Találatok a következő kifejezésre: A sztriptíz lány (7 db)

A sztriptíz táncos lány miért kötelező kellék egy legénybúcsún? Kell egy ilyen lányra féltékenynek lennem?

Tisztára kiakadtam! A v?legényemék szombaton tartottak legénybúcsút, és volt ilyen "táncos". Teljesen levetk?zött neki, meg nem tudom még mi történt... Nagyon nehezen tudom ezt feldolgozni!

Legjobb válasz: Az ilyen lányok miket szoktak csinálni a võlegényekkel?

A kérdező hozzászólása: Az ilyen lányok miket szoktak csinálni a võlegényekkel?
Ha féltékeny vagy a sztriptíztáncosnõre, az azt jelenti, hogy nem bízol a párodban eléggé. A bizalom a párkapcsolat alapja, és hidd el, semmi nem idegesíti jobban a fiúkat, mint ha a párjuk a semmire féltékeny. Ilyen feltételekkel nem tudom, mennyire érdemes esküdni...
A táncosnõ nem azért van ott, hogy elvegye tõled, neki ez a munkája. Õ nem prostituált, tehát ez neki nem tartozik bele a munkaköri leírásába! Szerintem a kedvesed addigra már eleget ivott, ahhoz hogy a beszéddel is gondjai legyenek, nemhogy még...:) Egyszerûen bízni kell a másikban!A felesleges féltékenységeddel megbántod õt. Petranova
Én is féltékeny típus vagyok és megértem az érzéseidet, ha a legénybúcsú elõtt sem viselkedett furán Veled akkor nem lehet semmi probléma, ugyanmár :) Ismered a párod gondlom és tudod, hogy milyen, szerinted jobban megérné neki egy idegen fruzska mint a szép kis felesége aki biztos, hogy mindig otthon várja és az nem csak egy szex amikor Veled van, hanem szeretkezés ahol érzelmek vannak és ha nem így lenne nem kérné meg a kezed és nem kötné össze Veled az életed ;) Nem igaz? Na ugye :)
*életét
Addig örülj, amíg sztriptíztáncoslány megy a legénybúcsúra, nem pedig k..va. A kettõ korántsem azonos fogalom. Az erotikus mûsor nem arról kéne szóljon, hogy a táncoslány elmegy a võlegénnyel. Ha okos akarsz lenni, saját magad rendeled meg a sztriptízes lányt, lehetõség szerint az ismertebbek közül. Pl Mészáros Dóra, Rácz Linda, Pirner Alma, õk más kategória, esetükben szóba se jöhet még a fogdosás sem. Én ebben a cipõben jártam tavaly, saját magam rendeltem meg a mûsort, le is beszéltem a táncossal mit nem szeretnék látni! Így a kecske is jól lakott, a káposzta is megmaradt. :)
Szerintem egyáltalán nem kötelezõ. Én nem várnám el a barátnõmtõl, hogy tolerálja, hogy egy sztriptíztáncossal szórakozom, de nem is járnék olyan csajjal aki nem tudna annyira felizgatni bármikor, mint egy sztriptíztáncos. Ha a barátnõm egy táncos fiú után csorgatná a nyálát lánybúcsún, az se esne jól.
Sziasztok! Végi olvastam mindenki véleményét a táncosokról. Sokkolt néhányotok mondata mint, hogy bízz benne ;kérdem én egy ilyen után hogy lehet bízni az illetõbe? Engem vesz feleségül de egy másik nõ teste szemtõl szemben akár mínuszos tartományban van, hát kösz. Néhányotokkal már megtörtént és sajnállak benneteket. igaz lehet hogy azzal takarózik sok férfi mert a haverok szervezték és hogy õ nem tudta, de Helo van lábam, szám, kezem hogy szóljak. Nem a nagy hit beszél bennem de bünt szóval cselekedettem, gondolattal. Ha az hogy végig nézem, vagy épp a bugyijába (ha még van rajta) pénzt dugok, biztos korrekt a másikkal. Én hozzá se mennék egy ilyen emberhez valamint ha nekem szerveznének egy fiú táncost nekem lelkiismeret furdalásom lenne hogy jó döntés volt e.
én se értem mi ez a tolerancia a táncosnõkkel szemben... Ha a férfinek a kapcsolat alatt se volt szüksége más nõk meztelen látványára akkor a legénybúcsún miért kéne? :D Úgy beszéltek róla mintha az esküvõ után minden megváltozna. Pedig a kapcsolat ugyanaz, annyi különbséggel hogy papír van róla. Szerintem a sztriptíz nem megengedett egyik féltõl sem. És ha egy férfinek annyira fontos hogy a legénybúcsúján egy nõci neki vetkõzzön, akkor minek akar megházasodni? Akkor ne éljen komoly kapcsolatban és élje ki magát.
