Találatok a következő kifejezésre: A tálcám meg van nyitva (3 db)

mivan? teljes képernyõs tálca???
jobb gomb a tálcára -> tulajdonságok -> a gyorsindítás megjelenítése (ezt kapcsold ki) erre gondoltál?

Hogyan illetve hol tudom beállítani firefoxon, hogy mikor meg vannak nyitva dolgok a tálcán megjelenő ikonjaik hosszúk legyenek és kiírják mi is az ne csak kockák?

Legjobb válasz: A Firefoxnál ezt nem lehet beááítani. Viszomt a Windows ban igen. Jobbklikk a tálcán, majd tulajdonságok. A Tálcagombok-nál válaszd a soha nincs összevonást. (Alkalmaz, OK.)

A Firefoxnál ezt nem lehet beááítani. Viszomt a Windows ban igen. Jobbklikk a tálcán, majd tulajdonságok. A Tálcagombok-nál válaszd a soha nincs összevonást. (Alkalmaz, OK.)

Azt hogyan lehet visszaállítani, hogy a tálca látható legyen amikor internetezek, . vagyis amikor meg van nyitva a google chrome?

Valamit elnyomkodtam és mindig elrejti a tálcát ha internetezek. Amúgy rögzítve van.

Legjobb válasz: F11 v. Esc

F11 v. Esc
áá nekem is ugyanez a bajom, és nem tudom visszacsinálni. neked sikerült?
Ha nincs kipipálva a tálca menüben az automatikus elrejtés, akkor, amikor meg van nyitva a chrome, nyomd meg hosszan a windows gombot, nekem ezzel sikerült!
Nekem is ugyanez van, de hogyha megnyomom a windows billentyût akkor oké hogy elõhozza a tálcát de utána ha elkattintok ugyanúgy eltûnik.
én hosszan megnyomtam, majd újraindítottam és visszajött :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!