Találatok a következő kifejezésre: A szuletett mi (547 db)

Ha Ádám és Éva volt az első ember a földön akkor mondjuk a született egy fiuk meg egy lányuk azok . és akkor mi most egy vérfertőzésből született nagy család vagyunk?

Ha Ádám és Éva volt az els? ember a földön akkor mondjuk a született egy fiuk meg egy lányuk azok ... és akkor mi most egy vérfert?zésböl született nagy család vagyunk?

Legjobb válasz: Ezen már én is, és sok más ember is gondolkozott már. Csak épp ha lenne egy csöpp eszed, akkor tudnád, hogy Ádámnak és Évának két fiú gyermeke született!

Ezen már én is, és sok más ember is gondolkozott már. Csak épp ha lenne egy csöpp eszed, akkor tudnád, hogy Ádámnak és Évának két fiú gyermeke született!
Na, az elsõ mondatomba nem kell az a "már".:D
Ha már Ádámmal és Évával tisztában vagy, akkor tudhatnád, hogy két fiuk született: Káin és Ábel. Káin megölte Ábelt, onnan tovább nem tudom mi volt, lehet hogy Éva szült még gyereket.. de tény hogy lehetséges a vérfertõzés.
Az Ádám és Éva nem úgy Ádám és Éva, mint két darab ember, csak egy jelkép.Jelkép, mint elsõ emberek.
Elméletileg õk voltak az elsõ emberek szóval nem voltak genetikai hibáik. Szóval simán lehetett gyerekük anélkül, hogy az vérfertõzés lett volna.
elõször is: alapban már a Biblia is HÁROM fiúgyermeket nevesít. Káin, Ábel, és Szeth, aki azután született, hogy Káin megölte Ábelt. de ezeken kívül még volt egy csomó fiúk, meg lányuk, csak nem nevesíti õket a Biblia. de a Káinos sztori után ott van pár sorral. kettõ: Káint ezek után megjelölte az Úr, (hogy ne bántsák), és õ elment Nód földjére. Ádám és Éva nem az elsõ, hanem az elsõ tudattal rendelkezõ emberpár volt.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok vallásos és igazából nem ismerem pontosan a történetüket. A helyesírási tanárok rossz oldalra kattintottak!
született feleségek dupla rész lesz péntek este:)
http://comment.blog.hu/2009/09/03/visszater_a_szulfel_jon_a_.. Itt összegyûjtötték, mi/mikor lesz a tv2-es sorozatokkal.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a kinket!Hasznos volt nagyon!

A Született feleségek cimű sorozattal és a Győzike show-val mi lett? Mikor fog újrakezdődni?

Legjobb válasz: Nyári szünet van. Nyáron a tévék általában megszüntetik az addig szokott rendet, és új sorozatokat meg filmeket adnak a régiek helyett. Nyilván õsszel folytatják majd. Született feleségek figyelõre itt fel tudsz iratkozni, s azonnal értesülsz, ha újra adják: http://www.filmkatalogus.hu/Szuletett-felesegek--f13911

Nyári szünet van. Nyáron a tévék általában megszüntetik az addig szokott rendet, és új sorozatokat meg filmeket adnak a régiek helyett. Nyilván õsszel folytatják majd. Született feleségek figyelõre itt fel tudsz iratkozni, s azonnal értesülsz, ha újra adják: http://www.filmkatalogus.hu/Szuletett-felesegek--f13911
Én úgy hallottam, hogy a gyõzike show lehet megszûnik, mivel kevés volt a nézettsége és lesz helyette pákó vagy "szõke kapitány" show (arra a színészre gondolok, aki játszotta a reklámban, csak hirtelen nem jut eszembe a neve a született feleségnek meg tényleg kb. õsszel jönnek az új részei
Szõke András:)
egy kalap alá venni a kettõt..ehm, érdekes.
A született feleségekkel volt szinkronprobléma is, és nem nyári szüneteznek, mert nyár elõtt jóval sem adták már...


7 hós babám a rák jegyben született. Mi jellemző erre a jegyre? Van akinek ugyanebben a jegyben született a babája és milyen tipus?

Legjobb válasz: Hát ha a terhesség 7. hónapjában született, akkor koraszülöttség jellemzi, téged pedig koraszülés és értelmetlen babona. Ki az isten találta ki, hogy születési idõ alapján jövõt lehet jósolni és személyiséget megállapítani?! Ha visszamehetnék a múltba az ilyeneket tenném el láb alól.

