Találatok a következő kifejezésre: A tálcám meg van (25 db)

Az asztalon a tálca (ahol vannak az ikonok, az óra meg ilyesmik) kicsit magasabb, nem csak egy sornyi, hogyan kell megcsinálni, hogy csak egy soros legyen?

Legjobb válasz: A tálca felsõ részére viszed az egeret, amikor átvált függõleges föl-le mutató nyilakká, bal gombot nyomva tartod, kicsit lehúzod az egeret, majd felengeded.

A tálca felsõ részére viszed az egeret, amikor átvált függõleges föl-le mutató nyilakká, bal gombot nyomva tartod, kicsit lehúzod az egeret, majd felengeded.
ha esetleg mégsem menne akkor az azért van, mert a tálca zárolva van: Jobb klikk a tálcán a tálca zárolása opció elõl vedd ki a pipát és kövesd az elsõ válaszoló utasításait...

Mit csináljak? :O Eltűnt a Tálcám meg ami felül van :S

Windows 7-em van és nem vagyok valami kocka ,hogy tudjam mit kell csinálnom.

Legjobb válasz: Meg ami felül van :D F11-et nyomtál valószínûleg... nyomd meg még egyszer, és visszajön.

Meg ami felül van :D F11-et nyomtál valószínûleg... nyomd meg még egyszer, és visszajön.
A kérdező hozzászólása: Úristen köszönöm 1000 hála :)

Ha úgy akarok bezárni egy programot, ami le van rakva tálcára, hogy a tálcán jobb klikk -> bezárás, akkor miért nyitja meg, mielőtt bezárná?

Nem mindig csinálja ezt, de akkor mit?l függ, hogy melyiket nyitja meg és melyiket zárja be egy klikkre?

Legjobb válasz: Melyik böngészõ ez? A Mozilla Firefox biztos ilyen, én is a Tálcára rakok le mindent. Hogy aztán ennek mi értelme van?

Melyik böngészõ ez? A Mozilla Firefox biztos ilyen, én is a Tálcára rakok le mindent. Hogy aztán ennek mi értelme van?
A kérdező hozzászólása: Google chrome-ot használom, de most nem is tudom, hogy csak ennél tapasztaltam-e, vagy az explorer-nél is volt-e ilyen, mert néha azt is használom. Tényleg nincs értelme, mert csak belassítja a gépemet.
Nekem nem lassítja, most is négy progi (hat ablak) van nyitva a Tálcán, viszont így tényleg nem lehet bezárni, csak megnyitással.
Nekem minden programnál felugrik az ablak, mielõtt bezárná, tehát amikor jobb klikket nyomok, akkor olyan mint ha az az ablak lenne aktív.
A kérdező hozzászólása: De ez az, hogy nekem nem mindig csinálja, ezért fura. Amúgy nem lassít annyira, csak ha megy a letöltés is közben:-) Néha bosszant, hogy ezért nyitja meg, hogy utána bezárja.


mivan? teljes képernyõs tálca???
jobb gomb a tálcára -> tulajdonságok -> a gyorsindítás megjelenítése (ezt kapcsold ki) erre gondoltál?

Mi van olyankor ha a gépembe a DVD olvasón nem jön ki a tálca, régebben meg majától is ki-be mozgott?

Legjobb válasz: Valószínû, hogy mechanikus baja van, nem elektronikus. Nekem is volt ilyen. Kérdés, hogy van-e benne lemez vagy sem mikor nem jön ki. Egyébként ha nem nyílna ki akkor ott a kis lyuk az elõlapon, ott drótdarabbal benyomva a fogaskereket meglökve kiadja. Belül a mechanika befogja a lemezt mikor bemegy a tálca. Felemelkedik és felül a mágnessel megfogja. A mágnes a borításban van. Ha nagyon közel van -azaz mikor nincs benne lemez- akkor nem engedi le. Szétszedtem egy-két ilyet, köztük az enyémet és egy átlátszó cd méretû mûanyaggal pontosan megnéztem mit csinál mikor bemegy a lemez. Elég érdekes. Bár az infra lézerbe nem jó belenézegetni... Szóval vagy megbütykölöd házilag vagy kicseréled újra.

