Találatok a következő kifejezésre: A szuzhartyam nem (189 db)

Ha már át van szakadva a szűzhártyám, nem fogok vérezni első szexnél, ugye?

Az el?z? barátom megujjazott, és hát nem igazán figyelt rám, elég durva volt, ezért véreztem és sikerült is átszakítania a sz?zhártyámat. Azóta már 1000x megbántam az egész kapcsolatunkat is, haragban váltunk el. Ez még decemberben volt. Azóta van egy új barátom, akivel 5 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást, benne teljesen megbízok és le szeretnénk feküdni. Ugye nem fogok így vérezni, amikor elvesztem a szüzességem (gyakorlatban)?

Legjobb válasz: ettõl még vérezhetsz

ettõl még vérezhetsz
A kérdező hozzászólása: köszi a normális választ.!

14 éves lány vagyok és már átszakadt a szűzhártyám (nem nemi eggyütléttől) lehet ezért nem jött még meg? (Bővebben lent)

Már átszakadt a szűzhártyám és még nem jött meg lehet attól hogy már átszakadt vagy más lehet az oka?Lécives normálisak irjanak nagyon megijedtem... :$

Legjobb válasz: Hogy mi van? Ha az elsõ sem jött meg, akkor még nem menstruálsz. Nem értem egyszerûen ezt az egészet. :D Most ijedtél meg csak úgy vagy mi?