Nézd: úgy látom, ez lesz az elsõ komoly szakítópróba a kapcsolatotokban. Általánosságban: ketõn áll a vásár. HA a haverok táncoslány helyett utcalányt szerveztek - és, HA a párod olyan természetû (ezt neked kellene tudnod) - csak akkor lehet gond. Egyáltalán nem kötelezõ, hogy a buli így végzõdjön... nem volt józan, ki ezt írta. A következõket teheted: Elsõnek is: KÉRDEZD MEG tõle, mi történt? Ha azt mondja: igen, megvolt - akkor mit teszel??? Döntsd el még elõtte! Ha azt mondja: nem, nem volt ilyen - elhiszed neki? Ha nem hiszed el, akkor MOST hagyd ott!!! Ha viszont most elhiszed - akkor ÖRÖKRE temess el magadban minden kételyt! Nem lenne etikus, ha 10 évvel késõbb hoznád fel egy veszekedésben, hogy "Biztos elmentél vele, csak nem vallottad be nekem!" Tehát, ha MOST elhiszed neki, hogy hûséges - akkor azt is határozd el, hogy a táskáját a fejébe húzod annak, aki majd a jövõben úgy közelít feléd, hogy "tudom ám, amit tudok!" - ugyanis 100%, hogy lesz ilyen. És, ha hitelt adsz az ilyeneknek, akkor meg fogják mérgezni a házasságotokat.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Eléggé elbizonytalanítottál! Pont olyan dolgokat írtál, amik az én fejemben is megfordultak már. :( A hülye haverok... a csinos táncoslány akit párezerért szobára is lehet vinni... meg még a pia dögivel és máris kész a baj! :(((((
Én úgy tudom, a võlegény elviszi a táncoslányt...hiszen azért hívták, hogy még egyszer, utoljára!!! Bocs, de szerintem ez eléggé egyértelmû. A haverok meg röhögve asszisztálnak ehhez, és hülyék lennének elmondani a barátnõiknek, hogy mi történt.
szerintem azért kellenek hogy utoljára bezsongjanak egy kicsit =) és egy ilyen lányra nem kell féltékenynek lenned ez sok legénybúcsún jelen van és nem jelent emmit
Épp annyira kötelezõ, mint a csippendél a lánybúcsúra. Nem kell rá féltékenynek lenned.
Nem kötelezõ - de talán túlregálod. Amúgy rendben van a fiú? Ha igen: akkor legyints rá egy jó nagyot (ne a fejére :-) Ha nem: akkor viszont itt az utolsó alkalom, hogy kevés fájdalommal meggondold magad!
häääääät én tök olyan vagyok mint te...märmint én kb ugyanigy kiakadnék és bosszantana a dolog hisz én sem szeretem ha mäsra néz a pärom...söt...én is nagyon féltéken tipus vagyok, meg midnig a rosszra gondolok sajnos.:Sszval megertelek na:(
de remelem midnen jol alakul a päroddal éS hogy nem gondolod meg magad ezmiatt:(.mondjuk én olyan csajjal is ebszeltem mär aki szintén ilyen szarokon täncol néha, märmoint legénybucsukonés jopénzért lefeküdt mär a völegénnyel, mondvän, még egy utolso szex mässal a pasinak.hääät nem tudom..:Sde a tied biztos nem csinälta ezt de mint az elöbbis iram, én is midnig a rosszra gondolok.räm ne hallgass inkäbb ezert:) :S
szia, nem a lányra kell féltékenynek lenni, hanem a völegényedre. sok sok legénybúcsú volt már a baráti társaságomban, és általában ott volt egy lányka is. egyetlen völegény volt csak aki kérdezés nélkül vitte szobára. a többieknél ez meg sem fordult a fejükben. szóval ha a legénybúcsun ágyba viszi akkor már gáz van de ha csak azt nézik hogyan vetközik abban semmi rossz nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Hát egy-két történetet hallva nem tudom megnyugodjak-e? Bár nem hinném, hogy pont most csalna meg a párom. De egyszerûen nem birom elviselni, ha más lány a közelében van! Ez a szerelem!:)
ha táncost vittek, arra nem kell féltékenynek lenned. Levetkõzött, kicsit tette-vette magát, táncolt és ennyi. A táncos lányokat még nagyon megölelgetni se lehet, inkább csak nézni. Ha prostit vittek, na az nagyobb gáz. De ha prosti volt, akkor se biztos hogy szexelt vele. És szerintem csak akkor megcsalás ha lefeküdt vele. Az hogy megnézte táncolni, az semmi. Épp annyi, mintha mondjuk pornófilmet néz.
Hát én remélem, hogy lemondtad az esküvõt. Én tuti lemondtam volna a helyedben.