Valószínû, hogy mechanikus baja van, nem elektronikus. Nekem is volt ilyen. Kérdés, hogy van-e benne lemez vagy sem mikor nem jön ki. Egyébként ha nem nyílna ki akkor ott a kis lyuk az elõlapon, ott drótdarabbal benyomva a fogaskereket meglökve kiadja. Belül a mechanika befogja a lemezt mikor bemegy a tálca. Felemelkedik és felül a mágnessel megfogja. A mágnes a borításban van. Ha nagyon közel van -azaz mikor nincs benne lemez- akkor nem engedi le. Szétszedtem egy-két ilyet, köztük az enyémet és egy átlátszó cd méretû mûanyaggal pontosan megnéztem mit csinál mikor bemegy a lemez. Elég érdekes. Bár az infra lézerbe nem jó belenézegetni... Szóval vagy megbütykölöd házilag vagy kicseréled újra.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget, éj nincs benne lemez.
A kérdező hozzászólása: sikerült ahogy mondtad hogy piszkáljam meg...köszi szépen...
Szívesen. Akkor jól sejtettem, nekem is ez volt régen. Lemez nélkül nem jött ki. Egyszer havernak megpróbáltam úgy, hogy alátéttel megmagasítani, de beszerelés után nem volt jó, lehet visszanyomódott.....fene se tudja. Bár azt jól ki kell mérni. Érdekes lenne belül elszállna a lemez XD.

Hogyan illetve hol tudom beállítani firefoxon, hogy mikor meg vannak nyitva dolgok a tálcán megjelenő ikonjaik hosszúk legyenek és kiírják mi is az ne csak kockák?

Legjobb válasz: A Firefoxnál ezt nem lehet beááítani. Viszomt a Windows ban igen. Jobbklikk a tálcán, majd tulajdonságok. A Tálcagombok-nál válaszd a soha nincs összevonást. (Alkalmaz, OK.)

A Firefoxnál ezt nem lehet beááítani. Viszomt a Windows ban igen. Jobbklikk a tálcán, majd tulajdonságok. A Tálcagombok-nál válaszd a soha nincs összevonást. (Alkalmaz, OK.)

A Google Chrome mindig legfelül van, még ha a tálcán másra kattintok is. Miért van ez, és hogy lehet megoldani?

Szóval ma délutánig inden rendben volt, de azóra az van, hogy ha nem húzom le a tálcára akkor mindig legfelül van. Akkor vettem észre, amikor a KMplayert nem tudtam nézni, pedig az mindig minden felett volt. De most észrevettem, hogy ha megnyitok bármit, és utána chrome-ot nézem akkor mindig legfelül van. Ha Alt-Tab-ot nyomok, vagy a tálcán kattintok rá más megnyitott progira, akkor érzékeli hogy rákattintottam, de nem csinál semmit. Miért van ez? Hogy lehetne megoldani? Köszi előre is a segítséget!

Legjobb válasz: " A Google Chrome mindig legfelül van, " ezt ,amúgy ,hogy kell érteni

" A Google Chrome mindig legfelül van, " ezt , amúgy , hogy kell érteni
Hát ilyennel még nem találkoztam.Szerintem próbáld meg újrarakni a Chrome-ot.Ha az sem segít akkor a rendszereddel lesz a gond.
A kérdező hozzászólása: annyit értek csak alatta, hogy a képernyõn mindig legelõl van (mint wordben amikor egymáson lévõ objektumokat lehet elõrébb meg hátrébb küldeni) de köszönöm, már nem kell a segítség, egyik infos ismerõsöm megoldotta :)
Most épp nekem is hasonló problémám van, szóval leírnád hogyan oldottad meg?

Miért van az, hogy a zenelejátszó lent van a tálcán, én éppen a netezek, ráklikkelek a zenére, és nem jelenik meg a böngészõ elõtt?

Le kell tennem a böngészõt a tálcára, hogy lássam a zenelejátszót.

Legjobb válasz: Mert úgy van beállítva a böngészõd, hogy mindig az legyen az elõtérben. Tehát ott van mögötte a zenelejátszód, csak éppen nem látszik.

Mert úgy van beállítva a böngészõd, hogy mindig az legyen az elõtérben. Tehát ott van mögötte a zenelejátszód, csak éppen nem látszik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!