Hogy mi van? Ha az elsõ sem jött meg, akkor még nem menstruálsz. Nem értem egyszerûen ezt az egészet. :D Most ijedtél meg csak úgy vagy mi?
azért nem jött meg mert egy hülye gyerek vagy... érted??? nem nõ vagy, hanem egy kiskölök. és még nem rendszeres a menszeszed :/
A kérdező hozzászólása: De átszakadt hidd már el tze vagy itt vagy én?! -.-
Nincs. Vagy olvasd el/nézd meg Stephen Kingtõl a Carrie-t (muhahahaha), jójó csak vicceltem. :D Nincs semmi bajod, komolyan. :)
A kérdező hozzászólása: oks köszi :)
16 éves korodig kell megjöjjön az elsõ, addig nincs miért aggódni. Tényleg. A szûzhártya ilyen módú átszakadása nem okoz késést.
A kérdező hozzászólása: miért ha más módom szakad el akkor igen ? (csak kérdezem)
Mondjuk akkor, ha már menstruál és gumi nélkül dugnak, a pasi meg beleélvez, akkor bizony késhet.
Ne izgulj ha még nem jött meg ez alkati kérdés és nem a szüzességgel függ össze. Szerintem is csak egy ín húzódott meg és nem a szûzhártyád szakadt el. Akkor vérzett volna. Elõbb utóbb meg fog neked is jönni!
-.- Nyugi nem attol nem jött még meg, lehet még nem vagy rá érett
Ha a terhesség lehetõségére kérdezel, akkor arra csak "nem" lehet a válasz! Ha pedig azt kérdezed, hogy csupán a szûzhártya átszakadása okozhatja-e önmagában, akkor az nagyon nagy tájékozatlanságra vall, de a válsz az, hogy nem okozhatja!
A kérdező hozzászólása: Akkor nincs min aggódnom? Am nem másabb semmivel a folyásom :) Köszi a segítséget Nazira :)
Te eszetlen, meghúztad az izmaid gondolom, meg ha el is szakadt, miért jött volna meg? olvass már el egy felvilágosító oldalt, nem értem az összefüggést, menj aludj holnap suli van kislány, nem figyeltél biológia órán, sõt már biztosan volt több felvilágosítás is, hihetelen vagy...
omg... ezeket azért ne hangoztasd :D nem a szûzhártyád szakadt el, ééérteeeem? semmi bajod nincsen kicsim menj aludni mert már késõ van...
csak most nem jött meg
A kérdező hozzászólása: de az elsõ se jött meg Jelzem sportolok (Fit-Kid és spárga közben szakadt el)
A kérdező hozzászólása: Már van fehér folyásom de kérlkek segítsetek :$
honnan veszed, hogy a spárgától átszakadt a szûzhártyád? szerintem te egy nagyon buta 14 éves vagy...
A kérdező hozzászólása: Igen mert már mindenkinek megvan az osztályban Nem menstruálok csak mikor fog megjönni ? :$
Nagyon nem világosítottak fel..Attól , h másnak megjött már neked még nem feltétel , h megjöjjön...Ha annyira félsz mehetsz dokihoz is.
A kérdező hozzászólása: Onnan hogy amikor lementem spárgában éreztem egy nagyon erõs fájdalmat és innen (de am nem kell lehülyézni, butázni)
A kérdező hozzászólása: Nem akarok dokihoz menni de lehet ettõl?
Ha nem véreztél nem biztos, h átszakadt... Mindenkinek más idõben jön meg, kinek elõbb kinek késõbb ezért ne parázz. Az, h folyásod van sok mindentõl lehet azzal viszont érdemes dokihoz menni ha több v másabb mint amilyen lenni szokott.
Nagyon aranyosan írtad le ezt a dolgot. Sajnos úgy látom nálatok még nem volt felvilágosítás. nos...akkor rajta! Az, hogy neked még nem jött meg a legelsõ az nem azt jelenti, hogy fejletlenebb vagy a társaidnál, hanem azt, hogy más a biológiai órád kicsit lassabb de ugyanolyan jó mint másé. De ha 16 éves korodig nem jön meg akkor tényleg menj el dokihoz, mert az lehet súlyos szervi probléma is. Az Elsõ menstruáció mindenképpen vérzéssel jár. Lehet, hogy csak pár csepp, de lehet, hogy több. Kinek mit osztott a gép. De mivel 14 éves vagy ezért szerintem biztonság kedvéért hordjál magaddal egy menstruációhoz való betétet (ne tisztasági betétet mert az nem szívja fel a nedvességet annyira) De ha nagyon aggódsz akkor felkereshetsz egy nõgyógyászt, de mindenképpen mondd el neki, hogy még szûz vagy...meséld el neki a történetet.Mert ebben az esetben lehet hogy meg sem vizsgál csak tart egy felvilágosítást. De ha meg vizsgál (de szüzeknél ez nagyon ritka) akkor sem kell félned, csak vegyél egy nagy levegõt és fújd ki, de nem azért mert fáj (igazság szerint semmit sem érzel)hanem azért, hogy leküzd a feszültséget. Mellesleg amint elkezdesz menstruálni évente legalább egyszer el kell menned szûrõvizsgálatra. Nagyon fontos, ugyanis soha nem lehet tudni hogy nincs e valami baj.