A sztriptíz bárokban vannak lányok is? Mennyi?

Nem terveztem menni se most, se ezután, csak érdekel. :D

Legjobb válasz: Ahh, különírtam. Mindegy. De úgy értettem, hogy a táncosokon kívül.

A kérdező hozzászólása: Ahh, különírtam. Mindegy. De úgy értettem, hogy a táncosokon kívül.
Összesen: 8, de lehet, hogy 9.
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értettem... Hanem hogy kb az emberek hány %-a lány.
23, 79% vagy hétvégente 31, 9%
komoly számítás %-ra pontosan, ez igen
A kérdező hozzászólása: Ahjj, ne vedd már ilyen komolyan! :D KB.
Istenem... miért vagy retardált?
hát a táncosok nõk
meg hát :D
Szerintem minden lány megtenné.Nekem is csinálhatnák :D
persze, csak nincs kinek :\
Elõször is a barátodnak tiszteletben kell tartania a te akaratodat is, szóval ha te nem hajlasz a dolgokra, semmiképpen ne erõltesse rád, és te se magadra.Viszont ha csak új neked a dolog, és még nem csináltál ilyet, de kiváncsi vagy, hogy milyen lehet, akkor vágj bele, legyél nõ, és kápráztasd el!(de csak ha te is szeretnéd, hisz csak így fogod jól érezni magad)személy szerint én megtennem neki:)
nekem nem táncolt a csajom, hiába kértem. de nem haraguttam rá, sõt, csak jobban szeretem amiért van tartés bent.
Én simán
Igen :)
minden további nélkül :D de nem kér..-.-" :D
5.(?) válaszolónak meg...... szerintem azért mert valaki megcsinálja a barátjának, akit szeret és együtt vannak még lehet benne tartás... ha egy egész bárnyi férfi elõtt egy klubban , házibulin, illetve más helyen akkor kérlek szépen nincs benne tartás... de így... m1 Én megcsinálnám, csak úgy vagyok vele, mint a 4. válaszoló :D:DD:D

Lányok a neten lévő Pirner Almás sztriptíz tanfolyam (femina.hu) hogyan működik?

Nem merek regizni nehogy valami fizet?s legyen! Hogyan m?ködik? És mennyi id? alatt ,,végezhet?" el? Tapasztalatokat várok! Köszi! :)

Legjobb válasz: 10 napos azt hiszem, és szerintem ingyenes (én nem regiztem, de itt az oldalon olvastam)

10 napos azt hiszem, és szerintem ingyenes (én nem regiztem, de itt az oldalon olvastam)
Valamelyik ében regiztem. Ingyenes. Én egy nap alatt végeztem el - egyben néztem meg az oktatóvideókat :) Amúgy én is úgy emlékszem, 10 részes. Ne adj meg bankszámlaszámot, meg telefonszámot ilyesmit sem... És akkor nincs mirõl fizetned! Mondjuk ez speciel ingyenes, csak utána spam jön sok.

A fiúk szeretik ha táncol neki a lány pl sztriptíz?

Legjobb válasz: csak ha közben széthúzza a seggét is.

csak ha közben széthúzza a seggét is.
igen, ha teljesen levetkõzik
1 fiút nem a sztriptízzel kell elcsábítani..Ha csak azzal tudod akkor rohadt nagy gáz van ! Ugyanis 1 nõ/lány nem a testével hódít, hanem a tekintetével.:)
bocsi, de ezzel nem értek egyet. Én nem sztriptízzel, vagy bármiféle erotikus tánccal csábítom a párom az ágyba, hanem néha, amikor már ott vagyunk, akkor eltávolodok tõle és elkezdek lassan táncolni, vetkõzni, de igazából csak végig húzom õt. Nagyon izgató látni a csillogó szemét és azt, hogy már nem bírja tovább és mindjárt utánam kap és behúz az ágyba. Szerintem próbáld ki, jó dolog!