Hát ha a terhesség 7. hónapjában született, akkor koraszülöttség jellemzi, téged pedig koraszülés és értelmetlen babona. Ki az isten találta ki, hogy születési idõ alapján jövõt lehet jósolni és személyiséget megállapítani?! Ha visszamehetnék a múltba az ilyeneket tenném el láb alól.
A kérdező hozzászólása: kössz a kedvességet, én csak ugy kérdeztem senkinek a jövõjét nem akarom eldönteni, amugy nem koraszülött, pont azon a napon született amire ki voltam irva!
Uristn. És ha Rák jegyben szülöttek bunkók, lusták és agresszívek?Akkor úgy kezeled majd a gyerekedet is?
Mindenképp személyre szabott horoszkóp kell percre pontosan, az hogy a rák jegyében született egy nagyon távoli kép. A feminán van ilyen lehetõség, az elõttem hozzászóló be is linkelte. Ez tulajdonképpen azt mutatja meg, hogy hogyan álltak a bolygók a születése idejekor, azaz hogyan hatottak rá, és hatnak rá most is. Ez megmutatja a gyerek természetét majd.
A kérdező hozzászólása: uristen, mit uristen? ha nem tetszik a kérdésem ne válaszolj rá!
én is rák jegyében születtem, és a szüleim szerit soha nem voltam hisztis! mosolygós, életvidám baba voltam, és most is az vagyok! :D néha túlságosan is :P Pontosan hányadikán született?
Helló Ne is törõdj a hülye válaszokkal, biztos nincs gyereke :) ) de ilyennek ne is legyen. A lényeg a lényeg hogy a rák jegyben szülött gyerekek nagyon család centrikusak, kiegyensúlyozott, a döntéseket megrágja nem kapkod. Viszont számít hogy milyen jegy lesz az aszcendense, az sokat befolyásol. Üdv

Anyukák! Van itt valaki akinek 5kg körüli babája született? Hányadik gyermek? Ha nem az első, a többi milyen súllyal született? Mit tehetnék hogy a következő babám normál súlyú legyen?

Els? babám kerek 5kiló volt. Most megint babát várok,és NEM AKAROM hogy ? is ilyen óriás legyen! Bár gondtalan terhességem volt,de a vége felé azt hittem megfúlok! A hátam,derekam tönkre van,1,5évesen már alig bírtam felemelni. Most 3éves,meg sem próbálom. Sokan rácsodálkoztak hogy milyen nagy,de nem egy leányálom!

Legjobb válasz: Elsõ és eddig egyetlen fiam.4430 gr volt.Ja,és 61cm.Az elsõ 3 hónapban hízott mint egy kismalac,aztán megállt és most 15 hósan már "átlagos" baba.10600gr és 80cm.Szóval én szerencsés vagyok mert megállt a hízása.De nagyon "parázok"hogy ha lesz tesó az mekkorára fog nõni?!! Szerintem nincs mit tenni,ha megnõnek akkor ezt kell viselnünk.:-))

Elsõ és eddig egyetlen fiam.4430 gr volt.Ja, és 61cm.Az elsõ 3 hónapban hízott mint egy kismalac, aztán megállt és most 15 hósan már "átlagos" baba.10600gr és 80cm.Szóval én szerencsés vagyok mert megállt a hízása.De nagyon "parázok"hogy ha lesz tesó az mekkorára fog nõni?!! Szerintem nincs mit tenni, ha megnõnek akkor ezt kell viselnünk.:-))
Elsõ gyerekem 4 kg lett (lány) második 4, 5 kg (fiú) harmadik 4, 2 kg (fiú) de õ is lett volna 4, 5 kg ha végigviszem a terhességet. Nem lehet ezt érdemben befolyásolni, ez genetika. Hacsak nem voltál a terhességed alatt cukorbeteg, mert akkor ha a következõnél nem leszel az vagy diétázol, akkor õ nem lesz ekkora.
Sztem sem lehet szabályozni:( Bár nekem normál súlyú babáim születtek, de egyszerre, szóval a végén 6 kiló 60 dekányi baba volt bennem...így a derékfájást és társait átérzem, borzasztó!!! Lehet, hogy Te vagy a párod is nagyobb súllyal születtetek? Mert öröklõdik vmennyire, ezért nem lehet nagyon szabályozni.
Még mindig nem tudok neked válaszolni, de nem törvényszerû hogy nagyobb lesz a tesó.Nálunk anyukám 3 lányt szült.Én kerek 4 kilóval születtem, a hugaim pedig sorban -40dekával kevesebbel.Engem ez nyugtat kicsit.
Szerintem nem lehet ezt szabályozni
A kérdező hozzászólása: Hát az enyém nem állt le, inkább csak 2éves kora után! Arra tud valaki válaszolni mit csináljak hogy a 2. ne legyen óriás?
Igaz nem 5 kg, "csak" 4 kg volt a lányom, amikor született. Szépen lelassult a gyarapodása, 1 éves státuszon volt 10.5 kg.
Nekem a barátnõm szült több mint 4 kg-os babát. Most a kicsit közel 5 hónapos és 11 kg... nagyon nagy baba!!! Talán fokozatosan leáll a súlygyarapodás és elindul a növés inkább.
A kérdező hozzászólása: Az enyém már 1évesen 12kg volt, 6hónaposan 9250gramm. Soha nem volt kövér! Inkább izmos, és olyan kemény mint a beton.
A kérdező hozzászólása: Soha nem voltam cukorbeteg, és a terhesség alatt sem! A párom nem volt 3kiló mikor született, én 3800gramm körül voltam. Viszont anyám 3gyereke közül én voltam a legkisebb. A másik két testvérem 4-4, 5kg között született. Akkor nem marad más csak a remény?! Nem tudom mihez kezdek ha lesz egy 5, 5-6kilós gyerekem?! Persze nagyon fogom szeretni!!!