(a megbetegedések a szexuálisan aktív és nem aktív réteget fenyegethetik) A szûzhártyáról pedig. Még egy szekszuális eggyüttlét során sem veszi észre mindenki, hogy elszakad. Valakinek kellemetlen húzó-csípõ érzés de azoknak általában kissé jobban vérzik. Én meg sem éreztem és csak egy pár csepp vér volt a fehérnemûmön. Tehát a szüzesség elvesztése mindenképpen vérzéssel jár. Ha valamivel: Betét, tampon használattal kapcsoéatban van kérdésed, nekem nyugodtan megírhatod. Meg szerintem, ha te mennél oda anyukádhoz és beszélgetnél vele errõl a témáról az jól esne neki is meg hasznára válna mindkettõtöknek. Te megtudod amit akarsz õ pedig közelebb kerül hozzád ezáltal is. Várom a Válaszod!
Egy kukival.
Vagy kettõvel.
Akkor meg minek akarod átszakítani? Jó nagy balf.sz vagy. Am meg dugj fel egy uborkát...
Magyarázd már meg, miért fontos, hogy át legyen szakadva? Egyébként dugj fel egy széklábat.
Átszakítsam neked? :D
A kérdező hozzászólása: Kösz az utolsonak a többi bunkónak meg cs.:)
õszintén mire vársz hogy ha azt sem mondod meg miért szeretnéd ezt megtenni ha elmondanád biztosan adnának neked normális válaszokat amire vársz .
Alljal fejen egy szerzetes ruhaban es kozben bamulj egy almat. es mikor hallod a szakadas hangokat, kezdj el forogni. 100%
ATTÓL FÜGG!! FIÚ VAGY LÁNY VAGY?
csak úgy divatból, hencegésbõl ne szakítsd át!!! mi fiúk bukunk a szûz csajokra. ha meg valami fizikai rendellenességed van miatta, pl nem tudod feldugni a tampont, akkor nõdokihoz menj (mellesleg én is tudok segíteni, 3-ad éves vagyok a SOTE-n.)
fiúként reagálva és feltételezve: azért akarod átszakítani a szûzhártyádat, hogy az érettebb fiúk is közeledhessenek majd feléd és ne rémítse el õket az a tény, hogy dolgozniuk kell rajtad, mielõtt megtörténhet az aktus?
Ha nem akarsz lefeküdni senkivel csak úgy mondom hogy állva is lehet sexelni :-) de múgy az ubi az valóban jó dolog de az igazit azt nem pópolja semmi
cs fiu vok ha nem gond :) Ezt most nem poénból írom de szerintem az ujaddal szakítsd át és ha megbántottalak v hülyeségnektartod akk bocs ha meg sz jó akk írj vmt
Sokszor, az idõsebb lányoknál, problémát okoz, hogy a szûzhártya túl vastag, menstruációnál ez igen kellemetlen lehet, remélem valami ilyesmire gondoltál, ilyen esetekben viszont nõgyógyászhoz kell menned, ne magadnak csináld, mert még bajod is lehet belõle.
Neked az agyhártyádat kéne átszakítani valamivel.
Lány vagyok, de én se teljesen értem mért akarod
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces 1.Épp azt emelném ki hogy nem szeretnék még lefeküdni senkivel!
A kérdező hozzászólása: 2. gondolom fiú vagy, köszönöm az ajánlatot de nem.
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés lányoknak szólt, nem fiúknak! ezt a fiúk nem értik meg! :) ugyhogy puszi..
dinamittal....
OMG ilyeneket mé kell kérdezni
Ezt nem is lehet megérteni. Kérdezõ te hülye vagy.
A 18:40-es vagyok, az uborkás. 18/L, de nem értem mi a problémád...
Eddig mindig megcáfoltam azt, hogy a mai csajok nem is olyan borzalmasak..., hangsúlyoznám EDDIG! Szerintem olvasd el a kérdésedet és értelmezd! Én csak azt tudnám javasolni, hogy ne csinálj magaddal ilyeneket de szexelni se szexelj, majd olyan 20 év múlva, mikor az agyad lesz olyan fejlett, mint legalább egy tyúknak! -.-½
Most komolyan. Én lány vagyok de nem értem, hogy miért akarod átszakítani a szûzhártyádat. Egyszer úgy is lefogsz feküdni valakivel. Majd átszakad akkor. Ennyi.:)

