 10 pontos barátnõt szeretne.
élõben sokszor kezdeményeznek a nõk. társkeresõn alig (nálam)
Ez szinte mindenhol így megy ám, nem csak a netes társkeresésnél! Ha elmész egy közösségbe most lényegtelen hová, ha ott ismerkedni akarsz ugyanúgy próbálkoznod kell, mert ugye köztudott és ez szerintem mindenkinél egyértelmû hogy a férfinak kell kezdeményeznie! Ez így van, ilyen az élet ezt el kell fogadni! Na most ugye adódnak idõnként olyan szituációk amikor kivételesen ez változik és egy csaj megy oda a számára szimpatikusnak tûnõ pasihoz, ez szép és jó csak ugye ez egy kezdõ lökés a pasi részérõl, mert adódnak sokszor olyan helyzetek amikor a srác nem veszi észre úgy a lányt, vagy félénk, vagy akármi, és a lánynak szimpatikus és elkezd beszélgetni vele, csak úgy spontán. Ha a srác észreveszi hogy a csaj odament hozzá és beszélgetést kezdeményezett akkor utána már a srácnak kell(ene) folytatni a kezdeményezést, persze a nõknek is van dolguk ezzel ha õk is akarják hogy legyen valami, nekik is ugyanúgy kell adniuk a jeleket, meg idõnként keresni a srác társaságát ha tényleg õk is akarják szóval a nõknek is van ilyen téren dolguk nem csak a srácoknak mert ha a csaj nem csinál semmit és a srác csak küzd azt egy idõ után észreveszi a srác és akkor abbahagyja és itt szoktak lenni a bonyodalmak. Na most netes társkeresésnél is hasonlóan kell ezt elképzelni a pasik azért csinálnak profilt ugyanúgy mint a lányok hogy a lány is visszatudja nézni az adatlapját mielõtt egyáltalán elolvasná a levelét vagy válaszolna rá. Persze ehhez ez is ez kell. Legtöbb lány olyan akár neten akár élõben is hogy aki számára nem szimpatikus vagy ne az ideálja azt hanyagolja. Nagyon ritka az amikor a lány mindenkit egyenrangúnak tekint és mindenkinek ad egy esélyt, ez olyan 1000 bõl 1 ha van. Persze én is jártam már így hogy egy lány írt nekem egy társkeresõn hogy szívesen megismerne de el is tûnt pár üzenet váltás után. Sokan direkt játszadoznak ezzel, direkt azért csinálják hogy nõjön az önbizalmuk és ez a netes társkeresésnél sajnos javarészt így van. Most nem akarok általánosítani mert pontosan tudom hogy van rengeteg kivétel is, elég ha a lány tesómra gondolok tudom hogy õ napi 30 üzenetet kap átlagban és szinte tényleg nem tud dönteni de sokszor olyanokat is amikben lehurrogják hogy "jaj csak azért regisztráltál hogy növekedjen az egód meg így hülyítsél másokat" stb... üzeneteket is kapott már, ez rosszul is esett neki de nem az õ hibája és nem is a mások hibája ez. Sajnos ilyen a világ, javarészt a média átka ez. Most én is egy társkeresõn direkt több lányt megnézek hogy ki milyen és nem csak a külsõt figyelem aki ír magáról pár sort, az már nálam nyerõ eset persze attól is függ hogy mit írt. Én olyan lánynak nem írok aki csak kitesz magáról pár jó képet leírja hogy milyen magas, hány kiló stb... De semmi személyeset azt hanyagolom mert kitudja milyen a csaj. Oké meg kell ismerni de ugye mindenkinél fontos az elsõ benyomás, hogy az milyen. Aki bunkó paraszt módon közelít felém azzal nyilván nem kezdeményezek további beszélgetést csak mert jól néz ki, de aki kedves hozzám és ez mindenki részénél észrevehetõ azoknál persze hogy viszonylag könnyebb az ismerkedés, barátkozás! A barátnõmet is neten ismertem meg, igaz nem társkeresõn egy online játéknál írogattunk egymásnak és felvettük a kapcsolatot, mivel kiderült hogy szinte 20 percre lakunk egymástól csak más városba ami busszal, autóval, biciklivel és még gyalog is megközelíthetõ, igaz gyalog olyan 50 perc de az sem veszélyes, így gondoltuk hogy találkoznunk is kéne, ami össze is jött, és így ment tovább minden. Sokan ugye már a kép alapján elítélik az embert és akkor a többirõl már nem vesznek tudomást sajnos. Én anno rengeteg lánynak írtam üzenetet, igyekeztem mindent beleadni hogy valahogy megfogjam õket, nem tudom mennyit küldtem ha 200 at nem akkor 1 et sem. És ezekbõl összesen 5 en válaszoltak azokból 1 olyan lány volt az aki nagyon jól nézett ki. nem is hittem volna hogy vissza fog nekem írni valaha de olyan jól összebarátkoztunk hogy elég tartós barátság alakult ki köztünk fiú-lány barátság ez igen létezik ez legalább is eddig minden jó. vele hetente találkozom van már párja de nem is zavar nagyon jó barátok vagyunk baráti társaságába is bekerültem barátnõmmel is nagyon jóban vannak, és jó minden, de ez nagyon nagyon nagyon ritka eset. de õ is megmondta hogy volt amikor 1 hétig nem nézett fel, és akkor amikor felment vagy 150 üzenetet kapott egybõl. Mondta is hogy 2 óra hosszát bámulta a képernyõt és csak az üzeneteket olvasta de a feléel ha végzett és mondta hogy csak kesének tudott így is válaszolni mert voltak számára nagyon szimpatikusak, meg nagyon nem szimpatikusak. Volt aki neki