36. héten született valakinek a babája? Mi lett vele? Úgy tudom, ő még koraszülött lesz?

Barátnőm most vajúdik, a 36. hét elején van, elfolyt a magzatvize.

Legjobb válasz: Nekem 36+4 született a kisfiam,2650g-al,48 cm-el 10/10-es Apgarral,nem került koraszülött osztályra,sõt 4 nap után haza is mehettünk.Minden rendben vele azóta is...

Nekem 36+4 született a kisfiam, 2650g-al, 48 cm-el 10/10-es Apgarral, nem került koraszülött osztályra, sõt 4 nap után haza is mehettünk.Minden rendben vele azóta is...
Ha a baba aléri a 2500 g-ot, akkor nem "nyilvánítják"koraszülöttnek.36 hetesen már érett magzat, esetleg nem születik négy kilóval.A szobatársam is 36 hetesen szült, végig vele volt a babája, mert meghaladta az alsó határt a súlya.
36+0 hétre született az elsõ kislányom. Úgyanígy indult, mint a barátnõdnél, elfolyt a magzatvíz. 2800 g-mal és 48 cm-vel született, 8/10 apgarral. Végig velem volt 4 nap után hazamehettünk. Azóta sincs semmi baja, már 4, 5 éves.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor talán nem lesz semmi baja. Nagyon aggódunk értük.
Betöltött 36 hetesen már nem is számít koraszülöttnek, legalábbis ahol én szültem, ott a 36 hét a határ. De ha korszülöttnek is fog számítani, 36 hetesen már teljesen "készen van", nagyon nagy valószínûséggel nem lesz semmi baja, max. kicsit kisebb lesz a súlya. Szóval nyugodjatok meg!!! (Nem a levegõbe beszélek, tudom, hogy mennyire aggódtok, én 34 hétre szültem.)
Majd írd meg hogy van baba és mama:)
35+5hetre szuletett, 3100 grammal es 52centive, tegnap volt 4hete, 9/10es apgar-ral, 3napig inkubatorban volt mert gyenge volt picit a tudeje, de nem volt gepre kotve vagy barmi, 8napra jottunk haza, tokeletesen jol van :)

A Született feleségekben mi lett Danielle-lel?

Miután Bree beszállt mellé csendestársként a szexhinta üzletébe, utána már nem maradt a Lila Akác közben? Volt err?l valami? Mert nekem nem rémlik, és most fontos lenne.

Legjobb válasz: Tudom, hogy nagyon késõi a válasz.:D azóta már nincs is született feleségek, de én csak most nézem és most tartottam ott. :D Hát igen, csak úgy eltûnt, pedig megkapta a tesztkonyhát, és csomó bõröndöt hozott, azt hittem huzamosabb ideig marad, de szerintem Bree öngyilkossága miatt kellett eltüntetni. Mivel Renee utána beköltözött a házba, amibe Bree egyedül él. Szóval szerintem emiatt kellett eltüntetni..