Elszakadt a szűzhártyám? Nem vagyok szűz?

nem feküdtem még le fiúval de szoktam maszturbálni,és a fiúm is szokott kielégíteni .. sosem mentem még el , de nagyon fel megy az ujjam(kett? is simán) és nem fáj ,nem nagyon érzek semmit.. szerintetek elszakadt már a sz?zhártyám? ha igen az baj? hogy lehetne kideríteni ? jha és mi az oka annak hogy nincs orgazmusom?

Legjobb válasz: Most kielégít, vagy sosem mentél még el? Akkor elégít majd ki, ha orgazmusod is lesz. Most még valószínûleg éretlen vagy, vagy még nem ismeritek egymást elég jól. Amúgy szûz vagy, de hártya már nem biztos, hogy van... viszont ha ilyen tág vagy, nem nagyon fog fájni semmi. Kideríteni úgy lehet, hogy megnézed (tükör).

Most kielégít, vagy sosem mentél még el? Akkor elégít majd ki, ha orgazmusod is lesz. Most még valószínûleg éretlen vagy, vagy még nem ismeritek egymást elég jól. Amúgy szûz vagy, de hártya már nem biztos, hogy van... viszont ha ilyen tág vagy, nem nagyon fog fájni semmi. Kideríteni úgy lehet, hogy megnézed (tükör).
a szûzhártya elszakadás és a tény hogy valaki szûz nem feltétlenül függ össze... persze általában a szûzhártya akkor szakad el amikor megtörténik az aktus, de elszakadhat sportolás közben is vagy nagyobb fizikai megerõltetésekkor is... ezen felül a szûz fogalmat mindenki a maga gondolkodásmódja és ideológiája szerint határozza meg és dönti el hogy ki az és ki nem az... emellett a fájdalom nem a szûzhártya elszakadásától van, hanem attól hogy ha szûkebb a lány puncija és akkor ugyebár hirtelen és sokat kell tágulnia a szexhez, ha te neked egyáltalán nem fáj ha két ujjal ujjazod magad akkor valószínûleg a szex sem fog vagy legalább nem nagyon...
amíg a péniszét be nem teszi, addig szûz maradsz
mivel elégít ki?
A kérdező hozzászólása: kezével, néha kicsit nyelvel
nem feltétlen értek vele egyet, hogy szûz maradsz attól, amíg be nem teszi... pl szûz az a lány, akinek a punciját még nem, de a fenekét már megrakták?
A fenekében nics szuzhártya.
20:01 igen, az szûz

[email protected]! Ha tampont teszek be, akkor honnan fogom tudni, hogy mikor szakad át a szűzhártyám? Nem akarom hogy átzskadna, viszont szretném tudni ha ez esetleg megtörténne. [email protected] a válaszokat előre is!

Legjobb válasz: hát szerintem fogod mert fáj mikor felteszed, de ha átszakad már csak nagyon kicsit vagy nem is fáj. meg ha pl. nemi életet élsz, akkor sem lesz fájdalmad, vagy legalábbis nem attól.

hát szerintem fogod mert fáj mikor felteszed, de ha átszakad már csak nagyon kicsit vagy nem is fáj. meg ha pl. nemi életet élsz, akkor sem lesz fájdalmad, vagy legalábbis nem attól.
Vagy egyszerûen ne használj tampont, amíg szûz vagy.
Nem szakad át. Vagy nagyon kicsi rá az esély. A hüvely egy izom, ami összehúzódik, és kitágul. Nagyon rugalmas.
Nem valószínû, hogy átszakad, mivel az egy rugalmas hártya, ráadásul a közepén van egy lyuk, és ott helyezed fel a tampont. tehát az egész inkább olyan, mint egy hártyagyûrû a hüvelyen belül.
A kérdező hozzászólása: ja csak annyi hogy 12 vagyok! De amúgy köszi a válaszokat! Még írjatok légyszi, mert használok, viszont megijedtem hogy ez megtörténhet így betétet használok, de az kényelmetlen, meg táncolok, és ott olyan a ruhánk hogy a betét hülyén néz ki.
Fájni és vérezni fog a puncid.
Okos vagy, utolsó.... Menzesznél szerinted nem vérzik alapból ?
Ha minit használsz, akkor nem fog átszakadni. Én is szûz vagyok még, 20 éves és csak ritkán használok tampont, de akkor is minit. Egyszer nem volt itthon, csak normál, de azzal nagyon fájt. Biztos voltam benne, hogy akkor átszakadt a szûzhártyám...15 percig tartott, mire ki tudtam húzni, csillagokat láttam, pedig elvileg meg volt telve. Azóta viszont voltam nõgyógyásznál és azt írta a leletre, hogy ép a szûzhártyám...hát én mennyire megkönnyebbültem. :D Ha már ennyi ideig sikerült megõriznem, nem egy tamponnal szerettem volna átszakítani. :D De amúgy felnyúlt a doki is és elég vaskos ujjai voltak...szóval ha attól nem szakadt át, akkor a mini tampontól pláne nem. :D
nem fog átszakadni attól;) nyugi,

Első sexnél ha átszakad a szűzhártya nem kell abbahagyni a sexet ugye?

lécci ne válaszoljatok bunkón...