amolyan semleges volt de válaszolt neki hogy akkor ismerjék meg jobban egymást háta. Na most annak a srácnak lett a barátnõje. Szóval mindig a férfinak kell kezdeményezni ezt el kell fogadni sajnos. Az hogy a lányok igénye a magasba szált annak is vannak okai hogy sok férfi van akik próbálkoznak fõleg azok akik már lejjebb adtak és a csajok ezt ki is használják csak hogy minél több bókot kapjanak, van olyan is akihez tömegesen járnak a pasik és kedvére válogathat. Van olyan lány is aki kifejezetten a mackós, kövér pasikra bukik mert szerinte õk aranyosak, na most pont hogy õ felé ezek a srácok nem nyomulnak. Mert ezek a srácok is elég félénkek ami szintén érthetõ, de nem megyek bele mert nem tudom min mennek keresztül az életben. De lényegében ez az ok arra hogy nekünk Férfiaknak miért nehezebb az ismerkedés, de a nõknek sem egyszerû az élet, tesóm is annyi üzenetet kap folyton hogy egyszerûen nem tudja mihez kezdjen akivel tudja felveszi a kapcsolatot facebook elérhetõséget már csak akkor ad ha nagyon szimpatikus neki az illetõ, ami nála ritka. Õ is mondja hogy nem tud dönteni és nem egyszer kéri ki a véleményem hogy szerinte õ meg õ milyen lehet. De élõben is oda kell tedd magad ha ismerkedni akarsz. Persze ha sok közös programotok van egy lánnyal akivel így jöttök össze a sok együtt töltött idõk után erre is van esély, ez az ismerkedés legkönnyebb útja szerintem, nem mondom azt hogy itt nem kell oda adnod magad, de így azért egyszerûbb ha mindketten keresitek egymástársaságát és így szerettek egymásba.
Most biztos magamra zúdítom az égiek haragját, de leírom a tapasztalataimat a netes társkeresõkrõl. Adva vagyok én, huszonéves nõ, átlagos külsõvel napi 10-13 megkeresés levélben vagy chat-en. MINDRE válaszoltam, a többség persze pár mondatot írt csak amibõl semmit nem lehet leszûrni de még így is hemzsegtek a helyesírási hibáktól. ( amúgy nem mindegy hogy heti 1 de értékelhetõ vagy heti 100 de értékelhetetlen levelet kap az ember, én személy szerint az elõbbit választanám, válogatni meg mindenki válogat, ez saját magunkkal szembeni igényesség is hogy milyen partnert választ az ember) A többség nem volt szimpatikus külsõre vagy adatlap alapján (pl. nálam kizáró ok a cigizés - tudom ez az én hülyeségem -). Mikor elutasítottam valakit szinte kivétel nélkül jött az anyázás, meg a [email protected]ás. Lehordtak mindennek holott udvariasan beszéltem és válaszoltam. Meg persze hosszú indoklást kért szinte mindenki, ha adtam annak valamely pontjába kötöttek bele ha nem adtam az volt a baj. Pár hét után inkább töröltem magam. Ki volt írva hogy komoly kapcsolat érdekelt csak ehhez képest minden 2. megkeresés szexkapcsolatra szólt. 10-20 évvel idõsebb pasiktól is sok levél jött családosoktól detto. Szerintem nem nagy igény hogy korban közel álljon hozzám, és senkitõl nem várok el többet mint amit én letettem eddig az asztalra sõt, de úgy tûnik ez is sok. Amúgy el is ment a kedvem az egésztõl el vagyok én a munkával meg a sporttal nem erõltetem a párkeresést egy darabig. Az élet meg nem attól bukás hogy kellesz vagy nem kellesz a csajoknak. Ha a másik nemnél aratott sikereid köré építed az életed az csakis a te hibád. Fontos része az életnek a párkapcsolat ezt elismerem de korántsem teszi ki az egészet.
Élõben is ugyanígy van! Nagyon oda kell tedd magad, hogy nõt tudj szerezni.
MIVEL NINCS [email protected]
A #4es és #5ös kommentben sok tanulság van. Lényegében nem sok újat tudok hozzátenni. Viszont én nem értek egyet Veled abban az állításodban, hogy a netes társkeresõket rászorultság okán használják. Ez már önmagában negatív és rossz hozzáállás. Ez már önmagában tükröt tart annak az egyénnek, aki így gondolkozik. Történelmi távlatokra vezethetõ vissza az a tény és ok, hogy a férfiak teszik meg az elsõ lépést. Ebbõl következik, hogy a nõk válogatnak, választanak. Ebbõl pedig az következik, hogy Neked egy olyan profilt kell kialakítanod, amivel különbözöl, amivel egyéni vagy. Nem állítom, hogy ez egyszerû, de egy picit képzeld bele Magad egy lány helyébe, aki netes társkeresõn fent van. Kapod a napi 20-30 üzenetet, tartalmilag majd mind egyforma. Rengetegen képet sem töltenek fel magukról, ami önmagában hátrányt jelent a netes ismerkedésnél. Sokan csak pár soros sablont írnak magukról és vannak olyanok is, akik nem szimpatikusak Neked - ehhez minden jogalapod meg van. És persze érdemes azt is megnézni, akinek írni akarsz, legutóbb mikor lépett be a rendszerbe. Aki már 3 hónapja nem lépett be, õ kevés eséllyel fog válaszolni Neked. Azt viszont garantálom Neked, hogyha a kudarcaidért a lányokat, nõket okolod, még hosszú-hosszú éveken át sem fogsz kapni egyetlen levelet sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!