Tudom, hogy nagyon késõi a válasz.:D azóta már nincs is született feleségek, de én csak most nézem és most tartottam ott. :D Hát igen, csak úgy eltûnt, pedig megkapta a tesztkonyhát, és csomó bõröndöt hozott, azt hittem huzamosabb ideig marad, de szerintem Bree öngyilkossága miatt kellett eltüntetni. Mivel Renee utána beköltözött a házba, amibe Bree egyedül él. Szóval szerintem emiatt kellett eltüntetni..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :) Keresgéltem, de nem találtam semmit róla. Aztán végül is hagytam, meg már aktualitását vesztette. Csak kellett valamihez, amit megoldottam másképpen :) Amúgy a Story-n megy megint az elejétõl :D

Mi volt szerdán (03. 03. ) a Született feleségekben? Elaludtam.

Legjobb válasz: Innen meg tudod nézni online, nem is kell letölteni, csak angol. Nem tudom baj-e, de VAN hozzá felirat alapból. Én Itt néztem és bevált. :) ***** De egyébként itt van az utolsó rész is (az utolsó cím:D) http://movieport.blog.hu/2010/01/24/szuletett_felesegek_desp.. * Automatikusan eltávolított tartalom.

Innen meg tudod nézni online, nem is kell letölteni, csak angol. Nem tudom baj-e, de VAN hozzá felirat alapból. Én Itt néztem és bevált. :) ***** De egyébként itt van az utolsó rész is (az utolsó cím:D) http://movieport.blog.hu/2010/01/24/szuletett_felesegek_desp..* Automatikusan eltávolított tartalom.
1. vagyok ismét. :) Ha nem akarod megnézni, vagy valami, akkor itt a tartalom is: http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C5%B1n%C3%B6k_%C3%A9s_b%C3%BC..
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :) egyenlõre még csak elolvastam, de amint lesz egy szabad órám (legkésõbb hétvégén), akkor meg is nézem majd :)

2009. augusztusában született babák anyukái. Mit tud a babátok? Miket eszik? Mond szavakat?

Legjobb válasz: Szia! :) Augusztus 6.-án született a kislányom. Nagyon gyorsan mászik már, 2 hete feláll, egy két lépegetést is megtesz. Szereti a zenét, táncikál, ha meghall vmi dallamot, vannak kedvencei is, rázza a kis popóját :) Mindent eszik, amit mi is, de van, hogy még külön készül neki a menü. Mond szavakat is, mama,papa, baba, apa, anya, labda, lámpa, hinta, mamam(hami), tente, vava(kutyus), kb. ennyi, na meg a hablatynyelv. :) Az nagyon megy. Hisztizni is nagyon tud, de általában akkor, ha fáradt, vagy éhes, tele a pelusa. Nagyjából ennyi! És a Te picúrod??? :)