Legjobb válasz: Nem kell. Lehet észre se fogjátok venni, hogy elszakad.

Nem kell. Lehet észre se fogjátok venni, hogy elszakad.
nem...nem kell abbahagyni :) amugy nem mindenkinek az elsonel szakad el, lehet hogy kesobb ... van akinek nincs is, anelkul szuletett ( miint en :( ), vagy spargazas kozben szakadt el stb.
Nem kell.Csak akkor érdemes abbahagyni, ha nagyon fáj...
ha faj vagy egy kicsit verzik csak akkor.Akkor se muszaly de an mar nem elvezetes.
Nem kell, ez nem egy fal, hanem egy nagyon vékony hártya. Vszínûleg repedezett, vagy csak egy kicsi maradt meg belõle, vagy nincs is. Nem a szûzhártya átszakítása jár fájdalommal, hanem egy idegen test benyomulása a nem kellõen kitágult vaginába.
Akkor kell abbahagyni, ha fáj vagy bibi van a gumival vagy elélvezett a fiú.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
"03-05 20:55" helytelen, attol még lehet folytatni, ha tudja a srác folytatni:) én csak így tudok, az elején (ha elõtte nem intézkedem...) hamar elmegyek, de ott vagyok több menetben is ha kell

Ha a szűzhártyát nem lyukasztom át és elmegyek a szexközben úgy hogy benne vagyok lehet terhes barátnőm?

óvatosan megy a szex,ami azt jelenti hogy csak addig megy amíg neki nem fáj..nem éri el a sz?zhártyát és ma elcsúszott a gumi és elmentem!!!:S Lehet terhes így barátn?m????

Legjobb válasz: a szûzhártya nem egy biztonsági számkódos széf, hogy amíg nem juttatod el az útból, addig se ki, se be...