Melyik lehet ez a film? Egy tehetséges lány elmegy egy /sztriptíz/ bárba, és engedik, hogy fellépjen, de nem táncolni fog hanem énekelni, ezen meglepődik a tulajdonos, de engedi hogy énekeljen.

Karácsony körül ment az el?zetese,de nem tudom melyik csatornán.:/ talán vagy az rtl-en vagy a tv2-ön..és sajna nem láttam,pedig megakartam nézni.

Legjobb válasz: jah és hasonlít a Sakáltanyára szerintem..

A kérdező hozzászólása: jah és hasonlít a Sakáltanyára szerintem..

Lányok! Akár fiúk is! Milyen lenne a legjobb sztriptiz a barátnőmnek? Zene, ruha, mozgás. Stb

Pörgöset szeretnék csinálni,Õ a technot szereti!!De minden tanácsot megköszönnék!

Legjobb válasz: Ha tudod milyen zenét szeret, esetleg van kedvenc száma, akkor tedd be azt. Ruha.. hát mindenképpen tapiboxer:) és egy jó farmer, és szerintem ing:P.. azzal jól lehet bánni, és még õ is segíthet neked ;) A mozgásra kell figyelned sztem a leginkább. Kezdj el rendesen táncolni, mint egy buliban, de azért tegyél bele vmi pluszt, hogy legyen egy kicsit szexibb:) csak azért mondtam hogy figyelni kell a mozgásra, hogy nehogy b*zisra sikeredjen, mert az már nem olyan izgató. :) Sok sikert, remélem a barátnõd örülni fog a meglepidnek!:)

Ha tudod milyen zenét szeret, esetleg van kedvenc száma, akkor tedd be azt. Ruha.. hát mindenképpen tapiboxer:) és egy jó farmer, és szerintem ing:P.. azzal jól lehet bánni, és még õ is segíthet neked ;) A mozgásra kell figyelned sztem a leginkább. Kezdj el rendesen táncolni, mint egy buliban, de azért tegyél bele vmi pluszt, hogy legyen egy kicsit szexibb:) csak azért mondtam hogy figyelni kell a mozgásra, hogy nehogy b*zisra sikeredjen, mert az már nem olyan izgató. :) Sok sikert, remélem a barátnõd örülni fog a meglepidnek!:)
A kérdező hozzászólása: De nem igazán tudok táncolni és ezért ijen zenére nem megy igazán, égni meg nem akarok, vmi igazán durvát akarok összehozni...Az inget nem szereti, vagy az ijenkor nem baj?
A kérdező hozzászólása: De azért köszi!!
Zene: Prince of Persia Sands of Time PC game soundtracks Ruha: Babiloni-Perzsiai, hastáncos lenge finom tapintású ruha Mozgás: hastánc
Zene: ami megihlet, amire beindul a tested és mozogni tudsz rá, és ami persze dögös zene... Ruha:két lehetõséged van... az 1ik 1 kicsit átlagosabb, a másik a jelmezes (pl egyenruha, )... Ha az átlagosat választod, de azért még kicsit ki akarod egészíteni... használhatsz nyakkendõt, nagyszemüveget húzetrógert, v övet, de választhatsz szépttéphetõ polót is, ha a b. nõd nem rajong az ingért azzal is el lehet játszani uganazt a fokozatosságot... Mozgás: fõleg, ha nem táncolsz jól, elõtte gyakorold be, találd ki, h h legyen... nem jó ha hirtelen ott találod ki... Segítség képp nézz meg pár táncos videót elötte... és nem csak kifejezetten vetközõset... hátha el lesel 1-2 mozdulatot, Bár ehhez a tánchoz mégtöbb testrészed megmozgatod, mint máskor, ha táncolsz, de ügyelj arra, h férfi vagy, és férfias legyén... Nekem pl azok az agyongyúrt cukifiúk, akiknek ezek a hivatásuk, ... hát nekem pl nem túl vágykeltõek... szóval legyél férfias Põrgõset? A vetkõzést nem szabad elsietni... Épp a másik érzéki iegszálainak húzása adja a lényegét... Sok szerencsét!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!