Szia! :) Augusztus 6.-án született a kislányom. Nagyon gyorsan mászik már, 2 hete feláll, egy két lépegetést is megtesz. Szereti a zenét, táncikál, ha meghall vmi dallamot, vannak kedvencei is, rázza a kis popóját :) Mindent eszik, amit mi is, de van, hogy még külön készül neki a menü. Mond szavakat is, mama, papa, baba, apa, anya, labda, lámpa, hinta, mamam(hami), tente, vava(kutyus), kb. ennyi, na meg a hablatynyelv. :) Az nagyon megy. Hisztizni is nagyon tud, de általában akkor, ha fáradt, vagy éhes, tele a pelusa. Nagyjából ennyi! És a Te picúrod??? :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Augusztus 11.én született 2830gr 21cm most már több mint 11kg 80cm.Tápszeres. Kúszik ezerrel 9 hónapos kora óta. Felállni már elég korán 8 hónapos kora óta tud de csak bútor mellet lépked vagy ha a kezét fogják. Táncol és popot ráz Szavakból csak a mama papa és a babát mondja de állandóan jár a szája. Hisztis õ is és akaratos nagyon:) ) Pápát integet megölel puszit ad de csak nekem apának nem jár puszi. Nagyon anyás, és utálja ha pelenkázzuk. Imád pancsolni. Azt eszi amit mi. De sajnos csak nagyon keveset belõle nem hajlandó megenni egy teljes értékû étkezést se fõtt ételbõl se gyümölcsbõl se tejpépbõl így mindig eszik utána tápszert is. Inni nem hajlandó max. napi 0, 5dl ami nagyon kevés... Olyan hihetetlen, hogy nem soká 1 éves lesz..Tavaly ilyenkor még a pociban volt...Úgy repül az idõ:)
Augusztus 11-én született az én kislányom is.10 hónapos kora óta megy egyedül, most már nagyon ügyesen.Mondja, hogy hoppá, apa, baba és a sok baba nyelv.Imádja a zenét, rázza a kis popóját.Integet, puszit küld, meg tudja mutatni, hogy hol van a buksija és a pocakja.Nagyjából azt eszi amit mi, bár még csak két foga van.Viszont a kiflit csak üresen hajlandó megenni.
Aug.26-án született a kislányom.Kb 1 hónapja sétál, ha fogjuk az egyik kezét.Egész nap aktív, folyamatosan pakol, fél perc alatt lerendezi a lakást.Ki-be pakol mindent, mûa vödörbe, tálkákba, pápázik, puszit ad, táncizik, utánozza a szelet, ventillátort/fújja a nyálát/, tik-takk-ot mond, baba, mama apa.Imádja a biciklit, de rajta ülni utál, inkább "megszereli".Mutatja az "okos fejét", lábát, hasát, kezét, haját, fülét.Imád kukucsolni, és az "elkaplak"-ra totál beindul:) )Viszont nem jó evõ, inkább gyümölcsöt, tejterméket szeret, tápszeres.78 cm, 9, 20 kg.Éjjel sokszor ébred, cumival visszaalszik.Nagyon anyás, idegenekkel nem barátkozik.
Nagyon édesek ezek a kis csibészek. :) Az elsõ vagyok. Azt lehagytam, hogy õ is nagyon utálja a pelenkázást, úgy kb egy hónapja van herótja tõle. Pápát int, puszit küld, nagyon nagyon bújós, engem is és az apukáját is szétcsókol. Mondja, hogy tiktak az órára, ha megkérdezzük, hogy hol a lámpa, fogacska, fülecske, orra, szeme...stb. megmutatja. Õ is utánozza a hangokat, brümbrüm, hoppá, ajjjajaj...stb. :D Olyan édesek. Linkelek be képet, ha van kedvetek, ti is mutassátok meg a szemetek fényét. :) Kíváncsi vagyok nagyon. :)
Sziasztok, augusztus 7-én születtünk, igazi csibészek vagyunk, két szót ismerünk, az egyik testvérünk beceneve Be-Be (Bettinek hívják) és a másik a nem, ja és saját nevünk egoista módon.Irány a konektor, ezerrel belenyúl és közben mondja, hogy Ganga (Hanga) nem-nem.Ezen kívül semmit nem mond, se apa, se mama, papa.Viszont a mozgásfejlõdése sokkal gyorsabb, a kúszás kimaradt, nyolc hósan felállt, nyolc és fél hósan mászott, onnan pár nap múlva kiült, tíz hósan tette meg az elsõ lépéseket és pont öt napja gyönyörûen jár.Imád táncolni, tapsolni, puszit adni, dobni, pápát inteni és a hét éves tesóval játszani, õ a mindene és jó nézni, hogy ennyire szeretik egymást.Eszik szinte mindent, amit mi, nyolc fogával mindent el tud rágni, szopizik még, de már csak inkább cuminak, nyugtatónak használja, mellette reggel és este tápszert is kap.Kétszer alszik még, egyet délelõtt, egyet délután.Vidám, barátságos kislány.

Van itt olyan, akinek a babája 33. hétre született? Miket csinált a babátok 8, 5-9 hónaposan?

Tudom, tudom, nem hasonlítgatjuk a gyerekeket, mégis érdekelne olyanok tapasztalata, akik hasonló cip?ben járnak. Érdekelne, hogy másoknál hogy alakult a mozgásfejl?dés, és egyéb (súly, hossz)? Volt lemaradás?

Legjobb válasz: Szia! Az én fiam 32hétre született. Ha jól emlékszem 8-9hónapossan kúszott,mászott,ült. Nem volt lemaradva a társaihoz képest. 13 hónaposan elindult,most 2éves és a korának megfelelõen beszél,fut,lépcsõzik,érdekli minden ami tilos :D. Jelenleg 87 cm és 13kg.

Szia! Az én fiam 32hétre született. Ha jól emlékszem 8-9hónapossan kúszott, mászott, ült. Nem volt lemaradva a társaihoz képest. 13 hónaposan elindult, most 2éves és a korának megfelelõen beszél, fut, lépcsõzik, érdekli minden ami tilos :D. Jelenleg 87 cm és 13kg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!