a szûzhártya nem egy biztonsági számkódos széf, hogy amíg nem juttatod el az útból, addig se ki, se be...
Hagyjátok.. ha ennyire fogyatékos ez a hülye kérdezõ.. válaszra se érdemel mert NEM KÉPES FELFOGNI! Legyen gyereke.. mit érdekel.. az ilyeneken nem lehet segíteni:)
ha már a terhességi teszt ki fogja mutatni akkor már elég késõ vagytok a 72 órás tablettához, úgyhogy minél hamarabb keressen fel a barátnõd egy nõgyógyászt, és kérje a tablettát! Más különben nagyon nagy gyötrelmeknek teszed ki a szerelmedet!!! Az abortusz nagyon durva dolog fõleg úgyhogy még a szûzhártyája is meg van, mennyire jó lesz, ha te vigyáztál rá, és egy nõgyógyász majd "mentesíti" orvosi rideg körülmények között Õt a szûzhártyájától...(ja és használd az internetet, sok okos dolgot is megtudhatsz a segítségével, pl.: szûzhártya megléte nem egyenlõ a teherbeesés kizárásával. Egyébként, nem értem azt a részt, hogy elcsúszott a gumi, ha szûz a barátnõd és nem teszed be neki tövig pont emiatt merthogy akkor fájdalmas neki, akkor hogyhogy nem érzed, hogy a gumi már nincs rajtad? NA jó mindegy! Irány a nõdoki, mielõtt nagyobb baj nem lesz, nyugi titoktartási kötelezettségük van, szóval nem fogják meg tudni a csajszi szülei, persze csak ha nem egy 13-14 éves igencsak gyermekkorúról beszélünk...Sok szerencsét, remélem nem lesz nagyobb baj!
már megint 13-14 éves hülyegyerekek szexelnek...
te is terhes leszel :S
Jó hülye vagy már bocsi! amitõl a szüzhártya megmarad az esetleg a kisujjad! ha már benne vagy lényegtelen a szüzhártya eleve miért kell rá vigyázni? azért van, hogy ne legyen :) egyébkét a szüzhártya nem függöleges, hanem vizszintes tehát nem egy pókháló ami nem engedi át a kis rosszaságokat! Ja és lehet hogy terhes!
ajánlom ezt az oldalt, errõl mindent megtudsz ami kell :) http://www.onlyforyou.gportal.hu/gindex.php?pg=19379167&nid=..
"Hagyjátok.. ha ennyire fogyatékos ez a hülye kérdezõ.. válaszra se érdemel mert NEM KÉPES FELFOGNI! Legyen gyereke.. mit érdekel.. az ilyeneken nem lehet segíteni:) " 11.26-os, részben igazad van, De NE LEGYEN gyerekük!!!!!!Mert ebbõl adódik a legtöbbször, hogy a hülye barma belefolytja a rötyibe, kib......ssza a kukába, vagy egyszerûen csak ott hagyja szerencsétlen picurt!!!!!! Az ilyen férgeket ki tudnám írtani a Földrõl!!!! Kefélni tudnak, de a felelõsséget elhárítják, ha meg elkapják õket, akkor idegrohamot kapnak, meg besokkolnak!!!!! A harapdálós vadbarmok is így kezdték, mert "Nem tudták elviselni, hogy sír a pici"!!!!! Az ilyenek vasgolyó kellene, meg két büdös nagy jobbos, az legalább megérné!
A szûzhártya KÖZVETLENÜL a bejáratnál van. LEHETETLEN az, hogy benne vagy a lányban, de a hártyán nem jutsz túl. Egyébként is: a szûzhártyán van lyuk (tudod, vhol ki kell folynia a menzesznek...de gondolom ehhez már logika kellene). Ha pedig van rajta lyuk, akkor nyilván nem használható óvszerként. Menjen el tablettáért. Te meg keress kisebb óvszert, mert ha lecsúszik, akkor kicsit elméretezted...
Szerintem 9 honap mulva terjunk vissza erre a kerdesre...
A terhességnek semmi köze ahhoz, hogy fáj neki vagy nem, ha elmentél benne lehet terhes. A szûzhártya nem egy összefüggõ pajzs, hanem vannak rések, amin simán bemehet az ondó. Mit gondolsz hogy menstruálnak a lányok? Kiizzadják? (ja és az, hogy nem fájt neki nem jelenti azt, hogy nem szakadhatott át....nem mindenkinem fáj) Jó hülyék vagytok, te is de a csajod is!
érdemes*
mi az, hogy nem éri el a szûzhártyát, de van szex ? vagy az én szûzhártyám volt "rossz" helyen :D mert az enyém szemmel látható és érezhetõ is volt és ha azt nem érte volna el a pasim szex közben, akkor szex sem lett volna :D
Lehet! A szûzhártya nem egy védõpajzs. Teljesen belement? akkor 72 órás.. rossz dolog, egy hormon bomba, de így elég nagy az esélye..:s
A kérdező hozzászólása: Akkor célszerû beszerezni egy terhességi tesztet meg normális óvszert..:)
A kérdező hozzászólása: nem csak addig amíg nem fájt neki félig... De ha jól tudom hogy ha nedves akkor nem fáj neki...Arra akarok ki lyukadni hogyha kelõképpen be nedvesedig akkor beljebb hatolni anélkül hogy fájna és akkor már viszont valószínû a terhesség nem?
Igen normális óvszer...meg majd egyszer egy teszt, amit leginkább kimaradt menzesz után célszerû, de min. 2 hét. Ami történt (ha megtörtént) megtörtént. Még a tabival tudtok tenni ellene, vagy abortusz. De mivel elég nagy az esély, inkább a tabi:s:s
Nos, ez már egy éve történt. Fejlemények?
Az óvszert ezért találták ki.
ha már volt behatolás akkor nem szûz... menstruáció utáni elsõ napon nagyon kicsi a valószínûsée a dolognak, de ha kevesebb mint 3 napja történt akkor leheõég van a sürgõsségi fogamzásgátlásra... de nem nagy a valószinûsége
Ha sperma került a hüvelyébe, mindenképp! Még mensi alatt is teherbe lehet esni, volt már rá pár példa. A szûzhártya a terhességet nem befolyásolja. Lehet, hogy nem szakadt át, van, akinek olyan rugalmas, hogy sosem szakad el, de ez nem befolyásolja a teherbe esést és ha megtörtént a behatolás, már semmiképp nem szûz az illetõ. Szóval, teszt, vagy esemény utáni tabi (bár gondolom, már késõ). Reménykedem, hogy nem történt baj, de ha igen, akkor vállalnotok kell a felelõsséget.
A lány már nem szûz!!!! Lehet terhes mert a szûzhártya nem "véd" a terheségtõl!!! Csináljon egy tesztet. Ha meg nem akkor izgulhat még egy hónapig XD
A sperma a lány testében nagyon sokáig életképes, akár egy hétig is, extrém esteben, de két-hûrom napig mindenképpen. Ha épp ekkor volt tüszõrepedése (amit kiválthat akár egy orgazmus vagy egy érzelmi hullám is, mint pl hogy elvesztette a szüzességét), akkor pikk-pakk teherbe eshet. A százhûrtya nem véd a terhesség ellen, ez egy téveszme. A szûzhártya nem egy áthatolhatatlan fal! Lyukak vannak rajta, amin keresztül minden hónapban távozik a havi vérzése, valamint a hüvelyváladéka. Ugyanezen a lyukakon keresztül pedig bármi feljuthat neki a hüvelyébe: tampon, kisujj, víz, sperma. VÉDEKEZZETEK!
Ja, és tesztet most nem érdemes csinálni, leghamarabb az aktus után 14 nappal tudja kimutatni a terhességet.

