Találatok a következő kifejezésre: A táppénzes a munkahelyre, vagy az (2 db)

A táppénzes papírt a munkahelyre, vagy az egészségbiztosítóhoz kell bevinni?

Az els?t a munkahelyemre vittem,de ezután hova?

Legjobb válasz: SZIA :) én ugy tudom,hogy a munkahelyre,mert õk viszik tovább a könyvelõnek.Én a munkahelyemre hordom,szerintem mindenkinek oda kell.

SZIA :) én ugy tudom, hogy a munkahelyre, mert õk viszik tovább a könyvelõnek.Én a munkahelyemre hordom, szerintem mindenkinek oda kell.
A munkahelyre, ha van könyvelõ, vagy valaki, aki a bérszámfejtéseket csinálja. Õk számolnak el vele.
Nekem az OEP-nek kell küldenem, mert amunkahelyem nem tb kifizetõ hely.

December 20 óta vagyok táppénzen folyamatosan Medtől-meddig köteles a munkahelyem fizetni a 15 nap beteg szabadságot? Mikortól köteles az OEP hez küldeni a táppénzes pairt?

Dec20-tól 27-ig volt az első táppénzes papirom Dec 28-tól Janúár 10-ig!Janúár 11-től Janúár26 vannak le adva!

Legjobb válasz: 16. naptól a többit nem értem...

16. naptól a többit nem értem...
A kérdező hozzászólása: ezek szerint Janúár6-tol már táppénz jár? Január 10 én küldött 74000 Ft munkabér gyanánt és FEB.3-ÁN 26000 ft munkabér gyanánt. Jár még nekem valami februára?
A betegszabadság nem naptári napokra jár, hanem munkanapokra. Az elsõ kettõ táppénzes papírod még a betegszabihoz ment. Ami január 26-ig szólt, azt küldik az OEPhez. Ha leadtad 27-én, továbbították a következõ munkanapon, 30-án, pár nap amíg megkapja az OEP, nem is nagyon sietnek az elszámolással és az utalással. Fõleg az elsõ papírnál. Van úgy, hogy több mint egy hónap mire utalnak.
A kérdező hozzászólása: Még az nap leadtam nekik ahogy megkaptam! Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!