Igaz? A szűzhártya nem tartalmaz érző idegvégződéseket. Az első alkalomnál csumán a hüvely kitágulása okoz fájdalmat.

.. De akkor miért vérzik? A vérnek valamit táplálnia kell? Vagy csak a vékonyka b?rt táplálja, hogy ha n? a lány/n? akkor a sz?zhártya is n?ljön?

Legjobb válasz: A szûzhártya egy bõr réteg, vannak benne hajszálerek, ezért vérzik ha elszakad és vannak benne idegszálak ezért fájhat. A hüvely kellõ felizgulás során eléggé kitágul ahhoz, hogy a behatolás ne fájjon.

A szûzhártya egy bõr réteg, vannak benne hajszálerek, ezért vérzik ha elszakad és vannak benne idegszálak ezért fájhat. A hüvely kellõ felizgulás során eléggé kitágul ahhoz, hogy a behatolás ne fájjon.
igaz; nem okvetlenül vérzik; a vérellátásnak nincs köze az érzõidegekhez (a menstruációnál se fáj a méhnyálkahártya leválása, pedig vérzik).
A kérdező hozzászólása: Igen, de én úgy hallottam, hogy aki el tud lazulni és megfelelõen felizgul (jó nedves lesz) annak az elsõ alkalom se fáj. Lehetséges, hogy akkor tényleg csak a hüvely tágulása okoz fájdalmat?
Nem tudom másnak, hogy volt de én tisztán éreztem amint a fütyi feszítette a hártyámat. Igen a hüvely kitágulása is fáj, még másnap is furcsa fájdalmat éreztem mikor leültem.

15 éves csaj vagyok kétszer voltam a barátommal (Õ 21 éves) a strandon négyszer próbált behatolni, de a szűzhártyám nem szakad át. MI lehet a baj?

Jah és nagyon fáj mikor megpróbál behatolni. :S

Legjobb válasz: Gratulálok, hogy a barátod ennyire hülye, hogy ilyen helyen szexeltek...legalább neki lenne több esze ehhez...De a többiekhez csatlakozva inkább egy csendes nyugodt helyen kell ezt csinálni, hidd el sokkal jobb lesz:) Sok sikert hozzá:)

Gratulálok, hogy a barátod ennyire hülye, hogy ilyen helyen szexeltek...legalább neki lenne több esze ehhez...De a többiekhez csatlakozva inkább egy csendes nyugodt helyen kell ezt csinálni, hidd el sokkal jobb lesz:) Sok sikert hozzá:)
A vízben próbáltátok? mert ha igen akkor lehet az a gond, mivel a víz lemossa a természetes "síkosítót". Ha meg szabadon akkor kevés volt az elõjáték nem nedvesedtél be rendesen. Amúgy az elõttem szólónak igaza van elkaphatsz fertõzéseket, ezzel vigyázni kell, inkább próbáljátok meg otthon, de semmiképpen se a strandon, ott mások is vannak!! (lehet éppen ebbõl kifolyólag rendesen ellazulni se tudtál
Lehet hogy épp az a baj hogy még nem vagy teljesen felkészülve, és nem tudtad elengedni magad. Úgy gondolom hogy nem strandon kellene hogy történjen, inkább valami nyugodt helyen, ahogy ezt az elõttem szólok mondták. De ha fáj mikor behatol akkor mindenképp egy elõjátékot +síkosítót javasolnék .
A baj az, hogy hiába 21 éves, kb annyi felfogásban, mint Te 15 évesen. Marhára szerethet Téged a pasid, ha egy strandon akarja elvenni a szûzességedet. Ha nem tud megfelelõ körülményeket teremteni, akkor inkább ne csináljon semmit. Persze, hogy fájdalmas, hiszen nem tartom valószínûnek, hogy a strandon bármiféle elõjáték lezajlana. El kellene döntened, hogy dugni akarsz, vagy szeretkezni. Ha az elsõt, akkor próbálkozzatok nyugodtan tovább a strandon, ha pedig szeretkezni, akkor egy kicsit legyél igényesebb.
Csatlakoznék az elõttem hozzászólóhoz: nem a strandon kéne próbálkozni, hanem egy normális higiénikus környezetben. Nem építkezésen meg barlangban kell szexelni.. De ha valami jó kis nemi betegséget akarsz, akkor nyugodtan. Hidd el, egy csendes, nyugodt környezetben fog menni, nem kell stresszelni ezen.
Szia! Tudom már többen leírták elõttem, de ne strandon kezdd el. Vízben még akkor is fáj picit, ha már nem vagy annyira szûk, de így teljesen együttérzek, hogy mennyire rossz. Valami kicsit romantikusabb helyet keressetek:)
A pali 1 szerencsétlen h még ennyihez se ért.. te meg olyan fertõzést elkapsz a strandon h nézhetsz majd szét. anyádék látnák h miket kérdezel..
lehet nem a strandon kéne próbálkozni, hanem kettesben valamelyikõtök szobájában. nyíltabban nem is tudnátok elintézni...strandon. gratulálok!
egyetértek: csendes nyugott hej strand kizárva a sok mocskos bacis hej miatt... pihe puha ágyikó, bemelegités- ujjazás, mert az tágithat elég sokat. gondolom nem kell irni h elösször egy ujj aztán kettö... ha nem nedvesedsz be akkor sikositó-mi szoktunk használni... nekem hasznos:) lassan hatoljon be, ne vágja be egyböl, mert az tényleg rossz... és ne túl mélyen mert ha nagyon meglöki a méhszájadat az nagyon tud fájni... na meg a szent beszéd: nem idös hozzád? ha szeret és szereted, akkor figyeljen jobban az ilyesmire... sok sikert, és szánjatok rá idöt:D nam kell elkapkodni:) 16/L
Jobb ha a könyveket keresi, mindjárt suli ne a hülyeségen járjon az esze.
Vagy béna a srác, vagy erõsebben kéne inkább, ha nem szakad át, erõsen kell, hogy átszakadjon, ezperzs efáj, de van akinek vastagabb a szûzhártyája, hát annak jobban fáj, ez természetes, de akkor is erõsebben kell, ki kell bírnod. De ne strandon, nagy a fertõzésveszély!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megfogadom bár nem lett semmi bajom, de mostmár vigyázni fogok a strandon való szexeléssel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!